Hele bir hamile kalabilsek.canım her ay ücret alacak sanırım. Bence bu tüp bebek hastalarına biraz insaflı olunsa daha güzel olacak ama.
Evet daha pahalıya geliyor. Hele bizim gibi yüksek doz kullanan hastalara hocanın bu paketi ideal...
Demet haytoğlu gönderdi bizi osman hocaya eşime iki ay olanakadar ben takip eder ondan sonra demet hanıma yönlendiririm demiş bakalım
bencede tüp bebek merkezleri hiç insaflı değil ..heleki bu kadar cook tedavi merkezi varken ne koparsak kardır diye bakıyorlar...bize sordular lazer yuvalama diye bir sistem varmış istermisiniz diye ücreti eksta 1000tl bende olur dedim ama onun parasını 1 hafta sonra ayarlarız dedim...olmaz dediler şirket olduğu için böyle yapma politikaları yokmuş ...1 hafta ya biz eğitimciyiz ve ders ücretlerimiz zamanında yatmıyor şaşırdım işin aslı ne yaptık kredi kartına dayandık tabi boşu boşuna faizz ...
bebeklerimi olsun da ne olursa olsun ..onlarda bundan yararlanıyorlar ki benim merkez en vicdanlısı yani...
allah parası olmayanlara sabır versin ki benim akrabam bu yüzden 2. yaptıramadı ve 41 olduğu için bu yıl sgk kaçırdı ...
benim işim hal olsun ona destek olacağım ...
birlik olmamız lazımmm kesinlikle ...
ayyy cok dertliymişim amma cook yazdımmm
Nerenin doktoru bu hangi hastanede çalışıyor hiç duymadım adını
aslında eşim ecza depolarına toptan mal satıyor oralardan al dedim ama ecza depoları şahıslara satış yapmıyormuş. sen de 3 doz mu kullanıyordun?
bencede tüp bebek merkezleri hiç insaflı değil ..heleki bu kadar cook tedavi merkezi varken ne koparsak kardır diye bakıyorlar...bize sordular lazer yuvalama diye bir sistem varmış istermisiniz diye ücreti eksta 1000tl bende olur dedim ama onun parasını 1 hafta sonra ayarlarız dedim...olmaz dediler şirket olduğu için böyle yapma politikaları yokmuş ...1 hafta ya biz eğitimciyiz ve ders ücretlerimiz zamanında yatmıyor şaşırdım işin aslı ne yaptık kredi kartına dayandık tabi boşu boşuna faizz ...
bebeklerimi olsun da ne olursa olsun ..onlarda bundan yararlanıyorlar ki benim merkez en vicdanlısı yani...
allah parası olmayanlara sabır versin ki benim akrabam bu yüzden 2. yaptıramadı ve 41 olduğu için bu yıl sgk kaçırdı ...
benim işim hal olsun ona destek olacağım ...
birlik olmamız lazımmm kesinlikle ...
ayyy cok dertliymişim amma cook yazdımmm
benimde ilkinde lucrin merional ikincisinde sadece merional 4 toz 2 su neden bana öyle yaptıki size 3 toz 2 suevet bende 3 toz 2 su olarak kullandım. İlkinde hem gonal f hemde merional kullanmıştım. Ama bunda sadece merional kullandırdı.
ben de duymadım hiç. mudanyada mı?
benimde ilkinde lucrin merional ikincisinde sadece merional 4 toz 2 su neden bana öyle yaptıki size 3 toz 2 su
benimde ilkinde lucrin merional ikincisinde sadece merional 4 toz 2 su neden bana öyle yaptıki size 3 toz 2 su
esentepe tıp merkezi ne gitim öyle normal testler için araştırmadan orda çalışıyodu oda bizi osman hocaya gönderdi beni aşıyo sizin olay dedi çok iyi bir dr ama
ilkinde yeterince cevap alamadıysa arttırmıştır. bana da bu sefer daha agrasif olacak tedavin dedi değiştirebilir hem de bugün hemen estrofeme başlattı..
pembe sizde sorun neydi senden mi eşinden mi?
şimdi medicabil hastahanesine geçmiş
Bende kullandım estrofeme yi rahmi hazırlıyormuş hormon ama tedavi askıya alınınca bırak dedi. Bu ay sonu yine başlayacağım ama kullanmaya
eşimde hiç sprem bulunmadı tese oldu ordan buldular dr bize bulamazsak konuyu kapatcaz dedi okadar umutsuz vakaydık ama çokşükür bulundu buralarakadar geldik şimdi tutmazsa gene eşim tese olcak yani
eşimde hiç sprem bulunmadı tese oldu ordan buldular dr bize bulamazsak konuyu kapatcaz dedi okadar umutsuz vakaydık ama çokşükür bulundu buralarakadar geldik şimdi tutmazsa gene eşim tese olcak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?