allah o günlere çıkarsın da gelmek kolay canım...
ben sana diyorum inşallah hamiş hamiş gelicen mevlüdümüze :))))))))
ayşe bu arada tupbaby vardıyo oda hamile değeri 2200 küsür büyük ihtimal çoğul gebelik
doğru diyo ben diğer hamileliğimde oğlumu dşürüyodum nerdeyse bi kanama oldu ogünde minibüse bindim salladı birz akşam nasıl kanamam var acile ambulansla yetiştirdiler doktor yemeğimi bile yatarak yememi söledi taki 4. ay bitene kadar oturmam felan yasaktı çok dikkat etmek gerekiyo gerçi kızımda şükür okadar yol gidiyom bişi yok kızım inatçı sağolsun beni bırakmıcak :))))))inşallah canım inşallah.. bu adam da diyor ki hamile kalınca öyle dolanmak yokmuş işe bırakıp alacakmış hamile kadın öyle otobüse falan binemezmiş çocuğu leblebi gibi hoplatıp duracak mısın otur oturduğun yerde diyor :)))
ya gördüm bi de hala bu değerde bi gariplik var falan diyordu geçen gün.. inanamıyor galiba.. Allah tamamına erdirsin inşallah..
doğru diyo ben diğer hamileliğimde oğlumu dşürüyodum nerdeyse bi kanama oldu ogünde minibüse bindim salladı birz akşam nasıl kanamam var acile ambulansla yetiştirdiler doktor yemeğimi bile yatarak yememi söledi taki 4. ay bitene kadar oturmam felan yasaktı çok dikkat etmek gerekiyo gerçi kızımda şükür okadar yol gidiyom bişi yok kızım inatçı sağolsun beni bırakmıcak :))))))
evet ya buay çok hamile haberi aldım ben peygamber efendimizin doğduğu aya tekabul ediyo ondanmıdır hayrı bilmem geçen ay birsürü kötü habere inat bu ay hep güzel sonçlar duydum inşallah seninde cumartesi güzel haberleriini alıcaz
ayşecim buralara geliyon demekki
kız sen ne hızlı hatunsun ne ara buraya gelip bir daha gidicende cumartesiye histereskopiye girecen :44:
hiç birşey olmayacak bu sefer Allahın izniyle sapasağlam gelecek zilli hem de erken falan da değil zamanında görürsün..
Ahh inşallah canım bir başlasam biliyorum arkası gelecek bu sefer olacak içime öyle doğuyor da başalyabilirsem tabi :)))
Kızlar benim gibi bir tavuk için saat çok geç oldu yarın da yola gidicem yatayım artık.. Öpüyorum sizi cuma görüşürüz..
ayşecim buralara geliyon demekki
kız sen ne hızlı hatunsun ne ara buraya gelip bir daha gidicende cumartesiye histereskopiye girecen :44:
ay aslında benim oturduğum yakaya geliyo ama ben oturduğum mahalle dışında biyer bilmiyom yoksa görüşürdük :))))))
sen neredesin nurcanım
kızlar ben 250 tefriciyeyi Allah kabul ederse bitirdim.
Alllah Yterin eşinin yanında olsun, ameliyatı iyi geçsin inşallah...
Ytercim dualrımız seninle gönlünü ferah tut. Allahım sağlık sihat versin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?