ay işte deli ya biraz sağı solu belli olmuyor.. sabah 9 da aradım hocam kusura bakmayın sabah sabah rahatsız ettim dedim.. ne var dedi bana!! bazen çok ters olabiliyor e insan da hassas bir anındaysa çok bozuluyor yani..
annende şeker var mı? benim annem şeker hastası, şeker hastası kadınlar iri bebek doğururmuş
:))))))))))) dimi bende oturur aglardim..helede adetime denk geldiyse...sanirim artik aile gibi goruyo hastalarini.ondanmi acaba...ama yiende istemem ya sert konusmasini zaten cok hassasiz bide dr. sert olunca...
bende bizim fakultedekine cok soru soruyorum..sole olunca ne olur? boyleolunca ne olur/ ikinci gittigimde daha az soru sordum..bu seferki sorularin kolaymis dedi:)))) ay nedense dr.larda cok soru sorulsun istemiyolar..helede proflar..esimin ameliyatini yapan proftu..hic soru sorulmasindan hoslanmiyodu...
çok okumaktan çok çalışmaktan kafayı sıyırmış oluyorlar işte :)) bazen bal börek bazen de böyle işte dengesiz. şimdiden akşam nasıl arıycam diye geriliyorum..
haklisin..insan geriliyo boyle durumlarda..ya bazen diyorum onca para aliyolar cevaplasinlar sorularimizi...ama bak gercekten 1 ay tedavininin ertelenmesi daha iyi olabilir senicin..cunku sanirim senin dr.. herseyin en iyi sekilde olmasini istiyor..hic bir sorun olmayip oyle baslayacak tedaviye diye dusunuyorum ben..yoksa maddiyat on planda olsaydi hemen baslayalimd erdi..benim eski dr. mesela hemen hemen baslayalim..hic vakit kaybetmeyelim dedi..sonuc tam bhir fiyasko(((
aysemm optum seni cok cok..cikayim bende kafam tam bir davul..karnimdada sancim var..az uzanayim..insallah Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin..bazen diyorum ne kadar yipransamda is olacagina varir..sonucta alinyazimiza mudahale edemeyizki..ne yazilmissa onu yaasayacaz..o yuzden cok yipratmamak lazim aslinda kendimizi...kedini cok dikkat et canim ..uzme kendini cok...insallah en hayirlisini nasip etsin Mevlam..seni seviyorum ve cok optum...
aysemm optum seni cok cok..cikayim bende kafam tam bir davul..karnimdada sancim var..az uzanayim..insallah Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin..bazen diyorum ne kadar yipransamda is olacagina varir..sonucta alinyazimiza mudahale edemeyizki..ne yazilmissa onu yaasayacaz..o yuzden cok yipratmamak lazim aslinda kendimizi...kedini cok dikkat et canim ..uzme kendini cok...insallah en hayirlisini nasip etsin Mevlam..seni seviyorum ve cok optum...
dinlen canım ben de yatıcam biraz..
ben de seni çok seviyorum hoşçakal..
ay olmaz mı hiiiiçç
kızlar 2 haftadır çok takip edemedim. 1 hafta misafirim vardı son 1 haftada temizlik yapıyodum şuan bitirdim sayılır... nasılsınız bakalım yeni tedaviye başlayan var mı?
umudumsun gittinmi hiç fakülteye tedaviye ne zman başlıyosun. ayşe yeter siz ne aşamadasınız?
ben 22 şubatta genetik için kan verecem inş. sonuçları iyi çıkarda bir engele daah takılmayız..
bu aralar misafir di temizlik ti derken çok sıkıldım ve yoruldum.. bide diğer sıkıntılar vurunca aklıma başım çatlıyor resmen ağrıdan..
bizide seviyomusunuz :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
kızlar 2 haftadır çok takip edemedim. 1 hafta misafirim vardı son 1 haftada temizlik yapıyodum şuan bitirdim sayılır... nasılsınız bakalım yeni tedaviye başlayan var mı?
umudumsun gittinmi hiç fakülteye tedaviye ne zman başlıyosun. ayşe yeter siz ne aşamadasınız?
ben 22 şubatta genetik için kan verecem inş. sonuçları iyi çıkarda bir engele daah takılmayız..
bu aralar misafir di temizlik ti derken çok sıkıldım ve yoruldum.. bide diğer sıkıntılar vurunca aklıma başım çatlıyor resmen ağrıdan..
siz kim bebişinle sen mi :)))
canım ben beklemedeyim
sen nasılsın neler yapıyorsun
o ne temizliği öyel bir hafta :)))
valla canım ben de beklenmeyen olumsuz gelişmeler oldu.. çok zamansız adet oldum nolacağı belli değil saat sekizde doktora telefon edicem o zaman belli olacak..
inşallah senin senin test sonuçların iyi çıkar..
