bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hasretimsin canim nerelerdesin..ozelin doluydu canim mesaj attim sana ama..canim gittim fakulteye..doktor hemen baslayalim dedi tupe..orda hastalarlada gorustum..herkes cok memnunde doktordan..esimin ameliyati biteli daha yeni 3 ay olduya uroloji doktoru 6 ayda toparlanir dedi..biraz daha bekleyin dedi..tup bebek dooktoru tesede yapabilriz dedi..yani ne yapacagimi bilmiyorum bende inan..esim bir kac ay daha bekleyelim dedi...pazaretsi tekrar gidecem histereskopi icin gun alacam..genetik testleri size fakultenin doktorumu yaptirin dedi..bende yaptirmak istiyorum aslinda ama bana test mest soylemedi? hatta lafini bile etmedi..ceylinde yaptirmanizda fayda var dedi? sen nasil yaptiriyosun? disardan ozeldenmi yaptiriyosun?

Son düzenleme:
Üzülme, der Mevlana ve devam eder 'Kaybettiğin herşey birgün başka surette geri döner' !
.

sara_28 kullanıcısından alıntı
kızlar forumları gezerken güzel bi dua gördüm sizinle paylaşmak istedim.

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

doktor salı günü muayeneye çağırdı, eğer bu zamansız kanamaya yol açacak bir kist, çatlamamış yumurta yoksa sorun olmaz ctesi yaparız histereskopiyi ondan sonra düzelmişse başlarız dedi..
salıyı bekliyorum yani.. dua edin bana..

inşallah hiç bir sorun yokturda sende daha fazla üzülmezsin artık başlarsın tedaviye

iyi akşamlar kızlar sizi bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinicem tüp bebeğe başlıycam bende nasipse görüşmeye gidicem haftaya yani gittiğimde hemen başlanıyomu yoksa daha önceden neler yapılması gerekiyo testler falan isteniyo sanırım dimi testler yardımcı olursanız sevinicemm

hayatım sana neden tüp bebek yaptığını sormam lazım şimdi seni zaten belirli testlerden geçirmiş ve normal yolla gebe kalamayacağını görmüşlerdir sana ne testler yapıldı eşine ne testler yapıldı ve sonuç ne onları bi yazarmısın

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-

hilbay okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500--------okundu
umudumsun----500--------okundu
pembe_86-------500--------okundu
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500---------okundu
tweet 25 ------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250

Son düzenleme:

cnm ben 2 sene önce çikolata kisti ameliyatı oldum sol tüpümde parça alındı bunun sonucunda ve hala bir gebelik oluşmadı cnm aşılamada başarısız enson gittiğim doktor direk tüpe gidin beklemeyin dedi eşimin sperm değerleri normal bendede sorun yok gibi duruyo ama olmuyo malesef.bende bi merkeze gidip görüşmek istiyorum hemen başlamak istiyorum açıkçası ondan sordum tam bilmiyorum çünkü genetik testler falan gibi şeyler yazılınca merak ettim bekleme süremi cnmm:26:

hayatım genetik testler genelede düşük yapan ölü gebelik yaşayan vs. gibi kadınlara yapılıyo yadda tüp bebek denenir kimyasal gebelik vs. bişi olur doktor bi test ister vesaire yaani sana yapacağı testler sadece rahim filmi hormon tahlili ve eşinin spermleri eğer bi sorun görülürse devlet rapor çıkarır ama hiç bii yoksa devlet rapor vermez ama özelde yaptırabilirsin bence bi sorun yoksa ki eşimin sperm normal diyorsun doğal yolla gebe kalmaman saçma olur bence iyi bi araştır doktorun para için demiş olmasın sadece bi kist den dolayı bebek olmaz olurmu kist bendede var ama ilk bebeğ,me doğal yolla sadece 1 hap kullanarak hamile kaldım şimdi eşimde sorun var diye tüp bebek yaptım

kızlar benim 11 yumurtadan 2 tane döllenmiş üzüldüm biraz olsun belki bundan sonuç alırız inşallah 2 tanede şansım olurmu onuda bilmiyorum yarın transferim olacak saat 5 te gelindedi neler yapayım neler yiyeyim biraz bilgi verin yardımcı olursanız sevinirim yatayımmı ben ilkinde 2 günü banyo yaptım işe gittim busefer iştende izin aldım evdeyim

yok cnm zaten çikolata kisti direk kısırlık die söyledi her doktor cnm yani beklemenin manası yok olmuyo demek mutlaka bir zarar vermiş bana rapor alamıyorum zaten cnm yapıcaz artık borç harç teşekkür ederim cnm cevabın için sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm bebeğini

canım banyo yapma birrrrrrrrrrrrrr ilk 3 gün evde yat ondan sonra yavaş hareketlerle gezmeye başlaya bilirsin ama eğilip uzanma sadece yürümek serbest oda uzuuuuuuuuuun süreli değil ufak ufak gezmeler tatlım işe gitmemen iyi ama evdede oturma operasyondan geçtiğini unut hayatım sanki ameliyet olmuşun izinliymişin gibi düşün yani tüp bebek yapmıyosun moralini yüksek tut neşe ve pozitif enerji süper transfer sonrası maydanoz bitkisel çay nane limon ıhlamur vs. gibi ananas yeme
bol bol tatlı antep fıstığı badem ceviz kayısı meyve suyu kabak çekirdeği tüket ve kesinlikle kabız olma

umudumsun
tweet 25 bu arkadaşan ses çıkmadı okıcakmı okumıcakmı ya böle olcaksa bidaha yeni insan eklemeyelim en azından tanımadıklarımıız eklemeyelim artık duaya

kalan dua listesi

yeter arkadaşın eşine okunacan

derin arkadaşın bebeğine okunacak

benimde doğumuma okunacak

başkada kimse kalmadı sanırım eğer bu arkadaştan ses çıkarda devam ederse onuda ekleriz ama ses çıkmazsa artık tanımadıklarımızı eklemeyelim canlar

kizlar nasil bi dua okuyosunuz benide eklermisiniz bende bu ay catlatma ignesi oldum bekliyorum yada duayi bana yazin ben de okurum hepimiz icin lütfen

pembecim Allah yardımcın olsun inşallah hemen tutunur da dondurulmuşunun olmayışı önemsiz kalır
2 taneyle neden şansın olmasın canım zaten enfazla 2 tane transfer ediliyor ki.. şimdi artık olumsuz birşey getirme aklına rahat ol, mümkünse bu konuyu unutmya çalış...
Allah gönlüne göre versin, hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…