kızlar ben bitirdim duayı allah kabul etsin
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500--------okundu
umudumsun------500--------okundu
pembe_86-------500
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500---------okundu
tweet 25 ------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250
kızlar bir zahmet onaylamayanlar şu dualarını onaylarsa sevinirim okumayacaklarda sölesin ende ona göre hareket edeyim
aminnn inşşşşşşşşşşşşşşşşş
yeter sen daha onceki denemelerinde gebe kalmismiydin hic?
melsef canım zaten 3 tanesinde transferde olmamıştı
olemi transfer olmadiginida bilmiyodum ben....canim yaaa..ne guzel bir duygudur muhakkak karninda bebisini hissetmek..insallah Rasbbim bizede nasip etsn...ama seninde dedigin gibi insallah kocan hayrili bir sekilde ameliyata girip ciksinda..
inşş kocişin sağlığına kavuşsunda
bebiş sonraki iş
canım güzel olmazmı ben o 2 denememde transferin olduğu teste kadar olan süredebebğimle birlikte olmanın ne kadar keyifli olduğnu hisetim bunu tedavide olan herkesede söylerim
çok muhteşem bir şeyo dönem bile birde bebişin göbüşünde büyüse oooo tarifi olmayan bir şeydir herhalde
kesinlikle transfer anini izledimya ben...bebgimin bana birakilisini izledim..bazen cok vicdan azabi cekiyorum..benim yuzumdenmi tutmadi bebisim diye..oyy ne bileyim yaa...insallah Rabbim kimsenin kucagini bos birakmaz...
öyle düşünme canım ya
ben yatakta sağdan sola dönerken bile ya bir şey olursa diye düşünüyordum:26: vc giderken elimi uzatırken yemek yerken canımbir şey çektiğinde acaba onun canımı çekti diye düşünüyordum
aman allahımmmmmmmmmmm rabbim bu mutluluğu kucaklayana kadar yaşamayı nasip etsinrabbim
ben çok istiyorum yatığım kenarına yatırıp yüzüne bakarak uyumayı onu koklayarak uyanmayı
bazı akşamlar gözlerimi kapatıyorum gözümün önüne geliyor mis kokulu bir bebk o anı yaşamak ne kadra güzeldir hayali bile beni cezbediyor
bende hep bebegimin oldugunu gorurum ruyada..hep ama..nasil mutlu uyanirim o sabah....bide gercegini dusun ne buyuk bir mutluluk olur....Rabbim insallah kucagimizi bos birakmaz...
bir cift minik el....
nette haberleri okuyordum gazetelerden...dogum yapan bir kadin resmine ilisti gozum..yaninda bebisi ....oyle anlamliydiki dogum yapan kadinin resmi..uzun uzun baktim resime..yuzundeki aciya; mutluluga...agladim dua ettim..Rabbim bende yasayabilecekmiyim dedim..o kadar cok istiyorumki anne olmayi..o kadar hasretimki o bir cift minik ele...o olmadan yasamin tadi yok..gulmenin; eglenmenin tadi yok...Rabbim insallah hepimize nasip etsin o bir cift minik eli.....
[sıze="3"]kuzum bir ün geleceksin iki gözün iki çeşme kızlar ben hamileyim diyeceksin
sonra kese görmeye ve pıtpıtlara gideceksin miden bulandığı için şikayet edeceksin ağlayacaksın
ne yesem çıkartıyorum diye ilk tekmesini hisetiğindede bize geleceksin sonra kilo almaya başlayacaksın giydiğin hiç bir şey olmayacak hep yeni şeyler almak zorrunda klacaksın
ve o büyük gün gelecek meleğini dünyaya getireceksin ağrıların olcak ağlayacaksın ama mutluktan ağrılardan değil o küçük mucizeni kucakladığında kokladığında ve uykusuz gecelerinde bu yazdıklarımı hatırlayacaksın [/sıze]
allahım bende bunları yaşamak istiyorum artık rabbim bizi kaldıramayacağımız yükle sınamasın amin
kuzum bir ün geleceksin iki gözün iki çeşme kızlar ben hamileyim diyeceksin
sonra kese görmeye ve pıtpıtlara gideceksin miden bulandığı için şikayet edeceksin ağlayacaksın
ne yesem çıkartıyorum diye ilk tekmesini hisetiğindede bize geleceksin sonra kilo almaya başlayacaksın giydiğin hiç bir şey olmayacak hep yeni şeyler almak zorrunda klacaksın
ve o büyük gün gelecek meleğini dünyaya getireceksin ağrıların olcak ağlayacaksın ama mutluktan ağrılardan değil o küçük mucizeni kucakladığında kokladığında ve uykusuz gecelerinde bu yazdıklarımı hatırlayacaksın
allahım bende bunları yaşamak istiyorum artık rabbim bizi kaldıramayacağımız yükle sınamasın amin
hayatımm kafa bi milyar onayladım mı acebaaaama okuyorum Allahın izniyleee bitirir bitirez yazıyorum hayatım:)
inşşşşş hepimiz yaşayalım
rabbim sonsuz mucizelerini eksik etmesin bizlerden
llahım bebişlerimizi kucaklayım büyütüp onları evlendirip
anneane babaane olduğumuz günleride görelim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?