benim bir arkadaş var o söylemişti bana... bir yer varmış dileğin için bi kuytu bi çukurmu neyse elini sokuyormuşun eline ne gelirse yiyormuşun... dileğin gerçekleşiyormuş niye daha önce söylemedin dedim sen öyle şeylere inanmadığın için söylemedim demişti...gerçektende oraya elimi zaten böcek vardır diye sokamam kaldıki yiyecem...o elma olayınıda buradan duydum
benim bir arkadaş var o söylemişti bana... bir yer varmış dileğin için bi kuytu bi çukurmu neyse elini sokuyormuşun eline ne gelirse yiyormuşun... dileğin gerçekleşiyormuş niye daha önce söylemedin dedim sen öyle şeylere inanmadığın için söylemedim demişti...gerçektende oraya elimi zaten böcek vardır diye sokamam kaldıki yiyecem...o elma olayınıda buradan duydum
aynen en iyi devlet işi genedeama en iyi bence devlat isi..nurcanin esi asker oldugu icin zor..cunku askeriye malum cok prsensipli..benim esimozel sektor ama asiri zor...senin esin ne is yapiyo
ne uykusu kıııııııııııı bu saattekızlar ben kaçtım kociş yatalım diyor
rabbim sabah güzeliklerle uyanmayı nasip etsin inşş iyi geceler
aynen bende merak ettim aslında ama nosu yokki Allahım hayırlısını versin iyidirler inşallahya asıl ayse kapadokyada benim aklım eşi libyadaydı ya orda türk şantiyelerini basmışlar inşallah iyidir gelmiştir sağ salim
bide firdos vardı ikizleri olan oda gelmiyo artık
kizlar bu elma olayi nedir? ben bilmiyorum:))))
ama en iyi bence devlat isi..nurcanin esi asker oldugu icin zor..cunku askeriye malum cok prsensipli..benim esimozel sektor ama asiri zor...senin esin ne is yapiyo
şef garson...bizimkinin başında da askeriyeden emekli baş çavuşmudur bilmem onlar öyle diyor var adam asker gibi davranırmış bi bizimkine laf geçiremiyor...onundan işten kovulma korkusu olmadığı için keşke kovsalar diyor...
kızlar ben kaçtım kociş yatalım diyor
rabbim sabah güzeliklerle uyanmayı nasip etsin inşş iyi geceler
ay ben de duydum orayı çok fena burda sıcak sulardaymış.. valla böcek möcek de gelir yani..
iyi geceler..bende kactim guzellikler..optum herkesi cok cok..diliyorum yarin duslediginiz ne varsa hepsi gelsin yureginize konsun:))))) iyi geceler canim arkadaslarim...
şef garson...bizimkinin başında da askeriyeden emekli baş çavuşmudur bilmem onlar öyle diyor var adam asker gibi davranırmış bi bizimkine laf geçiremiyor...onundan işten kovulma korkusu olmadığı için keşke kovsalar diyor...
amaan iyi kötü işleri var ya ona da şükür yoksa iş nerde olsa zor illa bi ağız kokusu çekiliyor..
benim arkadaşım doğum yaptı ya annesi söyledi doğuma girmeden bir elma ısırdı ama yemedi sakladılar gittim ben yedim o elmayı.. böylece benim de bebeğim olacakmış :)))
ah benim kocişim mesleği bıraksa aç kalırız gidip iş isteyemez çok utangaç hiç bana çekmemiş ölür kimseden sü isteyemez bırak işi
kız insan mikrop kapar ha ha bak negüzel ayşem sen gittin bi peygamber kanından gelen zata onun yüzü suyu hürmetine rabbimden istdin en büyük inanç bu canım hiiiiiiç merak etme zaten hayırlıysa senin için kesin olur olmazsada bilki hayırsızdır
amaan iyi kötü işleri var ya ona da şükür yoksa iş nerde olsa zor illa bi ağız kokusu çekiliyor..
aynen :)))))))))
:))))))))))) ilk defa duydum...bilsemki oyle birsey olacak butun doguma giren kadinlara elma isirttirir hepsini yerdim :))))) canim insallahh Rabbim herseyin hayirlisini versinnnn..kucaklarimizi bebis ile doldursun...optum canim dostlarim cokkkkkk.....grs yarin insallah...
ah benim kocişim mesleği bıraksa aç kalırız gidip iş isteyemez çok utangaç hiç bana çekmemiş ölür kimseden sü isteyemez bırak işi
aman allah düzenlerimizi bozmasıın zor valla işsizlik..
ay yok zaten o kadar delirmedim. istersem birtek rabbimden mübarek zatların hürmetine isterim o kadar.. ötesi günah artık..
elma melma da işin esprisi..
amaaa şu salı yok muuu :)))
ay yok zaten o kadar delirmedim. istersem birtek rabbimden mübarek zatların hürmetine isterim o kadar.. ötesi günah artık..
elma melma da işin esprisi..
amaaa şu salı yok muuu :)))
aman allah düzenlerimizi bozmasıın zor valla işsizlik..
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin valla şükür takır takır alıyoz maaşımızı oda olmasa Allah göstermesin
:))))))))))))) deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allah seni çocuk sahibi etsin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?