kalabalık olursa olur yoksakorkarım
hadi hayrılı olsunsana sıkıntısız sorunsuz suuuu gibi bebişini getirsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yok kız bizimki normal bi işyeri değilki bin kişiden izin istiyon kmt.nın biri gıcık olsun vermez gee kendi için hiç izin alamıyo bin kişşiye deerdini anlatcak öle o izin alanakadar ben astaneden dönerim çarşamba gitcez hastaneye bi hafta öncedenn başladı iizn istemeyede anca onay verdiler
sizin iş zor sizinki devlet işi.. ben benimkine resti çekerim..oda gidip iştekilere resti çeker ya izin kullanacam der yada işten çıkarın....onlarda onu kaybetmek istemiyorlar
tamam ya yarın akşam arıycam hocayı salı gel derse salı gidicem sanki çarşamba dese nolacak ki çarşamba da çarşafa dolanır :))))
hadi hayrılı olsunsana sıkıntısız sorunsuz suuuu gibi bebişini getirsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
tamam ya yarın akşam arıycam hocayı salı gel derse salı gidicem sanki çarşamba dese nolacak ki çarşamba da çarşafa dolanır :))))
sizin iş zor sizinki devlet işi.. ben benimkine resti çekerim..oda gidip iştekilere resti çeker ya izin kullanacam der yada işten çıkarın....onlarda onu kaybetmek istemiyorlar
yok kız biz sözleşmeliyiz öle desinde hemen tıksınlar cezayı aylarca eve göndermesinler :)))))
bizde üssü istemese göndermez ceza verir nasılsa işi bırakamazsın sözleşme bitenekadar cezanıda çekmez karşı gelirsen mahkeme doğru
perşembe perişan olur
cuma mubarek gün
cumartesi pazar tatil
pazartesi giydim fesi
e gün kalmadı
sen yapma boşver
:))))))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiin
amin inşallaaaahh allah ağzınızdan duysun
perşembe perişan olur
cuma mubarek gün
cumartesi pazar tatil
pazartesi giydim fesi
e gün kalmadı
sen yapma boşver
:))))))))))
ama en iyi bence devlat isi..nurcanin esi asker oldugu icin zor..cunku askeriye malum cok prsensipli..benim esimozel sektor ama asiri zor...senin esin ne is yapiyo
ama en iyi bence devlat isi..nurcanin esi asker oldugu icin zor..cunku askeriye malum cok prsensipli..benim esimozel sektor ama asiri zor...senin esin ne is yapiyo
ya asıl ayse kapadokyada benim aklım eşi libyadaydı ya orda türk şantiyelerini basmışlar inşallah iyidir gelmiştir sağ salim
kızlar ben kaçtım kociş yatalım diyor
rabbim sabah güzeliklerle uyanmayı nasip etsin inşş iyi geceler
kızlar ben kaçtım kociş yatalım diyor
rabbim sabah güzeliklerle uyanmayı nasip etsin inşş iyi geceler
ya asıl ayse kapadokyada benim aklım eşi libyadaydı ya orda türk şantiyelerini basmışlar inşallah iyidir gelmiştir sağ salim
evet yaaaa...haber veriri insallah bize en yakin zamanda..benim esimde santiyeci..cok zor bir meslek yaa..aysekapadokya lutfen gir ve haber ver bize tatlim yaaaa
uff tamam yaaa ama elma meselesinde hiç böyle dalga geçmiyodunuz.. yedim elmayı bakalım..
uff tamam yaaa ama elma meselesinde hiç böyle dalga geçmiyodunuz.. yedim elmayı bakalım..
iyi geceler..bende kactim guzellikler..optum herkesi cok cok..diliyorum yarin duzlediginzi ne varsa hepsi gelsin yureginize konsun:))))) iyi geceler canim arkadaslarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?