ah benim kocişim mesleği bıraksa aç kalırız gidip iş isteyemez çok utangaç hiç bana çekmemiş ölür kimseden sü isteyemez bırak işi
işte çiftler birbirini tamamlıyor bir taraf hep daha baskın oluyor...benimkide der sen hiç korkma limon satarım taş taşırım yinede aç bırakmam seni der...zaten 2 senesi kaldı emekliliğine kendimiz ödüyoruz sigortasını...azda olsa bi maaşda gelcek memlekette evimizde var iyi kötü hiç olmadı oraya gideriz diyor
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin valla şükür takır takır alıyoz maaşımızı oda olmasa Allah göstermesin
ayy benimkini düzgün alıyoruz da biz eşiminki bölük pörçük artık ayın kaçında olursa... insan sinir oluyor paranın bereketi olmuyor bölününce..
işte çiftler birbirini tamamlıyor bir taraf hep daha baskın oluyor...benimkide der sen hiç korkma limon satarım taş taşırım yinede aç bırakmam seni der...zaten 2 senesi kaldı emekliliğine kendimiz ödüyoruz sigortasını...azda olsa bi maaşda gelcek memlekette evimizde var iyi kötü hiç olmadı oraya gideriz diyor
amaaan deliler yazmışlar felaket senaryosunu.. neden bozulsun durduk yere düzeniniz. geçim denen nedir ki hepsi olur Allah sağlık versin..
oooooooooooo benim eşimin emekliliğine en az 15 sene var dır :))))) bizimde memlekette bi ev var zaten başka da ne param ne pulum evinde kıredisi var hala ama ona şükür benimki hiç bişi yapamaz diyom ben bazen artık bişeklde atılırsan işten ben çalışırım sen eve bakarsın diyom ben de az para kazanmıyodum 5 sene evvel 1000 tl maaş alıyodum işimde çok hırslıyımdır dediğingibi birbirimizi tamamlıyoz :)))))))))bende ne varsa onda hiçbiriyok :)))))))))
ayy benimkini düzgün alıyoruz da biz eşiminki bölük pörçük artık ayın kaçında olursa... insan sinir oluyor paranın bereketi olmuyor bölününce..
öle olmaz ya tabi bende çalışırken şirket personele yapardı bana yapamıyodu ben muhasebedeydim zaten ama işcilere yapardı yazık insanlar garibanlar bölük pörçük o maaşı mahvederlerdi((((( hiç bi bereketini göremezlerdi sinir olurdum
oooooooooooo benim eşimin emekliliğine en az 15 sene var dır :))))) bizimde memlekette bi ev var zaten başka da ne param ne pulum evinde kıredisi var hala ama ona şükür benimki hiç bişi yapamaz diyom ben bazen artık bişeklde atılırsan işten ben çalışırım sen eve bakarsın diyom ben de az para kazanmıyodum 5 sene evvel 1000 tl maaş alıyodum işimde çok hırslıyımdır dediğingibi birbirimizi tamamlıyoz :)))))))))bende ne varsa onda hiçbiriyok :)))))))))
çevremde de hep öyle biri ne kadar iş bitirici ise biri de okadar pasif...bizde de pasif olan ben
öle olmaz ya tabi bende çalışırken şirket personele yapardı bana yapamıyodu ben muhasebedeydim zaten ama işcilere yapardı yazık insanlar garibanlar bölük pörçük o maaşı mahvederlerdi((((( hiç bi bereketini göremezlerdi sinir olurdum
işte benimkiyle borçları ödüyoruz onunki de gelince yiyoruz... tabi o gelene kadar hep kredi kartı..
