Kızlarrrr ben geldimmmdeğerim 30 a yükseldiiii cuma keseyi görmeden paçaları sıvamıyor doktorumm kafam hala süper karışık
kızlar duaya başlamışsınız. Allah hepinizden razı olsun...
benim adımı burdan da söyleyeim. özelden mesajlarda alamaış olanlar olabilir.
benim adım hilal...
Cuma günü hayrına Allah duanızla yüzümüzü güldürür inşallah...
Kızlarrrr ben geldimmmdeğerim 30 a yükseldiiii cuma keseyi görmeden paçaları sıvamıyor doktorumm kafam hala süper karışık
kızlar duaya başlamışsınız. Allah hepinizden razı olsun...
benim adımı burdan da söyleyeim. özelden mesajlarda alamaış olanlar olabilir.
benim adım hilal...
Cuma günü hayrına Allah duanızla yüzümüzü güldürür inşallah...
canim gozun aydin..gerceketn cok sevindim..insallah Rabbim tatamina erdirir..hep boyle guzel haberler ver insallah:)))
iyi güzedl diğerinden hızlı katladı belkide yeni tutunmuştu kız bebişin kanaman olduğunda tutunuyodu belkide daha hadi inşallah kalp atışlarınıda duymak nasip olur
işallahh canım yaaa cuma işalaahh bi oh derimm deriinnn:)
nurcanımmmm nurcanımmmmmmmmmm ilk kez bi ışık yandı kalbimde galiba burda benimleeyinede c umaya kadar full tedbirrrr
canım bende ümitlendim yalan değil inşallah iyiç haber verirsin inancını kaybetme ve çok dikkat et o seniinle ben inanıyorum kimyasal olsa yükselmez
aynen....umarim yukselir gunden gune degeri..Rabbim buugurda emek veren herkese nasip etsin anne olmayi insallah...nurcan bu arada seni gorum ruyamda bu aksam..bana diyosunki ben sana demedimmmi bak oglun olacak senin:))))
hayırlara vesile olsun inşşşş
amin canim...canim esinden varmi bir gelisme..bellimi ameliyat gunu? sen nasilsin?
yok canım pzrts dr görüşeceğiz dr çarşba falan yatarırız dedi bakalım
anladim canim..hayirlisi insallah..adanadami ameliyat? ankaradami? ay insallah hersey yolunda giderde bir an evvel bebisini alirsin kucagina...
adanada canım
yaa eşim şu sıkıtıyı atlatsın hayırlıya ameliyatını olsun bebiş sonraki iş
inan bana dr bu ameliyatn sonra eşinde sayı har düzelme olur beişinizde gelir inş dedi dedimki dr bey bunu sormak aklımdan geçmemişti ama şu anda umrumdada değil ben eşimin sağlığını düşünüyorum bebk sonraki iş
allahım yardımcımız olsun
aynen....umarim yukselir gunden gune degeri..Rabbim buugurda emek veren herkese nasip etsin anne olmayi insallah...nurcan bu arada seni gorum ruyamda bu aksam..bana diyosunki ben sana demedimmmi bak oglun olacak senin:))))
ay hadi inşallah kız yeterki olsun erkek kız hiiiiiiiiiiiç farketmez hem ben erkek çocuklarını çok severim :)))))))
aminnnnnnnnnnn..evet canim cok cok haklisin...insallah esin en hayirli sekilde ameliyatini atlatacak..Rabbim insallah gonlune gore nasip etsin canim....
:)))) insallah canim benim...:))) aminnnn...bi tane olsun benim olsun hayirli saglikli olsun hic farkketmez...canim sen annenlerdesin sanirim ne zaman geciyosun kendi evine
kızlar ben bitirdim duayı allah kabul etsinokunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500--------okundu
umudumsun------500--------okundu
pembe_86-------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500
tweet 25 ------500
ayşe------------444----------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?