ay canım o kadar doktor gezmek de iyi değil kafası karışır insanın. keşke şöyle tam içine sinen birini bulsan da ne dese yapsan. ben öyle yapıyorum bıraktım hiç bişey araştırmıyorum artık doktorum ne derse o..
bence sen ilk adetinle birlikte bir kutu hap kullan bu arada verdikleri antibiyotikler falan da biter, yara da geçer vücudun dinlenir öyle başlarsın. gittiğin doktorları da bir düşün en içine sinen hangisiyse onunla devam et, onun dediklerini kabul et çok da araştırıp kafanı bulandırma..
canım hayırlısı inşallah hiç bişiciğin yoktur
biz geldik evimize hattaa babamız buün sevgililer günü hediyesi olarak bizi sinemayave yemeğe götürdü kurtlar vadisi filistin çoooooook romantikti :))))))))))) ha ha
Hiç biri sinmedi açıkçası önemsemediler hiç evlendiğim ay çok şiddetli enfeksiyon geçirdim ve doktorların ihmalleri yüzünden tüplerim tıkandı sadece bana sebomet sabun verdiler ...( sonra film çekilmek için ısrar ettim kendim onu için gezdim çekildi tüplerim tıkalıymış sonra buna derman için gezdim klomen verdiler hep bana 3 4 tanesi senin olmaz çocugun tüplerini bağlat tüp bebek yaptır dediler kimse dogru dürüst bi tedavi önermedi açıkçası..öyle yaıcam ben yarın yine gidicem iğne yazdırmaya doktora diyim ben yazsın bana d.kntrol hapı..İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun Mevlam hayırlı saglıklı güzel yüzlü bebeler nasip etsin AMİİİNNNN
Çok zayıfım bide ben 48 kiloyum boyum 170 kiloda alamıyorum uf yaaa hasta olcam vallahi takmaktan hep olmaz tutmaz gibi geliyo ne yiyim neyle besleniyim bebegimin tutunması için?
hadi gözün aydın.. biz de çoook romantik sucuklu yumurta yemeğe gittik sabah sabah :)))
bugün içim daha rahat ya kaç aydır hap kullanıyorum yoktur kistim falan diye düşünüyorum. kısmetse başlıycam galiba ben bu işe haftaya..
canım hayırlısı inşallah hiç bişiciğin yoktur
biz geldik evimize hattaa babamız buün sevgililer günü hediyesi olarak bizi sinemayave yemeğe götürdü kurtlar vadisi filistin çoooooook romantikti :))))))))))) ha ha
Allah kabul etsin
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-
hilbay okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500--------okundu
umudumsun----500--------okundu
pembe_86-------500--------okundu
derin------------500
ceylin-----------500
yeter-----------500---------okundu
tweet 25 ------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
nazemir---------250---------okundu
slm hanımlar naber? 4 gündür yoktum noldu hilbayın tefriciye dagıtımı yapıldımı?
ya akşam akşam güldürdün beni ..onada şükür biz evleneli 13 sene oldu sinamanın sadece önünden geçtik..bir 13sene sonrada içeri girmek nasip olur heralde....eşim sıkılıyor öyle olaylardan....ama isteyeyim her hafta yemeğe götürür....bunada şükür
kızlar son 1 yıldır bide gitmedik
çok özledim yaaaaaaaa şöyle güzel bir aşk filmini
ben kurtlar vadisine bile razıyım...götüren olsa
ya akşam akşam güldürdün beni ..onada şükür biz evleneli 13 sene oldu sinamanın sadece önünden geçtik..bir 13sene sonrada içeri girmek nasip olur heralde....eşim sıkılıyor öyle olaylardan....ama isteyeyim her hafta yemeğe götürür....bunada şükür
ben kurtlar vadisine bile razıyım...götüren olsa
ben memnun kaldım benimkide yılda bir kere götürdüğü için kurtlar vadisi bana en güzel film geldi gerçi Allah için konu süperdi tavsiye ederim kandır kocişini sıkılmaz bu filmde :))))))))
ha ha ha benimki götürür arada ama götürdüğü filmler ya recep ivedik ya kurtlar vadisi böledir :)))))))) benimkide sıkılır ondan kendi iistediğine götürüyo evde bazen açıyom film ilk 1. dakikadan sonra uyukluyo :))))))))) bizde 5 yılda anaca 5-6 kez gittik heralde ama yemeğede sağolsun her istediğimde benimkide çıkarır gerçiiiiiii biz her hafta doktorda olduğumuz için zaten mutlaka o gün dışarıda yiyoruz :))))))))) ama senin eşinde süper 13 yıldır he valla benimkide hediyeden yırtıyo bölece aslında :)))))))))
benimkide diziyi izliyo sen beni dinle buna gidelimde konuda süper :))))))dizisinide seyrettiği için sıkılmaz....
biz evde güzel film izleriz..dizi bile izleriz beraber ama sinama kültürü oluşturamadık daha...hediye mevzusuna gelince artık ben istemiyorum evlilik yıldönümü sevgililer günü doğum günü derken heryer çiçek oldu artık istemiyorum diyorum..yine içi rahat etmiyor tek bir gül bile olsa alıyor...yeni evlendiğimizde beni kahve yapmaya gönderip oturma odasının kapısına gülleri koyuyorduki ben kapıyı açtığım an başımdan aşağı dökülüyordu...romantiktir yani
benimkide diziyi izliyo sen beni dinle buna gidelimde konuda süper :))))))
ay nerde benimkinde o romantiklik benimki normalde ve bi eksiği alıyo diyelim ütümü aldı edie sorsam ütü aldıkya daha ne istiyon der heleki çiçek felan hak getire bazen iş yerinden yolyo :))))) oda arkadaşlarından biri karısına yolmştur oda gömüş yolim bari demiştir onuda öle bi yolarki gram sapı olmaz ha ha :))))))) erkek aadam çiçek taşımaz diyo unuda cebinde eve getiriyo :b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?