iyi aksamlar kzilar..aysecim sen hangi iste calisiyosun...ay canim hic calismasam deme varya ..oste stres atiyosun inanki...ben isimi biraktiktan sonra evde patliyorum vakit gecmiyo...iste vakitte geciyo can sikintinda olmuyo.....ama tabiki Rabbim gonlune gore versin...
yetercim sende iyisindir insallah..sende gezmissin bugun ne guzel...
benimde 1-2 saat once icim bi daraldi bi daraldi..bazen oyle oluyorum ya..icim acayip daraliyo..sanku dunya basima yikilmis gibi..ama simdi iyiyim cok sukur..aysecim kanaman gectimi?
Merhaba canım ben bankada çalışıyorum, muhasebe kısmındayım. Haklısın aslında bazen söyleniyorum ama evde otursam da sıkıntıdan patlarım zaten hiç arkadaşım yok iş dışında, burda akrabam falan da yok.
Kanamam hala geçmedi, kahverengi akıntı gibi sürüyor artık cuma günü anlarız ne var ne yok. Doktora da söylemiyorum histereskopiyi ertelemesin diye.
Ablamın dediğine göre bu sıkıntımız astrolojikmiş 800 küsür yıldır ilk kez bu kadar sert açıyla ay tutulmuş ondan üzerimizde ağırlık varmış. bana mantıklı geliyor çünkü sıkılmak için hiç nedenim yok, ne kadar umutluydum kaç gündür biliyorsun sen de.
Ben çift çizgiyi görsem bile sen de görmeden tam feraha eremem. Anca beraber kanca beraber.. Beraber çocuk büyütmeyi de öğrenicez inşallah..canimmmablan hakli olabilir..astrolojiyi bilmiyorum hic..evet son zmanlarda iyiydin..cok umutluyduk hep birlikte...kanaman kahverengiye donduyse demekki keseilcek..hayirlisi olsun insallah..olumsuz dusunmeyeye calis hic bi sekilde...sonunda bebisini alacaksin kucagina..bu kadar zahmet olsun...insallah guzel haberlerini verirsin canim..
Ben çift çizgiyi görsem bile sen de görmeden tam feraha eremem. Anca beraber kanca beraber.. Beraber çocuk büyütmeyi de öğrenicez inşallah..
Ya sana kaç yaşında olduğunu sormuş muydum hiç?
canim benimmm..insallah Rabbim o tertemiz kalbine gore verir..bende hep oyle diliyorum biliyomusun..ayni anda hamile kalsak..bu sefer bebegimizin gelisimlerini konussak; anne olmayi konussak hayalai bile ne kadar guzel ya..su an oyle oldugunu dusundum bir an..hayali bu kadar mutlu ediyorsa; gercegii kimbilir nasil daha sevindirici olur..ama nedense cok inaniyorum birbirimize cok guzel haberler verecegimize...insallah Rabbim kalbimize ; gonlumuze gore verir..canim ben kasim 83 dogumluyum...ben sana sormustum aramizda yas farki yok cok fazla..yastas sayiliriz...
İnşallah güzel Allahım bize bunu er geç nasip edecek inanıyorum. Biz değil asıl çocuklarımız yaştaş olacak Allahın izniyle
canim az once bi topikta yazini okudum..erken menopaza girmekten korkuyosun yazmissin..kafani buna takma bak..benim ilk gorev yaptigim okulda yibe tup bebeis yaptiracak bi ogretmen arkadasim vardi..2-3 yildir ilaclarla adet oluyordu./yasi 35-36 civariydi..sonra ben o okuldan ayrildim..1 yil nisanli kaldim ve evlendim..nette gorustum onunla ilk bebek denemesi tutmus ama kalbi durmus bebisin..sonra ara verip tekrar yapmis..hatta nete fotograflarinida koymus kizi oldu dunya tatlisi..sonra arkadasimin ablasi oda 35 yas uzeriydi ve ayni sekilde ondada yumurta rezervi cok cok azalmisti..ve kist vardi..ustelik surekli devam eden ara kanamalar ve esininde spermelrinde sorun vardi..doktorun umutsuz dedigii hastaydi..3 embriyonun ikisi tuttu..ve su an bir oglu ve kizi var..doktor bana kesin olur gozuyle bakiyodu..dusun sonuc sifir..ayrica yasin cok cok genc...menopaza girecegini dusunemiyorum bile...hadi girdin diyelim..ilaclarla vs. uzatiliyo ve gayette olumlu sonuclar aliniyo...sen o guzel o tertemiz kalbini ferah tut..sen kendi yumoslarinla belkide dogal yolda anne olacaksin..nice senin durumunda olanlar dogal yoldan oldu...Rabbim yeterki ol desin...Insalah Rabbim dualarimzi kabul edecek..edecegine biliyomusun o kadar cok inaniyorumki..supheye asla yer vermek istemiyorum gonlumde..canim benim...biz anne olacagiz..ve sana o zaman diyecegimki ..ben sana demedimmi aysecimmm..bu gunleride emin ol tebessumle hatirlayacagiz...
