kizlarrrr...gunaydin...size bir sey anlatacam...dun gece size mesaj yazdimya..sonra uyumaya gittim...su an esim il disinda oldugu icin annemlerde kaliyorum.yataga yattim icimden bir ses namaz kilmami soyledi..bir seure kalkmadim..sonra tekrar icimdeki ses beni birakmayinca kalktim abdest aldim namaz kildim..ve duami yaptim..duamda once sizin icin baslaiyorum sonra kendime dua ediyorum..adini bildiklerime adi ile; bilmediklerimede rumuzu ile dua ediyorum..ama hepimiz icin dua yaptim..bebisi olanlar; hamis olanlar ve bebis bekleyenler icin..cok yurekten bir duaydi..sonra Kurani Kerimin turkce mealini aldim elime..Allahim dedim ne olur bi isaret bi mesaj ver bana...bu sinav cok zor dedim ne olur bir isaret..ve rastgele bir sayfayi actimm..acilan sayfa hud suresi idi...karsilikli 2 sayfadaki ayetlerini okumaya basladim..
112.ayet O halde seninle bereber tevbe edenlerle birlikte emrolundugun gibi dosdogru ol.ve asiri gitmeyin,Cunku o sizin yaptiklarinizi cok iyi gorendir....
114.Gunduzun iki tarafinda geceninde yakin saatelerinde namaz kil.cunku iyilikler kotulukleri giderir.bu ogut almak isteyenlere bir hatirlatmadir.
115.sabirli ol.Cunku Allah guzel is yapanlarin mukafatini zayi etmez..
bunlari okudum ve kendimi yataga yattim..Rabbim dedim .ben aldim mesajini..ben kimimki yeri geldi isyan ettim..neden dedim..sorguladim..alanda sen verende ben beni affet Rabbim; telasimi gorende can benim; evlat benim sanacak....bana Rabbim sabirli ol dedi..mukafatin gelecek dedi..yataga gittim degisik duygular ile yatakta agladim..ama huzurla yattim..ve ara verdigim namaza tekrar basladim...inancim cok daha fazla..
sizinle bunu paylasmak istedim..bu belkide hepimize mesaj..cunku 112.ayette seninle birlikte tevbe edenlere diyor..simdi daha cok dua edecem daha inancla yoluma devam edecem..ben inaniyorum artik sabirli olalim..cunku Allah guzel is yapanlarin mukafatini zayi etmez...Rabbim dualarimizi kabul etsin..hepinizi cok seviyorum kizlar...
kizlarrrr...gunaydin...size bir sey anlatacam...dun gece size mesaj yazdimya..sonra uyumaya gittim...su an esim il disinda oldugu icin annemlerde kaliyorum.yataga yattim icimden bir ses namaz kilmami soyledi..bir seure kalkmadim..sonra tekrar icimdeki ses beni birakmayinca kalktim abdest aldim namaz kildim..ve duami yaptim..duamda once sizin icin baslaiyorum sonra kendime dua ediyorum..adini bildiklerime adi ile; bilmediklerimede rumuzu ile dua ediyorum..ama hepimiz icin dua yaptim..bebisi olanlar; hamis olanlar ve bebis bekleyenler icin..cok yurekten bir duaydi..sonra Kurani Kerimin turkce mealini aldim elime..Allahim dedim ne olur bi isaret bi mesaj ver bana...bu sinav cok zor dedim ne olur bir isaret..ve rastgele bir sayfayi actimm..acilan sayfa hud suresi idi...karsilikli 2 sayfadaki ayetlerini okumaya basladim..
112.ayet O halde seninle bereber tevbe edenlerle birlikte emrolundugun gibi dosdogru ol.ve asiri gitmeyin,Cunku o sizin yaptiklarinizi cok iyi gorendir....
114.Gunduzun iki tarafinda geceninde yakin saatelerinde namaz kil.cunku iyilikler kotulukleri giderir.bu ogut almak isteyenlere bir hatirlatmadir.
bunlari okudum ve kendimi yataga yattim..Rabbim dedim .ben aldim mesajini..ben kimimki yeri geldi isyan ettim..neden dedim..sorguladim..alanda sen verende ben beni affet Rabbim; telasimi gorende can benim; evlat benim sanacak....bana Rabbim sabirli ol dedi..mukafatin gelecek dedi..yataga gittim degisik duygular ile yatakta agladim..ama huzurla yattim..ve ara verdigim namaza tekrar basladim...inancim cok daha fazla..
sizinle bunu paylasmak istedim..bu belkide hepimize mesaj..cunku 112.ayette seninle birlikte tevbe edenlere diyor..simdi daha cok dua edecem daha inancla yoluma devam edecem..ben inaniyorum artik sabirli olalim..cunku Allah guzel is yapanlarin mukafatini zayi etmez...Rabbim dualarimizi kabul etsin..hepinizi cok seviyorum kizlar...
