bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

çok şükür canım
iyi omak için çaba sarf ediyorum
aklım hep eşimin amliyatında ama iyi şeyler olsun diye dua ediyorum iyi şeyler düşünüyorum
rabbim yardımını esriğemesin inşşşş

Son düzenleme:

ne güzel karamsarlık yok...iyi düşüneceksinki iyi olacak herşey

ne güzel karamsarlık yok...iyi düşüneceksinki iyi olacak herşey

canım saolun her karamsalığa düştüğümde brniz tutup çıkartıyorsunuz beni olmsuz olmaktan sizler laıkoyuyorsunuz hepinize teşekür ederim

canım saolun her karamsalığa düştüğümde brniz tutup çıkartıyorsunuz beni olmsuz olmaktan sizler laıkoyuyorsunuz hepinize teşekür ederim

canimmm guzel olacak hersey insallah..olumsuzu hic dusunme....ben cok cok inaniyorum..icini yuregini ferah tut..Rabbim herseyin hayirlisini versin optum cok canim..

ayse canim benim...inan icim nasil rahatladi..cok ama cok sevindim adina..sorunda yokmus ne guzel .... canim gercekten dr.un cok ama cok insafliymis..Allah razi olsun ondan...insallah tup bebk ucreti icinde cok fazla bir tutar istemez...hamisim diye yaz buraya en kisa zamanda:))))

gelmdim değilmi
evet gelmeyince ben dedim heralde yiğenine bakıyo
inşallah güzeşde eylicek canım
onun işi belli olmaz... hiç olmadı kendisi getirir zamanı olursa...
kız valla ben çok istiyom ama bende otuurduum yeri bilmediğim için görüşemedim ama haftasonu gelirse eşime dicem götür beni diye götürsün bıraksın :))))))) bidahaki gelmesinde görüşcem gerçi karşıya gelirse eşime gerek kalmaz nee gelse bulurum :)))))))) ama bu yakaya glise mutlaka eşime derim götür diye :))))))))))) yeterkş benşmkş çalışmasın :)))))))))))

ay ben geliyom millet gitmiş oluyo bir saattir tıkınıyom bırakamadım masayı yicem nerdeyse ((((((( keşke bırakıp gelseydim herkeşler burdayken ((((((((( zaten denizdeki dubalar gibi oldum bide çirkinleştim bakımsızlıktan ölecem ((((((((

gelinlik giyen tum kizlar nasil cok ama cok guzelse bence hamis olan tum annelerde cok guzel...e seninki prenses hemde alacak annesinin guzelliginden yani:))))

[
oooooooooooh bak gördünmü hem 1. kalite hemde 6. embriosu olcak Allahın sevgili kulusun :)))))))))) hadi düşünme artık herşey güzel olacak inşallah

cook teşekkür ederim umarım sonuna kadar böyle gider ... dualarım hepimiz için belki bunları yaşamamış olsaydım bilemezdim ama şimdi biliyorum ve sizler için hatta sesini duymadığımız ,yazışamadığımız tanımadığımız ve evlat isteyen tüm anneler içinnn..
güzel allahım bizlere cennetinden melekler göndersinn...
tekrar sağolun...

Son düzenleme:
ayseeeee sevincten ucuyosundur simdi:)))Allah bozmasin neseni canim kardesim benim yaa..inanki nasils evidnim tedavinin baslamasina...insallah Allahin izniyle suraya hamisim diyeda yaz....insallah Rabbim utandirmasin..

amin canim..mumkun oldugunca strestenuzak durmaya calis..ve olumsuz hic birseyi kafana takmamana calis...insallah cok guzel olacak hersey..hamisim diye yazarsin buraya:))))

bende yemek yiyecem diye kapatmıştım...oh afiyet olsun doğumdan sonra bebekle uğraşırken gider o kilolar

gelinlik giyen tum kizlar nasil cok ama cok guzelse bence hamis olan tum annelerde cok guzel...e seninki prenses hemde alacak annesinin guzelliginden yani:))))

au sağ sağlim doğsunda alsın kız ama harbiden bi paspal oldum üzerimde kocaman bi hamilelik pot pot duruyo normal kıyafetlerim olmuyo hamileliğinde göbek kısmı büyük geliyo :)))))))))) dilenci gibiyim görsen acır para atarsın önüme :)

canım kardeşimin hepimize beraber nasip etsin Rabbim inşallah.. ama sana çok kolay diyordum ya bu sefer çok zor oldu hala çok ağrım var iyiki yaptırmamışsın sen alışkın da değilsin o ilgisiz hastanede kötü olabilirdin..ben o kadar alışık olmama rağmen zor oldu bu kez ilk defa kendim uyanıp giyinmedim giydirip yan odaya taşımışlar halbuki hep kendim uyanır giyinip yürüyerek giderdim dinlenme odasına..
ye canım ye şifa olsun..bir kadın karnında bir melek varken asla çirkin olamaz.. olsa olsa bebişin kız ya annesinin güzelliğinden çalıyordur

QUOTE=pearlflower;17738777]Ne güzel bir haber bu hadi hayırlısı. Aynı güzel haberleri ayşe'den inşallah bekliyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hala 4 embriyoda gelişiyor mu? Eğer öyleyse dondurulacak embriyon bile kalacaktır maşallah.[/QUOTE]

cok teşekkür ederim amin allah hepimizin dualarını kabul etsin ve yüzünü güldürsün...
tam okuyamadım ama galiba ayşenin de durumu iyimiş cok sevindim ...
sabah yaptığım tel. görüşmesinde durumlarının gayet iyi olduğu söylendi ..dondurabilecekmiyiz dedim inşallah dedi dr. temkinliler tabi umut vermiyorlar cok... inşallah olur...
zaten tel konuşmasından sonra eşimle ağlayarak rahatladık cok gerilmişiz..
ama dün sizinle yazışmam sayesinde ilk defa tedirgin uyumadım...tekrar sağolunn...

amin canım rabbim herkeze anne olmayı nasip etsin

stdt canım benim bak bebeklerinin hepsi blast olacak ne güzelll.. darısı başımıza.. en kolay 5. gün tutunuyor.. sen artık hazır ol bulantılaraaa, ateş basmalarınaaa, geceleri emzirmek için uykusuz kalmalaraaa..

ay canim evet iyki bide yaptirmamisim kesinlikle..demek simdi zamani degilmis..simdi zamani olsa icim rahat olurdu zaten..hissederdim...ay doktor cok onemli canim ya..ozelde tamam para veriyosun ama hic olmaz ise insanca muamele goruyosun; icin rahat ediyo yaniiii..hata payi az..hersey titiz ve duzenli...cok gecmis olsun agrilarin icin canim...igneye sanirim onumuzdeki haftadan sonra baslanacak dimi...bol bol yumos; birinci kalite embriyolar ciksin ve bebislerin sana simsiki tutunsun insallah:)))

:)))) kisss Allah seniii..guldurdun beni:)))))))))))))) ama dedigin gibi sag salim gelsinde gerisi onemli degil canim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…