bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

anacım diyorum ben ikinciyim kıymetliyim.. hem bi de küçüğüm ya ona göre pek kıymatlıyım :)))
ah be tek olsun benim olsun ikiz de olsa hayır demem yani..

anacım diyorum ben ikinciyim kıymetliyim.. hem bi de küçüğüm ya ona göre pek kıymatlıyım :)))
ah be tek olsun benim olsun ikiz de olsa hayır demem yani..

dur kı herifi boşiyim bidaha alim ozaman :)))))))))))))

ah canım yeterki sağlıklı gelsinler ve gelsinler artık tabiki 1-2 seçim yapmıyoz bi gelse sıpalar ben diyom doğsun bi şaplak atacam totosuna o garanti

ayşe gündüz artistlik yapıyodu bu kaarılar dövelim ikimiz bir olalım felan :))))))))))))))
kızlar nolduuuuuuuuuu :))))))))))))))
kızlar bu kıyamaz size korkmayın :)))))))))) onun yüreği incecik

dur kı herifi boşiyim bidaha alim ozaman :)))))))))))))

ah canım yeterki sağlıklı gelsinler ve gelsinler artık tabiki 1-2 seçim yapmıyoz bi gelse sıpalar ben diyom doğsun bi şaplak atacam totosuna o garanti

boşamaaaa allah korusunnn hem zaten boşayıp yenisini alsan yine aynısı olacak bunların hepsi aynı..
ısır ısır onun tomul totosunu..
sen ekledin mi beni msn de

ayşe gündüz artistlik yapıyodu bu kaarılar dövelim ikimiz bir olalım felan :))))))))))))))
kızlar nolduuuuuuuuuu :))))))))))))))
kızlar bu kıyamaz size korkmayın :)))))))))) onun yüreği incecik

valla bende daha kimseyle saç saça kavga etmişliğim yok...ben kavga bile edemem ne kadar sinirlensemde terbiyeyi elimden bırakmam...konuşurken bile kırmamaya çalışırım...eşimle bile tartışırken ablam dalga geçer benle, siz buna kavgamı diyorsunuz diye...ona göre kavga dediğin bağıra çağıra olur şöyle herkes duyacak

amaan atıp tutuyorum ben de kimseye yol bile soramam :))) tanıyıp alışana kadar sümsük sümsük dururum sonra alışınca da bir açılırım oooo tutabilene aşkolsun.

valla ben çok ettim çokta kişinin saçını başını yoldum kaşınana hiç acıımadım banada kimse cımadı çünkkü hele lisede bi tarafı belirlemezsen ezikoluyordun ya dayak nyiyen ya döven taraf olcan seçim senin :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…