ya bişey diycem dövmeyin ama salı sallanmaz di mi?:18::18::18:
canın istiyor heralde...abla sözü dinle salıyı kafandan at yarından sonra başlıyorsun öyle düşün
ben kendimi biliyorum şimdi eğer olmazsa salıydı da ondan olmadı derim :))) salağım ben vallaa
bnim üstekide öle nere açarsam ordanay cok sinir bozucu yaa...annemde aynisini yasadigi icin..valla sinir olurdum yaa.bide kadin kollardi hangi cami acsak ordan silkelerdi..insanlik nerde anlamiyorumki...
döverim ama harbiden cüsse farkıda azya bişey diycem dövmeyin ama salı sallanmaz di mi?:18::18::18:
ay ne kibarı hiiiiiiç işim olmaz kız burda yerler bizi valla öle kibar olsak ben en sessiziyimdir belki bizim hastanenin bu halimle bir yığın laf yiyom düşün .::)))))))))
eşim ezdirmez beni o yüzden heralde biraz ona güveniyorum
ya benim eşime izin verseler ben genellde tek gidiyom hastane karşı yakada ailemin yanına geçiyom ordan gidiyom eşim kırkyılda bir gelir
ya gercekmi dediki ayse...salinin ugursuz oldugunumu dusunuyo yaaaa
ay ben nelere inanıyorum bi bilseniz :)) yıllarca beni bir yanağımdan öpen olsa yalvar yakar diğerinden de öptürdüm evde kalmayayım diye :)) daha neler neler
bnim üstekide öle nere açarsam ordan
döverim ama harbiden cüsse farkıda az
ya benim eşime izin verseler ben genellde tek gidiyom hastane karşı yakada ailemin yanına geçiyom ordan gidiyom eşim kırkyılda bir gelir
bende hep eşimle giderim...ben yapamam beceremem diye ne yapıyo ediyo izin alıyo işten...birazda naz aslında istesem başaramayacam şey yoktur
ay ben nelere inanıyorum bi bilseniz :)) yıllarca beni bir yanağımdan öpen olsa yalvar yakar diğerinden de öptürdüm evde kalmayayım diye :)) daha neler neler
kızlarrrrrrrrr ayşe dayak istiyorbiraz kalbalık görünüyoruz haledelimmi ne dersiniz
şimdi ben çocukluktan beri pilav yerken iki tane çok düzgün olan pirinci seçer tabağımda bırakırım iki tane düzgün çocuğum olsun diye hala daha yapıyorum
neyse üniv. ev arkadaşım vardı gelir o iki pirinci yer sonra da çocuklarını yedim der beni ağlatana kadar dalga geçerdi..
bnim üstekide öle nere açarsam ordan
döverim ama harbiden cüsse farkıda az
bende hep eşimle giderim...ben yapamam beceremem diye ne yapıyo ediyo izin alıyo işten...birazda naz aslında istesem başaramayacam şey yoktur
yok kız bizimki normal bi işyeri değilki bin kişiden izin istiyon kmt.nın biri gıcık olsun vermez gee kendi için hiç izin alamıyo bin kişşiye deerdini anlatcak öle o izin alanakadar ben astaneden dönerim çarşamba gitcez hastaneye bi hafta öncedenn başladı iizn istemeyede anca onay verdiler
kızlarrrrrrrrr ayşe dayak istiyorbiraz kalbalık görünüyoruz haledelimmi ne dersiniz
kissssssss Allah seni ne yapmasin emi...sende yok yok canim....ama hakket ya o kadar dua ediyoz ediyoz batilami inaniyon????
tamam ya pesss salı olsun bakalım napalım
şimdi ben çocukluktan beri pilav yerken iki tane çok düzgün olan pirinci seçer tabağımda bırakırım iki tane düzgün çocuğum olsun diye hala daha yapıyorum
neyse üniv. ev arkadaşım vardı gelir o iki pirinci yer sonra da çocuklarını yedim der beni ağlatana kadar dalga geçerdi..
valla ilk bakışta normal gözüküyorum da 5 dk sonra belli oluyo deliliğim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?