bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ay ben girerim sıralara hiiiç sesimi çıkaramam gören de yırtık bişey zanneder beni..

ama kızlar yaaaaa bazı insanlar çok saygısızlar yaaaaa yoksa sevmem kavgayı laf dalaşını ama bazan isteniyorlar ne yapacaksın :

ay kizlarrr hicc kendinizi ezdirmeyin...insanlar cok tuhaflasmis..malesef sagduyumuzu kaybettik..sen sustukca daha cok eziyorlar yaaa...

bizde 7 kardeş 3 ablam 3 te küçüğüm var..ablamlar büyütmüş bizide...bende iki küçüğümle kavga ederdim en çok...kızsamda 2 ablama karşı konuşamazdım...ama benim bi büyüğümle çok kavga ederdik beni çok kıskanırdı..tabi evlenince kavgalarda bitti....sen çocukluktan yapmışsın stajını senden korktum

ay kizlarrr hicc kendinizi ezdirmeyin...insanlar cok tuhaflasmis..malesef sagduyumuzu kaybettik..sen sustukca daha cok eziyorlar yaaa...

evet yaaa geçen gün bir amca 75 yaşındaymış devlet has kızım oturamıyorum ben girsem dedi bende tamam amca dedim sonra bir kişi dahadı sırada var dediki bende 65 yaşımdayım dedi bende dedmiki tamam amcan sonrada siz girin ben beklerim dedim tamam dedi sonra has çıkınca 75 yaşında olan amcayı itirdi ve kendisi girdi

kız valla aklıma getirdin gene o karıyı geçen ay dövemedimya sinirime ağladım

bana okadar dengesizi denk gelmedi heralde ondan... gelse heralde dayak cennetten çıkma diye girişcem

öle öle ben bakma böle koay arkadaşda edinemem çene boldur iyi yürekli kıyımsızımdır ama canımı yakanında elimden geldiğince canını yakarım iyi olanada canoımı veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…