bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ay işte deli ya biraz sağı solu belli olmuyor.. sabah 9 da aradım hocam kusura bakmayın sabah sabah rahatsız ettim dedim.. ne var dedi bana!! bazen çok ters olabiliyor e insan da hassas bir anındaysa çok bozuluyor yani..

:))))))))))) dimi bende oturur aglardim..helede adetime denk geldiyse...sanirim artik aile gibi goruyo hastalarini.ondanmi acaba...ama yiende istemem ya sert konusmasini zaten cok hassasiz bide dr. sert olunca...

bende bizim fakultedekine cok soru soruyorum..sole olunca ne olur? boyleolunca ne olur/ ikinci gittigimde daha az soru sordum..bu seferki sorularin kolaymis dedi:)))) ay nedense dr.larda cok soru sorulsun istemiyolar..helede proflar..esimin ameliyatini yapan proftu..hic soru sorulmasindan hoslanmiyodu...

çok okumaktan çok çalışmaktan kafayı sıyırmış oluyorlar işte :)) bazen bal börek bazen de böyle işte dengesiz. şimdiden akşam nasıl arıycam diye geriliyorum..

çok okumaktan çok çalışmaktan kafayı sıyırmış oluyorlar işte :)) bazen bal börek bazen de böyle işte dengesiz. şimdiden akşam nasıl arıycam diye geriliyorum..

haklisin..insan geriliyo boyle durumlarda..ya bazen diyorum onca para aliyolar cevaplasinlar sorularimizi...ama bak gercekten 1 ay tedavininin ertelenmesi daha iyi olabilir senicin..cunku sanirim senin dr.. herseyin en iyi sekilde olmasini istiyor..hic bir sorun olmayip oyle baslayacak tedaviye diye dusunuyorum ben..yoksa maddiyat on planda olsaydi hemen baslayalimd erdi..benim eski dr. mesela hemen hemen baslayalim..hic vakit kaybetmeyelim dedi..sonuc tam bhir fiyasko(((

aysemm optum seni cok cok..cikayim bende kafam tam bir davul..karnimdada sancim var..az uzanayim..insallah Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin..bazen diyorum ne kadar yipransamda is olacagina varir..sonucta alinyazimiza mudahale edemeyizki..ne yazilmissa onu yaasayacaz..o yuzden cok yipratmamak lazim aslinda kendimizi...kedini cok dikkat et canim ..uzme kendini cok...insallah en hayirlisini nasip etsin Mevlam..seni seviyorum ve cok optum...

yani tabi haklısın o da haklı ama zaman denen şey geçmiyor ki.. bakalım konuşunca yazarım ne dediğini..
şimdi biraz çıkayım da yine gelirim canım..
öptüm hoşçakal

dinlen canım ben de yatıcam biraz..
ben de seni çok seviyorum hoşçakal..

dinlen canım ben de yatıcam biraz..
ben de seni çok seviyorum hoşçakal..

hıhhhhh bizi seven yok galiba

kızlar 2 haftadır çok takip edemedim. 1 hafta misafirim vardı son 1 haftada temizlik yapıyodum şuan bitirdim sayılır... nasılsınız bakalım yeni tedaviye başlayan var mı?
umudumsun gittinmi hiç fakülteye tedaviye ne zman başlıyosun. ayşe yeter siz ne aşamadasınız?
ben 22 şubatta genetik için kan verecem inş. sonuçları iyi çıkarda bir engele daah takılmayız..
bu aralar misafir di temizlik ti derken çok sıkıldım ve yoruldum.. bide diğer sıkıntılar vurunca aklıma başım çatlıyor resmen ağrıdan..

canım ben beklemedeyim
sen nasılsın neler yapıyorsun

o ne temizliği öyel bir hafta :)))
valla canım ben de beklenmeyen olumsuz gelişmeler oldu.. çok zamansız adet oldum nolacağı belli değil saat sekizde doktora telefon edicem o zaman belli olacak..
inşallah senin senin test sonuçların iyi çıkar..

siz kim bebişinle sen mi :)))

ben topikte kızlardan söz etmiştim amaaaaa
bebişimmm ve benmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen isityorsan beni 7 senedir bekleten bebişimide sev

Son düzenleme:
canım ben beklemedeyim
sen nasılsın neler yapıyorsun

hayırlısı canım bende tedavi için önce genetik sonuçlarının çıkması gerekiyor yani daah tam 1 ay var sonuçalr için. bide hisateroskopi yapaılacak çok işim car benim. onun dışındahep evdeyim önce misafirlerle uğraştım sonrada temizlikle artık daha rahat olurum heralde işim bitti sayılaır.

ayşe inan bunun sadece 3 günü çamaşır yıkayıp kurumasını beklemkle geçti. malum kış çamaşırlar evde kuruyor. ama nerdeyse yıkanmamış bişey kalmadı. daah sonrada mutfak kapılar camlşar perdeler en son bugün halıları robotladım kurumalrınbı bekliyorum.
adet olunca tedaviyemi başlayacaktın nasıl zamnasız erken veya geçmi? inş canım testlerde olumsuz bişey çıkmaz bide başka sıkınt8ılarla uğraşmayız umarım.

canım keseyi görürsün ama kalp atışını veya bebeği görmen biraz uzun sürer hı ama kese görünmesede korkma daha çok küçük ama doktor vajinal bakar görür bence takma sen bunları

canım genetiklede histerskopi de gerekli yaptır için rahat olsun

canım hayırlısı olsun acele etme geç olsun ama sonu iyi olsun hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…