kızlar sizin doktor aynıya hiç karşılaştınızmı
görsek de tanımayız ki birbirimizi ama artık isimleri dinliyorum şu hanım bu hanım diyorlar ya belki denk gelir hatta bu sefer hocanın masasındaki dosyalara bile baktım :)))
benimkide para harcada rahatla der para harcamak derken market alışverişi ev ihtiyacı öyle gereksiz zaten harcamam...benimki biraz hiperaktif sever gezmeyi...özel günlerde götürmeyen de var onada şükür... kardeşim der hiç dışarda yemek yemedik diye.. sadece piknik oda dışarda yemekten sayılırsa diye dalga geçer...bizde geçen sene doğum gününde yemeğe götürdük tabiki kocasıyla gitmek gibi olmaz ama
benimkide para harcada rahatla der para harcamak derken market alışverişi ev ihtiyacı öyle gereksiz zaten harcamam...benimki biraz hiperaktif sever gezmeyi...özel günlerde götürmeyen de var onada şükür... kardeşim der hiç dışarda yemek yemedik diye.. sadece piknik oda dışarda yemekten sayılırsa diye dalga geçer...bizde geçen sene doğum gününde yemeğe götürdük tabiki kocasıyla gitmek gibi olmaz ama
o dosyalara nasıl baktın
tamam görümcem var karşıda geliriz arada üsküdarda oturuyor ona gelince ararım hem de onda durmamış olurum
üdküdar olur biliyorum orayı :))))))))))) gelceğin zaman yzarsın bana geçerim hemen karşıya :)))))))))))
ceylinde oku oku bitiremedi
sohbetinize doyum olmuyor ama çıkmak zorundayım eşim gelecek ..kızmıyor gerçi biliyor yazıştığımı ama onunlada ilgileneyim birazcık... herkese hayırlı geceler
tamaaam bana kolay nolcak ama sana uzak ama kendin kaşındın :))
sohbetinize doyum olmuyor ama çıkmak zorundayım eşim gelecek ..kızmıyor gerçi biliyor yazıştığımı ama onunlada ilgileneyim birazcık... herkese hayırlı geceler
olsun kız ben alışığım hastaneye kadıköye gidiyom kaybolmaktaniyidir bengelirim senide kuranımıza beklicez ama ben anlamam uzam muzak demek yok :)))))))
ceylinde oku oku bitiremedi
ilgilen tabi sen bize bakma biz kanka olduk artık dimi ayşeci :))))))))) hadi sana iyigeceler canım
tamam kız haftasonu olursa gelirim..ay şimdi benim için haftasonuna ayarlama sakın :)))
hee yaa oku oku bitmedi
ama ayşecan öldürdün beni gülmekten
demek dr içindeki aletleri bozdu
olsun kız ayarlarız nolcak zaten kardeşlerimde anca hafta sonu gelebilir :)))))))
kız bu seneryocu yakında dizi yazacak :)))))))) bulmuş ilgili doktoru sallıyo bişiler :)hee yaa oku oku bitmedi
ama ayşecan öldürdün beni gülmekten
demek dr içindeki aletleri bozdu
:))) evi bi görsen 3 kişiyiz 3 ayrı odada herkesin önünde bi bilgisayar diyorum evin içinde msn le haberleşelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?