:)işte bi milyar ya nurcanım:)nurcaan kızlar diyorki keseyi cuma görmen zor değerin cumaya kadar binleri bulmass:26:ben napim yaa sen b:26:i şi söle banaa
ece cnım öncelikle tebrik ederim seni....çok özel çok yüce bir davranış...Allah senin gönlüne göre versin.sana hayırlı evlat olsun inşallaaahh:)5 senedir sen emek emek büyütmüşsün.hemde nasıl zor bir döneminde kucak açıpdoğurmakla anne olunmayacağına inananlardanım.senin ne güsel bi kalbin varmış ne geniş mişki yaralı bi kuşa sahip çıkmışsın... Rabbim hayırlısını versin gönlüne göre.o senin kağıt üstünde diilsede kalben kızn ve en önemlisi gönül bağı.mesela benim yanımda3 senedir eşimin kuzeni kalıyor.yaşı 23 şu anda.1.5 yaşında annesi terk etmiş bi de bi yaş küçük bi kız kardeşi var.ikisinide.küçüğü halasının çocuğu olmadığı için o almış.bu kızcağız önce üvey anne sonra benim sevgili vicadan küpü k.valde işte ortalarda büyümüş.ben evlendiğide 2005 de taıştım ilk.izmitte yaşıyordum yanıma aldım 1 ay kaldı iş öğrettim istanbul şubesinde işyerimin işe başladı.babası ile bi ev tuttu yaşamaya başladı.çok da başarılı cici bir kızdı.2007 de babası vefat etti.bu arada anne sağ ikinci evliliği yapmış çalışıyorda ama kızı ne araıyor ne soruyor...yanıma çağırdım o sene gelmedi izmite işimi bozmayınm abla diye.2008 de ben taşındım istanbula aldım yanıma.düşünün kapısı dışardan açılan bi gecekonduda kaldı 1 yıl yanlız.fareler içinde ve eşimin annei dul üskdarda tek yaşıyor abisi 1 çocuğu var kıza 5 dk mesafede yşıyor.nitekim 2008de onlarla aynı binaya taşındım.kızı da aldım yanıma.kvalde 3+1 evde tek yaşıyor 3 yıldır üst katımda.eşimin abisi 3 kişi yaşıyorlar ve eltimin mazereti eşim samimi insan yanlış anlaşılır.bu arada kendi 35 eşi 39 ben 25 eşim 35 yaşında!!!!bu tabloda kim kocasını kıskanmalı ve gelinen nokta şu ki anne kocadanda ayrıldı tek yaşıyor ama demiyor napıyorsun diye.kız bayramlarda arar benim zorumla.şu andada bu yakada üniversitede hoca olarak görev alan kız kardeşimde 9 aya yakındır bizimle yaşıyor.düşünün şu anda haile olma ihtimalim var.herkes odayı nereye koyacaksın diyor.:) e başka odam yok.mecbur benim yanımda kalacak idare edicem tabi ki.ve üst katımda 3+1 dairede kvalidem tek yaşamaya devam edecek.öz yeğeni gelinin yanında kalacak.hem de köye vs.benim yanımda diye sölemiş öğrenen herkes lanetledi,rezil etti onu...velhasıl kız kardeşi vli şu an birde 4 aylık bebişi var kızın anneini ilk kezz doğumuna gittim tebriğe orda gördüm.bi de neden bahsediordu bilio musunuz annelik zor iş!!!doğurmakla bitmez!!!işallah seninde olur dedi bana!!!bende kocaman gözlerle baktım!!haklısınız çok zor olsa gerek.e benim çocuğum yok.nereden bileyim diil mi?siz baya zorlandınız kızları büyütürken tabi dedim.herkesiinnn 20 kişinin içinde rezil ettim.haksız diilim barı suus yaa bu kadarını yap.kız ilk yanımda kalmaa başladığında aradım bu kadını.gelin bize kızınızın nerde yaşadığını görün.onu sizsiz bırakmayın genç kızdır dedim.benim size hiçbir ön yargım yok,tanımıyorum bile kvaldem vs.den çakiniyorsanız benim evim kapım ayrı buyrun dedim.bunun üstüne 3yıl sonra karşıma geçmiş ilk kez gördüğüm kadın saçmalayınca tabi verdim hakkını!!!velhasıl senin kalbini tebrik ediyorum...eşininde...yap testini arkadaşım sonucunu merakla bekliyorum
hayırlısı canım bende tedavi için önce genetik sonuçlarının çıkması gerekiyor yani daah tam 1 ay var sonuçalr için. bide hisateroskopi yapaılacak çok işim car benim. onun dışındahep evdeyim önce misafirlerle uğraştım sonrada temizlikle artık daha rahat olurum heralde işim bitti sayılaır.
geldim canım gelmez olaydım.. ben bu tedaviye başlayamıycam galiba insan hap kullanırken adet olur mu oldum işte ben.. olabilecek tüm aksilikler beni buluyor.. doktorla akşam sekizde konuşucaz 1--2 ay daha ertelenirse nasıl dayanıcam bilmiyorum ki..
ben eşimle gittim canım ama tek de gidilebilir zor bişey değil sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?