bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

Merhaba canım ben bankada çalışıyorum, muhasebe kısmındayım. Haklısın aslında bazen söyleniyorum ama evde otursam da sıkıntıdan patlarım zaten hiç arkadaşım yok iş dışında, burda akrabam falan da yok.
Kanamam hala geçmedi, kahverengi akıntı gibi sürüyor artık cuma günü anlarız ne var ne yok. Doktora da söylemiyorum histereskopiyi ertelemesin diye.
Ablamın dediğine göre bu sıkıntımız astrolojikmiş 800 küsür yıldır ilk kez bu kadar sert açıyla ay tutulmuş ondan üzerimizde ağırlık varmış. bana mantıklı geliyor çünkü sıkılmak için hiç nedenim yok, ne kadar umutluydum kaç gündür biliyorsun sen de.

canimmmablan hakli olabilir..astrolojiyi bilmiyorum hic..evet son zmanlarda iyiydin..cok umutluyduk hep birlikte...kanaman kahverengiye donduyse demekki keseilcek..hayirlisi olsun insallah..olumsuz dusunmeyeye calis hic bi sekilde...sonunda bebisini alacaksin kucagina..bu kadar zahmet olsun...insallah guzel haberlerini verirsin canim..

Ben çift çizgiyi görsem bile sen de görmeden tam feraha eremem. Anca beraber kanca beraber.. Beraber çocuk büyütmeyi de öğrenicez inşallah..
Ya sana kaç yaşında olduğunu sormuş muydum hiç?

Ben çift çizgiyi görsem bile sen de görmeden tam feraha eremem. Anca beraber kanca beraber.. Beraber çocuk büyütmeyi de öğrenicez inşallah..
Ya sana kaç yaşında olduğunu sormuş muydum hiç?

canim benimmm..insallah Rabbim o tertemiz kalbine gore verir..bende hep oyle diliyorum biliyomusun..ayni anda hamile kalsak..bu sefer bebegimizin gelisimlerini konussak; anne olmayi konussak hayalai bile ne kadar guzel ya..su an oyle oldugunu dusundum bir an..hayali bu kadar mutlu ediyorsa; gercegii kimbilir nasil daha sevindirici olur..ama nedense cok inaniyorum birbirimize cok guzel haberler verecegimize...insallah Rabbim kalbimize ; gonlumuze gore verir..canim ben kasim 83 dogumluyum...ben sana sormustum aramizda yas farki yok cok fazla..yastas sayiliriz...

İnşallah güzel Allahım bize bunu er geç nasip edecek inanıyorum. Biz değil asıl çocuklarımız yaştaş olacak Allahın izniyle

canim az once bi topikta yazini okudum..erken menopaza girmekten korkuyosun yazmissin..kafani buna takma bak..benim ilk gorev yaptigim okulda yibe tup bebeis yaptiracak bi ogretmen arkadasim vardi..2-3 yildir ilaclarla adet oluyordu./yasi 35-36 civariydi..sonra ben o okuldan ayrildim..1 yil nisanli kaldim ve evlendim..nette gorustum onunla ilk bebek denemesi tutmus ama kalbi durmus bebisin..sonra ara verip tekrar yapmis..hatta nete fotograflarinida koymus kizi oldu dunya tatlisi..sonra arkadasimin ablasi oda 35 yas uzeriydi ve ayni sekilde ondada yumurta rezervi cok cok azalmisti..ve kist vardi..ustelik surekli devam eden ara kanamalar ve esininde spermelrinde sorun vardi..doktorun umutsuz dedigii hastaydi..3 embriyonun ikisi tuttu..ve su an bir oglu ve kizi var..doktor bana kesin olur gozuyle bakiyodu..dusun sonuc sifir..ayrica yasin cok cok genc...menopaza girecegini dusunemiyorum bile...hadi girdin diyelim..ilaclarla vs. uzatiliyo ve gayette olumlu sonuclar aliniyo...sen o guzel o tertemiz kalbini ferah tut..sen kendi yumoslarinla belkide dogal yolda anne olacaksin..nice senin durumunda olanlar dogal yoldan oldu...Rabbim yeterki ol desin...Insalah Rabbim dualarimzi kabul edecek..edecegine biliyomusun o kadar cok inaniyorumki..supheye asla yer vermek istemiyorum gonlumde..canim benim...biz anne olacagiz..ve sana o zaman diyecegimki ..ben sana demedimmi aysecimmm..bu gunleride emin ol tebessumle hatirlayacagiz...

Son düzenleme:
İnşallah güzel Allahım bize bunu er geç nasip edecek inanıyorum. Biz değil asıl çocuklarımız yaştaş olacak Allahın izniyle

aminn canim...asla olumsuzu aklimdan gecirmiyorum bile..gonlumu suphesiz Rabbime emanet ettim..hatta artik daha merkezde arastirmiyorum..o mutlaka en hayirli olan yeri nasip edecek..hatta belki merkeze bile gerek kalmayacak ...amin.....

inşallah benim canımmm arkadaşım. allah senin o güzel gönlüne göre öyle tatlı bir bebiş verecek ki sana o profil resmindeki bebekten bile güzel. iyiki seni tanıdım canım benim

inşallah benim canımmm arkadaşım. allah senin o güzel gönlüne göre öyle tatlı bir bebiş verecek ki sana o profil resmindeki bebekten bile güzel. iyiki seni tanıdım canım benim

canim benim amin....senin yuregin cok guzel oldugu icin benide oyle goruyosun...ikimizin olacak bebisleri..hem anne hem teyze olacaz ayni anda...hersey cok guzel olacak guzel arkadasim benim...cok opuyorum seni...dualarim hep ama hep seninle....

