ceylin canim benim..inan burda paylastiklarimi ne annemle ne de esimle paylasailiyorum..ben zaten asiri fedakar bir yapiya sahibim..aman annem uzulmesin kimse kirilmasin diye hep icimde yasarim her seyi..hep icime atarim..ama burda arkadaslarimla paylasabilyorum tum samimiyetimle...burdan bir arkadasimin iyi heberini aldigim zaman varya inan kendim almis gibi seviniyorum..ayse cok guzel bi laf demisti..birimiz mutlu olup digerimiz olmadikmi yarim kaliyoruz diye..ayni acayi yasayanlar anlayabiliyo birbirini bir tek..
Umut tup bebek merkezini iyi diye cok duydum..bahceciyi bide duymustum cok iyi diye..eda ozulkude orda yaptirmisti..insallah rabbim doktorlarinda iyisiyle karsilastirsin..
Bu arada yasim 32 diye neden uzuluyosunki..benle birlikte transferi olanlar icinde en genc bendim..dr banada keisn tutarsin demisti ama benim tutmadi..hatta esim bile dediki 35 yas ustu daha rahatmi tutuyo? Yasla alakasi oldugunu hic inanmiyorum ben..arkadasimin ablasi 36 yasinda ilk denemede ikizleri oldu..ve onlarda sorun hemen bayan hem erkekti...sonra yine bir tanigim 36 yasinda belkide 37 idi yasi..ilk denemede tuttu fakat dustu daha sonra ikinci denemede bir kizi oldu..yani yas v.s hep mazaret gibi geliyo bana..rabbim ol desin yeterki..babamin uzaktan akrabasi var ayrica onunda yasi 40 a yakindi..onunda tup bebekle bebisi oldu..hamde nasil guzel bir oglan....benim uni.den arkadasimda benle yasit o benden daha once basladi tup bebek denemesine..yani ilkini yaptirdiginda anca 23 falan vardi..belki o kadar bile yoktu ama olmadi..sonra ikinciyide 1;5 sene once yapti yine olmadi...diyorumya canim nasip sadece..yeterki rabbim ol desin...insallah bir merkeze gerek kalmadan hepimiz hamis oluruz..en buyuk dilegim 2011 yilinda anne olalaim insallah...
Yetercim..nasilsin? Neler yaptin bugun...
ceylincim canım adaşımın annesi:)) gerçekten 32 yaşın üzülecek bir tarafı yok bak ben 30 yaşındayım ama erken menapoz riskim var durumum muhtemelen senden daha ümitsiz ama önemli olan en ümitsiz zamanda Rabbinden ümidini kesmemek.
Hz. Davud'a birgün bir çift gelmiş bizim çocuğumuz olmuyor Allahla konuştuğunda sorara mısın bizim çocuğumuz ne zaman olacak demişler. Hz. Davud Rabbime sormuş, Rabbim onların kaderinde bir çocuk yok, çocukları olmayacak demiş. Hz Davud da bunu çifte anlatmış. Aradan 5 yıl geçmiş, bu çiftle Hz. Davud karşılaşmış, çiftin yanında 4 yaşında bir oğlan çocuğu varmış. Hz.Davud çok şaşırmış ve Rabbime sormuş hani onların kaderinde yoktu nasıl oldu da bir çocukları oldu demiş. Rabbim evet onların kaderinde yoktu ama onlar bunu bildikleri halde benden ümitlerini kesmediler ve bana dua ederek evlat istediler ben de verdim buyurmuş..
merhaba kızlar,nasılsınız
Bu topiği keşfettiğimden beri (kısa bir süredir)takip ediyorum sizlerde kendimi gördüm
duygular aynı,yaşananlar birbirinin benzeri,hayaller,
umutlar hep aynı (hayırlı,sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek)
Insanın en yakınına bile dile getiremediği duygularımzı burada gönül rahatklığıyla paylaşmak,
bana bir nevi terapi gibi geliyor
Zor yollardan geçiyoruz, imtihanımız en zorlularından
ama biz çok başarılı bir öğrenci olup bu sınavıda hayırlısıyla en yüksek puanla geçeceğiz
Ayşe ve umudumsun rabbim içinize gönül ferahlığı versin
iç huzurunuz kat be kat artsın bu inişli,çıkışlı duygularımız hayırlısıyla
bebiş kokularıyla atlatılacakDüşünüp hayal edelim mis gibi bebek kokusu
bizim bebeğimiz benim bebeğimRabbim hepimize nasip eder inşallah (amin)
nurcan306 rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
rabbim öncelikle hayırlısını ve gönlüne göre versin
Ahh keşke bende 27lerde olsam :97:
Benide listenize eklermisiniz kızlar belki uğur getiri bu liste her birimize
Ceylin_naz--32 yaşında--2 negatif micro tedavisi--rabbim nasip ederse anne olmayı buradaki herkes gibi gönülden istiyor--erkek faktörlü--3. Tedavimi 2.sini olduğu umutta düşünüyor
aysecim benimmm..canim nasilsin? kanaman devam ediyomu? yarin histereskopin insallah cok ama cok guzel gececek...
