pembeyle ben çalışıyoruz da haftasonu görüşürüz şimdi günler kısa akşam üstü olmaz..
o iğne yağlı ya çok yakıyor kaç gün acımıştı benimki de korkma normaldir..
pembeyle ben çalışıyoruz da haftasonu görüşürüz şimdi günler kısa akşam üstü olmaz..
bana hafta sonu uyar mudanyaya gelin ben misafir edeyim sizi
tamam tamam gidiyorum sen kal tayfalarınla istemiyo bizi bak ağlıyom işte
hadi öpüldünüz byyyyyyyyyyy
bana hafta sonu uyar mudanyaya gelin ben misafir edeyim sizi
tamam o zaman pembe güzel haberini alsın mudanyaya gidelim hem deniz havası alırız..
şimdi konuşmuş eşim doktorla tüp bebek için şimdi doktor gibi davrandı işte :)) geçen seferle aynı ilaçlar 2000 kendisi için 3000
şimdi konuşmuş eşim doktorla tüp bebek için şimdi doktor gibi davrandı işte :)) geçen seferle aynı ilaçlar 2000 kendisi için 3000
Hadi hayırlısı. 2.denemelerde genelde indirim yapar merkezler ama ..... Aman sonuç pozitif olsunda biz hepsine razıyız.
Hadi hayırlısı. 2.denemelerde genelde indirim yapar merkezler ama ..... Aman sonuç pozitif olsunda biz hepsine razıyız.
ilkinde bizden de okadar aldı canım
bana çok fazla ilaç kullanılıyor ya ilaçiçin bişey yapamam demiş ben yanlış anlamışım kendisi için 500 indirmiş 2500 istiyormuş.
ya olsun da 10bin dese yine veririm napayım..
siz hamile kaldıktan sonra osman hocaya devam edecekmisiniz.Doğumakadar ücret alcakmı hepsi içindemiki
siz hamile kaldıktan sonra osman hocaya devam edecekmisiniz.Doğumakadar ücret alcakmı hepsi içindemiki
ben de iğnelere başlamadan kestireyim diyorum hamile kalırsam kestirmem ben de ne kadar batıl inanç varsa hepsi ben de..:)))
canım benimda aynı şaçlarım kıvırcık bende bi şekle sokamam hiç napim ya düzleştiriciyle yapıyom öle topluyom çünkü kabarıyo düzeltsemde yada jole sürüyom :))))))))
bende köpük kullanıyorum ve şekilemdirici krem ..düzleştiriciyi beceremedim her yerimi yaktım...
bende inanmam ama bende kestirirmiydim bilemiyorum yapmazdım herhalde insan etkileniyor....ama bende katılıyorum gebelik öncesi saç bakımını ...Bende geçen ay kestirdim tedavim başladığında. Aslında pek inanmam böyle şeylere ama Allah korusun ters bir durumda geriye dönüp kendimide suçlamak istemedim. Ama inşallah ki gebe kalırsak saçlarımız zaten yıpranacak ilk zamanlar kestirmek güçlü tutacaktır onları
Bence iğneler bile başlamadan git ve bırak lazeri. Yani ben olsam öyle yapardım.Temkinli olmakta fayda var.
bende lazeri bırakırdım ..kesinlikle
bu arada geç yazdım üstünden tonlarca konu geçmiş ama komşum kahveye geldi...
bizede 3500 +ilaçlarada 1500 demişti ama ilaçları biz buradan indirimli anlaşmıştık 50lr iğneyi 40 almıştık
ben de dedim eşime ama ayarlayamadı normal eczaneden alınca da osman hocadan daha pahalıya geliyor.
ben de dedim eşime ama ayarlayamadı normal eczaneden alınca da osman hocadan daha pahalıya geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?