bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

köşende mama yicen haabebişim keseyi görmek için değerin ne olması gerektiğini bilmiyorum ancak eğer normal ilerlerse zaten cumaya kadar 1000 üzerine çıkar
hiç bir şey yapma veeeee stres yapmaaaa rahat ol sen elinden geleni yaptın ama istersen hafta içi bir gün bir kan daha ver için rahat olsun istersen
inşşşşşşş her şey çok güzel olsun canım

gunaydin kizlar....

derin yaptigin seylerden dolayi seni tebrik ediyorum...masallah sana....gercekten cok engin gonlun varmis...Rabbim insallah gonlunun muradini versin..insallah canim....

kizlar yaaa stres 1500 su an bende..gecen ayda adetin ilk gunu yine kahverengi lekelenme ve ardindan adetim geldi ama boylelikle adet surem uzamis oldu 9 gun adet gordum gecen ay..simdidde bugun yine ayni kahverengi lekenlemeler; yarin adet olur buyuk ihtimal...ay anlamadimki ya....pazartesi dr.a gidecem..sabah 7 de gidecem anca ogleden sonra 3 lere randevu alirim artik malum devlet hastanesi...butun gun yine hastanedeyim..histereskopi icinde gun verecek....

ayse geldinim sen canim bursaya...ya sen histereskopiye tekmi gittin...bende tek olmak istiyorum..cok duygusalim biri olunca agliyorum hemen ya....

geldim canım gelmez olaydım.. ben bu tedaviye başlayamıycam galiba insan hap kullanırken adet olur mu oldum işte ben.. olabilecek tüm aksilikler beni buluyor.. doktorla akşam sekizde konuşucaz 1--2 ay daha ertelenirse nasıl dayanıcam bilmiyorum ki..
ben eşimle gittim canım ama tek de gidilebilir zor bişey değil sonuçta..

canim yaaa..bak her iste bir hayir vardir ne olur icini rahar tut...hani gec olsunda guc olmasin...biz bilemeyiz bu isteki hayiri..

kizlar bende aydos hocaya mail atmistim..bana cevp yazdi bugun...bana dediki eger ilac tedavisi olmak istiyorsaniz en az 6 ay tedavi yapmamiz gerek...sonundada garantisi yok dedi..ama tup yapacagiz diyosarniz o zaman tedaviye baslamayalim..siz olsaniz ne yapardiniz kizlar..esimle konusacagim aksama..su an iste oldugu icin..anca aksama detayli konusabiliriz..ay kafam cok karisik..ayseyede cok uzuldum zaten...icim daraldi inanin ya((((

ya kuzum sen beni boşver de sen vaz geçtin galiba fakülteye gitmekten.. ordaki doktordan memnundun noldu?
bugün ben de delirdim dedim hazır adetimin 2. günü acıbademe gideyim eşim kabul etmedi..

ya kuzum sen beni boşver de sen vaz geçtin galiba fakülteye gitmekten.. ordaki doktordan memnundun noldu?
bugün ben de delirdim dedim hazır adetimin 2. günü acıbademe gideyim eşim kabul etmedi..

canim dr. iyide..hastane asiri kalabalik sabah gidiyorum 7de oglen 2-3lerde anca sira geliyo..birde kadin dogum doktoruya ..bizde sorun esimde..esime dediki dr tesede yapabiliriz..sperm cikisi olmasina ragmen...hani aslinda iyi bir urolog lazim bize..esimle alakali ne bir vitamin ne v.s hic birsey yok..cunku adamin alani kadin dogum..ne bileyim yaaa..caresiz kaldim inan...baska bir topikte kaan hocanin hastalari var cok iyi sonuclar almislar...kaan hocada urolog ..diyorum once bir tedavi olsak sonrami tup denesek....inan ne yapacagimi ne edecegimi sasirdim..inanyaniii..ay kafam da bi ton dusunceee kaldim boyel yaaaa

