bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

amin canım yaaaaaaa inşallah sizlerede nasip olsun banada Allahım bizden esirgemesin yavtumuzu
nurcan sen şimdi hamilemisin

evet canım hamileyim altta çizelgem varya

aminnn canım aminnnn inşallah olumlu sonuç alırım bu arada evet benim bi kızım var ama ben dogurmadım koruyucu aileyim canım 6 yaşında aldım şimdi 11 yaşında

aaa ciddimisin? benimde kafamda hep olan birsey bu? peki biliyomu oz ailesi olmadiginizi? bide kendi evladin gibi sevebiliyomusun onu? yasal olarak kendi nufusuna gecirdinmi?

valla masallah sana..Rabbim insallah o yavrucagin yuzu suyu hurmetine hayirli ve saglikli evlatlar nasip eder sana....

ya arkadaşlar gerçegi söylemek gerekirse çok zor bişey bu görevi üstelenmek eger böyle bişey düşüneniz varsa bebekken almanızı tavs,ye ederim benim aldıgımda 6 yaşındaydı herşeyden haberi var kardeşlerini annesini babasını ve yetişme tarzı çok farklı sana baglanması zaman istiyo ve kötü huyları varsa onları degiştirmek derken baya bi yıpranıyorsun ama pişman degilim allahımda pişman etmez inşallah bu arada çocuk benim akrabam annesi vefat etti

kaç aylık canım ve biliyorum herkeste farklı oluyor ama ilk belirtisi neydi söylermisin

canım 6. ayın içindeyiz 5 i bitirdik valla transferden sonra hiiiiiiç belirti yoktu standart şeler göğüs ağrısı kasık ağrısı adet olacak gibi mide bulantısı vs. hepsi oluyo ama bunları hep çatlatma inesi yapıyo yani negatif olanda aynı belirtiyi alıyo pozitidf olanda sadece hamile kaldığım artık belli oldu 1 .5 aylıkken felan mide bulantıları başladı ama seninki doğal gebelik sende hafif sersemlikler başlamış olabilir hani sanki yorgunmuşun gibi ve göğüslerde kaşıntı olabilir farketmeye biirsin ama onu koku hassasiyeti mide bulantısı olabilir

hııııııııııııım keşke babasıyla konuşup üzerine alsaydın

himm ben yuvadan aldin sandim..ya evet haklisin 6 yas baya buyuk..bebekken alinmasi daha guzel olur...kendi nufusuna gecirmeyi dusunmuyomusun peki...

insallah canim herseyin hayirlisi olsun ve Rabbim o gunahsiz yavrucagin yuzu suyu hurmetine hayirli ve saglikli evlatlar nasp etsin sana...

ay canım çok tşkr ederim paylaştıgın için ya bende şuan aşırı derece de kabızlık var mide konusuna gelince midemde olan degişmeleri fazla önemsemiyorum çünkü ben normaldede mide afrısı çeken biriyim ara ara bel agrısı oluyor

ay canım çok tşkr ederim paylaştıgın için ya bende şuan aşırı derece de kabızlık var mide konusuna gelince midemde olan degişmeleri fazla önemsemiyorum çünkü ben normaldede mide afrısı çeken biriyim ara ara bel agrısı oluyor ya bide hastalıgım baya agır geçtigi için yorgun ve halsizligimi ona baglıyorum

bel ağrısıda iyi bi işarettir adetini sökemediğin için olurakıntında değişiklik varmı canım

allahım hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşallah

benim bu bebeğ,m,de Allah korusun kaybetme ihtimalim var ama çocuk almak zor koruyucu aile olabiliyosun bende korkuyorum ona alışırım sonra elimden alırlarsa ölürüm ben

ay nurcannnimmmmm kotu seyler getirme aklina ne olur ...ben cok inaniyorum bebisin sag salim kucagina gelecek...kurban oldugum Rabbim bagislayacak sana evladini...

ya benimde aklidma bi yerlerde var bu evlatlik durumu..insallah kendi bebgim olur tabikide buna gerek kalmaz ama..dedigin gibi elimden alirlarsa sonradan ailesi cikarsa v.s v.s..bide cocuk almak neden zorki..ben hic bilmiyorum kanunlari felan

Son düzenleme:

ya ben üzerime kayıt ettirmedim sadece koruyucu ailesiyim ama bunu yapabilmek için bile 2 seneye yakın ugraştım vede 1 ci dereceden akrabası olmama ragmen ilk hak bana tanınmasına ragmen

ilk adet olma tarihinde fazla oluyordu şimdi baya azaldı ya bide adetimin sanırım 3 günüydü olmadımda olsaydım ogün bende 1-2 damla kan gibi koyo bişi geldi

insallah hamissindir..bende topiklerden okudugum kadariyla o zaman gelen kana yerlesme kanamasi diyorlar..insallah hamissindir..sonucunu mutlaka paylas bizle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…