okuyalım canım ben arapça bilmiyorum ama türkçesini okurum
hem toipiğimiz duasız kalmasın
olsun canım zaten bir iki kişi arapça biliyoruz diğer arkadaşların çoğu bilmiyo sorun değil türçede kabul olur
kizlar merhaba..sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef aglamakatn gozlerim sisti..sabah saat altida annemle kalktik.8de hemen beni hastenede ustumu basimi cikarip onluk giydirip; serumlar damar yolu acmalar..ben tabi bekliyorum annemler..sabat 10- 12- yok..bir suru kisi ameliyata girdi cikti yok yaniiii.....saat 2 de annemi yanimdan aldilar yok hoca geliyomus yasakmis...elimde serum sisesi tuvalaete bile gidemiyorum...ya yan masamdan peceteyi alamiyorum dusunun..her tarafim igne ve serum...sonra saat 5 oldu..hemsirelr geldi bana diyoki size bugun kim ameliyat oldugunu soyledi..Allahim sok oldum sok...yok ameliyat listesinde adiniz yok...ama nasil agliyorum sinir geldi bana..sabah 8 den aksam 5e kadar ac susuz..bir suru serum yedim bir suru igne vurdular bana...hemsirelere birsey denilmiyo zaten; hepsi kocaman burunlu..sonra doktor geldi dedim bu nasil is ya ben sabah 8den burdayim ..oda geldi bana bagirdi 2 saat....yok alet bozulmus ya diyorum bana boyle bilgi verildi listede adim yok...ya bagirdi bagirdi durdu...tabi ben salya sumuk...annem geldi sonra inanilmaz kizdi; uzuldu kadincagizda benimle ac susuz ustelik oda disinda bekledi durdu....ya bugun cektiklerim varya acinilacak durumdaydi..annem aldi beni ve ciktik hasteneden..bir sene bebek konusunu kapatiyorum ben..bugunku yasadikalrim gosterdiki olmayacak bu is devlet hastaneleriyle..insana saygi yok cunku yok....bir sene bu konuyu kafamdan cikarip atiyorum...ondan sonra bakalim sartlar neyi gosterir...sehrimde olsa fazla merkez dururmuyum hic asla...ama malesef iki merkez var..biri ozel digeri fakulte...ozelde denedim; fakultedede olmuyo zorlamiyo gerek yok..Rabbim buyuktur kurban oldugum Allahim gun dogmadan neler dogar..benim nasibimde bebis varsa zaten olacak ama yoksa zorlamayada gerek yok ....bugun cok ama cok kotu bir gun gecirdim kizlar....inanin icim yuregim oyle doluki..evlendigimden benri doktor kapilarinda surunuyorum ..artik 1 yil dinlenmek istiyorum...herkese sevgiler kizlar....
derinin tefriciyesini bitirdim ben..
kizlar merhaba..sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef aglamakatn gozlerim sisti..sabah saat altida annemle kalktik.8de hemen beni hastenede ustumu basimi cikarip onluk giydirip; serumlar damar yolu acmalar..ben tabi bekliyorum annemler..sabat 10- 12- yok..bir suru kisi ameliyata girdi cikti yok yaniiii.....saat 2 de annemi yanimdan aldilar yok hoca geliyomus yasakmis...elimde serum sisesi tuvalaete bile gidemiyorum...ya yan masamdan peceteyi alamiyorum dusunun..her tarafim igne ve serum...sonra saat 5 oldu..hemsirelr geldi bana diyoki size bugun kim ameliyat oldugunu soyledi..Allahim sok oldum sok...yok ameliyat listesinde adiniz yok...ama nasil agliyorum sinir geldi bana..sabah 8 den aksam 5e kadar ac susuz..bir suru serum yedim bir suru igne vurdular bana...hemsirelere birsey denilmiyo zaten; hepsi kocaman burunlu..sonra doktor geldi dedim bu nasil is ya ben sabah 8den burdayim ..oda geldi bana bagirdi 2 saat....yok alet bozulmus ya diyorum bana boyle bilgi verildi listede adim yok...ya bagirdi bagirdi durdu...tabi ben salya sumuk...annem geldi sonra inanilmaz kizdi; uzuldu kadincagizda benimle ac susuz ustelik oda disinda bekledi durdu....ya bugun cektiklerim varya acinilacak durumdaydi..annem aldi beni ve ciktik hasteneden..bir sene bebek konusunu kapatiyorum ben..bugunku yasadikalrim gosterdiki olmayacak bu is devlet hastaneleriyle..insana saygi yok cunku yok....bir sene bu konuyu kafamdan cikarip atiyorum...ondan sonra bakalim sartlar neyi gosterir...sehrimde olsa fazla merkez dururmuyum hic asla...ama malesef iki merkez var..biri ozel digeri fakulte...ozelde denedim; fakultedede olmuyo zorlamiyo gerek yok..Rabbim buyuktur kurban oldugum Allahim gun dogmadan neler dogar..benim nasibimde bebis varsa zaten olacak ama yoksa zorlamayada gerek yok ....bugun cok ama cok kotu bir gun gecirdim kizlar....inanin icim yuregim oyle doluki..evlendigimden benri doktor kapilarinda surunuyorum ..artik 1 yil dinlenmek istiyorum...herkese sevgiler kizlar....
