ben zaten saçlarıma sinir oluyordum uzundu ve son röflemde cok ama cok yıpranmıştı saclarım dalgalı birde şekile sokmak ne mümkün cook bunalımdaydım bir de onun için ağlıyordum dedimki hem bebeklerime daha cok vitamin gitsin hem şu mısır püskülerinden kurtulayım zaten kuaför keserken eminmisin diye diye kesti ve içim hiç acımadı ohh sefam olsun
ah okumammı kız yeterki sen güzel haber ver ben bebiş tutununcada okurum canım benimah benim canııım sen evden oku kimi aracı kılacaksan yine onun ruhuna o yerini bulur zaten.. ne diyim ki bizim sülale biraz dinsizdir şimdiye kadar bana hiç okuyan olmamıştı ne kadar duygulanıyorum bir bilsen..
olsun 8 kiloda iyi canım ay veririm kız inşallah yabi doğsa sağ sağlim sıpaspora bile gerek kalmayacak bebeğinle uğraşırken verirsin..zaten emzirirken kilo veriliyormuş...bende geçen sene 8 kilo verdim dr 10 kg vermemi söylemişti anca 8 ini verebildim tabii yediklerime biraz dikkat ederek ve bisiklet çevirerek..nerdeyse hergün çukulatamı da yedim meyvamıda ama cipsten kızartmalardan ve hamur işlerinden uzak durdum...sadece gittiğim yerlerde yedim hamur işlerini az.. sık sık yedim... sporun çok faydasını gördüm bir beden küçüldüm insanın güveni artıyor...boyum kısa bide kilolu oldumu top gibiydim...eşiminde hoşuna gidiyor çünkü evlendiğimde 48 kiloydum
canım benimda aynı şaçlarım kıvırcık bende bi şekle sokamam hiç napim ya düzleştiriciyle yapıyom öle topluyom çünkü kabarıyo düzeltsemde yada jole sürüyom :))))))))ben zaten saçlarıma sinir oluyordum uzundu ve son röflemde cok ama cok yıpranmıştı saclarım dalgalı birde şekile sokmak ne mümkün cook bunalımdaydım bir de onun için ağlıyordum dedimki hem bebeklerime daha cok vitamin gitsin hem şu mısır püskülerinden kurtulayım zaten kuaför keserken eminmisin diye diye kesti ve içim hiç acımadı ohh sefam olsun
bizim banka burdaki kapalı çarşının dibinde ben bulursam alırım sana sen fazla da dolanma boşver..
canım benimda aynı şaçlarım kıvırcık bende bi şekle sokamam hiç napim ya düzleştiriciyle yapıyom öle topluyom çünkü kabarıyo düzeltsemde yada jole sürüyom :))))))))
ah canım benim sen zaten gönderdiğin ciciyle bizi çok mahcup ettin :)))))))))) hediyen inanılmaz güzel sana yük olmayalım böle :)))))))))
ben de iğnelere başlamadan kestireyim diyorum hamile kalırsam kestirmem ben de ne kadar batıl inanç varsa hepsi ben de..:)))
sağol canım ya Allah razı olsun düşünüp ordan bura alıp göndermen yeter ama inan gelsende gelmesende kızım sağ sağlim gelirse mevlüdünde onu giyeecekne demek keşke param olsa da her gördüğümü alsam hem sana hem dün gördüğüm kuzucuğa..
ah okumammı kız yeterki sen güzel haber ver ben bebiş tutununcada okurum canım benim
olsun 8 kiloda iyi canım ay veririm kız inşallah yabi doğsa sağ sağlim sıpa
ay benimki beni aldığında daha kiloluydum herifse incecikti çöp adam gibi gören yanımda kardeşim sanıyodu karılar yanımda adamın içine düşceklerdi nedeyse tabi beni ablası sanınca kimse çekinmiyo bende :)))))))) sonra adamı kendime benzettim bende kilo verdim şimdi adam kıskançlıktan her giydiğime herşeyime karışır oldu çarşafa sokçak nerdeyse :)))))))
ben de iğnelere başlamadan kestireyim diyorum hamile kalırsam kestirmem ben de ne kadar batıl inanç varsa hepsi ben de..:)))
yeni evlendiğimizde kapıya birisi gelince annen yada baban varmı diye soruyorlardı... hatta geçen sene alt kat komşum niye oturmaya gelmiyon annenle dedi... benimde annem gezmeye gelmişti bir hafta önce görmüştü... annem gitti dedim nereye gitti dedi memlekete evine gitti dedim sen kiminle kalıyorsun burada babanlamı dedi bende eşimle kaldığımı söyledim ay ben seni bekar sanmıştım dedi...tam zayıflamaya başladığım zamandı
Bende geçen ay kestirdim tedavim başladığında. Aslında pek inanmam böyle şeylere ama Allah korusun ters bir durumda geriye dönüp kendimide suçlamak istemedim. Ama inşallah ki gebe kalırsak saçlarımız zaten yıpranacak ilk zamanlar kestirmek güçlü tutacaktır onları
Ayşe toparlandın biraz herhalde tekrar geçmiş olsun. Ne güzel haberler aldık senden içimiz tekrar umut doldu. Hoca eski hastasısın histeroskopininde ihtisasını tekrardan sende yaptığına göre fiyatı düşürmesi lazım bence :)
Sende tuhaf bir hastasın yaaa biz para almasın bakıyoruz sen de alsın :) Alemsin....
Sen yine de yat biraz istersen kanaman fazla olmasın artık kendine dikkat etmelisin vücudunu rahmini bebeğine hazırlamalısın. Hepsinden önce de içini tüm endişelerden arındırır temizle....Herşey çok güzel olacak. Güzel günler göreceğiz güneşli günler, inanın kızlarrrrrr...
sağol canım ya Allah razı olsun düşünüp ordan bura alıp göndermen yeter ama inan gelsende gelmesende kızım sağ sağlim gelirse mevlüdünde onu giyeecek
bu arada hiç sormadım arkadaşının bebeği kızmı erkekmiydi
erkek kerem koydular adını ismiyle yaşasın kuzuuummm..
:))) motorları maviliklere de sürecek miyiz?
epey toparlandım ama ağrım var hala aspire etti ya önce sanırım ondan. çok uğraştırdın beni dedi..
ya almasın tabi de içime de kurt düşüyor para almayınca bozdu galiba :)))
içim şimdilik inanılmaz derecede rahat.. çok heyecanlıyım sanki ilkmiş gibi..
lazer epilasyona gidiyordum ben ona da gidilmez değil mi transferden sonra? son bir seans daha gitmem gerekli haftaya gideyim bari..
lazer epilasyona gidiyordum ben ona da gidilmez değil mi transferden sonra? son bir seans daha gitmem gerekli haftaya gideyim bari..
Bozmaz bozmaz o merak etme adamın elinden neler geçiyor. Hepimiz heyecanlıyız zamanlamamız beraber gidecek sanırım. İnşallah sağlıklı embriyoların olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?