bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ben sana diyorum inşallah hamiş hamiş gelicen mevlüdümüze :))))))))

inşallah canım inşallah.. bu adam da diyor ki hamile kalınca öyle dolanmak yokmuş işe bırakıp alacakmış hamile kadın öyle otobüse falan binemezmiş çocuğu leblebi gibi hoplatıp duracak mısın otur oturduğun yerde diyor :)))

doğru diyo ben diğer hamileliğimde oğlumu dşürüyodum nerdeyse bi kanama oldu ogünde minibüse bindim salladı birz akşam nasıl kanamam var acile ambulansla yetiştirdiler doktor yemeğimi bile yatarak yememi söledi taki 4. ay bitene kadar oturmam felan yasaktı çok dikkat etmek gerekiyo gerçi kızımda şükür okadar yol gidiyom bişi yok kızım inatçı sağolsun beni bırakmıcak :))))))
ya gördüm bi de hala bu değerde bi gariplik var falan diyordu geçen gün.. inanamıyor galiba.. Allah tamamına erdirsin inşallah..

evet ya buay çok hamile haberi aldım ben peygamber efendimizin doğduğu aya tekabul ediyo ondanmıdır hayrı bilmem geçen ay birsürü kötü habere inat bu ay hep güzel sonçlar duydum inşallah seninde cumartesi güzel haberleriini alıcaz

hiç birşey olmayacak bu sefer Allahın izniyle sapasağlam gelecek zilli hem de erken falan da değil zamanında görürsün..
Ahh inşallah canım bir başlasam biliyorum arkası gelecek bu sefer olacak içime öyle doğuyor da başalyabilirsem tabi :)))
Kızlar benim gibi bir tavuk için saat çok geç oldu yarın da yola gidicem yatayım artık.. Öpüyorum sizi cuma görüşürüz..

ayşecim buralara geliyon demekki
kız sen ne hızlı hatunsun ne ara buraya gelip bir daha gidicende cumartesiye histereskopiye girecen :44:

ayşecim buralara geliyon demekki
kız sen ne hızlı hatunsun ne ara buraya gelip bir daha gidicende cumartesiye histereskopiye girecen :44:

ay işte ctesiye kadar vakit geçsin diye izin aldım da geliyorum yoksa kafayı yiycem..
ben çat burdayım çat kapı arkasındaa.. çantam elimde fırt fırt geziyorum :)))

başlıcaksın inşallah hiç düşünme bunları cumartesi bize kızlar inelerime balıcam dicesin rabbimin izni ile :)))
inşallah canım kızım gelicek bana inanıyorum artık Allahım büyük onu bana bağışlıcak
hadi iyigeceler yat yarın yola çıkıcan bebişi öp benim için :) arkadaşına söle sana her akşam dua etsin loğusAnın duası kabul olur

kızlar ben 250 tefriciyeyi Allah kabul ederse bitirdim.

Alllah Yterin eşinin yanında olsun, ameliyatı iyi geçsin inşallah...

Ytercim dualrımız seninle gönlünü ferah tut. Allahım sağlık sihat versin inşallah....

ya kızlaaar ben ctesi duyacaklarımdan korkuyorum derken galiba ctesi hiçbir şey duyamayacağım. kanamam son sürat devam ediyor eğer bitmezse hoca histereskopiyi yapmaz.. Offf Allahııım artık işlerim yoluna girsin yalvarıyorum sana..

aysecimmm icini ferah tut...sen hemen baslamak istiyosun tedaviye ama bak belki ertelenirse daha iyi olur..hem bir kac gunden bir sey olmaz..gec olsun guc olmasin hayatim ya...yuregini ferah tut canim benim..insallah herseyin hayirlisi olacak..

canim Allah razi olsun..Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah...

nurcan hayatim yeterin esinin tefriciyesi bitti sanirim..heralde simdi derine okuyacagiz..derin adini yazarsan ozelden bize cok sevinirim tatlim...

kızlarr merhabaa

yarın kontrolüm varr:18:içim bom boş:)korkuda diil heyecanda bi boşluk var...Hep hayırlısını diledim Rabbimden sağlıkla...İnşallah dualarımız kabul olur...

umudumsun canım günaydınnçook teşekkür edderimmmismim banu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…