adı ayşeyse olur:b mutlu :)))))))))evet canım yaa sonunda başlıyoruz çok seviçliyim bir insan günde 3 kez iğne olacağı için bu kadar mutlu olur mu? :)))
ya tesadüf işte biz 4 kişi aynı doktorun hastasıyız ..
ceylin ve nurcan istanbuldalar
hııı içimde kalsın işte nolcak :)))
fıkra
Çobanın biri dere kenarında koyunlarını otlatıyormuş. Tam o anda, yanına bir Che......rokee Jeep yanaşm......ış. Brioni gömlek, Prada ayakkabılar giyen, Ray-Ban gözlüklü ve Stefano Ricci kravatlı bir sürücü, aşağıya inip, çobana sormuş.
— Kaç tane koyunun olduğunu bilirsem, bana onlardan bir tanesini verir misin?
Çoban, bir adama... bir de koyunlarına bakmış; "Tamam" diye cevap vermiş.
Genç adam arabasını park etmiş. Telefonunu bilgisayarına bağlayıp, bir NASA sitesine girmiş, GPS'ini kullanarak yeri taramış, bir database ve logaritma ile doldurulmuş 60 excel tablosunu açmış ve 150 sayfalık bir rapor basmış. Ardından, çobana dönerek;
"Tam 983 adet koyunun var!" demiş.
Çoban da "Doğru" diye cevap vermiş, "Koyununu alabilirsin". Genç adam koyunu almış ve jeep'inin arkasına koymuş. Bu kez çoban genç adama dönüp;
"Peki... Senin nerede ve ne iş yaptığını bilirsem, koyunumu geri verir misin?" diye sormuş. Adam da "Evet neden olmasın" diye yanıtlamış. Bunun üzerine çoban;
"Sen IMF uzmanısın" demiş.
Adam hayretle sormuş; "Nasıl oldu da bildin?" Çoban "Çok basit!" diye cevap vermiş. "Buraya çağrılmadan geldin, bu bir. İkincisi benim bildiğim bir şeyi bana söylemek için benden bir koyunumu istedin. Üçüncüsüne gelince, bir B*ktan anlamıyorsun çünkü köpeğimi aldın... :)):))
aman çıkılacak gibi değil zaten biz de kahvaltı için çıktık ama dondum vallaa.. inanmazsın bu pazar kapalıydı bizimkinin yeri önünden geçtim kimse yoktu..
ya zaman algım öyle bozuldu ki hem zaman bir türlü geçmiyor hem de bir bakıyorum yıllar geçmiş gitmiş. işte aynı teomanın şarkısı gibi zaman bir türlü geçmezken...
hahaa şimdi de yeni takıntım salı başlamak istemiyorum salı sallanırsa diye :))) ama çarşambaya da kalmasın çok uzak çarşamba
ya ne diycem msn in var mı bu site bazen çok yavaş oluyor..
bende gezdim geldim bu soğuk pazar gününde...sen bugünü ne zamandır bekliyorsun şimdide salı sallanırsa diyorsun...senin canın dayak istiyor heralde... hergün ALLAH ın günü
evet becede
gelemmi yardım istermisin
benim boyumda kısa yardım iyi olur tek başıma beceremem
selam kızlar nasılsınız..
ayşecim tedavine başlamana çok sevindim. Allah güel haberlerini vermeni de nasip etsin inşallah...
kızlar siz hepiniz bursa da mısnız ne ...
ben istanbuldayım istanbulda tedavi görenler kimler ....
ben pek giremedim bu aralar siteye derinin duası az kaldı yarın bitirdiğimi söylerim en geç...
derincim... son durum ne3dir gebeliğe son mu verdiler... Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin. gelişmeyen emriyonun bugün olmasa yarın düşme ihtimali daha fazla oluyormuş.... çok sonra olsaydı daha çok üzülürdün canım tedavini nerde yaptırdınç.....
nerdesin kızlar haftasonu ayda yılda bir girdim....
hayatım be dün iğne vuruldum gebeliği durdurmak üzere...hamile kaldım ama bebekte gelişim geriliği var.kese görünmedi kan değerleri çok geride...Hayırlısı dedik...ben istanbuldayım hayatım nasıl yardımcı olabilirim sana
kizlar selam nasilsiniz sekerler....Aysemmmm canim Rabbim neseni artirsin..her daim boyle neseli olsain insallah.nurcan erkek dedi ama bence senin kizin olacak:))))
iyiyiz sen nasılsın toparladınmı biraz moralin iyimi
hayatim cok sukur daha iyiyim..kafamdan atmaya calisiyorum..hayatimda ust uste cok fazla olumsuzluk yasadigim icin su son senelerimde..ama Rabbim basta saglik verisn..gerisi hersey hallolur insallah..artik bakis acimid egistiriyorum..kaderde ne varsa onu yasiyo insan..bazen ne kadar zorlarsan zorla olmayacaksa olmaz; ama eger olacaksada zaten olacak..insallah Rabbim hepimize guzel yazilar yazmistir..canim sen basladinmi fatiha okumaya..sende okuyacaktin diye hatirliyorum ben
aynen birşeyin üstene ne kadar gidersen inadına gecikiyor sadece kendimizi yıpratıyoruz en iyisi akışına bırakmak herşeyi.... evet canım başladım sen başladınmı
anaaam emzik falan diyince sevindirik oldum salak salak sırıtıyorum..ben istanbuldayım canım ama tedavide değilim biliyon
oh oh hadi inşallah başla hemen şimdi markete gittik valla emzik gördüm mavi böle balonlu bakıyom eşimdiyo ne mavilere bakıyondiyo dedim ayşenin olu olcakya diyom :))))))) salak diyo bana :)))))
Allah kabul etsin canım
ooooooooooooohhhhhhhhh karıya bak her hata dışarıda kahvaltı keyfi ooooooooohhhh
kız ben sallıcam seni şunabak başla işte bian önce rabbimin hergününün vardır bi hayrı :))))))))
ya ben seviyorum doktorları iğneleri testti carttı curttu valla okuyup doktor olamadım ya içimde kaldı zahir..adı ayşeyse olur:b mutlu :)))))))))
hıııııııııııı görcem ben seni ozaman ay bian önce zaman geçse doğsada görsem koklasam diye alanacan buralarda bende dalga geçecem seninle :b inşallah yarabbim
bende gezdim geldim bu soğuk pazar gününde...sen bugünü ne zamandır bekliyorsun şimdide salı sallanırsa diyorsun...senin canın dayak istiyor heralde... hergün ALLAH ın günü
evet becede
gelemmi yardım istermisin
anaaaam ne meraklıymışınız kız beni dövmeyeee aman tamam be salı olsun benim olsun...sen oyala ayşeyi 2 dk oradayım
amin canım senin de güzel yüzünden gülücük eksik olmasın..kizlar selam nasilsiniz sekerler....Aysemmmm canim Rabbim neseni artirsin..her daim boyle neseli olsain insallah.nurcan erkek dedi ama bence senin kizin olacak:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?