canııım sağol dua eden dillerin dert görmesin.. senin testin 27 sinde miydi?selam kızlar nasılsınız muhabbet süper valla Ayşe geçmiş olsun canım
ptesi salı gideyim bari..Bence iğneler bile başlamadan git ve bırak lazeri. Yani ben olsam öyle yapardım.Temkinli olmakta fayda var.
:))))))))))))))))))))))) ha ha iyi istemeye gelmemişler bizim burda bi arkadaşı kocasından isticeklerdi nerdeyse meğer abisi sanmışlar kocasını demişler kardeşin bekarmı felan :))))))))))))
sanada öle yapmaışar iyi valla adam kıskancına kapı dışarı çıkarmazdı :))))))))
inşallah inanıyorum olacak bu sefer umutlarımı hiiiç soldurmadan son güne kadar sabredicem..
nasılsa umutlanmasam da üzülürüm Allah korusun kötüsünü aklıma bile getirmiyorum...
Bozmaz bozmaz o merak etme adamın elinden neler geçiyor. Hepimiz heyecanlıyız zamanlamamız beraber gidecek sanırım. İnşallah sağlıklı embriyoların olacak.
ablama olmuş öylesi düğüne gitmişler ikide çocuk var enişteme sormuşlar bu kız kimin kızı diye eniştemde benim kızım demiş...ablam da dalga geçer senden isteyecekler di diye...eşime gelip öyle bişey deseler ben düşünemiyorum bile ... yüzüksüz dışarı çıkmam hiç...yeni evlendiğimizde buradan bir tanıdıkla pazara gitmiştik iki genç takıldı peşimize tabi yanımdaki ablaya söyledim onlarda fark ettiler parmağımdaki yüzüğü falan aaa nişanlıymış diye bıraktı peşimi...
ooo osman tayfası başbaşa kalmışız.. valla kocanızı mocanızı ayarlayın da birgün bir kahve içelim beraber.. ben zaten sokak süpürgesi ne zaman deseniz çıkarım :)))
Ben zaten olmadığını bir süre sonra anlıyorum arkadaşlarım bana kızıyor sen olumsuz düşünüyorsun olumsuz oluyor diye. Ama daha önce 3 kez gebe kaldığım için ve hepside plansız kendiliğinden olduğu için gebelikte ve adet döneminde vücudumun nasıl tepkiler verdiğini artık anlıyorum. Hepsinde de umut dolu oldum olacağına hep inandım ama olmadıİlk defa bunda hiçbirşey hissetmiyorum henüz ama transferden sonra neler hissedeceğim bilemiyorum.
ooo osman tayfası başbaşa kalmışız.. valla kocanızı mocanızı ayarlayın da birgün bir kahve içelim beraber.. ben zaten sokak süpürgesi ne zaman deseniz çıkarım :)))
Ben zaten olmadığını bir süre sonra anlıyorum arkadaşlarım bana kızıyor sen olumsuz düşünüyorsun olumsuz oluyor diye. Ama daha önce 3 kez gebe kaldığım için ve hepside plansız kendiliğinden olduğu için gebelikte ve adet döneminde vücudumun nasıl tepkiler verdiğini artık anlıyorum. Hepsinde de umut dolu oldum olacağına hep inandım ama olmadıİlk defa bunda hiçbirşey hissetmiyorum henüz ama transferden sonra neler hissedeceğim bilemiyorum.
canııım sağol dua eden dillerin dert görmesin.. senin testin 27 sinde miydi?
ptesi salı gideyim bari..
benimkiler tutmuşmudur ya çok korkuyom içim acıyo kanamam olmadı daha ama olmazsada tutmadığı olurmu kızlar
canım hiç belirti arama bak benin 9. gün lekelenmem oldu çok sevindim herkes tutunma kanaması dedi.. ama adetmiş.. kimseninki kimseye benzemiyor üzülme sakın.benimkiler tutmuşmudur ya çok korkuyom içim acıyo kanamam olmadı daha ama olmazsada tutmadığı olurmu kızlar
tamam tamam gidiyorum sen kal tayfalarınla istemiyo bizi bak ağlıyom işte
hadi öpüldünüz byyyyyyyyyyy
:)))))))))))) ha ha yok ben yüzük takmam zayıfladım büyük geliyolar :)))))) ama ben büyük gösterdiğğim için kimse takılmıyo peşime bikere karşı komşum kuranına gittim taımadı sen kimin kızın bekarmısın benim iki olum var dedi bende abla ben karşındaki komşunum dedim başörtüsünü çıkarınca tanıdı :))))))))))) ama ben gaziosman paşada oturuyom burda peşimize başkaları tsakılıyo burda ayrıntıya giremesemde pek iyi biyeerr değil fazla dışarı çıkamıyoruz haberlerde methini duyuyosunuzdur hemen hemen hergün :)))))))))) bu bölgenin
pembeyle ben çalışıyoruz da haftasonu görüşürüz şimdi günler kısa akşam üstü olmaz..biz anca işimiz olunca geliyoruz bursaya..önceden ablam otururdu gelirdik gezerdik kendimde gelirdim ama şimdi gönderirmi sormam lazım normalde gez toz ben seni kısıtlıyomuyum diyor ama yeni tanıştığımız için ne der bilemiyorum...bide siz çalışıyorsunuz
benim 25 şubat bugün 6.gün dr tutan tutmuştur diyo bugün proluton iğnesi oldum hala yanıyo normallmidirki
tamam tamam gidiyorum sen kal tayfalarınla istemiyo bizi bak ağlıyom işte
hadi öpüldünüz byyyyyyyyyyy
aaaa ay ben sana 4 saatlik yoldan gelicem kız.. hiç öyle şey olur muu? istersen toplanıp gelelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?