çevremde de hep öyle biri ne kadar iş bitirici ise biri de okadar pasif...bizde de pasif olan ben
:)))))))))))))))))))))))))))))))
işte benimkiyle borçları ödüyoruz onunki de gelince yiyoruz... tabi o gelene kadar hep kredi kartı..
he bizde öle ayın 15 ine kadar karttan çek çek 15 inde öde sonra bidahaki 15 e kadar çek çek :))))))))
ay kızlar bende kaçıyım bugün yalvar yakar adamı pazara zor götürdüm karşılığında akşam sana meyve soyarım dedim saat kaç oldu haftaya inadına götürmez beni pazara zaten bi pazarım var dışarı çıktığım onuda marketten alırım derse çıldırıırm :)))))))))))
ay kızlar bende kaçıyım bugün yalvar yakar adamı pazara zor götürdüm karşılığında akşam sana meyve soyarım dedim saat kaç oldu haftaya inadına götürmez beni pazara zaten bi pazarım var dışarı çıktığım onuda marketten alırım derse çıldırıırm :)))))))))))
iyi geceler canım
ben de çıkayım da yarın giyeceklerimizi falan ayarlarım yatarım malum tatil bitti(
öptüm sizi.
canım 17 yumurta gerçekten çok iyiiyi pazarlar kızlar şöyle hem bir bakayım hemde tedavim hakkında size bilgi vereyim dedim dün yumurtalarım toplandı 17 yumurtaşaşkınlık içindeyim hala geçen tedavimde 8 yumurta vardı neyse
8 tanesi olgun 6 taneside lab. ortamında olgunlaştırılacak herşey yolunda giderse 14 yumurtam olacak ve dondurma şansım da olacak inş. gerekte kalmaz
doktorum benle çok ilgilendi çok memnun kaldım kulağım telefonda merkezden gelicek haberleri bekliyorum sizleri veriyorum
ayşem çok mutlu oldum kıızz en sonunda oldu bimbambomhuuuu herkes nerdeee bir girip kaçmışsınız.. bitmedi mi pazar gezmeleriniz biz şöyle bir dolanıp geldik hava buz gibiydi.. şimdi de yapacak bişey yok canım sıkıldı..
hiiiç kanamam olmadı yarın akşam ararrım hocayı biraz daha zaman geçsin belki yarın olur diye bekliyorum. eğer olmazsa belki de salı başlarız..
ayşem bu salı muhabbeti bana kendimi hatırlattıya bişey diycem dövmeyin ama salı sallanmaz di mi?:18::18::18:
kızlar hep söyleyecem söyleyecem unutuyorum
facede beni kabul ettiğiniz için çok teşekkürler canlar
resimlerinize ayrı ayrı baktım hepiniz çok tatlısınız
umudumu fazla göremedim ama çıtı pıtı narin bir hatun
nurcana annelik çok yakışmış
ayşemin yüzü çok güzel allah izin verirse annelik yüzünü dahada güzelleştirecek
başka isteyen olursa ekleyelim biribirimizi kızlar o kadar şey paylaşıyoruz dimi ama
hilbaycım bende ist'teyim sorun tam olarak ney canım merkezmi araştırıyorsun :96:
[COLOgünaydın yol arkadaşlarım
süprizlerle dolu bir hafta geçirirz inşşşşR="red"][/COLOR]
selam kızlar
süper muhabbetinize bittim yaaa bir ben yokmuşum
şu salı muhabbetine ayrıca çok güldüm ayşem allah seni ne etmeye
ikizlerin olsuunn emiii
canım 17 yumurta gerçekten çok iyi
inşallah hepsi sağlıklı embiriyo olular sonra göbişte bebiş
hakkında hayırlısı olsun canım
ayşem çok mutlu oldum kıızz en sonunda oldu bimbambom
hayırlısıyla gelsin iğneler olsun bebişler
ayşem bu salı muhabbeti bana kendimi hatırlattı
benimde 2. tedavimmi ne salıya denk geliyordu takmıştım kafaya senin gibi ir ara :26:
canım boşver gününü hayırlısıyla sen başlada herşey olup bitecek bir anda
sonra bekleki geçsin 12 gün
bu arada tedavin belli oldumu uzunmu kısamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?