merhaba arkadaşlar ;
güzel allahım hepimize bu zor yolda yardımcı olsun ....
sizden yardım almaya ihtiyacım var yanıtlar ve fikirlerinizi söykerseniz cook sevinirim sayfa actım ama malesef kimse cevap vermedi ....
sorunum şöyle;
tecrübelerinize ihtiyacım var!!!!!
carşamba günü yumurtalarım toplandı 14 tane ....ve bugün tel. geldi merkezden 4 tanesi dölenmiş ama bu dört tane 1 kaliteymiş,,,,
emriyolog a 10 tanesi heba mı oldu dedim o da " evet benide cok şaşırtı dedi yumurtalar kaliteliydi dedi ....ve ekledi transferi yarınki durumua göre yapacağız durumları iyi olursa pazartesiye kalacak yani 6. gün ama yarında yapabiliriz dedi ...
kafam karıştı ya bu 4 taneyide pazartesiye kadar kaybedersek pazar girdi araya aksi gibi benimle aynı durumu yaşayan var mı
pazartesiye kalırsa sorun olurmu yoksa yarın yapın diye ısrar edeyim mi ......
ne dersiniz kızlarrrr.....
merhaba arkadaşlar ;
sizden yardım almaya ihtiyacım var yanıtlar ve fikirlerinizi söykerseniz cook sevinirim sayfa actım ama malesef kimse cevap vermedi ....
sorunum şöyle;
carşamba günü yumurtalarım toplandı 14 tane ....ve bugün tel. geldi merkezden 4 tanesi dölenmiş ama bu dört tane 1 kaliteymiş,,,,
emriyolog a 10 tanesi heba mı oldu dedim o da " evet benide cok şaşırtı dedi yumurtalar kaliteliydi dedi ....ve ekledi transferi yarınki durumua göre yapacağız durumları iyi olursa pazartesiye kalacak yani 6. gün ama yarında yapabiliriz dedi ...
kafam karıştı ya bu 4 taneyide pazartesiye kadar kaybedersek pazar girdi araya aksi gibi benimle aynı durumu yaşayan var mı
ahh canım çok geçmiş olsunkizlar merhaba..sizlere iyi haber vermek isterdim ama malesef aglamakatn gozlerim sisti..sabah saat altida annemle kalktik.8de hemen beni hastenede ustumu basimi cikarip onluk giydirip; serumlar damar yolu acmalar..ben tabi bekliyorum annemler..sabat 10- 12- yok..bir suru kisi ameliyata girdi cikti yok yaniiii.....saat 2 de annemi yanimdan aldilar yok hoca geliyomus yasakmis...elimde serum sisesi tuvalaete bile gidemiyorum...ya yan masamdan peceteyi alamiyorum dusunun..her tarafim igne ve serum...sonra saat 5 oldu..hemsirelr geldi bana diyoki size bugun kim ameliyat oldugunu soyledi..Allahim sok oldum sok...yok ameliyat listesinde adiniz yok...ama nasil agliyorum sinir geldi bana..sabah 8 den aksam 5e kadar ac susuz..bir suru serum yedim bir suru igne vurdular bana...hemsirelere birsey denilmiyo zaten; hepsi kocaman burunlu..sonra doktor geldi dedim bu nasil is ya ben sabah 8den burdayim ..oda geldi bana bagirdi 2 saat....yok alet bozulmus ya diyorum bana boyle bilgi verildi listede adim yok...ya bagirdi bagirdi durdu...tabi ben salya sumuk...annem geldi sonra inanilmaz kizdi; uzuldu kadincagizda benimle ac susuz ustelik oda disinda bekledi durdu....ya bugun cektiklerim varya acinilacak durumdaydi..annem aldi beni ve ciktik hasteneden..bir sene bebek konusunu kapatiyorum ben..bugunku yasadikalrim gosterdiki olmayacak bu is devlet hastaneleriyle..insana saygi yok cunku yok....bir sene bu konuyu kafamdan cikarip atiyorum...ondan sonra bakalim sartlar neyi gosterir...sehrimde olsa fazla merkez dururmuyum hic asla...ama malesef iki merkez var..biri ozel digeri fakulte...ozelde denedim; fakultedede olmuyo zorlamiyo gerek yok..Rabbim buyuktur kurban oldugum Allahim gun dogmadan neler dogar..benim nasibimde bebis varsa zaten olacak ama yoksa zorlamayada gerek yok ....bugun cok ama cok kotu bir gun gecirdim kizlar....inanin icim yuregim oyle doluki..evlendigimden benri doktor kapilarinda surunuyorum ..artik 1 yil dinlenmek istiyorum...herkese sevgiler kizlar....
hoşgeldin canım güzel dileklerin içinse yürekten amin diyorummerhaba arkadaşlar ;
sorunum şöyle;
kizlar cok sagolun..icimi ferahlatti yazdiklariniz...eniyisi zaman..gercekten bugun isittigim azari; ve yasadiklarim cok kotuydu..ama ara vermek en iyisi..simdi bashekime mail attim onalari anlattim..umarim benden sonraki hastalara aynisi olmaz diye...ama ara vermek en iyisi...
nurcanbende oyle deidm bugun biliyomusun..annem cok agladi bugun zaten ysadiklarima..kizim bosver dedi..Allah buyik..herkesin cocugu olacak diye bir kural yok..umarim dogal yoldan olur..artik dua etmekten baska carem yok...