Son düzenleme:

bak öncelikle sperm sayısı 0 olmadıkça erkek infertilitesinin daha kolay çözülebilen bir sorun olduğunu unutma moralini bunu düşünerek yüksek tutmaya çalış.. bunun dışında söylediğin mantıklı öncelikle iyi bir ürolog belki tüp bebeğe bile gerek kalmadan sorunu çözebilir. hem sen hem de eşin daha gençsiniz acele edecek bir durum yok için rahat edecekse orda tüpe başlamadan önce gidin kaan beye. istanbul da mı ankara da mı kendisi?

kaan hoca ankarada..mail yoluyla gorustum kendisi ile...denemedigimzi ne bitkisel ne baska birsey kalmadi..ama yok sonuc alamadik..en son varikosel ameliyati olduk..butun gorustugum tup bebek dr,lari kesinlikle dogal yoldan cocugunuz olmaz dedi...sans bile vermediler..hepsi vakit kaybetmeyin diyolar...burda en iyi urologlara bile gittik..hatta bir urolog esimin cok dusuk olan sperm sayisina ne dedi biliyomusun sayin gayet iyi harektte sorun var dedi....sonra nette arastirdim ve sok oldum sayi cok kotu..doktorunda iyisinde bulmak gerek iste...kaan hocada mailinde tedavi sonucu olumlu olmayabilir diyor zaten..ama dilerseniz baslayalaim tedaviye diyor..ne bileyim aysecim yaaa..Rabbim baska seylerle sinasin inan raziyim..evlatsizlikla kimseyi sinamasin,,yani hayatin bir manasi yok gibi geliyo..tabiki cok sukur elimzi ayagimiz tutuyo....

bugun huzur evini gosteriyodu tvde..kendimi dusundum..ben o yaslara gelince bir evladim olmaz ise ne yapacam dedim..60 yasidna hastanede kuyruklarda tek basina ben...hasta olunca suyumu bile veren olmayacak...oy ne bilyim yaaa..adetliykende bi tuhaf oluyorum zaten....butun hormonlarim cildiriyo...ondanda gerginim asiri cok..aslinda tam adette olmadim..gecen ayda adetten onceki gun kahverengi lekelenmler simdide ayni..ertesi gunde adet oluyorum...normalde 7 gundur adetim..boyle lekelenmelerle 9 gunu buldu gecen ay..

Son düzenleme:
aysemmm kizzzz profiline album koymussunya ona baktim..yaninda fil olan bir resim var..orasi neresei? birde orda ne kadar hos cikmssin yaaaa..orda kac kiloydun? diger resimlerde cok guzel ama ordaki haline bayildim valla....cok hos o halin...

valla ne bileyim bu taraftan bakıyorsun şu mantıklı öbür tarftan bu mnatıklı insan ne yapacağını bilemiyor ki.. yine de sen başka sınavlar isteme Rabbimden, bu çözümsüz değil çünkü uğraştırsa yıpratsa da düzgün bir doktorla erkek infertilitesinde tüp bebekle kesin sonuç alınıyor. madem sana beklemek bu kadar zor geliyorsa ve hoca da sonuç alamayabiliriz diyorsa hazır tetkiklerin de başlamışken dene işte fakültede..
ben de bu akşam ısrar edicem bakalım bu ayı boş geçmeyelim diye..
benim adetlerim de hep uzun sürüyor hele bugün ağrıdan delirecek gibiym..

aysemmm kizzzz profiline album koymussunya ona baktim..yaninda fil olan bir resim var..orasi neresei? birde orda ne kadar hos cikmssin yaaaa..orda kac kiloydun? diger resimlerde cok guzel ama ordaki haline bayildim valla....cok hos o halin...

