bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

amin canim aminnnnnnnnnnn.....Rabbim bu sene evlatsiz son senemiz olsun insallah....2011 de hepimize anneligi tattirsin insallah....

canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
artık güzelikler bizleride bulsun inşşşşşşşşşşşşşşşş

canım onayladın onuştukya özelden :))))))))))

slm hanımlar nasılsınız bugün bu stede hiç yüzüm gülmedi yazdıklarıma cvp alamadım bende genelde okumayla geçirdim zamanımı kaam çok karışık hala hastalanmadım ne yapcam bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi eşimede söyleyemiyorum ümitlenmesin diye çok karışıgım

aminnn aminnn allah herkesin gönlüne versin inşallah daha azla bekletmeden muradımıza ermeyi nasip etsin

canim hosgeldin? onceden varmiydi adet duzensizligin? kacgun gecti adetin?

canim hosgeldin? onceden varmiydi adet duzensizligin? kacgun gecti adetin?

hoşbulduk canım adet düzensizligim yoktu hatta 2 gün erken oluyodum geçen ay 7 sinde oldum bu ay 5inde bekliyodum üşüttüp hastalandıgımda antibiyotik kullanmıştım ondan diyodum ama bu zaman oldu hiç bişi yok ortada önceden gögüs agrısından duramazdım şimdi çok az var

canım bence dr git yaaaaaa stres olma
aminnn aminnn allah herkesin gönlüne versin inşallah daha azla bekletmeden muradımıza ermeyi nasip etsin

canim yeterinde dedigi gibi yarin sabah saglik ocagina git ve kan testi yaptir..en kesin sonucu alirsin..stres yapma ve pozitif alirsan esine soylersin...sizde sorun erkek infertilitesimiydi?

selam canlarim:)))

hilbayin duasi cabuk ilerliyo hadi insallahhh bebiside carcabuk gelirrr...amin....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah
olemi transfer olmadiginida bilmiyodum ben....canim yaaa..ne guzel bir duygudur muhakkak karninda bebisini hissetmek..insallah Rasbbim bizede nasip etsn...ama seninde dedigin gibi insallah kocan hayrili bir sekilde ameliyata girip ciksinda..

canım Alahım hepinize nasip etsin çok güzel bir duygu ben 2. kez tadıyorum bunda okadar anlamasamda korkularımdan diğerinde çok iyi hissettim herşeyi ayağının elinin kanımda süzülüşünü herşeyini mekanı cennet olsun ki öle herşeyi harikaydı ölümü dışında yavumun Allahım her dakikasını yaşatsin:))))))) sizede sağ sağlimde kucağınıza alın

canim yeterinde dedigi gibi yarin sabah saglik ocagina git ve kan testi yaptir..en kesin sonucu alirsin..stres yapma ve pozitif alirsan esine soylersin...sizde sorun erkek infertilitesimiydi?

tamam canım artık öyle yaparım pazartesi okula gidiyorum diye çıkarım hem söylememişte olurum ümitlenmemsi için kızın okulu iyi bahane olacak bana yok canım bizde sorun bende idi yumurtalıklarım gelişme yapmıyo ve çatlamıyordu

aminnnn inşallah

amin canim amin..inan nurcanim bazen oyle daraliyorumki..Rabbime siginiyorum yalvariyorum..insallah bu ugurda emek veren kimsenin kucagi bos kalmasin...

canim yavrunu sag salim kucagina alacagina cok ama cok inaniyorum..o kadar cok dua ettinki hepimiz icin..bu dualar katlanip sana geri donsuz insallah..inaniyorumki donmusturde zaten..Rabbim insallah gonlunden gecen tum dilekleri kabul etsin...

canım bence antibiotikten değildir bence testi yap mutlaka

canim senin bir kizin varmiydi? onceden hamile kalmissan daha kolay kalabilirsin zaten..hem kadinda sorun oldugunda boyle suprizler olabiliyo daha kolay hamile kalabiliyosun..ama yinede illa hamileyim diye adapte etme kendini..umuyorumki hamilesin.,zaten saglik ocaginda yarim saat icinde alirsin sonucu..insallah pozitif cikar cabim sonucun

aminnn canım aminnnn inşallah olumlu sonuç alırım bu arada evet benim bi kızım var ama ben dogurmadım koruyucu aileyim canım 6 yaşında aldım şimdi 11 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…