kızlar banada atın hilbayın adını
bende başlarım bu akşam
kizlar aranizda yada etrafinizda proxed plus veya cymplus kullanip sonuc alan varmi?
canim ben okudum 500 Rabbim kabul etsin..ben o zaman hilbayin adini yazayim sana..sende bir baskasina yolla...cunku biliyosun ardarda ozel mesaj atilmiyo..nazemire demistim zaten..
Allah kabul etsin canım ben çıktım kimlere yolladınız ismi ben bilmiyom kime yollliyim derine yollim başka kime yollanacak
kızlar iyi akşamlar toplandı yumurtalar 11 tane hayırlısıyla yarın dr arayacam ya pazar yada salı günü transfer olacakmış hepinizden Allah razı olsun sizin okuduğunuz dualar sayesinde bugün işlerim çok güzel gitti biraz ağrımvar hepsi okadar hepinize ayrı ayrı çok teşerkür ederim Rabbim sizinde gönlünüzdekileri hayırlısıyla kucağınıza vermeyi nasip eder inşallah
kızlar iyi akşamlar toplandı yumurtalar 11 tane hayırlısıyla yarın dr arayacam ya pazar yada salı günü transfer olacakmış hepinizden Allah razı olsun sizin okuduğunuz dualar sayesinde bugün işlerim çok güzel gitti biraz ağrımvar hepsi okadar hepinize ayrı ayrı çok teşerkür ederim Rabbim sizinde gönlünüzdekileri hayırlısıyla kucağınıza vermeyi nasip eder inşallah
nurcan bende yolladim bir kac kisiye hilbayin adini,,,kizlar hilbayin adini bilmeyen varsa yazsin burayada ozelden mesaj atalim size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?