bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ya bende cok utanıyorum hatta öyle bir kazıyormuşum ki kaşık mı makas mı ne o ..onu sokamıyorlar...tüm dr galiba doğum sezeryan olacak diyor ....bilseler utanmaktan ....

o transferde bisey sokuyolarya onu çıkartana kadar ölüyorum en çok zor olanıda o bence

siz artık çok iyi anlaşıyosunuz galiba tel de bile senin ne düşündüğünü anlıyo

yok yok ben gerçekten kaşarlanmışım hiiiç utanma sıkılma yok bende sadece erkek hasta bakıcı falan olursa rahatsız oluyorum.. olar tıp insanı değil diye..
anestezi zaten hoşuma gidiyor :)) hoop diye uyumak güzel ama artık bu 12. anestezimdi uyutamadılar çok fazla ilaç vermişler.. hoca aynı içki gibi içtikçe daha çok içersin daha az sarhoş olursun sen de öyle oldun dedi..

o transferde bisey sokuyolarya onu çıkartana kadar ölüyorum en çok zor olanıda o bence

ben muayenede bile acı çekiyorum ...bide aşılamada bişey taktılar oda acıtıyor...siz böyle söyledikçe ağrılar girdi ben nasıl dayanacam bilmiyorum

Son düzenleme:
amerikan hastanesi falan pahalı galiba daha ucuzları bile var bizim bir arkadaşlar 3500 e anlaşmışlar herşey dahil. ama ona da güvenemem uyduruk olur sanki..

ay car car konuşmuşunuz valla kafam döndü geçmişten :)))))))))))
canıım ben bi başladım tedaviye test parası ilaç parası serum ücreti derken 2 haftada 5 tl ye yakın para gitti amaa napim yavrum geldi şükür ödüyoz bi şekilde kartlara :))

Kızlar hepinize iyi geceler, ben çıkıyorum görüşürüz yine. Hepiniz rüyanızda bebeğinizi görün inşallah. Allah'a emanet olun....

ya Allah bir yerden veriyor ödeniyor işte.. çok şükür bu imkanlar var en azından parayla halledilecek dert olsun para bulunur.. çok şükür bin şükür derdimden de razıyım..

dr sakin gevşe diyoe ben tamam diyorum üst taraf lapa gibi alt taraf kazık elimde olmadan kasıyormuşum ama anestesi altında birşey yapmıyorumdur herhalde ..evet normal kontrolde cok canım yanıyor ama bu aşamalardan sonra o kadar ağrı yaşadım ki artık ağrımaz herhalde birde hiç bu kadar cok açmamıştım....

yaa ne sokuyorlar ben daha transfer olmadım eyvah....

bu arada sevgili dostalar bende cıkıyorum ..eşim bu satte acıkmış ilk bebeğimi bi doyurayım...iyi geceler.transferden sonra tecrübelerinize ihtiyacım varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…