Geçmiş olsun canım ama malesef ülkemin hastaneleri böyle. Daha iyi durumda olanlarıda var tabii. Histeroskopi tanı için çok önemli unutma belki çok önemli bir eşiğe geldin sorunun gerçek yüzüyle karşılacaksın ve bunu iki aklı evvel yüzünden yitiriyorsun. Bence teslim olmamalısın buradaki pek çoğu gibi bizlerde bu yollardan geçtik. Hiç unutmam bir gün ben de yaşadığım şehrin devlet hastanesinde üstelik bir hayli ünlü bir kadın doğumcudan neler işitmiştim. Bana bağırıyordu herkesin çocuğu olmak zorundamı sokaklar köpek dolu senin asla çocuğun ol Özmaz daha neler neler eşim sonunda kendini dışarıya attı yoksa onu dövecektim dedi ama ben çaresiz dinledim sesimi çıkarmadım istediğim sadece bir sevk kağıdı idi üstelik ondan dertlerime derman olda dememiştim. Eşim dışarı çıkıp kurtulmuştu ben umutsuzcada olsa gıkımı dahi çıkarmadan tüöm zehrini bana kusmasını beklemiştim. Bu doktor olmasada çözüm yollarını asla terketme tecrübelerim sana bunu söylüyor . Her geçen gün seni bebeğine bir adım yaklaştırabilir unutma ve zaman çok acımasızdır hızla akıp gider. Şu an çok üzgün ve yılgın olabilirsin hepimiz zaman zaman öylede oluyoruz ama pes edemeyiz etmemelisin şimdi gönlünce ağla zırla ve yarın yine çözüm yollarının arayışına gir bence...
ahh canım çok geçmiş olsun
sen anlatırken ben burada daraldım vallahi,işte devlet hastanelerin çoğunda böyle şeyler yaşanıyor
sağlam giren hasta çıkıyor aslında oradakiler o tıkır tıkır maaşını alanlar biraz daha işlerine itina gösterse böyle şeyler yaşanmaz onların çoğu şu mantıkta salla başını al maaşını allah hidayet versin böylelerine inşallah
canım çok sıkıntı yaşamışsın bir anda belki bu aldığın karar doğru belkide acele verilmiş
ama en iyisini sen bilirsin ancak devletle zor bu işler gerçekten ben sadece raporu bile 5-6 ayda ancak çıkarabilmiştim belkide kendine verdiğin o 1 senede neler neler olacak belki kendiliğinden gelecek bebişin yada biraz birikim yapıp daha iyi bir yerde deneyeceksiniz aslında ankara sana yakın sayılır orada çok iyi merkezler var eşinin iş problemi var sanırım ama eşin bir kaç kere gelmesi yeterli olur sende varsa bi tanıdıkta yada annenlerle bir misafirhanede kalırsın ne bileyim buda bir çözüm yolu olabilir
canım benim inşallah rabbim hayırlı kapılar açar sana ve hayırlı insanlarla karşılaştırır...
aminnn..canim cok sagol....hayirlisi boyleymis..ama gercekten usun bir sure ara vermek en iyisi sanirim..buyuk konusmayayim ama bir daha devlette denemekmi aslaaa yani....dedigin gibi bakalim gun dogmadan neler dogar..Rabbim buyukur..insallah su 1 senede oyle guzel seyler yasarimki...canim evliligimin 2. ayindan beri dr.lardayim...ama hic boyle bir dr la karsilasmadim..bu arada fatihalarimi bitirim ..dualar ederim bol bol...Rabbim buyuktur gun dogmadan neler dogarmis..insallah kurban oldugum Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin....
canim eski dr.um histereskopiyi bana yapmamisti..cunku bir sorun olsa azda olsa gorulur vajinal ultrasonda demisti..hersey gayet yolunda demisti..buda bir sorun oldugunu sanmiyorum ama daha once tutmayan tup bebisim varya onun icin yapsak iyi olur demisti..
bizde hep duacınız canım sakın kendini ıratma bi topla kendini kafanı dinle bakarsın sonra kendin tekrardan başlamak istersin bakarsın rabbim mucizesini gösterir kendiliğinden verir ama en azında bihaftada olsa bi uzaklaş bu bebk olayından önce bi kendine gel ne aileni ne kendini yıpratma avaş ama emin adımlarla devam et rabbim büyük inanman yeter o kendine inanan kalbi hüsrana uğramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?