bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

şimdi estrofem kullanmaya başladım salı günü konuşalım dedi doktorum tahminen 3 gün kanaman olur en geç bir hafta içinde başlarız dedi. ayyy çok heyecanlııı çok mutluyum çoook şu ağrım var ya ömür boyu geçmese nolur kii ben razıyım..

ayyy inşalah ayse_URL ...darısı hatta daha da iyileri sizlerinde olsun..gerci bu kader meselesi ne kaliteli bebekler tutmadı ...olsun böyle olması benim umudumu yüksek tutuyor ..
hazır olmazmıyım her birşeye hazırım 36 yaşındayım uzun zamandır bekliyorum o yüzden her bir duruma hazırım..güzel allahımın izni ile ...

ayseeeee sevincten ucuyosundur simdi:)))Allah bozmasin neseni canim kardesim benim yaa..inanki nasils evidnim tedavinin baslamasina...insallah Allahin izniyle suraya hamisim diyeda yaz....insallah Rabbim utandirmasin..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah rabbim şimdi ezan ookunuyo ezanların hatrına ayşeye bi erkek evlat versin hem hayırlı hem sağlıklı
bende yemek yiyecem diye kapatmıştım...oh afiyet olsun doğumdan sonra bebekle uğraşırken gider o kilolar
kesin veririm :))))))))))) 86 dan 73 e düşmüştüm ama sporla kız varken nasıl spor yapcam bilmiyom :))))))) gerçi burdada salon bitane nasıl biyer onuda bilmiyom mecbur yazılacam ben karşıda gitmiştim ailemin yanında eşim afganistandaudı 7 ay öle verdim kilo evde oturarak hayatta veremem :)))))))) bi markete giriyom erzaktan çok çikolata cips çiğköfte bilmemne böleyim :)))))))eşim eve grlince eline bakıyorum acaba bana ne aldı diye babalar çocuklarına akşam gelirken çikolata alırya eşimde öle bana alır gelirken :)

ay kız alsın zillim güzelliğimi razıyım yeterki gelsin minnoşum :)))))))) bu hafta 25 haftamız bitecek 6 ayımızı doldurmuş olcak rabbim hayırlara çıkarsın

bugün morel olsun diye gittim röfleden yıpranmış saclarımı kısacık kestirdim eşim bayıldı bende alışmaya calışıyorum değişiklik oldu aslında hoş oldu ve rahat kıyafetler aldım kendime zaten batık dedim tam batalım ...olsun komşum şok oldu bebeklerine mi hazırlanıyorsun dedi evet dedim ..
iyi geldi ...tavsiye ederim bu sürecte değişikliklere ...

Allah büyük çok büyük çekilen hiç bir sıkıntıyı mükafatsız bırakmaz güzel Allahım.. Şimdi sabır zamanı..
Hep yazdığım bir söz var Hz. Mevlananın
Üzülme birşey olmuyorsa daha iyisi olacağı için olmuyordur..

ah lanet olsun biyer bilmiyorum normalde eyüp sultan bize çok yakın ama insan biyer bilmeyince negüzel sana dua okurdum gidebilsem ajh inşallah olur canım ya gerçi genede evde Allah izin verirse hergün okıcam bişiler sana inşallah tutunur yavrun

ay kız alsın zillim güzelliğimi razıyım yeterki gelsin minnoşum :)))))))) bu hafta 25 haftamız bitecek 6 ayımızı doldurmuş olcak rabbim hayırlara çıkarsın

cook tebrik ederim nurcan.. allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin ..kız olacak cook güzelll alsın tabi güzelliğini canım benim ..
allah ayşeyede erkek evlat versin hayırlısı ile ....