dedigin olayi bend ebiliyorum evet..bir tek dua kaderi degistir...o yuzden sabirla israrla dua etmek ve yalvarmak lazim Allahu telaya..yumurtaya can veren Rabbim bizimde yuzumuzu guldurecek insallah...
sağol canım iyim çok şükür
her günkü işler işte öğleye kadar yenimle kaldım sonrada ev işleri
canım yazdıklarını okdum ve sana katılıyorum bu işin yaşa falan hiç alakası yok yetrki rabbim ol desin
geçen gittimide dr bana bir hastası olduğundan söz etti kadın 40 ayşını aşmış ve 20 yılık falan evlirmiş
kadın bana ilkai tüp bebk yapacaksınız demiş
dr işte bu yaşatan sonra uygun olmaz diye ikanaya çalışmış ama kadın okadar çok ısrar ettiki diyor dr tamam git adet ol gel dedim diyor
15 gün sonra kadın geldiğinde ben size bana tüp bebk yapın dedim yapmadınız menepoza girdim diye ağlıyor dr tamam önce bir tast yaptıralım sonra söktürücü veririz bakarız sonrasındada tüp bebk için dedmiş kadın kan vermiş öğleden sonra bir bakımışlari kadım hamile
dr diyorki allah vermek istesin yetirki
inşşşş rabbim hepimizi mucizelrinden sevindirsin
evet canim cok cok haklisin ..yeterki rabbim istesin...buna benzer o kadar cok sey okudum duydumki hem cevremde hemde forumda...bi dudun yani milyonlarca insanin bebisi var..bunlar hasteneye gitse belkide bizde olan bir cok sorun onlardada vardir ama iste rabbim onlara nasip etmis..insalah bizede nasip etsin..sen diger tum denemelerini adanadami yaptirdin canim? Ankara yada istanbul dusundumu hic...bahceciye cok cok iyi diyolar..simdi bende okudum topigi..herkes olumluyazmis behceci hakkinda..valla gerci merkez falan hep bahane ama insan bir daha deneyeceksem iyi bi merkez olsun diyor...
saol aysecigim iyim bende cok sukur..insallah yarini sorunsuz bir sekilde atlatir ;dinlenirsinhemde canim..
Yetercim evet olede..basari oranlari cok onemliya merkezkerin ve iyi bir labartauar..haklisin maliyet artiyor aslinda..ama bahceciyi kendi web sayfasindanda baktim bir tane olumsuz yazi yok hakkinda..sen telefondami gorustun bahceciyle?.
Hayirlisi olsun insallah..su merkezlere gerek kalmadan kendimizi gebe kalabilsek keske...insallah oyle olur...
umut'cuğum hissedilen hep aynı duygular bizi bizden başka kimse tam anlamıyla anlayamazceylin canim benim..inan burda paylastiklarimi ne annemle ne de esimle paylasailiyorum..ben zaten asiri fedakar bir yapiya sahibim..aman annem uzulmesin kimse kirilmasin diye hep icimde yasarim her seyi..hep icime atarim..ama burda arkadaslarimla paylasabilyorum tum samimiyetimle...burdan bir arkadasimin iyi heberini aldigim zaman varya inan kendim almis gibi seviniyorum..ayse cok guzel bi laf demisti..birimiz mutlu olup digerimiz olmadikmi yarim kaliyoruz diye..ayni acayi yasayanlar anlayabiliyo birbirini bir tek..
umut tup bebek merkezini iyi diye cok duydum..bahceciyi bide duymustum cok iyi diye..eda ozulkude orda yaptirmisti..insallah Rabbim doktorlarinda iyisiyle karsilastirsin..
