bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ben kendimi biliyorum şimdi eğer olmazsa salıydı da ondan olmadı derim :))) salağım ben vallaa

ben kendimi biliyorum şimdi eğer olmazsa salıydı da ondan olmadı derim :))) salağım ben vallaa

kissss sen ciddisin yanii...ay ayse ne olur ama aklindan cikar olumsuz seyleri yaa..saliyla ne alaksi var..kemal sunalin filminden kalma bu sozler yaaa; hem orda baska birsey icin diyodu kadin:))))))

ay cok sinir bozucu yaa...annemde aynisini yasadigi icin..valla sinir olurdum yaa.bide kadin kollardi hangi cami acsak ordan silkelerdi..insanlik nerde anlamiyorumki...
bnim üstekide öle nere açarsam ordan
ya bişey diycem dövmeyin ama salı sallanmaz di mi?:18::18::18:
döverim ama harbiden cüsse farkıda az

ay ben nelere inanıyorum bi bilseniz :)) yıllarca beni bir yanağımdan öpen olsa yalvar yakar diğerinden de öptürdüm evde kalmayayım diye :)) daha neler neler

ay ben nelere inanıyorum bi bilseniz :)) yıllarca beni bir yanağımdan öpen olsa yalvar yakar diğerinden de öptürdüm evde kalmayayım diye :)) daha neler neler

:))))))))))))))))))ay guldurdun beni kissss...Allah senide hep guldursun emi..canim hurafe bunlar ama...inanma boyle seylere yaaa..

kızlarrrrrrrrr ayşe dayak istiyor biraz kalbalık görünüyoruz haledelimmi ne dersiniz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bağıracam şimdi kız deliyebak bukadar dua okuyo bi yığın batıla inanıyo deli yok öle şeler okadarda değil en aptalı bile kalmıyo evde bu zamanda be

şimdi ben çocukluktan beri pilav yerken iki tane çok düzgün olan pirinci seçer tabağımda bırakırım iki tane düzgün çocuğum olsun diye hala daha yapıyorum
neyse üniv. ev arkadaşım vardı gelir o iki pirinci yer sonra da çocuklarını yedim der beni ağlatana kadar dalga geçerdi..

kissssssss Allah seni ne yapmasin emi...sende yok yok canim....ama hakket ya o kadar dua ediyoz ediyoz batilami inaniyon????

ay koptum kim anlattı bukadar huafe şeyi sana ız inanma gülüm valla çok günahı var bu şeylerin Allah senin pirinç tanenlemi çocuk verecek düzgün aaaaaaaaaaa
:)))))))))
nerdende buldun hiç duymadım kız peygamber efendimiz 1 pirinç tanesini bile dökseniz alıp yiyin demiş sen kendin ayırıyon :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…