bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

pembeyle ben çalışıyoruz da haftasonu görüşürüz şimdi günler kısa akşam üstü olmaz..

o iğne yağlı ya çok yakıyor kaç gün acımıştı benimki de korkma normaldir..

o gün gelsinde düşünürüz gelebilecekmiyim gelemiyecekmiyim

bana hafta sonu uyar mudanyaya gelin ben misafir edeyim sizi[/QUOTE]

Güzel hayırlı haberlerini alalımda kutlamaya geliriz Allah'ın izniyle...Hadi bizlere umut ol inşallah....

Hadi hayırlısı. 2.denemelerde genelde indirim yapar merkezler ama ..... Aman sonuç pozitif olsunda biz hepsine razıyız.

ilkinde bizden de okadar aldı canım

bana çok fazla ilaç kullanılıyor ya ilaçiçin bişey yapamam demiş ben yanlış anlamışım kendisi için 500 indirmiş 2500 istiyormuş.
ya olsun da 10bin dese yine veririm napayım..

bana çok fazla ilaç kullanılıyor ya ilaçiçin bişey yapamam demiş ben yanlış anlamışım kendisi için 500 indirmiş 2500 istiyormuş.
ya olsun da 10bin dese yine veririm napayım..

bizede 3500 +ilaçlarada 1500 demişti ama ilaçları biz buradan indirimli anlaşmıştık 50lr iğneyi 40 almıştık

siz hamile kaldıktan sonra osman hocaya devam edecekmisiniz.Doğumakadar ücret alcakmı hepsi içindemiki

Allah o günleri göstersin de hayırlısıyla.. ben öyle doktorlar gördüm ki artık kolay kolay başkasına güvenemem devam ederim kısmetse.. Gebelik takibinin ücreti tabi ayrı olur canım. Benim tüp bebek dışındaki muayene tahlil vs. gibi şeylerin %90 nını çok şükür bankam ödüyor o yüzden devam ederim..

ben de iğnelere başlamadan kestireyim diyorum hamile kalırsam kestirmem ben de ne kadar batıl inanç varsa hepsi ben de..:)))

neye inanıyorsan öyle yaşa aklına takılıp huzursuz olacağına hiç yapma ...iğnelerden önce değişiklik iyi fikir ...

ben de dedim eşime ama ayarlayamadı normal eczaneden alınca da osman hocadan daha pahalıya geliyor.

biz söyledik tanıdığımız bir yerden indirimli alacaz diye dr benim verdiğimden ucuza bulursanız alın dedi biz de sürekli alışveriş yaptığımız eczaneden merional iğneyi 40 almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…