filo hoşgeldin nasılsın
canım Allah kabul tsinkızlar ben 250 tefriciyeyi Allah kabul ederse bitirdim.
Alllah Yterin eşinin yanında olsun, ameliyatı iyi geçsin inşallah...
Ytercim dualrımız seninle gönlünü ferah tut. Allahım sağlık sihat versin inşallah....
hayatım doktor muayene etmedimi normal dedi kist felan yok dedi okadar operasyon geçiriyoruz olsun bitakım terslikler vücudumuzda isyan ediyo artı üzme kendini lütfen herşeyin hayırlısı olsunya kızlaaar ben ctesi duyacaklarımdan korkuyorum derken galiba ctesi hiçbir şey duyamayacağım. kanamam son sürat devam ediyor eğer bitmezse hoca histereskopiyi yapmaz.. Offf Allahııım artık işlerim yoluna girsin yalvarıyorum sana..
nurcan hayatim yeterin esinin tefriciyesi bitti sanirim..heralde simdi derine okuyacagiz..derin adini yazarsan ozelden bize cok sevinirim tatlim...
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-
derin için okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500
umudumsun-----500
yeter-----------500
pembe_86-------500
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
arkadaşlar derin arkadaşımızın değerinin katlanmaası ve karnındaki bebeğini sağ sağlim kucağına alması için okunacak tefriciye listesi kabul edenler onaylasın arkadaşlar
tefriciye okunacaklar
nurcan306
tweety25
kızlar bu iki tefriciyede bitince 21 meryem suresi varmış herkez 1 tane okuyormuş hepimize sırayla okuyalım diyoruz en azından ben ağırlaşmadan okuyabildiğimiz kadar arkadaşımıza okuyalım kabul edermisiniz
cnm hoşbulduk...dün 2 dakika girip çıktım görmedim:) iyiym sağolasın sen nasılsın....
okunan kişiler
ceylin--pembe_86-hilbay-
nurcan----------500
umudumsun-----500
yeter-----------500
pembe_86-------500
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
arkadaşlar derin arkadaşımızın değerinin katlanmaası ve karnındaki bebeğini sağ sağlim kucağına alması için okunacak tefriciye listesi kabul edenler onaylasın arkadaşlar
tefriciye okunacaklar
nurcan306
tweety25
kızlar bu iki tefriciyede bitince 21 meryem suresi varmış herkez 1 tane okuyormuş hepimize sırayla okuyalım diyoruz en azından ben ağırlaşmadan okuyabildiğimiz kadar arkadaşımıza okuyalım kabul edermisiniz
okunan kişiler
ceylin--pembe_86-hilbay-
nurcan----------500
umudumsun-----500
yeter-----------500
pembe_86-------500
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
tefriciye okunacaklar
nurcan306
tweety25
okunan kişiler
ceylin--pembe_86-hilbay-
nurcan----------500
umudumsun-----500
yeter-----------500
pembe_86-------500
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
tefriciye okunacaklar
nurcan306
tweety25
bende başlayacaktım biraz sonra derin için okumaya...tamam okuyalım... ama hergün birtane okuyamam ben çünkü dilim alışık deyil... bide fatiha okumaya başladım ...biraz ağır okuyorum onun için
bende başlayacaktım biraz sonra derin için okumaya...tamam okuyalım... ama hergün birtane okuyamam ben çünkü dilim alışık deyil... bide fatiha okumaya başladım ...biraz ağır okuyorum onun için
canım çok teşekkür ederimmmmAllah hepinizden razı olsun...Cümlemizin gönlünde kini hakkında hayırlı kılsın Rabbim...Sen söle nurcanım ne okunacaksa ben hepsine varım
baslarim derinin duasina bugun..canim meryem suresi illa arapcami okunmasi gerekiyo..turkcesinden okusak olurmu?
Derin için dua okurum tabi. Başlarım hemen...
Ben meryemn suresini arapçasından okurum. Ama her gün bir tane mi okumak gerekiyor. Yoksa örneğin haftada 21 tamamlasak olur mu ..zira ben 41 meryem suresi okumuştum aslında pratiğimde var ama her gün zor olabilir. Nurcanım sen ne dersen benim kabulümdür.
Aslında benim içim biraz buruk. Zira doktordan tahlil sonuyçlarının bazıları çıktı. Eşimde de ciddi problem çıktı. Hem sayısı hem hareketliliği azmiş. Tüp bebek ile olur ama bu hareketlilik ile kendiliğinden hamile kalamazsın dedi doktor.... Ben zaten 2 kez tüp bebek denemiştim. Kendiliğinden hamile kalma hayalim buhar oldu. Kızlar... şimdi şaşırdım kaldım. Benim sıkıntı bir yana meğerse eşimde de bugüne kadar tespit edilmeyen ciddi sıkıntı varmış... Keçiboynuzu dışında ne yese ne içse iyi olur acaba... Bana yardım edin kızlar...
Faktör testlerim yani kanda pıhtılaşma testlerim temiz çıktı çok şükür
kromozom analizinin sonucunu bekliyorum bende....
Derin için dua okurum tabi. Başlarım hemen...
Ben meryemn suresini arapçasından okurum. Ama her gün bir tane mi okumak gerekiyor. Yoksa örneğin haftada 21 tamamlasak olur mu ..zira ben 41 meryem suresi okumuştum aslında pratiğimde var ama her gün zor olabilir. Nurcanım sen ne dersen benim kabulümdür.
Aslında benim içim biraz buruk. Zira doktordan tahlil sonuyçlarının bazıları çıktı. Eşimde de ciddi problem çıktı. Hem sayısı hem hareketliliği azmiş. Tüp bebek ile olur ama bu hareketlilik ile kendiliğinden hamile kalamazsın dedi doktor.... Ben zaten 2 kez tüp bebek denemiştim. Kendiliğinden hamile kalma hayalim buhar oldu. Kızlar... şimdi şaşırdım kaldım. Benim sıkıntı bir yana meğerse eşimde de bugüne kadar tespit edilmeyen ciddi sıkıntı varmış... Keçiboynuzu dışında ne yese ne içse iyi olur acaba... Bana yardım edin kızlar...
Faktör testlerim yani kanda pıhtılaşma testlerim temiz çıktı çok şükür
kromozom analizinin sonucunu bekliyorum bende....
canım rabbim büyük doktor benim eşimede asla normal çocuğun olmaz dedi şükür tüp bebekte tuttu rabbim dualarımızı kabul eder inşala meryem suresi hiç okumadım ama 1-2 gün sürer herkez hızlı okuyamaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?