bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

yeter canim hangi gundu esinin ameliyati....bu arada en kolay senin esinin tefriciyeis bitti..kendi acimdan soyleyeyim tabiki..gercekten hic zorlanmadan bitirdim sizin tefricoyeyi..inaniyorumki ameliyati ayni sekilde cok ama cok guzel gececek..

canım dr çrşb dedi ama
canalrım allah razı olsun hepinizden yüreginize dilinize gönlünüze sağlık allahım yapılan bütün dualrımız kabul etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş

amin canimm...insallah hep guzel haberler verelim birbirimize dilerimki...

inşşşşşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşş
rabbim güzel günler göstersin hepimize
veeeeee inşşşşşş en kısa zamanda topiğimize bir mucize uğrasın inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canim okuruz o zaman seve seve insallah...sanirim 2 kisinin tefriciyesi kaldi zaten..Rabbim saglik sihhat ve omur verdikce okuruz dua insallah...
evet canım derin dışında 2 tane kaldı ben ağırlaşmadan okuya bildiğimizi okuyalım büyük ihtimalle son aylara doğru kaynanamlar gelir yanımıza ozaman giremem pc ye sölenir zararlı biilmemne diye telefonda bile diyo sen bilgisayara yaklaşma pantolon giyme vs. gelince daha neler çıkarır kim bilir :)))))) busefer başla geçenkinede şöle yaptın böle ettin öldü demeye :)))))
yeter canim hangi gundu esinin ameliyati....bu arada en kolay senin esinin tefriciyeis bitti..kendi acimdan soyleyeyim tabiki..gercekten hic zorlanmadan bitirdim sizin tefricoyeyi..inaniyorumki ameliyati ayni sekilde cok ama cok guzel gececek..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inşallah

Son düzenleme:
başlıyorum Allah kabuletsin canım

bende baslıyorum cnm Allah kabul etsin şimdiden. derin arkadasımızın ismini biriniz bana mesaj atabilirmi acaba?

Son düzenleme:

hilbay canımm hiç üzülme be tatlımmm...tüpte harekete marekete gerek yok zaten direk enjekte ediorlar.normal yolla olma hayaline gelince bir yumurta bir sperme bakar hayatım.Rabbim istediyse 1 tanesi gider bulur emin ol.26 sperm sayısıyla tüp denemesi tutmayan arkadaş ertesi ay hamile kaldı.ama geç farketii zannedersem düşürdü ama neticede düşün o sayı ile hamile kaldı hemde yenii bu ay oldu buu.Birkere düşünsene bu kadar gelişkin tıp hala bebei orada tutacak bişey bulamıyor.Rabbim o ruhu üflemiyosa olmuyor işte...ki doktorlar da diyor ya hep herşeyi ypıyorlar.kalp nakli,böbrek nakli,hatta beyin ile bile neler yapıyorlar.ama bebeği oraya yapıştıracak bir teknoloji yok.Biz sebeplere yapışıyoruz kul olarak.neticede tüp bebek tekniğini Rabbim nasip etmese insanlar bulabilir miydi?biz elimizden geldiğince çabalıyoruz.O verecekse eğer sebepler oluşturuyoruz.Ama şunu çok iyi biliyoruz ki Rabbim ol dediği zaman hareketmiş,sayıymış,şekilmiş hepsi boşşşhiç inancını yitirme arkadaşım...tek sermayemiz bu işte umut...başka neyimiz var?onu kaybetmeyi göze almamalıyız

Canlarım arkadaşımdayım şimdi öyle güzel öyle uslu bir bebek ki anlatamam size.. hepiniz için öptüm kokladım. darısı hepimizin başına..
derin için okumaya başlıycam ben de birazdan kısmetse yarın dönüş yolunda okur bitiririm. bu arada derincim doğum yapan arkadaşım senn adaşın inşallah senin de adaşın gibi dünya tatlısı bir bebeğin olur..

