selam iyi pazarlar arkadaşlar
Selam,
Nasıl gidiyor. Değişiklikler var mı bende merak içindeyim.
yok canım göğüslerim acıyo acaba psikolojik miki anlamıyom ama
huuuu herkes nerdeee bir girip kaçmışsınız.. bitmedi mi pazar gezmeleriniz biz şöyle bir dolanıp geldik hava buz gibiydi.. şimdi de yapacak bişey yok canım sıkıldı..
hiiiç kanamam olmadı yarın akşam ararrım hocayı biraz daha zaman geçsin belki yarın olur diye bekliyorum. eğer olmazsa belki de salı başlarız..
merhaba canım,
ne gezmesi benim eşim bugün ble çalışıyor bende sıkıldım bir kaç baktım kimseler yok hafta sonu diye sanırım. Kanamanın olmaması güzel aspire edildi için biriken tün kan boşaltıldı fazla olmaz diye tahmin ediyorum ondan sonrada başlasın iğneler ohhhhh...:)Çok heyecanlıyım çokkkk günler aslında çabuk geçiyor ama sanki geçmiyor tuhaf bir durum.
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-
derin için okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500------------okundu
umudumsun-----500------------okundu
yeter-----------500
pembe_86-------500-----------okundu
tweety25--------500-----------okundu
derin------------500
nazemir----------500
ayşe------------444---------okundu
Hilbay-----------250
ceylin-----------250---------okundu
kızlar duaya devam edelim sonunda duamızıtez zamanda hamile kalması için yaparız ama derinin duayı iptal etmiyoruz herkez sayısına devam lütfen
ben duayı bitiridim kızlar
allah kabul etsin
inşşşşşşşşşşş
aman çıkılacak gibi değil zaten biz de kahvaltı için çıktık ama dondum vallaa.. inanmazsın bu pazar kapalıydı bizimkinin yeri önünden geçtim kimse yoktu..
ya zaman algım öyle bozuldu ki hem zaman bir türlü geçmiyor hem de bir bakıyorum yıllar geçmiş gitmiş. işte aynı teomanın şarkısı gibi zaman bir türlü geçmezken...
hahaa şimdi de yeni takıntım salı başlamak istemiyorum salı sallanırsa diye :))) ama çarşambaya da kalmasın çok uzak çarşamba
ya ne diycem msn in var mı bu site bazen çok yavaş oluyor..
ağzına sağlık canım Allah kabul etsin..
salı sallanırsa haaaallahın izni ile herşey güzel olcak
salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır cumartesi çarşı günü pazar gavurlar azar pazartesiyi ben sevmem
geriye perşembeyle cuma mı kaldı birtek :)))
selam kızlar nasılsınız..
ayşecim tedavine başlamana çok sevindim. Allah güel haberlerini vermeni de nasip etsin inşallah...
kızlar siz hepiniz bursa da mısnız ne ...
ben istanbuldayım istanbulda tedavi görenler kimler ....
ben pek giremedim bu aralar siteye derinin duası az kaldı yarın bitirdiğimi söylerim en geç...
derincim... son durum ne3dir gebeliğe son mu verdiler... Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. gelişmeyen emriyonun bugün olmasa yarın düşme ihtimali daha fazla oluyormuş.... çok sonra olsaydı daha çok üzülürdün canım tedavini nerde yaptırdınç.....
nerdesin kızlar haftasonu ayda yılda bir girdim....
kız sen allah izin verirseolunca doğumuda yapmasın salı çarşba diye
hııı içimde kalsın işte nolcak :)))
evet canım yaa sonunda başlıyoruz çok seviçliyim bir insan günde 3 kez iğne olacağı için bu kadar mutlu olur mu? :)))
ya tesadüf işte biz 4 kişi aynı doktorun hastasıyız ..
ceylin ve nurcan istanbuldalar
kız sadistmisin sen yoksa
yaa ama iğneler birleşip sonunda bebek olacak.. iğne bebeeekk..
ben istanbuldayım canım ama tedavide değilim biliyonselam kızlar nasılsınız..
ayşecim tedavine başlamana çok sevindim. Allah güel haberlerini vermeni de nasip etsin inşallah...
kızlar siz hepiniz bursa da mısnız ne ...
ben istanbuldayım istanbulda tedavi görenler kimler ....
ben pek giremedim bu aralar siteye derinin duası az kaldı yarın bitirdiğimi söylerim en geç...
derincim... son durum ne3dir gebeliğe son mu verdiler... Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. gelişmeyen emriyonun bugün olmasa yarın düşme ihtimali daha fazla oluyormuş.... çok sonra olsaydı daha çok üzülürdün canım tedavini nerde yaptırdınç.....
nerdesin kızlar haftasonu ayda yılda bir girdim....
oh oh hadi inşallah başla hemen şimdi markete gittik valla emzik gördüm mavi böle balonlu bakıyom eşimdiyo ne mavilere bakıyondiyo dedim ayşenin olu olcakya diyom :))))))) salak diyo bana :)))))huuuu herkes nerdeee bir girip kaçmışsınız.. bitmedi mi pazar gezmeleriniz biz şöyle bir dolanıp geldik hava buz gibiydi.. şimdi de yapacak bişey yok canım sıkıldı..
hiiiç kanamam olmadı yarın akşam ararrım hocayı biraz daha zaman geçsin belki yarın olur diye bekliyorum. eğer olmazsa belki de salı başlarız..
Allah kabul etsin canımben duayı bitiridim kızlar
allah kabul etsin
inşşşşşşşşşşş
aman çıkılacak gibi değil zaten biz de kahvaltı için çıktık ama dondum vallaa.. inanmazsın bu pazar kapalıydı bizimkinin yeri önünden geçtim kimse yoktu..
ya zaman algım öyle bozuldu ki hem zaman bir türlü geçmiyor hem de bir bakıyorum yıllar geçmiş gitmiş. işte aynı teomanın şarkısı gibi zaman bir türlü geçmezken...
hahaa şimdi de yeni takıntım salı başlamak istemiyorum salı sallanırsa diye :))) ama çarşambaya da kalmasın çok uzak çarşamba
ya ne diycem msn in var mı bu site bazen çok yavaş oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?