ayşe bizim evdede tanınıyor aynı dra gittiğimiz için bahsediyorum tabi bilmesi gerektiği kadarını anlatıyorum...
buradaki arkadaslıklar gercekten cok güzel ben yeni katıldım aranıza. ama sevdim hepinizi sohbetinizi. keşke elimizde olsada gün yapabilsek bulusabilsek ne güzel olurdu. ben istanbulda degilşim ama mümkün degil bu.
Allah hepiizin gönlüne göre versin inşşş
ya benim nette bi sorun var heralde 10 saatte bişi yapamıyom donup duruyo
hayırlısı olsun canım önemli olan kendini iyi hissettiğin anda başlamak...ben biraz ara vermeyi düşünüyorum daha dr la konuşmadım ama fazladan harcamalar çıkınca maddi olarak biraz ara vermemiz gerekiyor.. parayı denkleştirince yeniden başlarız...bende aldım ehliyet ama trafiğe çıkamıyorum cesaretsizim...herbirimiz başka başka yerlerdeyiz ama bellimi olur dünya küçük...selam kizlar..gecmisi cok okuyamadim ama sanirim aysecik tedaviye baslamis..ayinsallah hayirlisi olsun..pear sende basladin canim sanirim..ohh gelsin bebisler..aman kizlar stresten uzak durun..insallah burda cifter cifter hamis haberleri aliriz...
bende dun esimle konustum..simdi kafam daha rahat cok sukur...valla evlendim evlenelei o doktordu su merkezdi cok ama cok yiprandim....biraz kendimi toparlama zamani..bu surede esim urolog tedavisine devam edecek..ama su bir kac ay belkide daha uzun kafamdan butun olumsuzluklari butun stresi atacam...ve kafama yatan bir merkeze gidecem..bu isler moral isi zaten..bide dr, bagiracak hakaret edecek asla olumlu olmaz zaten sonuc...
nurcan tatlim sende varmi agri sanci..aman dikkat et kendine...bak bide laptop olan odayi havalandir surekli...prenses gelsin bir an once ya..valla bende merakla bekliyorum inanki..insallah Rabbim hayirlisini versin..amin...
gorusmek cokk guzel olurdu evet hepimiz ayri sehirlerdeyiz malesef..ama hayat bi bellimi olur..trabzona yolu dusen herkesi bekliyorummm....mutlaka ama mutlaka ...misafir ederim sizi seve seve..gezdiririm hemd ebol bol:))) nisanda ehliyet kurusuna yazilacamm.arabayla gezdiririm..zaten su memlekette bir tek ehliyet almayan ben kaldim:))) dunku cocuklarda bile var yaaa...
nazemir senin tedavin onumuzdeki ay sanirim dimi tatlim...
herkesi optum kizlar cok cok cok..
aaaaaaaaaaa sendemi iyi haber aldı nededi doktor nezaman başlyon :))))))))))) ay kız harbiden ikiniz bir hamiş klaırmışınız
Hayır canım benim aldığım güzel haber ayşenin tedaviye başlamasıydı :) İnş. ağzından olur ... Ama tedavi sürecimiz kısmetse transferimiz birlikte ilerleyecek. Ben bekliyorum zaten benim topu topu tek embriyom var dondurulmuş önümüzdeki ay anneciğine verecekler Allah'ın izniyle.
hayırlısı olsun canım önemli olan kendini iyi hissettiğin anda başlamak...ben biraz ara vermeyi düşünüyorum daha dr la konuşmadım ama fazladan harcamalar çıkınca maddi olarak biraz ara vermemiz gerekiyor.. parayı denkleştirince yeniden başlarız...bende aldım ehliyet ama trafiğe çıkamıyorum cesaretsizim...herbirimiz başka başka yerlerdeyiz ama bellimi olur dünya küçük...
ya benim nette bi sorun var heralde 10 saatte bişi yapamıyom donup duruyo
bende uğraşıyorum 1 saattir kapatıp açtım artık biraz iyi oldu..ne hikmetse sadece bu topiğe girmekte zorlanıyorum başka yerlerde de sorun oluyor ama nedense özellikle burada ne yazabildim ne açabildim kıskananlar çatlasın
tatlim evet haklisin...adim attigin her yer para...ama sizin merkezin ve dr.un iyi oldugunu biliyorum..osman hoca baya duyulmus ve basarili..
insallah hayatim dunya kucukkk; bellimi olurr;;belki bir gun bir yerlerde karsilasiriz:)))
hayatim ne guzel dondurulmusun var..benim olsa hemen onu transfer ettirirdim ama yok malesef..insallah guzel haberler veririz canim ya....
dr umuz iyi ona lafım yok zaten ama aşılamaydı iğneydi ilaçtı derken bizim hesabımızın dışına çıktı onun için önce parayı tamamlamamız gerekiyor...sizin işinizde galiba başka şehirlere gitme durumu da var inşallah güzel bir merkezi olan bi şehre taşınırsınız
dr umuz iyi ona lafım yok zaten ama aşılamaydı iğneydi ilaçtı derken bizim hesabımızın dışına çıktı onun için önce parayı tamamlamamız gerekiyor...sizin işinizde galiba başka şehirlere gitme durumu da var inşallah güzel bir merkezi olan bi şehre taşınırsınız
İnşallah kurban olduğum Rabbim sanada verecek bizede en yakın zamanda. Bakalım sonuçlarımız nasıl olacak. Bu benim 4.denemem yani tecrübeli biriyim artık hataları eksikleri ve neler olabileceğini daha iyi bilebiliyorum ama ilk defa dondurulmuş bir embriyo ile transfer olacak. Pozitif sonuçlarımızı başarıları mutlulukları birlikte paylaşabilmek dileğiyle....
Keşke aşılama yerine direkt tüp bebek deneseydi hoca sana. Aşılamada o kadar ucuz birşey değil. Ama tüp bebek daha çok şans vadediyor. Sen genç bir hastasın sanırım o yüzden sana aşılama denemiştir.
yok canım ne genci 36 ya girecem mayısta...zaten tüp bebek için başladık biz tedaviye ama yumurtam erken çatladığı için bu ay boş geçmesin dedi aşılama yaptı belki tutar diye onun için zaten nerdeyse tüp bebek parasının yarısı gitti
Anladım canım geçmiş olsun. Ben de 36 yaşındayım. Bu işler çok masraflı malesef Allah güç versin hepimize. Sen bursa merkezdemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?