okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-
derin için okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500------------okundu
umudumsun-----500------------okundu
yeter-----------500
pembe_86-------500-----------okundu
tweety25--------500-----------okundu
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
ceylin-----------250---------okundu
kızlar duaya devam edelim sonunda duamızıtez zamanda hamile kalması için yaparız ama derinin duayı iptal etmiyoruz herkez sayısına devam lütfen
sana da iyi geceler canım..iyi gecelerr kendinize iyi bakın
derin in duasını bitirdim...ALLAH kabul etsin....
dinlen annesi dinlen sen yorma kızımızı..
iyi geceler canım
iyi geceler dinlen sen
derin in duasını bitirdim...ALLAH kabul etsin....
ay uyuyamadım yaaaaaaaaaaaaaa offfffffffffff bu gece gene nöbet var bana
beni burda bırakıp uyuamazsın tabiiii
umut yazmış öbür tarafa gördün mü
senden ayrılabilirmiyim :)))))))))))))) hayatııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm
iyi pazarlar kızlar şöyle hem bir bakayım hemde tedavim hakkında size bilgi vereyim dedim dün yumurtalarım toplandı 17 yumurtaşaşkınlık içindeyim hala geçen tedavimde 8 yumurta vardı neyse
8 tanesi olgun 6 taneside lab. ortamında olgunlaştırılacak herşey yolunda giderse 14 yumurtam olacak ve dondurma şansım da olacak inş. gerekte kalmaz
doktorum benle çok ilgilendi çok memnun kaldım kulağım telefonda merkezden gelicek haberleri bekliyorum sizleri veriyorum
iyi pazarlar kızlar şöyle hem bir bakayım hemde tedavim hakkında size bilgi vereyim dedim dün yumurtalarım toplandı 17 yumurtaşaşkınlık içindeyim hala geçen tedavimde 8 yumurta vardı neyse
8 tanesi olgun 6 taneside lab. ortamında olgunlaştırılacak herşey yolunda giderse 14 yumurtam olacak ve dondurma şansım da olacak inş. gerekte kalmaz
doktorum benle çok ilgilendi çok memnun kaldım kulağım telefonda merkezden gelicek haberleri bekliyorum sizleri veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?