bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar kiminle kavga ediyoruz sopamı kapıp geleyimmi

kızlar yaaaa ben kalabalık yerlerde haksızlık yapılmışsa biraz kavgacı oluyorum sanırım
hani saç saça baş başa değil ama

Son düzenleme:
amaan atıp tutuyorum ben de kimseye yol bile soramam :))) tanıyıp alışana kadar sümsük sümsük dururum sonra alışınca da bir açılırım oooo tutabilene aşkolsun.

yol sorarımda kimseyle kaynaşamam kolay kolay...karşıdan beklerim hep yaklaşımı....alıştığımda da çok konuşurum.. rahatsız olurum kendimi frenlerim

öyle okul hayatım falan olmadığı için açılamadım...en fazla çocukken kardeşlerimle saç saça kavga ederdim...

yol sorarımda kimseyle kaynaşamam kolay kolay...karşıdan beklerim hep yaklaşımı....alıştığımda da çok konuşurum.. rahatsız olurum kendimi frenlerim

ben kendimi de frenleyemem akşam işten dönünce kendi koca sesimden kendi kafam ağrıyor vallaaa.. car car car sabah 8 akşam 5 anlatıp duruyorum..

öyle okul hayatım falan olmadığı için açılamadım...en fazla çocukken kardeşlerimle saç saça kavga ederdim...

oooooooooooo o oyktu bizde büyüğümüz döverdi bizi ama 6 tane kardeşiz anne baba sabah bi gidiyo işe gece geliyo büyüyen küçüklerine bakıyo kardeşimle aramda 4 yaş var altını değiştirmiş sütünü kaynatmış insanım nasıl dövim biz hep birlikte dışardakileri döverdik heleki kardeşlerimin birinin kılına dokundularmı mahalleyi ateşe verirdim vallla kaçkez karakolluk oldum bilmiyom :))))))))))

geçen gün kardeşimle dr gittik böbrek taşı kırılacak filim çekilmsi gerekiyor(b öbrek ağrısından duramıyor )
taş kıracak has önceliği var bende elimdeki evrakı bayana uzatım sıradiklerden bir tanesi bana dediki elinde kağıda dikkat et dedi bende tamam dedim sonra bu söylenmeye başadı arkadan geldiniz sırayı alıyorsunuz falan bende dedimki hanımefendi bakın kalbalık stresliyiz uzatmayalım zaten benim işimle sizinkinin alakası yok bana demezmi insana söylenir söz kaç defa söyledim anlamıyorsun bende ne yani şimdi sen bana insan değilmisim diyorsun dedim üzerine yürüdüm ama parçalayacağım güvenlik girdi araya dedimki polis çağırın bana hakeret etti
şimdi üzerine yürüyünce birde polsii duynca kadını gir göreceksiniz yok öyle demek istemdeim ya yanlış anladınız falan sonra çok güldüm yaaaa

kızlar yaaaa ben kalabalık yerlerde haksızlık yapılmışsa biraz kavgacı oluyorum sanırım
hani saç saça baş başa değil ama

haksızlık oldumu bende susmuyorum artık ben bile şaşıyorum bu halime... yaşlandıkça utangaçlık kalmıyor herhalde... öyle kavgacı değilde kibarca söylerim... zaten karşımdaki de öyle kibarca söyleyince kavgacı olmuyor

gel gel saç saça baş başa tutuştuk :))

ben aslinda oyle cok kavga etmem..ama hakzilsigida hic ama hic gelemem..am her kavganin sonunda bir guzel oturu aglarim:))))) bende ayri deli iste...ama simdi kim kimi dovuyooo..benim onyasinda kardesim var bir kere agliyodu dedikmki ona aglama hayatim ben seni uzecem herkesi dovecem..bu basladi gulmeye..dedim ayol neden guluyosun..abla dedi hic gulecegim yoktu..senmi dovecen? sen beni bile dovemessin..cok gucsuzsun:)))))

ay ben girerim sıralara hiiiç sesimi çıkaramam gören de yırtık bişey zanneder beni..

ay canimm inanbazen hic anlamiyolar..mesele nurcanin komsusu varya ust katta silkeliyo..benim anneim eski evindede ayni sorun vardi..50 kere annem uyardi ama yok yok yok..annem uyardikca kadin ayapti durdu..anneme derdiler sende peygamber sabri var diye:))) bende asiri sabirsizim..bir sey olacaksa hemen olsun bitsin istiyorum

ay ne kibarı hiiiiiiç işim olmaz kız burda yerler bizi valla öle kibar olsak ben en sessiziyimdir belki bizim hastanenin bu halimle bir yığın laf yiyom düşün .::)))))))))
valla aynen bende böleyim

:)))))))))))))))))))))))))))))) bombaymis bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…