bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar duaya başlamışsınız. Allah hepinizden razı olsun...

benim adımı burdan da söyleyeim. özelden mesajlarda alamaış olanlar olabilir.

benim adım hilal...

Cuma günü hayrına Allah duanızla yüzümüzü güldürür inşallah...

Kızlarrrr ben geldimmmdeğerim 30 a yükseldiiiicuma keseyi görmeden paçaları sıvamıyor doktorummkafam hala süper karışık

iyi güzedl diğerinden hızlı katladı belkide yeni tutunmuştu kız bebişin kanaman olduğunda tutunuyodu belkide daha hadi inşallah kalp atışlarınıda duymak nasip olur

canim gozun aydin..gerceketn cok sevindim..insallah Rabbim tatamina erdirir..hep boyle guzel haberler ver insallah:)))

işallahh canım yaaa cuma işalaahh bi oh derimm deriinnn:)
iyi güzedl diğerinden hızlı katladı belkide yeni tutunmuştu kız bebişin kanaman olduğunda tutunuyodu belkide daha hadi inşallah kalp atışlarınıda duymak nasip olur

nurcanımmmm nurcanımmmmmmmmmm ilk kez bi ışık yandı kalbimde galiba burda benimleeyinede c umaya kadar full tedbirrrr

işallahh canım yaaa cuma işalaahh bi oh derimm deriinnn:)

nurcanımmmm nurcanımmmmmmmmmm ilk kez bi ışık yandı kalbimde galiba burda benimleeyinede c umaya kadar full tedbirrrr

canım bende ümitlendim yalan değil inşallah iyiç haber verirsin inancını kaybetme ve çok dikkat et o seniinle ben inanıyorum kimyasal olsa yükselmez

Son düzenleme:
canım bende ümitlendim yalan değil inşallah iyiç haber verirsin inancını kaybetme ve çok dikkat et o seniinle ben inanıyorum kimyasal olsa yükselmez

aynen....umarim yukselir gunden gune degeri..Rabbim buugurda emek veren herkese nasip etsin anne olmayi insallah...nurcan bu arada seni gorum ruyamda bu aksam..bana diyosunki ben sana demedimmmi bak oglun olacak senin:))))

aynen....umarim yukselir gunden gune degeri..Rabbim buugurda emek veren herkese nasip etsin anne olmayi insallah...nurcan bu arada seni gorum ruyamda bu aksam..bana diyosunki ben sana demedimmmi bak oglun olacak senin:))))

hayırlara vesile olsun inşşşş

anladim canim..hayirlisi insallah..adanadami ameliyat? ankaradami? ay insallah hersey yolunda giderde bir an evvel bebisini alirsin kucagina...

adanada canım
yaa eşim şu sıkıtıyı atlatsın hayırlıya ameliyatını olsun bebiş sonraki iş
inan bana dr bu ameliyatn sonra eşinde sayı har düzelme olur beişinizde gelir inş dedi dedimki dr bey bunu sormak aklımdan geçmemişti ama şu anda umrumdada değil ben eşimin sağlığını düşünüyorum bebk sonraki iş
allahım yardımcımız olsun

aminnnnnnnnnnn..evet canim cok cok haklisin...insallah esin en hayirli sekilde ameliyatini atlatacak..Rabbim insallah gonlune gore nasip etsin canim....

ay hadi inşallah kız yeterki olsun erkek kız hiiiiiiiiiiiç farketmez hem ben erkek çocuklarını çok severim :)))))))

ay hadi inşallah kız yeterki olsun erkek kız hiiiiiiiiiiiç farketmez hem ben erkek çocuklarını çok severim :)))))))

:)))) insallah canim benim...:))) aminnnn...bi tane olsun benim olsun hayirli saglikli olsun hic farkketmez...canim sen annenlerdesin sanirim ne zaman geciyosun kendi evine

:)))) insallah canim benim...:))) aminnnn...bi tane olsun benim olsun hayirli saglikli olsun hic farkketmez...canim sen annenlerdesin sanirim ne zaman geciyosun kendi evine

heralde hayatım yeterki olsunlar vallahi sağ saülkim olsun kız erkek hiç önemi yok
hayatım eşimin işi değişti yarın gelecem dedi sonra bi kaçgün sonra dedi ama gelcek geri yani sanırım bendeyarın dönerim evime :)))))))))

kızlar ben bitirdim duayı allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…