İyi geceler kızlar :79:
bugünde gelemedim annemdeydim yarında oraya gidiyorum misafiri var yardım edecem mamaları yapmaya bugünden giriyim bakayım dedim

onayladım nurcanım banu arkadaşımıza hemen okumaya başlıyorum,
ayrıca bende okurum meryem suresi ben arapçadan biliyorum
ama ben 21 değilde 41 biliyorum gerçi sayılar bir vesile önemli olan niyettir
doğru sen ağırlaşmadan kaynanatör gelmeden bitiririz okumaları evelallah
gaziosmanpaşa'daymışsın oraları hiç bilmem bir kere sınava gelmiştim oraya
benim oturduğum yer biraz uzak kalıyor sanırım oraya bende bahçelievlerdeyim

hilbaycım canını sıkmışsın sonuçlara sanırım
sonuçlara fazla takılma derim ben sana veren rabbim 0 hareketliye bile verir yeterki ol desin
hem ilaçlarla kürlerle o değerler biraz olsun düzeliyor belkide kendiliğinden hamis kalınıyor sen sonuçları birde kaan hocaya mail at bakalım o ne diyecek size ayrıca eşinin bugüne kadar tespit edilemeyen ciddi sorunu neymiş merak ettim :44:
genetiklerinde iyi çıkmasına sevindim benimkinde vardı az buçuk problem,
ben sana benim eşime uyguladığım kürleri söyleyeyim;3 ay boyunca her akşam havuç suyu kürü (sigara içiyorsa kür uygulanmaz)her sabah z.yağında beklemiş incir kürü her sabah keçiboynuzu pekmezi ayrıca bol ceviz,fıstık,badem,kabakçekirdeği ilaç olarak evicap e vitamini birde henüz başlamadık ama arısütü balpolen karışımı ayrıca kaan hocada sonuçlara göre ilaç öneriyor sen ona mutlaka bir mail at bakalım ne der...

hayırlısyla atlatacaksınız canım sen dirayetli ol ve eşine öyle görünmeye çalış
rabbim her türlü yardımcınız olsun yeterim...

ayşecan istanbula bebiş görmeyemi geldin sen bende eğitim filan sandım üstelik ataköye bizim yan ilçeye gelmişsin
rabbim inşallah sanada o bebişten daha tatlısını nasip edecek canım
ben buna inanıyorum rabbim emeklerini boşa çıkarmıyacak

evet canım sayılar önemli değil bitiririz inşallah
bahçeli evleri duydum ama orayıda bilmiyorum avrupa yakasını hiç bilmiyorum bekarken taksime giderdik ama arkadaşlar götürürdü bitek orayı biliyorum bide eminönünü ama anadolu yakasının çoğu yerini bilirim orda doğdum büyüdüm aile biraz tutucuydu o yüzden fazla gezemezdik onlar nereye götürüse :))))))))) benim bütün sülalede orda oluncabu yaka sanki başka şehir gibi bana :)))))) burda kendimi bi köye gitmiş gbi hissediyorum :))))))))

bu arada kızlar bi süre sık giremiye bilirim eşimin biraz sııntıları var işten dolayı onunla ilgilenirim merak etmeyin hepinizi öptüm

günaydın canlarrrrrr
hayırlı cumalar cuma hürmetine rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşş

Ayşecim ...inşallah Rabbim hepimizee nasip sin sağlıkla hayırlı evlatlar...Maşaaallahh küçük bebişede:)

Kızlar kese görünmedi.doktorum hep olumsuz zaten..bense karışıkım...hepinize çok teşekkür ederimm desteğinizee,dualarınızaa...

okuyalım canım ben arapça bilmiyorum ama türkçesini okurum
hem toipiğimiz duasız kalmasın

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-

derin için okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500------------okundu
umudumsun-----500
yeter-----------500
pembe_86-------500
tweety25--------500
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444
Hilbay-----------250
ceylin-----------250

kızlar duaya devam edelim sonunda duamızıtez zamanda hamile kalması için yaparız ama derinin duayı iptal etmiyoruz herkez sayısına devam lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…