bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hilbayim insallah listen ugurlu gelir ve yavas yavas hamis haberleri veririz...

ceylinin canim benim ya..bende konusmayhi cok severim...benim deneme yaptirdigimi annem biliyo sadece..insan oyle seyler yasiyoki hayatta..hic benim basima gelmez hic ben yasamam dedigimiz seyleri yasiyoruz..hayat boyle malesef dunya yikilsa bile sen kendin icin yeni dunya kurmak zorudasin..dusun ben kendi sorunlarimla ugrasirken esimin ailesinin yaptiklarini hatirlamak bile istemiyorum.biliyorumki burdaki butun arkadaslar cok cok mucadelelr verdik; cok sinandik....Rabbim o kadar buyukki..elbet her iste bir hayir var..Kurani Kerimde hz zekeriyya olayi var..hz .zekeriyyaninda cocugu olmuyomus..ve cok yalvarmis Allah a ; Rabbom duasini kabul edip bir erkek cocuk vermis ona..biliyorummi canim arkadasim kaderi degistiren tek sey dua..sabirla ; inancla devam edecez dualarimiza..ve 2011 de anne olacagiz..inaniyorum..gonulden yurekten inaniyorum..cunku Rabbime inaniyorum..dualarimizi kabul edecek biliyorum..icinde hic suphe kalmadan acaba kalmadan yapilan dua en makbul duadir...ayyy canim ne cok doluymusum boyle kalsam sabaha kadar yazarim heralde..cok opuyorum canim seni..insallah insallah hep birlikte anne olmak hepimize nasip olacak...2011 de surda hamileyim yazabilelim insallah...opuyorum canim seni cok..

iyi akşamlar kızlar ilisteniz Hayırlı olsun..İnşallah bu listede adı olan tüm arkadaşlarımız Hayırlısıyla yavrularını kucağına alır..

Umudumsun tatlım nasılsın

iyi akşamlar kızlar ilisteniz Hayırlı olsun..İnşallah bu listede adı olan tüm arkadaşlarımız Hayırlısıyla yavrularını kucağına alır..

Umudumsun tatlım nasılsın

canim benim..kk da tanidigim ilk arkadasim..iyiyim canim benim sen nasilsin? pasalar nasillar..

umutla; sabirla; dua ile yoluma devam ediyorum canim..insallah burdaki arkadaslarimda bende 2011 yilinda anne oluruz..Rabbim anne olmayi nasip eder insallah bize...

herkese iyi akşamlar
buraya gelince sanki misafirlikten evime gelmiş gibi rahatlıyorum bu kadar insanın sıkıntıları aynı olmaz ama bizim sıkıntımız ortak ya beni anlayan sorduğum sorulara saçma diyip geçiştirmeyen herşeyimi anlayan arkadaşlarımın burda olması beni çookkk rahatlatıyo eşimle bile bu kadar rahat konuşamıyorum
nurcancım tam net değil demişin ama kızın hayırlarla gelir inş.evine bereket huzur mutluluk getirsin
hilbay sen zaten burdaymışın ama tekrar hoşgeldin
umudumsun ne güzel yazıyosun öyle samimiyetini çok seviyorum çok tatlı dilli birisin dostum
ayşe_url adaşım sende güzel düşün güzellikler peşini bırakmasın umudumsunla aranızdaki muhabbeti kıskanmıyo değilim
hilbay benide eklermisin listeye
aysekapadokya.....amasya.....29 yaşında......yeni tedaviye başladı

sağol canım rabbim cümlemize sağlıklı çocuklara sahib olmayı nasip etsin inşallah

canım çok güzel yazmışın gerçekten inş dileklerin hepimiz için kbul olur.

hayırlı cumalar kızlar
bu mübarek günün hürmetine,
rabbim hayırlısıyla ettiğimiz tüm duaları kabul etsin

ahh canım kıskanma yaaa herkes için bizim dualarımız hep diyorum ne bir eksik ne bir fazla Rabbim verecekse hepimize versin

Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

hoşgeldin ayşecim geçmiş olsun
ohh hayırlısıyla bunuda atlattın,şimdi sıra tedavinde
rabbimin izniyle onunda sonunda yüzün güler
güzel,güzel dinlen şimdi

Ben altı yıllık evliyim. Yaklaşık 4 yıldır bebiş istiyoruz. ikinci tüp bebek deniyorum şuanda. İlki negatifle sonuçlandı. Bizdeki problem benim sol tüpüm tıkalı eşimdede sperm sayısı düşük ve hareketlilik azdı. Bu yüzden olmuyordu bebişimiz. Ama şimdi anlamadığımız bir şekilde eşimin sperm sayısı 4 milyondan 30 milyona çıktı.Hareketlilikte yüzde 50nin altında şimdi ise yüzde ellinin üstüne çıktı. İkinci için tedaviye başladık. Üzülsekmi sevinsekmi bilemedik.sperm sayısı beklenenin çok üstünde olduğu için raporu çıkaramıyoruz.Ama bu arada ben iğnelerimi olmaya devam ediyorum. Sanırım önümüzdeki çarşamba yumoşlarım toplanacak. Hayırlısı bakalım ne olucak.

Ben altı yıllık evliyim. Yaklaşık 4 yıldır bebiş istiyoruz. ikinci tüp bebek deniyorum şuanda. İlki negatifle sonuçlandı. Bizdeki problem benim sol tüpüm tıkalı eşimdede sperm sayısı düşük ve hareketlilik azdı. Bu yüzden olmuyordu bebişimiz. Ama şimdi anlamadığımız bir şekilde eşimin sperm sayısı 4 milyondan 30 milyona çıktı.Hareketlilikte yüzde 50nin altında şimdi ise yüzde ellinin üstüne çıktı. İkinci için tedaviye başladık. Üzülsekmi sevinsekmi bilemedik.sperm sayısı beklenenin çok üstünde olduğu için raporu çıkaramıyoruz.Ama bu arada ben iğnelerimi olmaya devam ediyorum. Sanırım önümüzdeki çarşamba yumoşlarım toplanacak. Hayırlısı bakalım ne olucak.

Hayırlı olsun ne güzel inşallah diğer sorunlar da birbir çözülür bir bakmışsın bebeğin kucağında..

geçmiş olsun canım arkadaşım evet geç olsunda güç olmasın hayırlarla gelsin inş.evinde uzan ohh dinlen evinin keyfini çıkar

bende bugün tahlil sonucunu aldım fsh 9,7 çıktı dr zaman kaybetmeden aşılama yapmamız lazım ayarlayıp gelin hemen başlayalım dedi
sizin fsh değerleriniz kaçtı

canım hayrlı olsun tedvain
bence bu aşamada hiç bir şey düşünme
hayılısı böyleymiş de
sevinsekmi üzülsekmi kısmını bırak bir yere
inşşş tedaviden sonra bebişin gelirde
çok ama çok sevinirsin

canim benimmm canimmm...haklisin burasi bizim evimiz..sorunlarimizi sinirsizca paylasabilecegimiz tek yer...canim benimmmm inan her duamda herkesi aniyorum..hep birlikte anne olalim insallah amin.....bu arada hormon testi sonuclarimi bulayim fsh degerimi yazacam mutalak..insallah asilaman olumlu gecer canim benim...hic olumsuz birsey dusunme Rabbim hayirlisini nasip edecek inaniyorum cani gonulden...

hayırlı cumalar kızlar
bu mübarek günün hürmetine,
rabbim hayırlısıyla ettiğimiz tüm duaları kabul etsin

canimm hayirli cumalar..amin insallah kabul edecek...bugun turbeye gittim ve hepimiz icin dua ettim..turbede yatan mubarek zatin yuzu suyu hurmetine Rabbim insallah kucagimizi bos birakmayack..

Teşekkür ederim canım. işallah bu sefer bebişim bana sıkı sıkı tutunur. Tek dileğim bu. Allahım isteyen herkese bebişlerini kucağına versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…