:))) geçtiğimiz yaz değil de bir önceki yaz taylanda gitmiştik orda çektirmiştim.. o zaman daha kelepçeyi çıkarmamıştım 75 kg falanım orda.. sandım ki çıkarınca hemen hamile kalıcam işte o resimden hemen sonra ameliyat oldum çıkarttım sonra da şiştim kaldım..

ah canim ahhh..arada kalmasam...negatif alinca asiri etkileniyorum..depresyon depresyon..simdi diyorum baslayayim ama diyorum ya negatif alirsam..sonra diyorum kizim 6 ay daha bekle..hem yazin daha iyi yaptirirsin...ama diyorum ya ilac tedavisinden sonuc alamaz isem..ya bem bi deli iste..en hayirli olsun insallah.. hepimizi icin insallah...canim erkek mi kadindanmi daha iyi sonuc aliniyo inan bu bir sans..banad aole dedi dr.um..yuzde yuz sansi kimse vermez dedi...44 yasinda bile hastam var dedi..yillarca ugrasan insalar var..am aolmayinca olmuyo..ama kadinda sorun olunca kadin ansizinda hamile kalabiliyor..hic beklenmeidk bir anda..eski dr.um sizde sroun olsaydi daha rahat gebe kalabilirdiniz ama erkekte sorun olunca daha zor demisti..ama iste ne bileyim sans; nasip kismet..hepsi bahane aslinda Rabbim ol desin..sende gittiginde cok israr etme bak..dr.una guven .onunla yola devam ediyosun madem...cuku israr edersin olmaz bu sefer uzulursun keske bir ay daha bekleseydim diye..Rabbim insallah kucaklarimizi bos birakmaz canim yaaa

Son düzenleme:

simdi kac kolsun? o halin cok hosuma gitti ya....yuzun boyle masum cok hos cikmis..gerci yuzune bakilinca zaten yasinin kucuk oldugu belli? ay bacim bu kadar stersten sikintidan gelde kilo alma yani:)))0

ufff zor işte beklemek de zooor denemek de zor.. acaba diyorum biraz daha bekleyip de yazın ankarada gürgan kliniğe falan mı gitsen? şimdi fakültede boşuna hırpalamasınlar seni, sonradan hoca bir de asistanların eline falan bırakırsa..offf.. kendim bile karar veremiyorum kii sana fikir vereyim.. bi diyorum başkasına gitsem memoriala falan yada acıbademe bi de diyorum çok ama çok iyi senin doktorun..
akşam gitmiycem ben telefonda görüşücem. ısrar derken ben bu ayı da boş geçirmek istemiyorum artık diycem..

canim aynen kafam o kadar karisikki benim..ama bence senin dr.un iyi..paragoz degil bi kere en basta..ve adam prof..ben prof lara cok guveniyorum isinin ehli sonucta...hem bence aksama senin dr.un ikna edecek:))) inaniyorum ben...

simdi kac kolsun? o halin cok hosuma gitti ya....yuzun boyle masum cok hos cikmis..gerci yuzune bakilinca zaten yasinin kucuk oldugu belli? ay bacim bu kadar stersten sikintidan gelde kilo alma yani:)))0

tam 25 kilo aldım ondan sonra (( daha da çok almıştım da 5-6 kilo verdim işte.. 85 falan olsam yeter bana çünkü zaten hiiiç bir zaman zayıf olmadım düşünsene 5.5 kilo doğmuşum :))

canim aynen kafam o kadar karisikki benim..ama bence senin dr.un iyi..paragoz degil bi kere en basta..ve adam prof..ben prof lara cok guveniyorum isinin ehli sonucta...hem bence aksama senin dr.un ikna edecek:))) inaniyorum ben...

ay işte deli ya biraz sağı solu belli olmuyor.. sabah 9 da aradım hocam kusura bakmayın sabah sabah rahatsız ettim dedim.. ne var dedi bana!! bazen çok ters olabiliyor e insan da hassas bir anındaysa çok bozuluyor yani..

tam 25 kilo aldım ondan sonra (( daha da çok almıştım da 5-6 kilo verdim işte.. 85 falan olsam yeter bana çünkü zaten hiiiç bir zaman zayıf olmadım düşünsene 5.5 kilo doğmuşum :))

:)))) bende 4.5 kilo dogmusum..annem beni dogurdugunda 45 kilo el kadar kizmis..hemsireler anneme demis..kendin kadar bir kiz dogurdun diye:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…