kizlar nasil bi dua okuyosunuz benide eklermisiniz bende bu ay catlatma ignesi oldum bekliyorum yada duayi bana yazin ben de okurum hepimiz icin lütfen
ayşecim nasılsın canım biraz rahatladımı kafan tatlım :)
günaydın demsem bana kızan olur mu ben yeni kalktım da
günaydın demsem bana kızan olur mu ben yeni kalktım da
ayşecim nasılsın canım biraz rahatladımı kafan tatlım :)
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500--------okundu
umudumsun----500--------okundu
pembe_86-------500--------okundu
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500---------okundu
tweet 25 ------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250
selam kızlar size de iyi pazarlar. biraz hava aldık azıcık deniz havası içim açıldı hava da çok güzel pırıl pırıldı şimdi kapattı gerçi...
daha iyiyim nurcanım doktorla konuşunca rahatladım biraz salıyı bekilyorum işte.. inşallah yoktur kist falan da başlarız ama olmaz diye tahmin ediyorum kaç aydır doğum kontrol hapı alıyorum yoktur inşallah..
yalnız adetim çok garip 11 yaşından beri adet görürüm 20 sene olmuş hiç böyle olmamıştım, hap almıyor olasydım kesinlikle düşük yapıyorum derdim parça parça çok garip.. inşallah bir terslik yoktur..
sen nasılsın nurcan döndün mü evine?
her şerde bir hayır vardır derler hayırlara çıksın inşallah...bazen üzüldüğümüz birşeyin arkasından güzel bir olayın olacağı hiç aklımıza gelmez...bir film izlemiştim adam bunalımda artık hayattan bıktığını kendini öldüreceğini söylüyor...akşam oluyor adam evine gelmeyince karısı tedirgin ne yapacağını bilmiyor kocasının kendini öldürdüğünü düşünüyor...bir tlf kadının kocası hastanede soyguncu tarafından vurulmuş kadında hamile fenalaşıyor kadın bi odada kocası başka odada küçük oğullarıda ne yapacağını şaşırmış üzgün...adamın biri çocuğa her şerde bir hayır vardır diyor çocukda anlamıyor nasıl yani diyor...bazen şer sandığımız şeyler hayırlıdır diyor adam tabi çocuk birşey anlamıyor....sonra çocuğun babası kendine geliyor ve anlatıyor adam intihar girişiminde bulunmuş tam zehirlenmek üzere iken... soyguncu kaçarken bekçiye ateş ediyor ama kurşun intihar eden adamı yaralıyor ve hastaneye yetiştiriliyor soyguncu sayesinde ölmekden kurtuluyor kurşun adamı yaralamasa kimse adamın intihar ettğini anlamayacak belkide... yaptığına pişman tabi...biraz kısaltarak yazdım anlaşılr şekilde yazmışımdır inşallah sıkmamışımdır kimseyi pazar pazar
Merhaba bendede kist ve su dolu kesecikler varmış ama tüp bebek merkezinde baktılar bişey olmaz dediler tüp bebege bşlıycam ama korkuyorum acaba problem olurmu bu kistler..Başka doktorada gittim oda tahlil yaptırdı 500 lira tuttu hepsi kanserden süpelenmiş meger ama bişey yok kistler için bişey vermedi oda naapmalıyım kızlar sizce yaptırsam tutarmı paramız hazır ama ben cesartet edemiyorum başlamaya sizce başlasammı...
canım klomen kullandım ben ondan dolayı olan kistler nerde yaptırıyorsun tüp bebeği.. ben erdemde başlıycam ordaki doktorda dogum kntrol hapı vermişti ordan başka hastaneye geçtik oda içme kendi keendine kaybolur dedi..bende içiyim ozaman dogum kntrol hapı nezaman başlamalıyım..Başka bi hastaneye daha gittim 3 gün önce oda kan ilacı folik asit intahap kurutucu iğne verdi bana herkes başka yaklaşıyo olaya gece ölüyodum nerdeyse bünyem ilaç kabul etmiyo...napcagımı sasırdım..uff ya zor denkleştirdik parayı boşa gitsin istemiyorum saglıklı bir şekilde yumurta yerleştirilsin istiyorum..
Gittim canım ya 4 doktora gittim hepside kistler için yorum yapmadı en son 3 gün önce gittim bebek için biriktirdiğim paradan 500 tl gitti bani doplere soktu bide kansermi tümör mü kistler diye test yapmış sonucundada önemli degil onlar sen boş ver başla dedi boşunamı bukadar para harcattınız bana dedim intahap varmış iğne verdi..diğer bi doktor içme dedi dogum kntrol hapı tüp bebek uzmanıda dediki d.kntrol hapı veriyim bitince gel başlayalım ignelere...ben kime gidim gitmediğim doktor kalmadı vallahi..nerdeyse..ben içim kendim ozaman zaten vermişti tüp bebek uzmanı kendiş doktorum kendim olıyım bidaha baktırırım koybolunca başlarım..Kimse bişey vermiyo para peşindeler..bide sürekli muayne oldugum için alttan yara oluşmuş küçük..30 doktoru devirmişimdir 2.5 yılda...
canım hayırlısı inşallah hiç bişiciğin yokturselam kızlar size de iyi pazarlar. biraz hava aldık azıcık deniz havası içim açıldı hava da çok güzel pırıl pırıldı şimdi kapattı gerçi...
daha iyiyim nurcanım doktorla konuşunca rahatladım biraz salıyı bekilyorum işte.. inşallah yoktur kist falan da başlarız ama olmaz diye tahmin ediyorum kaç aydır doğum kontrol hapı alıyorum yoktur inşallah..
yalnız adetim çok garip 11 yaşından beri adet görürüm 20 sene olmuş hiç böyle olmamıştım, hap almıyor olasydım kesinlikle düşük yapıyorum derdim parça parça çok garip.. inşallah bir terslik yoktur..
sen nasılsın nurcan döndün mü evine?
250 tamam okudum....hayırlı olsun inşallah
tünayydınn:)eşimin kız kardeşi geldi ing denn 7 aylık hamişşşonlarlaydık ancak geldim.ben duayı yarıladım işallah hemencik bitirip yazacam nurcanımmm:)tekmil vereiymmm komutanaa yaaa keyifler nasıl kızlarr herkese süper pazarlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?