bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ay ben de duydum orayı çok fena burda sıcak sulardaymış.. valla böcek möcek de gelir yani..

ay ben de duydum orayı çok fena burda sıcak sulardaymış.. valla böcek möcek de gelir yani..

kız insan mikrop kapar ha ha bak negüzel ayşem sen gittin bi peygamber kanından gelen zata onun yüzü suyu hürmetine rabbimden istdin en büyük inanç bu canım hiiiiiiç merak etme zaten hayırlıysa senin için kesin olur olmazsada bilki hayırsızdır

benim arkadaşım doğum yaptı ya annesi söyledi doğuma girmeden bir elma ısırdı ama yemedi sakladılar gittim ben yedim o elmayı.. böylece benim de bebeğim olacakmış :)))

:))))))))))) ilk defa duydum...bilsemki oyle birsey olacak butun doguma giren kadinlara elma isirttirir hepsini yerdim :))))) canim insallahh Rabbim herseyin hayirlisini versinnnn..kucaklarimizi bebis ile doldursun...optum canim dostlarim cokkkkkk.....grs yarin insallah...

ay yok zaten o kadar delirmedim. istersem birtek rabbimden mübarek zatların hürmetine isterim o kadar.. ötesi günah artık..
elma melma da işin esprisi..
amaaa şu salı yok muuu :)))

amin canım hadi görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…