İlkinde banada lucrin kullandırmıştı ama bunda kullanmadım. Bir kaç gün kullandırıp bakacağız vücudunun verdiği tepkiye göre dozu ayarlarız dedi. Senin kaç yumurtan oluştu kaç tanesi döllendi ve kaç embriyon olmuştu?
benim ilkinde 11 yumurta 4tane döllenmişti bunda 11 yumurta 2 tane döllenmiş
ikiside transfer edildimi canım. Kaliteleri nasıldı?
yine osman hastaları bu topiğin adı değişecek
geçenkinde güzel gidiyo demişti bunda birkere sordum oda idare eder dedi bende bidaha sormadım ama 7 hücreliydi herhalde sayıyodu 2 tane öbürünü saymadı bile demekki çok kötüydü genede ikisinide koydu oraya yatınca çok utanıyorum gözlerimi bir kapıyom bidaha açmıyom ençok bida böyle buraya yatırma allahım diye dua ediyom
geçenkinde güzel gidiyo demişti bunda birkere sordum oda idare eder dedi bende bidaha sormadım ama 7 hücreliydi herhalde sayıyodu 2 tane öbürünü saymadı bile demekki çok kötüydü genede ikisinide koydu oraya yatınca çok utanıyorum gözlerimi bir kapıyom bidaha açmıyom ençok bida böyle buraya yatırma allahım diye dua ediyom
eh gençisin ya sen ondandır.. bizim gibi kaşarlanınca utanmazsın geçer.. ben car car car hiç susmuyorum da..
İnşallah canım bende öyle çok rahatsız oluyorum kolumla gözlerimi kapıyorum deve kuşu misali bakamıyorum bile. İdare eder iyi bence. Bana çok daha kötülerini söyledi. Neyse onu söyler kimsenin gönlünü eylemez pek müdanası yoktur yani bilirim...
Aranızda en yaşlı ve en kaşarlı benim sanırım canım
Aranızda en yaşlı ve en kaşarlı benim sanırım canım
İnşallah canım bende öyle çok rahatsız oluyorum kolumla gözlerimi kapıyorum deve kuşu misali bakamıyorum bile. İdare eder iyi bence. Bana çok daha kötülerini söyledi. Neyse onu söyler kimsenin gönlünü eylemez pek müdanası yoktur yani bilirim...
allahıım ilk gitmeye başladığımız zaman bana dan dan konuşup duruyordu ben eve döndükçe ağla ağla şişiyordum.. eşim baktı böyle olmayacak ben giyinirken morali çok bozuk karımın demiş o tabi hıı kadın milleti öyle demiş. eşim de hayır siz bozuyorsunuz sizin yüzünüzden diyince biraz değişti bana karşı.. şimdi de hep dalga geçiyor bahtsız kadın ağlak kadın kadın diyip diyip gülüyor..
istismara çok açık bir konu tamamen vicdan meselesi ve doktorlar buna iş olarak baktıkları için duygusal olarak değerlendirmiyorlar haliyle..
sen nerdesin hangi merkezde denedin?
inşallah hayırlısıyla tutar seninkilerde akrabanada yardımcı olursun
sağol canım inşallah yeterki rabbim bi ol desinSende bizim tayfadansın nurcan :) Hatta bizim nazar boncuğumuzsun şimdi elimizden tutup tek tek çekeceksin bizi....
aynen canım yaaaaaaaaaaa ::)))))))))))evet meşhur gaziosman paşa...ben geçen gün nişana gittim önümdeki teyze yanımdakine şu kıza söylesek yer değiştirmezmi diyor..yanımdakide o kız deyil gelin dedi...sana sormasalar kimsin diye istemeye gelecekler hamile hamile
ay canımm benimaaaa ay ben sana 4 saatlik yoldan gelicem kız.. hiç öyle şey olur muu? istersen toplanıp gelelim...
Geliriz tabii istanbul benim eski memleketim ne olacak liseyi orada okudum ben.
sağol canım teşekkürlerAğlama nurcanım sen gülmeye layık insanlardan bitanesisin yüzün hep gülsün inşllah
şimdi konuşmuş eşim doktorla tüp bebek için şimdi doktor gibi davrandı işte :)) geçen seferle aynı ilaçlar 2000 kendisi için 3000
onu görünce sorcaklarımıda unutuyom korku danmıdır yumurtalar toplanırken öğleden sonraya kadar akşamdan aç erkekler başımda özgül hemşire vardı birtek ondan sonra dr bana anestezi hafif yaptı ben başladım ağlamaya sakin ol diyolar açlıktan ölcem zannettim ben örtüyle kapatıyom hemşire açıyo ondan sonra bağladılar ellerimi sonrasını hiç hatırlamıyorum
sağol canım teşekkürler
canım benimki sigorta olduğu halde okadar tuttu her testi özele sevketti bana çok gelmedi ben özleller daha pahalı sanıyodum
ya bende cok utanıyorum hatta öyle bir kazıyormuşum ki kaşık mı makas mı ne o ..onu sokamıyorlar...tüm dr galiba doğum sezeryan olacak diyor ....bilseler utanmaktan ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?