inşallah benim canımmm arkadaşım. allah senin o güzel gönlüne göre öyle tatlı bir bebiş verecek ki sana o profil resmindeki bebekten bile güzel. iyiki seni tanıdım canım benim
canim benim amin....senin yuregin cok guzel oldugu icin benide oyle goruyosun...ikimizin olacak bebisleri..hem anne hem teyze olacaz ayni anda...hersey cok guzel olacak guzel arkadasim benim...cok opuyorum seni...dualarim hep ama hep seninle....
kızlar canınızı sıkmak yok ne olursa olsun mutlu olmaya çalışıcaz bu arada umudumsun aynı yaştayız bende 29 ekim 83 doğumluyum benim doktorum yaşımızın tüp bebek için çokı ideal olduğunu sölemişti Allahtan ümit kesilmez bi bakarız ayşede sende haamileyim yazarsınız bu topiğe bu arada sizleri üzmek istemem ama bebeğimin cinsiyeti kızmış teyzeleri yalnız doktor net değil dedi bizim bebiş bira küçük geç tutundu sizleri çoooooook öpüyoruz rabbim şu mübarek ayın yüzu suyu hürmetine en kısa zamanda sizlerinde yüzünü güldürsün
kızlar nasılsınız
beni unuttunuz.
1 hafta sizinle konuşamadık adımızı anan yok.
bakın kızlar hep beraber geldiğimiz aşamaları listeleyelim.
hilbay--- 2 kez tüp bebek olumsuz----anne olmak istiyor---28 yaşında---istanbulda---umut tüp bebek düşünüyor
sizde paylaşırsanız çok sevnirim.
umudumsun Allah kıldığın namazları okuduğun kuranları kabul etsin. yüzümüzü güldürsün inşallah. bekliyorum. cevaplarınızı ayşe sende, nurcan, ayşe kapadokya hepinize selamlar
ahh canııım hiç üzülür müyüz. ne kadar seviniyoruz bilsen. olmasaydı hem senin için üzülürdük hem de kendimiz için çünkü bizim de ümidimiz kırılırdı. şimdi başarı haberlerini duydukça biz de hevesleniyoruz, umutlanıyoruz. sen kendine dikkat et güzel dualarını da bizden esirgeme yeter..
nurcan nasil sevindim hemde...prensesimiz geliyo yasasin..insallah saglikli hayirli bi bebis olsun..resminide gosterirsin mutalak bize...hadi gozun aydin canim..Rabbim hayirli bir sekilde dogumunuda gecirmeni nasip etsin insallah..burdaki arkadaslardan iyi haberler alinca nasil nasil seviniyorum hemde...gune cok daha iyi basliyorum hemde...inan cook cok sevindim...insallah Rabbim seni korusun; her zaman dualarimdasin canim benim.hepimiz icin hep dua ediyorum...dualarin icinde gonulden amin...
aysecim tabiki hersey cok cok daha guzel olacak....inan hep dualarimdasin canim..hic bir zaman unutmuyorum..once sana ve diger arkadaslara dua ediyorum sonra kendime...insallah Rabbim dualarimizi kabul edecek...2011 yilinda anne olacagiz insallah...umutsuzluga kapilmiyorum artik; eskisi gibi...cok pozitifim ve herseyin cok guzel olacagina cani gonulden inaniyorum...
kizlarrr..gunaydin hepinize...guzel anne adaylari nasilsiniz...
kızlar nasılsınız
beni unuttunuz.
hilbay--- 2 kez tüp bebek olumsuz----anne olmak istiyor---28 yaşında---istanbulda---umut tüp bebek düşünüyor
umudumsun Allah kıldığın namazları okuduğun kuranları kabul etsin. yüzümüzü güldürsün inşallah. bekliyorum. cevaplarınızı ayşe sende, nurcan, ayşe kapadokya hepinize selamlar
kızlar nasılsınız
beni unuttunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?