bende tedaviden önce saçımı kesmiştim batıl şeylere inanmam ama gebe kalırsan kestirme bebeğin ömrü kısa olur dediler bende ölesine önceden kestirim demiştim ama banada iyi gelmişti

ah amiiin paşam bana gelecek biliyorum ama var ya galiba görmemişim ya tepeme edecek o çocuk benim olsun beee b.kuna kurban :)))
kızım ne sporu çocuk peşinden koşmaktan ala spor mu olur merak etme sen popon yer görmeyecek ki..
az kaldı zaten 7 ay bir çıksa tamaaam ondan sonrası rahat... hayırlısıyla ama merak etme erken falan olmayacak sezaryenin zamanı neyse o zaman gelecek fırfırlı don.. ya bu arada o fırfırlı çorapların o kadar küçüğü yokmuş (

cook tebrik ederim nurcan.. allah sağlıkla kucağınıza almaya nasip etsin ..kız olacak cook güzelll alsın tabi güzelliğini canım benim ..
allah ayşeyede erkek evlat versin hayırlısı ile ....

sağol canım evet kız olcak rabbim bunu sağ sağlim kucağıma nasip etsin
ayşeye edilen duanada amin inşallah rabbim geçiktirmeden nasip eder artık

evet kesinlikle güzel Allahımın bir bildiği vardır ...Hz. Mevlananın sözüde ne kadar güzelmiş ..bende hep dualarımda güzel Allaım en doğrusunu sen bilirsin derim eğer benim için hangisi hayırlısı ise o olsun eğer hayırsız ise bizden uzak olsun ..

ah benim canııım sen evden oku kimi aracı kılacaksan yine onun ruhuna o yerini bulur zaten.. ne diyim ki bizim sülale biraz dinsizdir şimdiye kadar bana hiç okuyan olmamıştı ne kadar duygulanıyorum bir bilsen..

spora bile gerek kalmayacak bebeğinle uğraşırken verirsin..zaten emzirirken kilo veriliyormuş...bende geçen sene 8 kilo verdim dr 10 kg vermemi söylemişti anca 8 ini verebildim tabii yediklerime biraz dikkat ederek ve bisiklet çevirerek..nerdeyse hergün çukulatamı da yedim meyvamıda ama cipsten kızartmalardan ve hamur işlerinden uzak durdum...sadece gittiğim yerlerde yedim hamur işlerini az.. sık sık yedim... sporun çok faydasını gördüm bir beden küçüldüm insanın güveni artıyor...boyum kısa bide kilolu oldumu top gibiydim...eşiminde hoşuna gidiyor çünkü evlendiğimde 48 kiloydum

ha ha kız tabiki bırak nere ederse etsin valla bakma titizmitiz karıydım ama şimdi umrumda diyil diyom eşime olsunda heryeri kırsın döksün arkadaşlar diyo süs eşyalarını kaldır felan diye diyorum ne kaldırıcam paralasın kızım hepsini diyorum :))))))
senin paşada gelsinde oooooooooh heryere yapsın isterse :))))
kız bende bulamadım bakalım eşim gezdirirse .çarşamba günü gatadan çıkışte eminönünde beni gezdir diye ağlanacam biraz ama belimde batmalar çoğardı hayırlısı dediğin gibi bu ayıda bitirsem rabbim büyük ondan sonrasi birazdaha kolay olur :))))))

bende tedaviden önce saçımı kesmiştim batıl şeylere inanmam ama gebe kalırsan kestirme bebeğin ömrü kısa olur dediler bende ölesine önceden kestirim demiştim ama banada iyi gelmişti

ben zaten saçlarıma sinir oluyordum uzundu ve son röflemde cok ama cok yıpranmıştı saclarım dalgalı birde şekile sokmak ne mümkün cook bunalımdaydım bir de onun için ağlıyordum dedimki hem bebeklerime daha cok vitamin gitsin hem şu mısır püskülerinden kurtulayım zaten kuaför keserken eminmisin diye diye kesti ve içim hiç acımadı ohh sefam olsun

bizim banka burdaki kapalı çarşının dibinde ben bulursam alırım sana sen fazla da dolanma boşver..

bende hep hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasın diyordum ..komşum bana neden hayırsızsa olmasın diyorsun dedi ALLAH tan hep hayırlısını iste dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…