valla bende ne nazlar yapcam bukez diyodum hep diğerinde kıymetini bilemedim bunu ne eziyetle buldum diyodum nezaman naz yapmaya başlasam herif 2 güne kalmıyo hastalanıyo yani benim herif benden beter :))))))) vaz geçtim nazdan hastalanıp bana bulaşmasında :)))))))
ay kız ben çok istedim kendimde çoğul olsun zaten sezzeryanım bikerede 2-3 ne güzel olurdu ama olsun kızım sağ sağlim gelsin senin olsun ikizler :)))))))))))
anacım diyorum ben ikinciyim kıymetliyim.. hem bi de küçüğüm ya ona göre pek kıymatlıyım :)))
ah be tek olsun benim olsun ikiz de olsa hayır demem yani..
yaaaaaaaa benimki tebbelo zaman kadar gelmez oooooooo eşşek sıpası
dur kı herifi boşiyim bidaha alim ozaman :)))))))))))))
ah canım yeterki sağlıklı gelsinler ve gelsinler artık tabiki 1-2 seçim yapmıyoz bi gelse sıpalar ben diyom doğsun bi şaplak atacam totosuna o garanti
ayşe gündüz artistlik yapıyodu bu kaarılar dövelim ikimiz bir olalım felan :))))))))))))))
kızlar nolduuuuuuuuuu :))))))))))))))
kızlar bu kıyamaz size korkmayın :)))))))))) onun yüreği incecik
dur ben seni arkadaş olarak ekleyeyim de profilimde var resimlerim. maşallahım var yani :))) doktor gerçekten benim yarım kadar :)))
boşamaaaa allah korusunnn hem zaten boşayıp yenisini alsan yine aynısı olacak bunların hepsi aynı..
ısır ısır onun tomul totosunu..
sen ekledin mi beni msn de
gördüm bayaa hanım hanımcık görünüyon...
korktu onlar korktu benden
ekledim açayım senin açıksa bi kontro edek ama umuta yolamadım
ayşe gündüz artistlik yapıyodu bu kaarılar dövelim ikimiz bir olalım felan :))))))))))))))
kızlar nolduuuuuuuuuu :))))))))))))))
kızlar bu kıyamaz size korkmayın :)))))))))) onun yüreği incecik
valla bende daha kimseyle saç saça kavga etmişliğim yok...ben kavga bile edemem ne kadar sinirlensemde terbiyeyi elimden bırakmam...konuşurken bile kırmamaya çalışırım...eşimle bile tartışırken ablam dalga geçer benle, siz buna kavgamı diyorsunuz diye...ona göre kavga dediğin bağıra çağıra olur şöyle herkes duyacak
valla bende daha kimseyle saç saça kavga etmişliğim yok...ben kavga bile edemem ne kadar sinirlensemde terbiyeyi elimden bırakmam...konuşurken bile kırmamaya çalışırım...eşimle bile tartışırken ablam dalga geçer benle, siz buna kavgamı diyorsunuz diye...ona göre kavga dediğin bağıra çağıra olur şöyle herkes duyacak
açık açık bi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?