ay canim evet iyki bide yaptirmamisim kesinlikle..demek simdi zamani degilmis..simdi zamani olsa icim rahat olurdu zaten..hissederdim...ay doktor cok onemli canim ya..ozelde tamam para veriyosun ama hic olmaz ise insanca muamele goruyosun; icin rahat ediyo yaniiii..hata payi az..hersey titiz ve duzenli...cok gecmis olsun agrilarin icin canim...igneye sanirim onumuzdeki haftadan sonra baslanacak dimi...bol bol yumos; birinci kalite embriyolar ciksin ve bebislerin sana simsiki tutunsun insallah:)))
stdt canım benim bak bebeklerinin hepsi blast olacak ne güzelll.. darısı başımıza.. en kolay 5. gün tutunuyor.. sen artık hazır ol bulantılaraaa, ateş basmalarınaaa, geceleri emzirmek için uykusuz kalmalaraaa..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah rabbim şimdi ezan ookunuyo ezanların hatrına ayşeye bi erkek evlat versin hem hayırlı hem sağlıklıayseeeee sevincten ucuyosundur simdi:)))Allah bozmasin neseni canim kardesim benim yaa..inanki nasils evidnim tedavinin baslamasina...insallah Allahin izniyle suraya hamisim diyeda yaz....insallah Rabbim utandirmasin..
kesin veririm :))))))))))) 86 dan 73 e düşmüştüm ama sporla kız varken nasıl spor yapcam bilmiyom :))))))) gerçi burdada salon bitane nasıl biyer onuda bilmiyom mecbur yazılacam ben karşıda gitmiştim ailemin yanında eşim afganistandaudı 7 ay öle verdim kilo evde oturarak hayatta veremem :)))))))) bi markete giriyom erzaktan çok çikolata cips çiğköfte bilmemne böleyim :)))))))eşim eve grlince eline bakıyorum acaba bana ne aldı diye babalar çocuklarına akşam gelirken çikolata alırya eşimde öle bana alır gelirken :)bende yemek yiyecem diye kapatmıştım...oh afiyet olsun doğumdan sonra bebekle uğraşırken gider o kilolar
canım kardeşimin hepimize beraber nasip etsin Rabbim inşallah.. ama sana çok kolay diyordum ya bu sefer çok zor oldu hala çok ağrım var iyiki yaptırmamışsın sen alışkın da değilsin o ilgisiz hastanede kötü olabilirdin..ben o kadar alışık olmama rağmen zor oldu bu kez ilk defa kendim uyanıp giyinmedim giydirip yan odaya taşımışlar halbuki hep kendim uyanır giyinip yürüyerek giderdim dinlenme odasına..
ye canım ye şifa olsun..bir kadın karnında bir melek varken asla çirkin olamaz.. olsa olsa bebişin kız ya annesinin güzelliğinden çalıyordur
:)))) kisss Allah seniii..guldurdun beni:)))))))))))))) ama dedigin gibi sag salim gelsinde gerisi onemli degil canim yaaa
ayyy inşalah ayse_URL ...darısı hatta daha da iyileri sizlerinde olsun..gerci bu kader meselesi ne kaliteli bebekler tutmadı ...olsun böyle olması benim umudumu yüksek tutuyor ..
hazır olmazmıyım her birşeye hazırım 36 yaşındayım uzun zamandır bekliyorum o yüzden her bir duruma hazırım..güzel allahımın izni ile ...
şimdi estrofem kullanmaya başladım salı günü konuşalım dedi doktorum tahminen 3 gün kanaman olur en geç bir hafta içinde başlarız dedi. ayyy çok heyecanlııı çok mutluyum çoook şu ağrım var ya ömür boyu geçmese nolur kii ben razıyım..
ay kız alsın zillim güzelliğimi razıyım yeterki gelsin minnoşum :)))))))) bu hafta 25 haftamız bitecek 6 ayımızı doldurmuş olcak rabbim hayırlara çıkarsın
bugün morel olsun diye gittim röfleden yıpranmış saclarımı kısacık kestirdim eşim bayıldı bende alışmaya calışıyorum değişiklik oldu aslında hoş olduve rahat kıyafetler aldım kendime zaten batık dedim tam batalım ...olsun komşum şok oldu bebeklerine mi hazırlanıyorsun dedi evet dedim ..
iyi geldi ...tavsiye ederim bu sürecte değişikliklere ...
