bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bencede tüp bebek merkezleri hiç insaflı değil ..heleki bu kadar cook tedavi merkezi varken ne koparsak kardır diye bakıyorlar...bize sordular lazer yuvalama diye bir sistem varmış istermisiniz diye ücreti eksta 1000tl bende olur dedim ama onun parasını 1 hafta sonra ayarlarız dedim...olmaz dediler şirket olduğu için böyle yapma politikaları yokmuş ...1 hafta ya biz eğitimciyiz ve ders ücretlerimiz zamanında yatmıyor şaşırdım işin aslı ne yaptık kredi kartına dayandık tabi boşu boşuna faizz ...
bebeklerimi olsun da ne olursa olsun ..onlarda bundan yararlanıyorlar ki benim merkez en vicdanlısı yani...
allah parası olmayanlara sabır versin ki benim akrabam bu yüzden 2. yaptıramadı ve 41 olduğu için bu yıl sgk kaçırdı ...
benim işim hal olsun ona destek olacağım ...
birlik olmamız lazımmm kesinlikle ...
ayyy cok dertliymişim amma cook yazdımmm

istismara çok açık bir konu tamamen vicdan meselesi ve doktorlar buna iş olarak baktıkları için duygusal olarak değerlendirmiyorlar haliyle..
sen nerdesin hangi merkezde denedin?

aslında eşim ecza depolarına toptan mal satıyor oralardan al dedim ama ecza depoları şahıslara satış yapmıyormuş. sen de 3 doz mu kullanıyordun?

evet bende 3 toz 2 su olarak kullandım. İlkinde hem gonal f hemde merional kullanmıştım. Ama bunda sadece merional kullandırdı.

inşallah hayırlısıyla tutar seninkilerde akrabanada yardımcı olursun

benimde ilkinde lucrin merional ikincisinde sadece merional 4 toz 2 su neden bana öyle yaptıki size 3 toz 2 su

İlkinde banada lucrin kullandırmıştı ama bunda kullanmadım. Bir kaç gün kullandırıp bakacağız vücudunun verdiği tepkiye göre dozu ayarlarız dedi. Senin kaç yumurtan oluştu kaç tanesi döllendi ve kaç embriyon olmuştu?

benimde ilkinde lucrin merional ikincisinde sadece merional 4 toz 2 su neden bana öyle yaptıki size 3 toz 2 su

ilkinde yeterince cevap alamadıysa arttırmıştır. bana da bu sefer daha agrasif olacak tedavin dedi değiştirebilir hem de bugün hemen estrofeme başlattı..

ilkinde yeterince cevap alamadıysa arttırmıştır. bana da bu sefer daha agrasif olacak tedavin dedi değiştirebilir hem de bugün hemen estrofeme başlattı..

Bende kullandım estrofeme yi rahmi hazırlıyormuş hormon ama tedavi askıya alınınca bırak dedi. Bu ay sonu yine başlayacağım ama kullanmaya

Bende kullandım estrofeme yi rahmi hazırlıyormuş hormon ama tedavi askıya alınınca bırak dedi. Bu ay sonu yine başlayacağım ama kullanmaya

benimki bu sefer bir acayip normalde dkont.hapının bittiği 3. gün başlanıyor ama benim hap yarıda kesildi şimdi yumurtaları baskılamak için estrofem al hem de rahmini kalınlaştıracak dedi transfere kadar hiç bırakmayacaksın dedi. geçen sefer transferle beraber başlamıştım almaya..

eşimde hiç sprem bulunmadı tese oldu ordan buldular dr bize bulamazsak konuyu kapatcaz dedi okadar umutsuz vakaydık ama çokşükür bulundu buralarakadar geldik şimdi tutmazsa gene eşim tese olcak yani

inşallah hiç gerek kalmayacak canım bu son olsun.. az kaldı iyi habere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…