bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

derin in duasını bitirdim...ALLAH kabul etsin....

kızlar bir bakim dedim ama ne kanatmışınız neyse ben kaçtımiyi geceler

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-

derin için okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500------------okundu
umudumsun-----500------------okundu
pembe_86-------500-----------okundu
tweety25--------500-----------okundu
nazemir----------500----------okundu
ayşe------------444---------okundu
ceylin-----------250---------okundu
yeter-----------500
derin------------500
Hilbay-----------250

kızlar duaya devam edelim sonunda duamızıtez zamanda hamile kalması için yaparız ama derinin duayı iptal etmiyoruz herkez sayısına devam lütfen

gunaydin guzellikler..ne guzel kaynatmissiniz :))))) sole bir kac gun daha kendimi toparlayayim bende katilacam kaynatmalariniza:)))) optum herkesi cok cok cok

iyi pazarlar kızlar şöyle hem bir bakayım hemde tedavim hakkında size bilgi vereyim dedim dün yumurtalarım toplandı 17 yumurta şaşkınlık içindeyim hala geçen tedavimde 8 yumurta vardı neyse
8 tanesi olgun 6 taneside lab. ortamında olgunlaştırılacak herşey yolunda giderse 14 yumurtam olacak ve dondurma şansım da olacak inş. gerekte kalmaz
doktorum benle çok ilgilendi çok memnun kaldım kulağım telefonda merkezden gelicek haberleri bekliyorum sizleri veriyorum

gözün aydııın ne güzel inşallah hepsi birinci kalite olur da dondurulur sonradan kardeş yaparsın

hadi gözün aydın rabbim sonucunuda hayır etsin canım

ya kızlar ayşe kapadokyanın telefonunu falan bilen var mı? libyada olaylar çıkmış onun eşi oradaydı acaba dönebildi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…