bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

inşallah..ben hep şeyi düşünüyorum bu kk girmeye başladıktan sonra..belki normal şartlarda tanışsak arkadaş olmayacaz bu kadar şey paylaşmayacaz

Zaten burada bu hiç tanımadığın insanlarla paylaştıklarını en yakınındaki arkadaşınla eşinle bile paylaşamazsın seni buradaki insanlar kadar anlayamaz ve birbirine bu kadar canı gönülden dua edemez. Birimizin mutlu haberi hepimizi nasılda sevince boğuyor baksana ayşe tedaviye başlayacak sanki ben yeniden tedaviye başlayacak gibi heyecanlanıyorum...

evet ayşenin tedavisine kendimden daha çok sevindim ..çünkü benden daha çok istiyor ...nedense busefer başlayacağı içime doğmuştu hatta ayşe ye de yazmıştım bu son diye... artık abdal a mı malum oldu yada öyle olmasını istediğim içinmi

canim sitede sanirim sorun...bendede surekli oluyo cunku..ama genelde bu sitede oluyo..

canım biz iyiyiz şükür kızımda şimdilik iyi doktorumuza ittik çarambagünüde gataya gitcez şeker yüklemesi için
evi havalandırmak benim için bi mucize benim üstümdeki 24 saat bişiler silkeliyor ve heryerden silkeliyo kçkere tartuıştık ama artık bıktım sölemekten balkonumu hiç kullanamıyorum bile çamaşırımı felan eve aşıyorum kırkyılda bi geçen ay çamaiır asmıştım mecbur kalıp üstüne halı silkeledi benm heryer 24 saat kapalı ölücem bu mezargibi evde

sanırım canım benimde biitek burda oluyo sorun

ah canım inşallah ozaman hamiş haberlerinizi alırız ayşeyle senin

kızlar nasılsınız ben bu gün anneme gittim onun içinde topiğe gelemdim

canım yoğunluktan heralde oluyo dünde ne yazsam çift çift gitti

aynen valla sanki bende yeniden başlıcam tedaviye gibi :)))))))))

canım arkadaşlarım sağolun kalbinizdeki tüm güzellikler sizi bulsun.. tüm yazdıklarınızı okudum.. hep beni anmışsınız ne kadar sevindim.
nurcanım nazemircim pembecim, pearlflower ve umudumsun unuttuğum kimse olmasın da.. iyi niyetleriniz için sağolun..
herşey yolunda rahminde bir sorun yok ama çok uğraştırdın beni dedi tam 6 tüp ilaç vermişler bayıltmak için zor uyandım bu sefer ve hala çoook ağrım var yatıyorum.. olsun hepsine razıyım.
şimdi bir hafta kadar kanaman olur bitince ararsın ilaçlarına başlarız dedi.. bakalım hakkımızda hayırlısı..
:)) para meselesi yine bi tuhaf bu sefer aldı ama yarısını :)) akşam da eşime beni ara demiş tüp bebeğin parasını konuşacaklar..

Son düzenleme:

geçmiş olsun ...hem de gözün aydın

valla senin doktor insanlıklı doktormuş burda olsa varya canını alırlar para vermicen heeeeeeee kolaydı öle daha muayene olmadan ödüyon burda parayı :))))))))

ay canım ağrı olsun artık bak negüzel uğraşmışş ama güzel olmuş şimdi sıra engüzelinde oda bi oldumu artık dünyalar bizim ya rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın

geçmiş olsun ...hem de gözün aydın
sağol canııım bak yazmışsınız önceki sayfalarda birgün buluşalım osman tayfası bir kahve içelim tanışalım..
ben de inanmak istiyorum vicdanlı bir doktor olduğuna yoksa topunun vicdanını mı alıyorlar tıp fakültesinde bilmiyorum.. şükür idare ediyor benimki şimdilik..
hadi bakalım inşallah hayırlısıyla başlayalım gerisini Rabbim bilir ne eylerse güzel eyler..
gelmdim değilmi

yeterim ya konuşamadık ne zamandır iyi misin kuzum?

inşallah birgün içeriz eşim izin verirse tabi...

siz tüp bebek parasını daha önce konuşmadınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…