bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

demek siz ikiniz bir olup beni dövceksiniz öyle mi? benim resimlerime bir daha bakın istersenizzz

ah canım benim sen bi hamiş kalda nazlan razıdır herkez :))))))))))) abide yapar her istediğini

umut kız biz oğlan diyoz bide ikiz çıkarsa sen ozaman yedin ayvayı :))))))))))

valla sen erkek çocuk diye diye benim aklıma başka birşey gelmiyor... yada ikiz olur biri erkek biri kız

ah canım benim sen bi hamiş kalda nazlan razıdır herkez :))))))))))) abide yapar her istediğini

umut kız biz oğlan diyoz bide ikiz çıkarsa sen ozaman yedin ayvayı :))))))))))

yazık zaten yapar kıyamam.. yok len ne kıyamıycam kıyarım yapcak tabi neden aldı benii....
vallaaaa ne güzel oluuuurrr artık nasıl bakarım bilmem ama olsun beee süper olur..

:))) ikiz olur da ikisi de erkek olursa o zaman ayndım zaten benim gibi deliden uslu çocuk çıkmaz.. kocam da çok yaramazmış çocukken..

kız ben bakarım gönder bana şöyle ele gelecek kadar olunca gönderirim sana

ben resimlerini görmedim ama sen söylüyorsunya bizim dr bile sana hap kadar görünüyosa sana...ben d.k.h. kadar kadın

dur ben seni arkadaş olarak ekleyeyim de profilimde var resimlerim. maşallahım var yani :))) doktor gerçekten benim yarım kadar :)))

yazık zaten yapar kıyamam.. yok len ne kıyamıycam kıyarım yapcak tabi neden aldı benii....
vallaaaa ne güzel oluuuurrr artık nasıl bakarım bilmem ama olsun beee süper olur..

valla bende ne nazlar yapcam bukez diyodum hep diğerinde kıymetini bilemedim bunu ne eziyetle buldum diyodum nezaman naz yapmaya başlasam herif 2 güne kalmıyo hastalanıyo yani benim herif benden beter :))))))) vaz geçtim nazdan hastalanıp bana bulaşmasında :)))))))
ay kız ben çok istedim kendimde çoğul olsun zaten sezzeryanım bikerede 2-3 ne güzel olurdu ama olsun kızım sağ sağlim gelsin senin olsun ikizler :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…