bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim ben okudum 500 Rabbim kabul etsin..ben o zaman hilbayin adini yazayim sana..sende bir baskasina yolla...cunku biliyosun ardarda ozel mesaj atilmiyo..nazemire demistim zaten..

Allah kabul etsin canım ben çıktım kimlere yolladınız ismi ben bilmiyom kime yollliyim derine yollim başka kime yollanacak

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-

hilbay okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500
umudumsun------500--------okundu
pembe_86-------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250

kızlar iyi akşamlar toplandı yumurtalar 11 tane hayırlısıyla yarın dr arayacam ya pazar yada salı günü transfer olacakmış hepinizden Allah razı olsun sizin okuduğunuz dualar sayesinde bugün işlerim çok güzel gitti biraz ağrımvar hepsi okadar hepinize ayrı ayrı çok teşerkür ederim Rabbim sizinde gönlünüzdekileri hayırlısıyla kucağınıza vermeyi nasip eder inşallah

kuzum çok sevindim yaaaa
inşş hepside dölensin sana sımsıkı tutunsun seni anne yapsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:

,nşallah tutarda herşey dahada güzel olur canım

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-

hilbay okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500--------okundu
umudumsun------500--------okundu
pembe_86-------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250

günaydın
hayırlı cumalarrrrr rabbim dualrmızı abul etsin
açılan ellerimizi boş çevrimesin
rabbim mucizerinden mahrum etmesin bizleri
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canimmm gozuna ydin...gercekten cok sevindim..inanki bu yolda ugras veren bu kadar aci ceken kisilerin iyi haberleri duyunca cok seviniyorum..Rabbim bu ugurda ememk harciyan kimsenin kucagini bos birakmasin..insallah donsurulmusunda olur canim benim..sakin ama sakin stres yapma..hersey guzel olacak Rabbimin izniyle...optum cok..

nurcan bende yolladim bir kac kisiye hilbayin adini,,,kizlar hilbayin adini bilmeyen varsa yazsin burayada ozelden mesaj atalim size..

Kızlarrrr ben geldimmmdeğerim 30 a yükseldiiiicuma keseyi görmeden paçaları sıvamıyor doktorummkafam hala süper karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…