[COLOgünaydın yol arkadaşlarım
süprizlerle dolu bir hafta geçirirz inşşşşR="red"][/COLOR]
günaydın kızlar
inşallah yeterim güzel bir hafta olsun bizim için,
ayşem hayırlısıyla tedavisine başlasın
yeterimin eşi hayırlısıyla ameliyatını olup şifa bulsun
nurcanımın prensesi sağlıkla annişinin karnında büyümeye devam etsin
pembecimden güzel haberler alalım bu hafta
hilbayın test sonuçları iyi çıksın oda hayırlısıyla tedavisine başlayabilsin
umudum'un umutları yeşersin
lotus83'ün sağlıklı bir sürü embrişi olsun sonra bebişi göbişine konsun
derincim yaşadığı üzücü olayı hayırlısıyla atlatabilsin,rabbim içine ferahlık versin
nazemir-tweety25-ben ve şu an aklıma aklıma gelmeyen diğer arkadaşlara rabbim güzel haberlerle dolu mutlu bir hafta nasip etsin
hee birde allah osman beye sabırlar versin bu kadar çok kadınla uğraşmak sabır iş olsa gerek
o kadar ismi geçiyor topiğimizde onuda dileklerimize katmadan olmazdı
günaydın kızlar
derincim yaşadığı üzücü olayı hayırlısıyla atlatabilsin,rabbim içine ferahlık versin
nazemir-tweety25-ben ve şu an aklıma aklıma gelmeyen diğer arkadaşlara rabbim güzel haberlerle dolu mutlu bir hafta nasip etsin
hee birde allah osman beye sabırlar versin bu kadar çok kadınla uğraşmak sabır iş olsa gerek
günaydın kızlar
kızlar ben duru için 250 tefriciyeyi bitirdim. Allahım kabul ederse.
Allah duruya bugün olmsada en yakın zamanda yüzünü güldürsün, tedaviye gerek kalmadan hamileyim haberlerini vermeyi nasip etsin... Allah en yakın zamanda sağlıklı bebeiğine kavuştursun inşallah...
kızlar hepinize selamlar.......
nurcancım çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin ya da artık iki iyilikten biri.. sen kendini çok üzme olur mu?
canım benden listeye tamamdır hemen başlıyorum.
bu arada diğer tarafa da yazdım poposu fırfırlı çoraplardan buldum aldım gelirken getiricem kısmetse :))
nurcancım çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin ya da artık iki iyilikten biri.. sen kendini çok üzme olur mu?
bu arada diğer tarafa da yazdım poposu fırfırlı çoraplardan buldum aldım gelirken getiricem kısmetse :))
Çok geçmiş olsun inşallah bende ayşeye katılıyorum herşeyin hayırlısı hepimiz hakkında ama sen çok değerli bir emanet taşıyorsun bunu zaten biliyorsun. Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah.
okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin
nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1000
umudumsun-----500
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
ayşe------------444
kızlar Allahın izniyle şimdiki tefriciye benim için okunacak rabbim ,nşallah kızımı sağ sağlim bana kavuşturur
ismim nurcan
birde kızlar içinizden biri listeyle ilgilenirse sevinirim ben yarın karşıya ailemin yanına geçicem babannem yoğunbakımda doktor kurtulamaz demiş büyük ihtimalle bir süre sık giremem bakar çıkarım sanırım sadece yarın akşama kadar burdayım biri ilgilrenirse sevinirim
nurcancım nazemircim sağolun hepberaber nice sağlıklı huzurlu yıllara inşallah..
nurcan saçmalama benim içimden geldi ki aldım delirtme beni
ya bugün kabus gibi burası içinde bankaya kesilmiş faturalar olan dosya kaybettim çıldırıcam utanmadan da buralarda geziyorum.. bi de salak salak sırıtıyorum yarın iğne olcam ya sevincimden ölüyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?