bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ay şimdi Allahı var romantik adam benim kocam zırt pırt işyerime çiçek yollar yemek falan zaten sever öyle şeyleri pek süprizler yapar
geçen sene doğum günümde epey güzel biyerden yer ayırtmış gittik tabi araba külüstür kapıdaki valeler anlamadı müşteri olduğumuzu arabayı beğenemediler :))) kendimiz park edip de girdik..

yok allahtan bizimki okadar değil ya bizimki küçük yerde doğmuş büyümüş istanbula alışamadı heryer uzak burda o alışmış 1 saatte memleketini karş karış gezmeye buralar ona zor geliyo anlıyorum onu ama bende istanbulda büyüdüm burası yani oturduğum yer bana köy gibi geliyo sanki kapana kısılmış gibiyim buda pikniğe zaten gidemiyoruz bir keremi ne gittik burada öle çok alan yok araban olcakki gidesin :)))))))

sohbetinize doyum olmuyor ama çıkmak zorundayım eşim gelecek ..kızmıyor gerçi biliyor yazıştığımı ama onunlada ilgileneyim birazcık... herkese hayırlı geceler

hee yaa oku oku bitmedi
ama ayşecan öldürdün beni gülmekten
demek dr içindeki aletleri bozdu
kız bu seneryocu yakında dizi yazacak :)))))))) bulmuş ilgili doktoru sallıyo bişiler :)
:))) evi bi görsen 3 kişiyiz 3 ayrı odada herkesin önünde bi bilgisayar diyorum evin içinde msn le haberleşelim..

kız aynen he benimki işten geldiğinden beri çocuk odasındaydı az önce yanıma geldi sözde 1 daskka geçmedi horuldamalar başladı eve geliyo işten kanka oyunum nasıl diyo onlıne oyun oynuyo gündüz ben bakıyom oyuna ilk sorduğu o oluyo :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…