kızlar canınızı sıkmak yok ne olursa olsun mutlu olmaya çalışıcaz bu arada umudumsun aynı yaştayız bende 29 ekim 83 doğumluyum benim doktorum yaşımızın tüp bebek için çokı ideal olduğunu sölemişti Allahtan ümit kesilmez bi bakarız ayşede sende haamileyim yazarsınız bu topiğe bu arada sizleri üzmek istemem ama bebeğimin cinsiyeti kızmış teyzeleri yalnız doktor net değil dedi bizim bebiş bira küçük geç tutundu sizleri çoooooook öpüyoruz rabbim şu mübarek ayın yüzu suyu hürmetine en kısa zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün

canim benim amin....senin yuregin cok guzel oldugu icin benide oyle goruyosun...ikimizin olacak bebisleri..hem anne hem teyze olacaz ayni anda...hersey cok guzel olacak guzel arkadasim benim...cok opuyorum seni...dualarim hep ama hep seninle....

Allah razı olsun canım başkası için dua eden dudaklarından gülücük eksik olmasın. Bugün biraz daha iyiyim içim biraz daha ümitli. Bence de herşey çoook güzel olacak..

ahh canııım hiç üzülür müyüz. ne kadar seviniyoruz bilsen. olmasaydı hem senin için üzülürdük hem de kendimiz için çünkü bizim de ümidimiz kırılırdı. şimdi başarı haberlerini duydukça biz de hevesleniyoruz, umutlanıyoruz. sen kendine dikkat et güzel dualarını da bizden esirgeme yeter..

nurcan nasil sevindim hemde...prensesimiz geliyo yasasin..insallah saglikli hayirli bi bebis olsun..resminide gosterirsin mutalak bize...hadi gozun aydin canim..Rabbim hayirli bir sekilde dogumunuda gecirmeni nasip etsin insallah..burdaki arkadaslardan iyi haberler alinca nasil nasil seviniyorum hemde...gune cok daha iyi basliyorum hemde...inan cook cok sevindim...insallah Rabbim seni korusun; her zaman dualarimdasin canim benim.hepimiz icin hep dua ediyorum...dualarin icinde gonulden amin...

aysecim tabiki hersey cok cok daha guzel olacak....inan hep dualarimdasin canim..hic bir zaman unutmuyorum..once sana ve diger arkadaslara dua ediyorum sonra kendime...insallah Rabbim dualarimizi kabul edecek...2011 yilinda anne olacagiz insallah...umutsuzluga kapilmiyorum artik; eskisi gibi...cok pozitifim ve herseyin cok guzel olacagina cani gonulden inaniyorum...

kizlarrr..gunaydin hepinize...guzel anne adaylari nasilsiniz...

kızlar nasılsınız
beni unuttunuz.
1 hafta sizinle konuşamadık adımızı anan yok.
bakın kızlar hep beraber geldiğimiz aşamaları listeleyelim.

hilbay--- 2 kez tüp bebek olumsuz----anne olmak istiyor---28 yaşında---istanbulda---umut tüp bebek düşünüyor

sizde paylaşırsanız çok sevnirim.

umudumsun Allah kıldığın namazları okuduğun kuranları kabul etsin. yüzümüzü güldürsün inşallah. bekliyorum. cevaplarınızı ayşe sende, nurcan, ayşe kapadokya hepinize selamlar

yeteeeeer.........5 OLMUSUZ MİKRO .......ANNE OLMAYI ÇOK İSTİYOR..........35 YAŞINDA ........ ADANA SEYHAN BAŞKANTE DÜŞNÜYOR :92::92::92::92::92:
HERKESİ BEKLİYORUZ ZZZZZZZZ:84::84::84::84:

Son düzenleme:

sağol canım rabbim inşallah senden ve umudumsun arkadaşımdanda böle haberler almayı nasip etsin

sağolun ya valla sizi kırıcam diye çok korkuyodum sölemkle sölememek arasında kalmıştım ama sevinmenize çok mutlu oldum bebeğimle beraber hep duacınızız sizlerede dualarınızdan dolayı minnettarız teşekkürler rabbim yüzünüzü güldürsün önce karnınızı sonra yuvanızı bebişlerle doldursun

a.s. canım ben 27 yaşındayım 2.5 yıl önce hap tedavisi ile bir bebek sahibi oldum ama kaybettim tüp bebekte ilk denememde çok şükür pozitif sonuç aldım gata askeri hastanede tedavim uygulandı

Son düzenleme:

ay neden unutalım senin sesin çıkmadı kaç gündür heme yazayım
ayse_url---1 kez tüp bebek olumsuz---anne olmak için ölüyor-- 30 yaşında--bursada -- bursa art tüp bebek merkezi

hilbay unuturmuyuz askolsun..her zaman dualarimizdsin canim..burdaki herkesin hepimizi cin cok ozel anlami var...

nurcanim uzululrumuyzu hic...burdan bi arkadasin mutlu haberinialdikmi..kendi adima konuasayim akrabamin mutlu haberini almaktan daha cok seiniyorum..cunku ayni seyleri yasadik; ayni duygulari hissetik..ve ayni yollardan gectik..Rabbim evladini insallah sana bagislasinnn..insallah guzel Mevlam korusun evladini ve seni ...hep boyle guzel heberler ver bize..teyzelerinin dualari prensesimizle

hilbay canim hemen benide ekle listeye

umudumsun...27 yasinda..1 tup bebek olumsuz(mikro enjeksiyon) ...en buyuk duasi burdaki arkadaslarinin ve kendisinin 2011 yilinda anne olmasi...bitkisel tedavi(olumsuz)..varikosel ameliyati.....henuz merkez belirlemedim..

ama diliyorum merkez belirlemeden dogal yollarla gebe kalmak hepimize nasip olur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…