bu arada yasim 32 diye neden uzuluyosunki..benle birlikte transferi olanlar icinde en genc bendim..dr banada keisn tutarsin demisti ama benim tutmadi..hatta esim bile dediki 35 yas ustu daha rahatmi tutuyo? yasla alakasi oldugunu hic inanmiyorum ben..arkadasimin ablasi 36 yasinda ilk denemede ikizleri oldu..ve onlarda sorun hemen bayan hem erkekti...sonra yine bir tanigim 36 yasinda belkide 37 idi yasi..ilk denemede tuttu fakat dustu daha sonra ikinci denemede bir kizi oldu..yani yas v.s hep mazaret gibi geliyo bana..Rabbim ol desin yeterki..babamin uzaktan akrabasi var ayrica onunda yasi 40 a yakindi..onunda tup bebekle bebisi oldu..hamde nasil guzel bir oglan....benim uni.den arkadasimda benle yasit o benden daha once basladi tup bebek denemesine..yani ilkini yaptirdiginda anca 23 falan vardi..belki o kadar bile yoktu ama olmadi..sonra ikinciyide 1;5 sene once yapti yine olmadi...diyorumya canim nasip sadece..yeterki Rabbim ol desin...insallah bir merkeze gerek kalmadan hepimiz hamis oluruz..en buyuk dilegim 2011 yilinda anne olalaim insallah...
ayşe'cim durumunu tam olarak bilemiyorum ama bu açıdan kendimizi kimseyle kıyaslama yapmamak lazım bak sende söylüyorsun rabbimden ümit kesilmez bu sadce bir riks yaniceylincim canım adaşımın annesi:)) gerçekten 32 yaşın üzülecek bir tarafı yok bak ben 30 yaşındayım ama erken menapoz riskim var durumum muhtemelen senden daha ümitsiz ama önemli olan en ümitsiz zamanda Rabbinden ümidini kesmemek.
Hz. Davud'a birgün bir çift gelmiş bizim çocuğumuz olmuyor Allahla konuştuğunda sorara mısın bizim çocuğumuz ne zaman olacak demişler. Hz. Davud Rabbime sormuş, Rabbim onların kaderinde bir çocuk yok, çocukları olmayacak demiş. Hz Davud da bunu çifte anlatmış. Aradan 5 yıl geçmiş, bu çiftle Hz. Davud karşılaşmış, çiftin yanında 4 yaşında bir oğlan çocuğu varmış. Hz.Davud çok şaşırmış ve Rabbime sormuş hani onların kaderinde yoktu nasıl oldu da bir çocukları oldu demiş. Rabbim evet onların kaderinde yoktu ama onlar bunu bildikleri halde benden ümitlerini kesmediler ve bana dua ederek evlat istediler ben de verdim buyurmuş..
sağol canım iyim çok şükür
her günkü işler işte öğleye kadar yenimle kaldım sonrada ev işleri
canım yazdıklarını okdum ve sana katılıyorum bu işin yaşa falan hiç alakası yok yetrki rabbim ol desin
geçen gittimide dr bana bir hastası olduğundan söz etti kadın 40 ayşını aşmış ve 20 yılık falan evlirmiş
kadın bana ilkai tüp bebk yapacaksınız demiş
dr işte bu yaşatan sonra uygun olmaz diye ikanaya çalışmış ama kadın okadar çok ısrar ettiki diyor dr tamam git adet ol gel dedim diyor
15 gün sonra kadın geldiğinde ben size bana tüp bebk yapın dedim yapmadınız menepoza girdim diye ağlıyor dr tamam önce bir tast yaptıralım sonra söktürücü veririz bakarız sonrasındada tüp bebk için dedmiş kadın kan vermiş öğleden sonra bir bakımışlari kadım hamile
dr diyorki allah vermek istesin yetirki
inşşşş rabbim hepimizi mucizelrinden sevindirsin
ayşe'cim sevdiğim isimli kızcanım iyiyim çok şükür işteyim. yarını bekliyorum sabırsızlıkla.. sen nasılsın?
Hilbay----2 olumsuz tüp bebek----anne olmak istiyor-----28 yaşında-----umut tüp bebek düşünüyor
yeteeeeer.........5 OLMUSUZ MİKRO .......ANNE OLMAYI ÇOK İSTİYOR..........35 YAŞINDA ........ ADANA SEYHAN BAŞKANTE DÜŞNÜYOR
Nurcan 306….. 27 yaşındayım……. 2.5 yıl önce hap tedavisi ile bir bebek sahibi oldum ama kaybettim tüp bebekte ilk denememde çok şükür pozitif sonuç aldım….. gata askeri hastanede tedavim uygulandı
ayse_url---.1 kez tüp bebek olumsuz---anne olmak için ölüyor-- 30 yaşında--bursada -- bursa art tüp bebek merkezi
umudumsun...27 yasinda..1 tup bebek olumsuz(mikro enjeksiyon) ...en buyuk duasi burdaki arkadaslarinin ve kendisinin 2011 yilinda anne olmasi...bitkisel tedavi(olumsuz)..varikosel ameliyati.....henuz merkez belirlemedim..
