amaan atıp tutuyorum ben de kimseye yol bile soramam :))) tanıyıp alışana kadar sümsük sümsük dururum sonra alışınca da bir açılırım oooo tutabilene aşkolsun.
kızlar kiminle kavga ediyoruzsopamı kapıp geleyimmi
bunlar etmiyomuş sen bana gel daha geçen ay yeni ev sahibim olan aaddamı dövüyodum :)))))))))) dua etssin hamileyim gerçi oda benim üstüme yürüdü ama baktı tırsmıyom gitti:))))))))))
valla ben çok ettim çokta kişinin saçını başını yoldum kaşınana hiç acıımadım banada kimse cımadı çünkkü hele lisede bi tarafı belirlemezsen ezikoluyordun ya dayak nyiyen ya döven taraf olcan seçim senin :))))))))))
yol sorarımda kimseyle kaynaşamam kolay kolay...karşıdan beklerim hep yaklaşımı....alıştığımda da çok konuşurum.. rahatsız olurum kendimi frenlerim
nasilsiniz kizlar...keyifler iyidir insallah:))))
öyle okul hayatım falan olmadığı için açılamadım...en fazla çocukken kardeşlerimle saç saça kavga ederdim...
kızlar yaaaa ben kalabalık yerlerde haksızlık yapılmışsa biraz kavgacı oluyorum sanırım
hani saç saça baş başa değil ama
nasilsiniz kizlar...keyifler iyidir insallah:))))
gel gel saç saça baş başa tutuştuk :))
geçen gün kardeşimle dr gittik böbrek taşı kırılacak filim çekilmsi gerekiyor(b öbrek ağrısından duramıyor )
taş kıracak has önceliği var bende elimdeki evrakı bayana uzatım sıradiklerden bir tanesi bana dediki elinde kağıda dikkat et dedi bende tamam dedim sonra bu söylenmeye başadı arkadan geldiniz sırayı alıyorsunuz falan bende dedimki hanımefendi bakın kalbalık stresliyiz uzatmayalım zaten benim işimle sizinkinin alakası yok bana demezmi insana söylenir söz kaç defa söyledim anlamıyorsun bende ne yani şimdi sen bana insan değilmisim diyorsun dedim üzerine yürüdüm ama parçalayacağım güvenlik girdi araya dedimki polis çağırın bana hakeret etti
şimdi üzerine yürüyünce birde polsii duynca kadını gir göreceksiniz yok öyle demek istemdeim ya yanlış anladınız falan sonra çok güldüm yaaaa
haksızlık oldumu bende susmuyorum artık ben bile şaşıyorum bu halime... yaşlandıkça utangaçlık kalmıyor herhalde... öyle kavgacı değilde kibarca söylerim... zaten karşımdaki de öyle kibarca söyleyince kavgacı olmuyor
ay ne kibarı hiiiiiiç işim olmaz kız burda yerler bizi valla öle kibar olsak ben en sessiziyimdir belki bizim hastanenin bu halimle bir yığın laf yiyom düşün .::)))))))))haksızlık oldumu bende susmuyorum artık ben bile şaşıyorum bu halime... yaşlandıkça utangaçlık kalmıyor herhalde... öyle kavgacı değilde kibarca söylerim... zaten karşımdaki de öyle kibarca söyleyince kavgacı olmuyor
valla aynen bende böleyimgeçen gün kardeşimle dr gittik böbrek taşı kırılacak filim çekilmsi gerekiyor(b öbrek ağrısından duramıyor )
taş kıracak has önceliği var bende elimdeki evrakı bayana uzatım sıradiklerden bir tanesi bana dediki elinde kağıda dikkat et dedi bende tamam dedim sonra bu söylenmeye başadı arkadan geldiniz sırayı alıyorsunuz falan bende dedimki hanımefendi bakın kalbalık stresliyiz uzatmayalım zaten benim işimle sizinkinin alakası yok bana demezmi insana söylenir söz kaç defa söyledim anlamıyorsun bende ne yani şimdi sen bana insan değilmisim diyorsun dedim üzerine yürüdüm ama parçalayacağım güvenlik girdi araya dedimki polis çağırın bana hakeret etti
şimdi üzerine yürüyünce birde polsii duynca kadını gir göreceksiniz yok öyle demek istemdeim ya yanlış anladınız falan sonra çok güldüm yaaaa
geçen gün kardeşimle dr gittik böbrek taşı kırılacak filim çekilmsi gerekiyor(b öbrek ağrısından duramıyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?