aysecim ve yetercimmm..amin..rabbim hepimizin dualarini kabul etsin..evet cok cok haklisin aysecim...ne hayirlar gizli kimbilir bu yasadiklarimizin ardinda...ama hepimizin zamanina az kaldi insallah..anne; rahminde degil yureginde tasiyandir evladini....biz once yuregimizde tasimayi ogrendikkk...beklemeyi; kizsakta uzulsekte hep beklemeyi ogrendik once..insallah gobislerimizede gelip konacak meleklerimiz....sabir ve dua ile yolumuza devam...
aysekapodakya bende karadenizdenim ..burdaki dostluklar kesinlikle gercek ve icten canim...cunku hikayalerimzi farkli ama derdimiz ortak..burda bir digerimizin sevincliyle mutlu oluyorz...aa bu arada dr a gidecektin? ne oldu? guzel haberler verirsin insallah bize....
ceylin canim cok cok dogru..gunahsiz bir dille dua etmek..insallah Rabbim dualarimizi kabul eder...
aysecim her zaman her an dualarimdasin ve biliyorumki bir suru arkadasin daha duasindayiz...bugun hep andim herkesi her duamda...Rabbim kabul eder insallah...
gonulden yapilan dualar asla geri cevrilmez helede bir baskasi bizim icin yapiyorsa..ceylinin dedigi gibi baskasi sizin icin yapiyorsa en makbulu..burda birbirimi tanimasakta her an her duada birbirimizin kalbinde ve yuregindeyiz...varmi bundan daha guzel bir dostluk..sabir ve dua ile yolumuza devam..hepinizi opuyorum en guzel anne adaylari
gunaydin guzel anne adaylari hepinize....nasilsiniz bugun?
Günaydın canım,
2 gündür inanılmaz depresifim içimin sıkıntısını anlatamam nedeni de yok aslında ama.. Tam 13 gündür adet görüyorum ne bir rekat namaz kılabildim ne bir satır dua okuyabildim resmen içim karardı.. İçimde zerre kadar yaşam enerjisi kalmadı, çok yorgunum..
aysecim canim boyle yapma ne olur...dr bana denemeden sonra adetin uzun ve sancili olacak demisti..benim olmadi ama..bir suru hormon yuklendi cunku vucuda demisti..kesinlikle hormonlarla alakali biseydir bak moralini bozma...tup bebege baslamadan once o kadar cok stresliydimki ayda 2 kez adet oluyodum..adetim olup bitiyou 1 hafta sonra tekrar..sonra 2 hafta sonra bi daha..ki dr herseyin norma oldugunu soylemisti; hormonlarim bile normaldi..tek nedeni stresti demisti bana..ve gercektende oleydi..icini ferah tut canim benim...hersey guzel olacak...ben senin yerinede dua ederim canim.namazlarinida kaza yaparsin.senin sagligin iyi olsun yeterki...dr unla mutlaka gorus ama bak goreceksin hormonlarinla alakali bir durumdur...moralini bozma sakin canim...hemen pes etmek varmiydi bizde..dusun insanlar ne buyuk detlerle bogusuyo..allah gostermesin tedavisi olmayan hastaliklara yakalansak ne olacaktiki...hersey duzelecek canim benim..yorgunlugunu cok cok iyi anliyorum...ama toparlanmalisin..bebisin icin ; kendin icin; esin icin..ve seni seven herkes icin...ayrica bizim icinde..burda birimiz mutsuz olunca hepimiz cok uzuluyoruz..sen diyodun yarim kaliyoruz...lutfen iyi haberler ver bize...olumsuz her seyi aklindan at...iyi bir isin iyi bir evliligin var...cok guzel birisin vede tertemiz kalbin var...bundan daha iyisi ne olurki..vede gelecek dunyalar tatlisi bebisin var...
ahh canım sağol. toparlanmaya çalışıyorum ben de.. diyorum ya hepimizin ruh hali dengesiz işte birkaç gün çok iyiyiz birkaç gün diplerde. inşallah toplarım kendimi, işim de çok stresli bugünlerde sene sonu ya yoğun biraz.. ctesi de psikiyatriste randevun var o bana iyi geliyor bi ayar çeker düzelirim :)))
canim benim..haklisin..malesef hepimiz boyle oluyoruz...psikayatrin eminim cok cok iyi gelecek..aslinda her insanin gitmesi lazim..bende nette gorustum bi cok psikolgla..insallah cuma gununde cok guzel gececek..sevgilerimle...habersiz birakma beni...
slmmmmmmmmm kzlar nasılsızzz
selam canım,
akşam oldu çok şükür birazdan işten çıkıcam o yüzden çok mutluyum bugün de kurtuldum.
Sende ne var ne yok?
iyiym canım bu gün yoğundum biraz
öğleye kadar yeğenime baktım
öğleden sonrada pazarımız vardı
hem kardeşimi götürdüm sonrada kendim gittim
yorucu bir gündü
çalışırken evede o lamak çok ğüzeldir
valla keşke ihtiyacımız olmasa da çalışmasam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?