sağol canııım bak yazmışsınız önceki sayfalarda birgün buluşalım osman tayfası bir kahve içelim tanışalım..
ben de inanmak istiyorum vicdanlı bir doktor olduğuna yoksa topunun vicdanını mı alıyorlar tıp fakültesinde bilmiyorum.. şükür idare ediyor benimki şimdilik..
hadi bakalım inşallah hayırlısıyla başlayalım gerisini Rabbim bilir ne eylerse güzel eyler..
yeterim ya konuşamadık ne zamandır iyi misin kuzum?
çok şükür canım
iyi omak için çaba sarf ediyorum
aklım hep eşimin amliyatında ama iyi şeyler olsun diye dua ediyorum iyi şeyler düşünüyorum
rabbim yardımını esriğemesin inşşşş
ne güzel karamsarlık yok...iyi düşüneceksinki iyi olacak herşey
canım saolun her karamsalığa düştüğümde brniz tutup çıkartıyorsunuz beni olmsuz olmaktan sizler laıkoyuyorsunuz hepinize teşekür ederim
evet gelmeyince ben dedim heralde yiğenine bakıyogelmdim değilmi
inşallah güzeşde eylicek canımsağol canııım bak yazmışsınız önceki sayfalarda birgün buluşalım osman tayfası bir kahve içelim tanışalım..
ben de inanmak istiyorum vicdanlı bir doktor olduğuna yoksa topunun vicdanını mı alıyorlar tıp fakültesinde bilmiyorum.. şükür idare ediyor benimki şimdilik..
hadi bakalım inşallah hayırlısıyla başlayalım gerisini Rabbim bilir ne eylerse güzel eyler..
yeterim ya konuşamadık ne zamandır iyi misin kuzum?
kız valla ben çok istiyom ama bende otuurduum yeri bilmediğim için görüşemedim ama haftasonu gelirse eşime dicem götür beni diye götürsün bıraksın :))))))) bidahaki gelmesinde görüşcem gerçi karşıya gelirse eşime gerek kalmaz nee gelse bulurum :)))))))) ama bu yakaya glise mutlaka eşime derim götür diye :))))))))))) yeterkş benşmkş çalışmasın :)))))))))))onun işi belli olmaz... hiç olmadı kendisi getirir zamanı olursa...
ay ben geliyom millet gitmiş oluyo bir saattir tıkınıyom bırakamadım masayı yicem nerdeyse((((((( keşke bırakıp gelseydim herkeşler burdayken ((((((((( zaten denizdeki dubalar gibi oldum bide çirkinleştim bakımsızlıktan ölecem ((((((((
oooooooooooh bak gördünmü hem 1. kalite hemde 6. embriosu olcak Allahın sevgili kulusun :)))))))))) hadi düşünme artık herşey güzel olacak inşallah
[
cook teşekkür ederim umarım sonuna kadar böyle gider ... dualarım hepimiz için belki bunları yaşamamış olsaydım bilemezdim ama şimdi biliyorum ve sizler için hatta sesini duymadığımız ,yazışamadığımız tanımadığımız ve evlat isteyen tüm anneler içinnn..
güzel allahım bizlere cennetinden melekler göndersinn...
tekrar sağolun...
ay ben geliyom millet gitmiş oluyo bir saattir tıkınıyom bırakamadım masayı yicem nerdeyse((((((( keşke bırakıp gelseydim herkeşler burdayken ((((((((( zaten denizdeki dubalar gibi oldum bide çirkinleştim bakımsızlıktan ölecem ((((((((
gelinlik giyen tum kizlar nasil cok ama cok guzelse bence hamis olan tum annelerde cok guzel...e seninki prenses hemde alacak annesinin guzelliginden yani:))))
canım kardeşimin hepimize beraber nasip etsin Rabbim inşallah.. ama sana çok kolay diyordum ya bu sefer çok zor oldu hala çok ağrım var iyiki yaptırmamışsın sen alışkın da değilsin o ilgisiz hastanede kötü olabilirdin..ben o kadar alışık olmama rağmen zor oldu bu kez ilk defa kendim uyanıp giyinmedim giydirip yan odaya taşımışlar halbuki hep kendim uyanır giyinip yürüyerek giderdim dinlenme odasına..ayse canim benim...inan icim nasil rahatladi..cok ama cok sevindim adina..sorunda yokmus ne guzel .... canim gercekten dr.un cok ama cok insafliymis..Allah razi olsun ondan...insallah tup bebk ucreti icinde cok fazla bir tutar istemez...hamisim diye yaz buraya en kisa zamanda:))))
ye canım ye şifa olsun..bir kadın karnında bir melek varken asla çirkin olamaz.. olsa olsa bebişin kız ya annesinin güzelliğinden çalıyorduray ben geliyom millet gitmiş oluyo bir saattir tıkınıyom bırakamadım masayı yicem nerdeyse((((((( keşke bırakıp gelseydim herkeşler burdayken ((((((((( zaten denizdeki dubalar gibi oldum bide çirkinleştim bakımsızlıktan ölecem ((((((((
[
cook teşekkür ederim umarım sonuna kadar böyle gider ... dualarım hepimiz için belki bunları yaşamamış olsaydım bilemezdim ama şimdi biliyorum ve sizler için hatta sesini duymadığımız ,yazışamadığımız tanımadığımız ve evlat isteyen tüm anneler içinnn..
güzel allahım bizlere cennetinden melekler göndersinn...
tekrar sağolun...
amin canim..mumkun oldugunca strestenuzak durmaya calis..ve olumsuz hic birseyi kafana takmamana calis...insallah cok guzel olacak hersey..hamisim diye yazarsin buraya:))))
canım kardeşimin hepimize beraber nasip etsin Rabbim inşallah.. ama sana çok kolay diyordum ya bu sefer çok zor oldu hala çok ağrım var iyiki yaptırmamışsın sen alışkın da değilsin o ilgisiz hastanede kötü olabilirdin..ben o kadar alışık olmama rağmen zor oldu bu kez ilk defa kendim uyanıp giyinmedim giydirip yan odaya taşımışlar halbuki hep kendim uyanır giyinip yürüyerek giderdim dinlenme odasına..
ye canım ye şifa olsun..bir kadın karnında bir melek varken asla çirkin olamaz.. olsa olsa bebişin kız ya annesinin güzelliğinden çalıyordur
au sağ sağlim doğsunda alsın kız ama harbiden bi paspal oldum üzerimde kocaman bi hamilelik pot pot duruyo normal kıyafetlerim olmuyo hamileliğinde göbek kısmı büyük geliyo :)))))))))) dilenci gibiyim görsen acır para atarsın önüme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?