inşallah canım inşallah tabikide paylaşacam inşallah allahım paylaşmayı nasip eder güzel haberi alırımda
dimi birde yuvadan almaya kalksak kimbilir ne kadar ugrastirirlar(((((
insallah canim yaaa.......bu ugurda emek veren hickimsenin kucagi bos kalmasin insallah....
amin canımallahım hayırlısı ile kucagına almayı nasip eder inşallah
ah canım inşallah alırım sağ sağlimay nurcannnimmmmm kotu seyler getirme aklina ne olur ...ben cok inaniyorum bebisin sag salim kucagina gelecek...kurban oldugum Rabbim bagislayacak sana evladini...
ya benimde aklidma bi yerlerde var bu evlatlik durumu..insallah kendi bebgim olur tabikide buna gerek kalmaz ama..dedigin gibi elimden alirlarsa sonradan ailesi cikarsa v.s v.s..bide cocuk almak neden zorki..ben hic bilmiyorum kanunlari felan
ilk adet olma tarihinde fazla oluyordu şimdi baya azaldı ya bide adetimin sanırım 3 günüydü olmadımda olsaydım ogün bende 1-2 damla kan gibi koyo bişi geldi
amin canım
ah canım inşallah alırım sağ sağlim
canım biraz zor herşeyi inceliyolar araştırıyolar bir sürü belge istiyolar bir yığın dert koruyucu ailedende geri alma ihtimalleri var
canım ümitlenmeni istemem ama leke olup kesildiyse ve devamı gelmediyse % 98 gebesindir bence bi test yap acil
amin canım
ah canım inşallah alırım sağ sağlim
canım biraz zor herşeyi inceliyolar araştırıyolar bir sürü belge istiyolar bir yığın dert koruyucu ailedende geri alma ihtimalleri var
evet koruyucu aileden çocugu alma ihtimalleri büyük ama bu çocuk yaşça büyük oldugu için ve akrabam oldugu için almaları imkansız gibi bişi ve bide çocuk bi tranva atlsttı 2 ciyi göze alamazlar sonuçta psikoljisini onlarda düşünmek zorunda
canım ümitlenmeni istemem ama leke olup kesildiyse ve devamı gelmediyse % 98 gebesindir bence bi test yap acil
bu kadar yuvada aile bekleyen cocuklar var ve bu kadar formalite..hayret yanii...
canim kanama olayini bende duyunca aklimdan benimde yerlesme kanamasi ve gebelik gecti....yarin eczaneden bi test al bence ece ve pzt kan testi yaptir..ay insallah hamissindir ya tatlim
bu kadar yuvada aile bekleyen cocuklar var ve bu kadar formalite..hayret yanii...
canim kanama olayini bende duyunca aklimdan benimde yerlesme kanamasi ve gebelik gecti....yarin eczaneden bi test al bence ece ve pzt kan testi yaptir..ay insallah hamissindir ya tatlim
kizlarrr optum sizi..ece insallah biraya hamisim diye yazarsan..guzel haberi dort gozle bekleyecem..nurcanim optum cok..ailene cok selam...bende yatmadan once fatihama devam edeyim....grs uzere yarin kizlar..sevgiyle kalin...
kizlarrr optum sizi..ece insallah buraya hamisim diye yazarsin..guzel haberi dort gozle bekleyecem..nurcanim optum cok..ailene cok selam...bende yatmadan once fatihama devam edeyim....grs uzere yarin kizlar..sevgiyle kalin...
görüşürüz canım öptüm bende seni a.s. sende kendine iyi bak
nurcan sende de hala uyku yokmu
nurcan sende de hala uyku yokmu
nurcan başka topige girdin sanırım neyse bende çıkıyorum iyi geceler kendne çok iyi bak vede bebişinede
canım onayladın onuştukya özelden :))))))))))
aminnn canım aminnnn inşallah olumlu sonuç alırım bu arada evet benim bi kızım var ama ben dogurmadım koruyucu aileyim canım 6 yaşında aldım şimdi 11 yaşında
güaydınn canım nasısın yeterimmm
çok şükür canım
beb bebişm sen nasılsınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?