haksızlık oldumu bende susmuyorum artık ben bile şaşıyorum bu halime... yaşlandıkça utangaçlık kalmıyor herhalde... öyle kavgacı değilde kibarca söylerim... zaten karşımdaki de öyle kibarca söyleyince kavgacı olmuyor
ay ben girerim sıralara hiiiç sesimi çıkaramam gören de yırtık bişey zanneder beni..
oooooooooooo o oyktu bizde büyüğümüz döverdi bizi ama 6 tane kardeşiz anne baba sabah bi gidiyo işe gece geliyo büyüyen küçüklerine bakıyo kardeşimle aramda 4 yaş var altını değiştirmiş sütünü kaynatmış insanım nasıl dövim biz hep birlikte dışardakileri döverdik heleki kardeşlerimin birinin kılına dokundularmı mahalleyi ateşe verirdim vallla kaçkez karakolluk oldum bilmiyom :))))))))))
ama kızlar yaaaaa bazı insanlar çok saygısızlar yaaaaa yoksa sevmem kavgayı laf dalaşını ama bazan isteniyorlar ne yapacaksın:
ay ben girerim sıralara hiiiç sesimi çıkaramam gören de yırtık bişey zanneder beni..
ay kizlarrr hicc kendinizi ezdirmeyin...insanlar cok tuhaflasmis..malesef sagduyumuzu kaybettik..sen sustukca daha cok eziyorlar yaaa...
ay canimm inanbazen hic anlamiyolar..mesele nurcanin komsusu varya ust katta silkeliyo..benim anneim eski evindede ayni sorun vardi..50 kere annem uyardi ama yok yok yok..annem uyardikca kadin ayapti durdu..anneme derdiler sende peygamber sabri var diye:))) bende asiri sabirsizim..bir sey olacaksa hemen olsun bitsin istiyorum
nush ile uslanmayani etmeli tekdir; tekdirden anlamayanin hakki kotektir:))))
ay canimm inanbazen hic anlamiyolar..mesele nurcanin komsusu varya ust katta silkeliyo..benim anneim eski evindede ayni sorun vardi..50 kere annem uyardi ama yok yok yok..annem uyardikca kadin ayapti durdu..anneme derdiler sende peygamber sabri var diye:))) bende asiri sabirsizim..bir sey olacaksa hemen olsun bitsin istiyorum
kız valla aklıma getirdin gene o karıyı geçen ay dövemedimya sinirime ağladım
bizde 7 kardeş 3 ablam 3 te küçüğüm var..ablamlar büyütmüş bizide...bende iki küçüğümle kavga ederdim en çok...kızsamda 2 ablama karşı konuşamazdım...ama benim bi büyüğümle çok kavga ederdik beni çok kıskanırdı..tabi evlenince kavgalarda bitti....sen çocukluktan yapmışsın stajını senden korktum
allahtan sağlık güvencem var da özele gidiyorum yoksa yerler beni devlet hastanelerinde...
ay ne kibarı hiiiiiiç işim olmaz kız burda yerler bizi valla öle kibar olsak ben en sessiziyimdir belki bizim hastanenin bu halimle bir yığın laf yiyom düşün .::)))))))))
eşim ezdirmez beni o yüzden heralde biraz ona güveniyorum
allahtan sağlık güvencem var da özele gidiyorum yoksa yerler beni devlet hastanelerinde...
evet yaaa geçen gün bir amca 75 yaşındaymış devlet has kızım oturamıyorum ben girsem dedi bende tamam amca dedim sonra bir kişi dahadı sırada var dediki bende 65 yaşımdayım dedi bende dedmiki tamam amcan sonrada siz girin ben beklerim dedim tamam dedi sonra has çıkınca 75 yaşında olan amcayı itirdi ve kendisi girdi
ya bişey diycem dövmeyin ama salı sallanmaz di mi?:18::18::18:
ya bişey diycem dövmeyin ama salı sallanmaz di mi?:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?