yeter canim hangi gundu esinin ameliyati....bu arada en kolay senin esinin tefriciyeis bitti..kendi acimdan soyleyeyim tabiki..gercekten hic zorlanmadan bitirdim sizin tefricoyeyi..inaniyorumki ameliyati ayni sekilde cok ama cok guzel gececek..
canım dr çrşb dedi ama
canalrım allah razı olsun hepinizden yüreginize dilinize gönlünüze sağlık allahım yapılan bütün dualrımız kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canimm...insallah hep guzel haberler verelim birbirimize dilerimki...
evet canım derin dışında 2 tane kaldı ben ağırlaşmadan okuya bildiğimizi okuyalım büyük ihtimalle son aylara doğru kaynanamlar gelir yanımıza ozaman giremem pc ye sölenir zararlı biilmemne diye telefonda bile diyo sen bilgisayara yaklaşma pantolon giyme vs. gelince daha neler çıkarır kim bilir :)))))) busefer başla geçenkinede şöle yaptın böle ettin öldü demeye :)))))canim okuruz o zaman seve seve insallah...sanirim 2 kisinin tefriciyesi kaldi zaten..Rabbim saglik sihhat ve omur verdikce okuruz dua insallah...
yeter canim hangi gundu esinin ameliyati....bu arada en kolay senin esinin tefriciyeis bitti..kendi acimdan soyleyeyim tabiki..gercekten hic zorlanmadan bitirdim sizin tefricoyeyi..inaniyorumki ameliyati ayni sekilde cok ama cok guzel gececek..
başlıyorum Allah kabuletsin canımokunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-
derin için okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500
umudumsun-----500
yeter-----------500
pembe_86-------500
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
arkadaşlar derin arkadaşımızın değerinin katlanmaası ve karnındaki bebeğini sağ sağlim kucağına alması için okunacak tefriciye listesi kabul edenler onaylasın arkadaşlar
tefriciye okunacaklar
nurcan306
tweety25
kızlar bu iki tefriciyede bitince 21 meryem suresi varmış herkez 1 tane okuyormuş hepimize sırayla okuyalım diyoruz en azından ben ağırlaşmadan okuyabildiğimiz kadar arkadaşımıza okuyalım kabul edermisiniz
bende baslıyorum cnm Allah kabul etsin şimdiden. derin arkadasımızın ismini biriniz bana mesaj atabilirmi acaba?
Derin için dua okurum tabi. Başlarım hemen...
Ben meryemn suresini arapçasından okurum. Ama her gün bir tane mi okumak gerekiyor. Yoksa örneğin haftada 21 tamamlasak olur mu ..zira ben 41 meryem suresi okumuştum aslında pratiğimde var ama her gün zor olabilir. Nurcanım sen ne dersen benim kabulümdür.
Aslında benim içim biraz buruk. Zira doktordan tahlil sonuyçlarının bazıları çıktı. Eşimde de ciddi problem çıktı. Hem sayısı hem hareketliliği azmiş. Tüp bebek ile olur ama bu hareketlilik ile kendiliğinden hamile kalamazsın dedi doktor.... Ben zaten 2 kez tüp bebek denemiştim. Kendiliğinden hamile kalma hayalim buhar oldu. Kızlar... şimdi şaşırdım kaldım. Benim sıkıntı bir yana meğerse eşimde de bugüne kadar tespit edilmeyen ciddi sıkıntı varmış... Keçiboynuzu dışında ne yese ne içse iyi olur acaba... Bana yardım edin kızlar...
Faktör testlerim yani kanda pıhtılaşma testlerim temiz çıktı çok şükür
kromozom analizinin sonucunu bekliyorum bende....
onayladım nurcanım banu arkadaşımıza hemen okumaya başlıyorum,okunan kişiler
ceylin--pembe_86-hilbay-
nurcan----------500
umudumsun-----500
yeter-----------500
pembe_86-------500
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
arkadaşlar derin arkadaşımızın değerinin katlanmaası ve karnındaki bebeğini sağ sağlim kucağına alması için okunacak tefriciye listesi kabul edenler onaylasın arkadaşlar
tefriciye okunacaklar
nurcan306
tweety25
kızlar bu iki tefriciyede bitince 21 meryem suresi varmış herkez 1 tane okuyormuş hepimize sırayla okuyalım diyoruz en azından ben ağırlaşmadan okuyabildiğimiz kadar arkadaşımıza okuyalım kabul edermisiniz
hilbaycım canını sıkmışsın sonuçlara sanırımDerin için dua okurum tabi. Başlarım hemen...
Ben meryemn suresini arapçasından okurum. Ama her gün bir tane mi okumak gerekiyor. Yoksa örneğin haftada 21 tamamlasak olur mu ..zira ben 41 meryem suresi okumuştum aslında pratiğimde var ama her gün zor olabilir. Nurcanım sen ne dersen benim kabulümdür.
