yeter canimmmm bende once bebisini sonra seni seviyorum:)))))))))))))))))
doktor salı günü muayeneye çağırdı, eğer bu zamansız kanamaya yol açacak bir kist, çatlamamış yumurta yoksa sorun olmaz ctesi yaparız histereskopiyi ondan sonra düzelmişse başlarız dedi..
salıyı bekliyorum yani.. dua edin bana..
iyi akşamlar kızlar sizi bir sorum olucak yardımcı olursanız sevinicem tüp bebeğe başlıycam bende nasipse görüşmeye gidicem haftaya yani gittiğimde hemen başlanıyomu yoksa daha önceden neler yapılması gerekiyo testler falan isteniyo sanırım dimi testler yardımcı olursanız sevinicemm
hayatım sana neden tüp bebek yaptığını sormam lazım şimdi seni zaten belirli testlerden geçirmiş ve normal yolla gebe kalamayacağını görmüşlerdir sana ne testler yapıldı eşine ne testler yapıldı ve sonuç ne onları bi yazarmısın
cnm ben 2 sene önce çikolata kisti ameliyatı oldum sol tüpümde parça alındı bunun sonucunda ve hala bir gebelik oluşmadı cnm aşılamada başarısız enson gittiğim doktor direk tüpe gidin beklemeyin dedi eşimin sperm değerleri normal bendede sorun yok gibi duruyo ama olmuyo malesef.bende bi merkeze gidip görüşmek istiyorum hemen başlamak istiyorum açıkçası ondan sordum tam bilmiyorum çünkü genetik testler falan gibi şeyler yazılınca merak ettim bekleme süremi cnmm:26:
hayatım genetik testler genelede düşük yapan ölü gebelik yaşayan vs. gibi kadınlara yapılıyo yadda tüp bebek denenir kimyasal gebelik vs. bişi olur doktor bi test ister vesaire yaani sana yapacağı testler sadece rahim filmi hormon tahlili ve eşinin spermleri eğer bi sorun görülürse devlet rapor çıkarır ama hiç bii yoksa devlet rapor vermez ama özelde yaptırabilirsin bence bi sorun yoksa ki eşimin sperm normal diyorsun doğal yolla gebe kalmaman saçma olur bence iyi bi araştır doktorun para için demiş olmasın sadece bi kist den dolayı bebek olmaz olurmu kist bendede var ama ilk bebeğ,me doğal yolla sadece 1 hap kullanarak hamile kaldım şimdi eşimde sorun var diye tüp bebek yaptım
kızlar benim 11 yumurtadan 2 tane döllenmiş üzüldüm biraz olsun belki bundan sonuç alırız inşallah 2 tanede şansım olurmu onuda bilmiyorum yarın transferim olacak saat 5 te gelindedi neler yapayım neler yiyeyim biraz bilgi verin yardımcı olursanız sevinirim yatayımmı ben ilkinde 2 günü banyo yaptım işe gittim busefer iştende izin aldım evdeyim
kizlar nasil bi dua okuyosunuz benide eklermisiniz bende bu ay catlatma ignesi oldum bekliyorum yada duayi bana yazin ben de okurum hepimiz icin lütfenumudumsun
tweet 25 bu arkadaşan ses çıkmadı okıcakmı okumıcakmı ya böle olcaksa bidaha yeni insan eklemeyelim en azından tanımadıklarımıız eklemeyelim artık duaya
kalan dua listesi
yeter arkadaşın eşine okunacan
derin arkadaşın bebeğine okunacak
benimde doğumuma okunacak
başkada kimse kalmadı sanırım eğer bu arkadaştan ses çıkarda devam ederse onuda ekleriz ama ses çıkmazsa artık tanımadıklarımızı eklemeyelim canlar
kızlar benim 11 yumurtadan 2 tane döllenmiş üzüldüm biraz olsun belki bundan sonuç alırız inşallah 2 tanede şansım olurmu onuda bilmiyorum yarın transferim olacak saat 5 te gelindedi neler yapayım neler yiyeyim biraz bilgi verin yardımcı olursanız sevinirim yatayımmı ben ilkinde 2 günü banyo yaptım işe gittim busefer iştende izin aldım evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?