bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

kızlar ben kaçtım kociş yatalım diyor
rabbim sabah güzeliklerle uyanmayı nasip etsin inşş iyi geceler

kızlar ben kaçtım kociş yatalım diyor
rabbim sabah güzeliklerle uyanmayı nasip etsin inşş iyi geceler

iyi geceler..bende kactim guzellikler..optum herkesi cok cok..diliyorum yarin duslediginiz ne varsa hepsi gelsin yureginize konsun:))))) iyi geceler canim arkadaslarim...

Son düzenleme:
uff tamam yaaa ama elma meselesinde hiç böyle dalga geçmiyodunuz.. yedim elmayı bakalım..

canım ondada ben inanmam ama ufak tefek inançlar vardır bazı inşanlarda nasıl dedimya geçen saç kesme olayı gibi inanmam ama yapmamakta bende bi eksiklik yaratmaz sende elmayı yesen bi zararı olmaz ama inanıpta tedavini ertelemek saçma olur boşveeeeeeeeer bizim minnoş gelcek inşallah günler önemli değil

uff tamam yaaa ama elma meselesinde hiç böyle dalga geçmiyodunuz.. yedim elmayı bakalım..

benim bir arkadaş var o söylemişti bana... bir yer varmış dileğin için bi kuytu bi çukurmu neyse elini sokuyormuşun eline ne gelirse yiyormuşun... dileğin gerçekleşiyormuş niye daha önce söylemedin dedim sen öyle şeylere inanmadığın için söylemedim demişti...gerçektende oraya elimi zaten böcek vardır diye sokamam kaldıki yiyecem...o elma olayınıda buradan duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…