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah rabbim şimdi ezan ookunuyo ezanların hatrına ayşeye bi erkek evlat versin hem hayırlı hem sağlıklı
kesin veririm :))))))))))) 86 dan 73 e düşmüştüm ama sporla kız varken nasıl spor yapcam bilmiyom :))))))) gerçi burdada salon bitane nasıl biyer onuda bilmiyom mecbur yazılacam ben karşıda gitmiştim ailemin yanında eşim afganistandaudı 7 ay öle verdim kilo evde oturarak hayatta veremem :)))))))) bi markete giriyom erzaktan çok çikolata cips çiğköfte bilmemne böleyim :)))))))eşim eve grlince eline bakıyorum acaba bana ne aldı diye babalar çocuklarına akşam gelirken çikolata alırya eşimde öle bana alır gelirken :)
ay kız alsın zillim güzelliğimi razıyım yeterki gelsin minnoşum :)))))))) bu hafta 25 haftamız bitecek 6 ayımızı doldurmuş olcak rabbim hayırlara çıkarsın
cook tebrik ederim nurcan.. allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin ..kız olacak cook güzelll alsın tabi güzelliğini canım benim ..
allah ayşeyede erkek evlat versin hayırlısı ile ....
Allah büyük çok büyük çekilen hiç bir sıkıntıyı mükafatsız bırakmaz güzel Allahım.. Şimdi sabır zamanı..
Hep yazdığım bir söz var Hz. Mevlananın
Üzülme birşey olmuyorsa daha iyisi olacağı için olmuyordur..
ah lanet olsun biyer bilmiyorum normalde eyüp sultan bize çok yakın ama insan biyer bilmeyince negüzel sana dua okurdum gidebilsem ajh inşallah olur canım ya gerçi genede evde Allah izin verirse hergün okıcam bişiler sana inşallah tutunur yavrun
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah rabbim şimdi ezan ookunuyo ezanların hatrına ayşeye bi erkek evlat versin hem hayırlı hem sağlıklı
kesin veririm :))))))))))) 86 dan 73 e düşmüştüm ama sporla kız varken nasıl spor yapcam bilmiyom :))))))) gerçi burdada salon bitane nasıl biyer onuda bilmiyom mecbur yazılacam ben karşıda gitmiştim ailemin yanında eşim afganistandaudı 7 ay öle verdim kilo evde oturarak hayatta veremem :)))))))) bi markete giriyom erzaktan çok çikolata cips çiğköfte bilmemne böleyim :)))))))eşim eve grlince eline bakıyorum acaba bana ne aldı diye babalar çocuklarına akşam gelirken çikolata alırya eşimde öle bana alır gelirken :)
ah amiiin paşam bana gelecek biliyorum ama var ya galiba görmemişim ya tepeme edecek o çocuk benim olsun beee b.kuna kurban :)))
kızım ne sporu çocuk peşinden koşmaktan ala spor mu olur merak etme sen popon yer görmeyecek ki..
az kaldı zaten 7 ay bir çıksa tamaaam ondan sonrası rahat... hayırlısıyla ama merak etme erken falan olmayacak sezaryenin zamanı neyse o zaman gelecek fırfırlı don.. ya bu arada o fırfırlı çorapların o kadar küçüğü yokmuş(
bende tedaviden önce saçımı kesmiştim batıl şeylere inanmam ama gebe kalırsan kestirme bebeğin ömrü kısa olur dediler bende ölesine önceden kestirim demiştim ama banada iyi gelmişti
ha ha kız tabiki bırak nere ederse etsin valla bakma titizmitiz karıydım ama şimdi umrumda diyil diyom eşime olsunda heryeri kırsın döksün arkadaşlar diyo süs eşyalarını kaldır felan diye diyorum ne kaldırıcam paralasın kızım hepsini diyorum :))))))
senin paşada gelsinde oooooooooh heryere yapsın isterse :))))
kız bende bulamadım bakalım eşim gezdirirse .çarşamba günü gatadan çıkışte eminönünde beni gezdir diye ağlanacam biraz ama belimde batmalar çoğardı hayırlısı dediğin gibi bu ayıda bitirsem rabbim büyük ondan sonrasi birazdaha kolay olur :))))))
evet kesinlikle güzel Allahımın bir bildiği vardır ...Hz. Mevlananın sözüde ne kadar güzelmiş ..bende hep dualarımda güzel Allaım en doğrusunu sen bilirsin derim eğer benim için hangisi hayırlısı ise o olsun eğer hayırsız ise bizden uzak olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?