Aslında benim içim biraz buruk. Zira doktordan tahlil sonuyçlarının bazıları çıktı. Eşimde de ciddi problem çıktı. Hem sayısı hem hareketliliği azmiş. Tüp bebek ile olur ama bu hareketlilik ile kendiliğinden hamile kalamazsın dedi doktor.... Ben zaten 2 kez tüp bebek denemiştim. Kendiliğinden hamile kalma hayalim buhar oldu. Kızlar... şimdi şaşırdım kaldım. Benim sıkıntı bir yana meğerse eşimde de bugüne kadar tespit edilmeyen ciddi sıkıntı varmış... Keçiboynuzu dışında ne yese ne içse iyi olur acaba... Bana yardım edin kızlar...
Faktör testlerim yani kanda pıhtılaşma testlerim temiz çıktı çok şükür
kromozom analizinin sonucunu bekliyorum bende....
hayırlısyla atlatacaksınız canım sen dirayetli ol ve eşine öyle görünmeye çalışcanım dr çrşb dedi ama
canalrım allah razı olsun hepinizden yüreginize dilinize gönlünüze sağlık allahım yapılan bütün dualrımız kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş
ayşecan istanbula bebiş görmeyemi geldin sen bende eğitim filan sandım üstelik ataköye bizim yan ilçeye gelmişsinCanlarım arkadaşımdayım şimdi öyle güzel öyle uslu bir bebek ki anlatamam size.. hepiniz için öptüm kokladım. darısı hepimizin başına..
derin için okumaya başlıycam ben de birazdan kısmetse yarın dönüş yolunda okur bitiririm. bu arada derincim doğum yapan arkadaşım senn adaşın inşallah senin de adaşın gibi dünya tatlısı bir bebeğin olur..
İyi geceler kızlar :79:
bugünde gelemedim annemdeydim yarında oraya gidiyorum misafiri var yardım edecem mamaları yapmaya bugünden giriyim bakayım dedim
onayladım nurcanım banu arkadaşımıza hemen okumaya başlıyorum,
ayrıca bende okurum meryem suresi ben arapçadan biliyorum
ama ben 21 değilde 41 biliyorum gerçi sayılar bir vesile önemli olan niyettir
doğru sen ağırlaşmadan kaynanatör gelmeden bitiririz okumaları evelallah
gaziosmanpaşa'daymışsın oraları hiç bilmem bir kere sınava gelmiştim oraya
benim oturduğum yer biraz uzak kalıyor sanırım oraya bende bahçelievlerdeyim
hilbaycım canını sıkmışsın sonuçlara sanırım
sonuçlara fazla takılma derim ben sana veren rabbim 0 hareketliye bile verir yeterki ol desin
hem ilaçlarla kürlerle o değerler biraz olsun düzeliyor belkide kendiliğinden hamis kalınıyor sen sonuçları birde kaan hocaya mail at bakalım o ne diyecek size ayrıca eşinin bugüne kadar tespit edilemeyen ciddi sorunu neymiş merak ettim :44:
genetiklerinde iyi çıkmasına sevindim benimkinde vardı az buçuk problem,
ben sana benim eşime uyguladığım kürleri söyleyeyim;3 ay boyunca her akşam havuç suyu kürü (sigara içiyorsa kür uygulanmaz)her sabah z.yağında beklemiş incir kürü her sabah keçiboynuzu pekmezi ayrıca bol ceviz,fıstık,badem,kabakçekirdeği ilaç olarak evicap e vitamini birde henüz başlamadık ama arısütü balpolen karışımı ayrıca kaan hocada sonuçlara göre ilaç öneriyor sen ona mutlaka bir mail at bakalım ne der...
hayırlısyla atlatacaksınız canım sen dirayetli ol ve eşine öyle görünmeye çalış
rabbim her türlü yardımcınız olsun yeterim...
ayşecan istanbula bebiş görmeyemi geldin sen bende eğitim filan sandım üstelik ataköye bizim yan ilçeye gelmişsin
rabbim inşallah sanada o bebişten daha tatlısını nasip edecek canım
ben buna inanıyorum rabbim emeklerini boşa çıkarmıyacak
Canlarım arkadaşımdayım şimdi öyle güzel öyle uslu bir bebek ki anlatamam size.. hepiniz için öptüm kokladım. darısı hepimizin başına..
derin için okumaya başlıycam ben de birazdan kısmetse yarın dönüş yolunda okur bitiririm. bu arada derincim doğum yapan arkadaşım senn adaşın inşallah senin de adaşın gibi dünya tatlısı bir bebeğin olur..
değerim 69...yarın bir iğneyle gebeliği sona erdireceklermiş...
okunan kişiler
ceylin--pembe_86-hilbay-
nurcan----------500
umudumsun-----500
yeter-----------500
pembe_86-------500
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
tefriciye okunacaklar
nurcan306
tweety25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?