ya bende cok utanıyorum hatta öyle bir kazıyormuşum ki kaşık mı makas mı ne o ..onu sokamıyorlar...tüm dr galiba doğum sezeryan olacak diyor ....bilseler utanmaktan ....
ben iki görüşmemiz arasında bir defter edindim aklıma ne gelirse yazıyorum gittiğimde çıkarıp mutlaka hepsini soruyorum önceden soramadım soramadıkça evham yapıyordum.. şimdi kendi söyleyecekleri bitinice o soruyor bana neler soracaksın diye.. hatta geçen telefonda kapatırken dedi senin aklında bişey var sormuyorsun sor hadi dedi :)))
Daha önce bana bir anestezi uzmanı söylemişti. Kendini kaybetmeden önce en çok olmak istediğin yerde olduğunu hayal et. Ben de öyle yapıyorum kendimi deniz kenarında ağaçların gölgesinde yattığımı düşünüyorum enginlere bakıyorum dalgaların sesini hayal ediyorum benim işime çok yarıyor. Eğer endişe ve korku içinde kaybedersen kendini ayılmanda aynı şekilde olurmuş. Transferde de aynı şekilde hayal kuraraım hep. Muayene esnasında spakulumu rahim ağzına yerleştirirken doktorum o an orada olmadıklarını düşünürüm eğer kendini sıkarsan canın daha çok yanar derim. Sürekli kendimi orada değilde başka yerde olduğumu hayal ediyorum yani ancak bu şekilde katlanıyorum.
o transferde bisey sokuyolarya onu çıkartana kadar ölüyorum en çok zor olanıda o bence
o transferde bisey sokuyolarya onu çıkartana kadar ölüyorum en çok zor olanıda o bence
amerikan hastanesi falan pahalı galiba daha ucuzları bile var bizim bir arkadaşlar 3500 e anlaşmışlar herşey dahil. ama ona da güvenemem uyduruk olur sanki..
siz artık çok iyi anlaşıyosunuz galiba tel de bile senin ne düşündüğünü anlıyo
ay car car konuşmuşunuz valla kafam döndü geçmişten :)))))))))))
canıım ben bi başladım tedaviye test parası ilaç parası serum ücreti derken 2 haftada 5 tl ye yakın para gitti amaa napim yavrum geldi şükür ödüyoz bi şekilde kartlara :))
Kızlar hepinize iyi geceler, ben çıkıyorum görüşürüz yine. Hepiniz rüyanızda bebeğinizi görün inşallah. Allah'a emanet olun....
spakulum ördek ağzı gibi birşey. Kendini kasmayacaksın mümkün olduğu kadar gevşeteceksin o anda.
Kızlar hepinize iyi geceler, ben çıkıyorum görüşürüz yine. Hepiniz rüyanızda bebeğinizi görün inşallah. Allah'a emanet olun....
ya Allah bir yerden veriyor ödeniyor işte.. çok şükür bu imkanlar var en azından parayla halledilecek dert olsun para bulunur.. çok şükür bin şükür derdimden de razıyım..
ay canlarım çok halsizim bugün bende biraz uyuyim öptüm sizi gece gelirim nasılsa büyük ihtimalle
ay canlarım çok halsizim bugün bende biraz uyuyim öptüm sizi gece gelirim nasılsa büyük ihtimalle
Daha önce bana bir anestezi uzmanı söylemişti. Kendini kaybetmeden önce en çok olmak istediğin yerde olduğunu hayal et. Ben de öyle yapıyorum kendimi deniz kenarında ağaçların gölgesinde yattığımı düşünüyorum enginlere bakıyorum dalgaların sesini hayal ediyorum benim işime çok yarıyor. Eğer endişe ve korku içinde kaybedersen kendini ayılmanda aynı şekilde olurmuş. Transferde de aynı şekilde hayal kuraraım hep. Muayene esnasında spakulumu rahim ağzına yerleştirirken doktorum o an orada olmadıklarını düşünürüm eğer kendini sıkarsan canın daha çok yanar derim. Sürekli kendimi orada değilde başka yerde olduğumu hayal ediyorum yani ancak bu şekilde katlanıyorum.
yaa ne sokuyorlar ben daha transfer olmadım eyvah....o transferde bisey sokuyolarya onu çıkartana kadar ölüyorum en çok zor olanıda o bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?