hayır ben inegöldeyim
Bursa osman hoca hastaları toplanırız birgün belki tanışır görüşürüz.
inşallah..ben hep şeyi düşünüyorum bu kk girmeye başladıktan sonra..belki normal şartlarda tanışsak arkadaş olmayacaz bu kadar şey paylaşmayacaz
Zaten burada bu hiç tanımadığın insanlarla paylaştıklarını en yakınındaki arkadaşınla eşinle bile paylaşamazsın seni buradaki insanlar kadar anlayamaz ve birbirine bu kadar canı gönülden dua edemez. Birimizin mutlu haberi hepimizi nasılda sevince boğuyor baksana ayşe tedaviye başlayacak sanki ben yeniden tedaviye başlayacak gibi heyecanlanıyorum...
selam kizlar..gecmisi cok okuyamadim ama sanirim aysecik tedaviye baslamis..ayinsallah hayirlisi olsun..pear sende basladin canim sanirim..ohh gelsin bebisler..aman kizlar stresten uzak durun..insallah burda cifter cifter hamis haberleri aliriz...
bende dun esimle konustum..simdi kafam daha rahat cok sukur...valla evlendim evlenelei o doktordu su merkezdi cok ama cok yiprandim....biraz kendimi toparlama zamani..bu surede esim urolog tedavisine devam edecek..ama su bir kac ay belkide daha uzun kafamdan butun olumsuzluklari butun stresi atacam...ve kafama yatan bir merkeze gidecem..bu isler moral isi zaten..bide dr, bagiracak hakaret edecek asla olumlu olmaz zaten sonuc...
nurcan tatlim sende varmi agri sanci..aman dikkat et kendine...bak bide laptop olan odayi havalandir surekli...prenses gelsin bir an once ya..valla bende merakla bekliyorum inanki..insallah Rabbim hayirlisini versin..amin...
gorusmek cokk guzel olurdu evet hepimiz ayri sehirlerdeyiz malesef..ama hayat bi bellimi olur..trabzona yolu dusen herkesi bekliyorummm....mutlaka ama mutlaka ...misafir ederim sizi seve seve..gezdiririm hemd ebol bol:))) nisanda ehliyet kurusuna yazilacamm.arabayla gezdiririm..zaten su memlekette bir tek ehliyet almayan ben kaldim:))) dunku cocuklarda bile var yaaa...
nazemir senin tedavin onumuzdeki ay sanirim dimi tatlim...
herkesi optum kizlar cok cok cok..
canim sitede sanirim sorun...bendede surekli oluyo cunku..ama genelde bu sitede oluyo..
Hayır canım benim aldığım güzel haber ayşenin tedaviye başlamasıydı :) İnş. ağzından olur ... Ama tedavi sürecimiz kısmetse transferimiz birlikte ilerleyecek. Ben bekliyorum zaten benim topu topu tek embriyom var dondurulmuş önümüzdeki ay anneciğine verecekler Allah'ın izniyle.
bende uğraşıyorum 1 saattir kapatıp açtım artık biraz iyi oldu..ne hikmetse sadece bu topiğe girmekte zorlanıyorum başka yerlerde de sorun oluyor ama nedense özellikle burada ne yazabildim ne açabildim kıskananlar çatlasın
Zaten burada bu hiç tanımadığın insanlarla paylaştıklarını en yakınındaki arkadaşınla eşinle bile paylaşamazsın seni buradaki insanlar kadar anlayamaz ve birbirine bu kadar canı gönülden dua edemez. Birimizin mutlu haberi hepimizi nasılda sevince boğuyor baksana ayşe tedaviye başlayacak sanki ben yeniden tedaviye başlayacak gibi heyecanlanıyorum...
kızlar nasılsınız ben bu gün anneme gittim onun içinde topiğe gelemdim
canım arkadaşlarım sağolun kalbinizdeki tüm güzellikler sizi bulsun.. tüm yazdıklarınızı okudum.. hep beni anmışsınız ne kadar sevindim.
murcanım nazemircim pembecim, pearlflower ve umudumsun unuttuğum kimse olmasın da.. iyi niyetleriniz için sağolun..
herşey yolunda rahminde bir sorun yok ama çok uğraştırdın beni dedi tam 6 tüp ilaç vermişler bayıltmak için zor uyandım bu sefer ve hala çoook ağrım var yatıyorum.. olsun hepsine razıyım.
şimdi bir hafta kadar kanaman olur bitince ararsın ilaçlarına başlarız dedi.. bakalım hakkımızda hayırlısı..
:)) para meselesi yine bi tuhaf bu sefer aldı ama yarısını :)) akşam da eşime beni ara demiş tüp bebeğin parasını konuşacaklar..
canım arkadaşlarım sağolun kalbinizdeki tüm güzellikler sizi bulsun.. tüm yazdıklarınızı okudum.. hep beni anmışsınız ne kadar sevindim.
murcanım nazemircim pembecim, pearlflower ve umudumsun unuttuğum kimse olmasın da.. iyi niyetleriniz için sağolun..
herşey yolunda rahminde bir sorun yok ama çok uğraştırdın beni dedi tam 6 tüp ilaç vermişler bayıltmak için zor uyandım bu sefer ve hala çoook ağrım var yatıyorum.. olsun hepsine razıyım.
şimdi bir hafta kadar kanaman olur bitince ararsın ilaçlarına başlarız dedi.. bakalım hakkımızda hayırlısı..
:)) para meselesi yine bi tuhaf bu sefer aldı ama yarısını :)) akşam da eşime beni ara demiş tüp bebeğin parasını konuşacaklar..
belliydi evde olmadığın zaten :)))))))))))))))))))
sağol canııım bak yazmışsınız önceki sayfalarda birgün buluşalım osman tayfası bir kahve içelim tanışalım..geçmiş olsun ...hem de gözün aydın
ben de inanmak istiyorum vicdanlı bir doktor olduğuna yoksa topunun vicdanını mı alıyorlar tıp fakültesinde bilmiyorum.. şükür idare ediyor benimki şimdilik..valla senin doktor insanlıklı doktormuş burda olsa varya canını alırlar para vermicen heeeeeeee kolaydı öle daha muayene olmadan ödüyon burda parayı :))))))))
ay canım ağrı olsun artık bak negüzel uğraşmışş ama güzel olmuş şimdi sıra engüzelinde oda bi oldumu artık dünyalar bizim ya rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın
gelmdim değilmi
sağol canııım bak yazmışsınız önceki sayfalarda birgün buluşalım osman tayfası bir kahve içelim tanışalım..
ben de inanmak istiyorum vicdanlı bir doktor olduğuna yoksa topunun vicdanını mı alıyorlar tıp fakültesinde bilmiyorum.. şükür idare ediyor benimki şimdilik..
hadi bakalım inşallah hayırlısıyla başlayalım gerisini Rabbim bilir ne eylerse güzel eyler..
yeterim ya konuşamadık ne zamandır iyi misin kuzum?
inşallah birgün içeriz eşim izin verirse tabi...
verir verir kader arkadaşlarımla buluşucam dersin verir o zaman..
nurcanım nazemircim pembecim, pearlflower ve umudumsun unuttuğum kimse olmasın da.. iyi niyetleriniz için sağolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?