Ceylin_naz--32 yaşında--2 negatif micro tedavisi--rabbim nasip ederse anne olmayı buradaki herkes gibi gönülden istiyor--erkek faktörlü--3. tedavimi 2.sini olduğu umutta düşünüyor
KIZLAR BU LİSTE BİRBİRİMİZLE HATIRLAMAMIZI SAĞLAYACAKTIR. İNŞAALLAH UĞUR DA GETİRİR.
ayşe'cim durumunu tam olarak bilemiyorum ama bu açıdan kendimizi kimseyle kıyaslama yapmamak lazım bak sende söylüyorsun rabbimden ümit kesilmez bu sadce bir riks yani
tam anlamıyla koyulmuş bir teşhis değil hem şu açıdan bakarsak benimde drun dediğine göre yumurta rezervimin iyi olduğunu söylüyor yaşıma göre ama 2 de sıfırım yani birbirimizden çok farkımız yok
O anlatığın olayı duyduğumdan beri resmen bakış açım değişti
umud etmenin önemini sadece el açıp gönülden yapılan bir duanın ne kadar da güçlü oldunu anladım
hep dillerimiz dualarda canım bir kuru ağaç görüyorum ama bahar gelince yemyeşil olyor meyve veriyor bu rabbimin gücü o an şu kuru dallara can veren rabbim bizlerinde içimize minik bir can ver diyorum
yeterim inşallah birileri bizim içinde böyle şeyler anlatacaklar
onlarda öncesinde bizim gibiydiler ama şimdi anneler
bu durumda bize düşen sıramızı beklemek
Mesaj kutumu boşalttım canım
Hilbay----2 olumsuz tüp bebek----anne olmak istiyor-----28 yaşında-----umut tüp bebek düşünüyor
yeteeeeer.........5 OLMUSUZ MİKRO .......ANNE OLMAYI ÇOK İSTİYOR..........35 YAŞINDA ........ ADANA SEYHAN BAŞKANTE DÜŞNÜYOR
Nurcan 306….. 27 yaşındayım……. 2.5 yıl önce hap tedavisi ile bir bebek sahibi oldum ama kaybettim tüp bebekte ilk denememde çok şükür pozitif sonuç aldım….. gata askeri hastanede tedavim uygulandı
ayse_url---.1 kez tüp bebek olumsuz---anne olmak için ölüyor-- 30 yaşında--bursada -- bursa art tüp bebek merkezi
umudumsun...27 yasinda..1 tup bebek olumsuz(mikro enjeksiyon) ...en buyuk duasi burdaki arkadaslarinin ve kendisinin 2011 yilinda anne olmasi...bitkisel tedavi(olumsuz)..varikosel ameliyati.....henuz merkez belirlemedim..
Ceylin_naz--32 yaşında--2 negatif micro tedavisi--rabbim nasip ederse anne olmayı buradaki herkes gibi gönülden istiyor--erkek faktörlü--3. tedavimi 2.sini olduğu umutta düşünüyor
KIZLAR BU LİSTE BİRBİRİMİZLE HATIRLAMAMIZI SAĞLAYACAKTIR. İNŞAALLAH UĞUR DA GETİRİR.
merhaba kızlar,nasılsınız
bu topiği keşfettiğimden beri (kısa bir süredir)takip ediyorum sizlerde kendimi gördüm
duygular aynı,yaşananlar birbirinin benzeri,hayaller,
umutlar hep aynı (hayırlı,sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek)
insanın en yakınına bile dile getiremediği duygularımzı burada gönül rahatklığıyla paylaşmak,
bana bir nevi terapi gibi geliyor
zor yollardan geçiyoruz, imtihanımız en zorlularından
ama biz çok başarılı bir öğrenci olup bu sınavıda hayırlısıyla en yüksek puanla geçeceğiz
ayşe ve umudumsun rabbim içinize gönül ferahlığı versin
iç huzurunuz kat be kat artsın bu inişli,çıkışlı duygularımız hayırlısıyla
bebiş kokularıyla atlatılacakdüşünüp hayal edelim mis gibi bebek kokusu
bizim bebeğimiz benim bebeğimrabbim hepimize nasip eder inşallah (amin)
nurcan306 rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
rabbim öncelikle hayırlısını ve gönlüne göre versin
ahh keşke bende 27lerde olsam :97:
benide listenize eklermisiniz kızlar belki uğur getiri bu liste her birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?