bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

günaydın canlaaarr
2 gün işe gelmedin heryer karışmış şeytan karı boşuyor burda bugün pek bakamam size
ama öpüyorum hepinizi iyi ki varsınız..
mutlu bir hafta dilerim..

günaydın kızlar

[COLOgünaydın yol arkadaşlarım
süprizlerle dolu bir hafta geçirirz inşşşş
R="red"][/COLOR]

inşallah yeterim güzel bir hafta olsun bizim için,

ayşem hayırlısıyla tedavisine başlasın
yeterimin eşi hayırlısıyla ameliyatını olup şifa bulsun
nurcanımın prensesi sağlıkla annişinin karnında büyümeye devam etsin
pembecimden güzel haberler alalım bu hafta
hilbayın test sonuçları iyi çıksın oda hayırlısıyla tedavisine başlayabilsin
umudum'un umutları yeşersin
lotus83'ün sağlıklı bir sürü embrişi olsun sonra bebişi göbişine konsun
derincim yaşadığı üzücü olayı hayırlısıyla atlatabilsin,rabbim içine ferahlık versin
nazemir-tweety25-ben ve şu an aklıma aklıma gelmeyen diğer arkadaşlara rabbim güzel haberlerle dolu mutlu bir hafta nasip etsin

hee birde allah osman beye sabırlar versin bu kadar çok kadınla uğraşmak sabır iş olsa gerek
o kadar ismi geçiyor topiğimizde onuda dileklerimize katmadan olmazdı

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

canım hepimiz için mutlu bir hafta olsun...

bende bi merhaba diyeyim dedim ... çünkü bugün giremeyecem eşim izinli bugün gezecez artık gece gireriz eve...yarın görüşmek üzere...

aminnn canım inşallah hepimiz güzell haberler alrız

kızlar ben duru için 250 tefriciyeyi bitirdim. Allahım kabul ederse.

Allah duruya bugün olmsada en yakın zamanda yüzünü güldürsün, tedaviye gerek kalmadan hamileyim haberlerini vermeyi nasip etsin... Allah en yakın zamanda sağlıklı bebeiğine kavuştursun inşallah...

kızlar hepinize selamlar.......

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-

derin için okunacak tefriciye listesi

nurcan----------500------------okundu
umudumsun-----500------------okundu
pembe_86-------500-----------okundu
tweety25--------500-----------okundu
nazemir----------500----------okundu
ayşe------------444---------okundu
ceylin-----------250---------okundu
yeter-----------500---------okundu
derin------------500---------okundu
Hilbay-----------250---------okundu

rabbim duaların yüzüsuyu hürmetine en kısa zamanda şimdiki acısını unutturup arkadaşımızı hamilelikle taçlandırsın inşallah sağlıkve hayırlı bir bebek nasip etsin

Allah kabul etsin canım arkadaşımız derin

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

nurcan----------1000
umudumsun-----500
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
ayşe------------444

kızlar Allahın izniyle şimdiki tefriciye benim için okunacak rabbim ,nşallah kızımı sağ sağlim bana kavuşturur

ismim nurcan

birde kızlar içinizden biri listeyle ilgilenirse sevinirim ben yarın karşıya ailemin yanına geçicem babannem yoğunbakımda doktor kurtulamaz demiş büyük ihtimalle bir süre sık giremem bakar çıkarım sanırım sadece yarın akşama kadar burdayım biri ilgilrenirse sevinirim

nurcancım çok geçmiş olsun canım Allah şifasını versin ya da artık iki iyilikten biri.. sen kendini çok üzme olur mu?
canım benden listeye tamamdır hemen başlıyorum.
bu arada diğer tarafa da yazdım poposu fırfırlı çoraplardan buldum aldım gelirken getiricem kısmetse :))

Çok geçmiş olsun inşallah bende ayşeye katılıyorum herşeyin hayırlısı hepimiz hakkında ama sen çok değerli bir emanet taşıyorsun bunu zaten biliyorsun. Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah.

canım sağol diğer tarafada yazdım ama burayada yazim sabah arıcaktım seni ama 8 de haberi alınca herşey kaldı vallacanım yani yaşın kutlu olsun herşey gönlünce olsun
çorap konusunda diğertarafada yazdım geldiğinde ücretini alacaksın bukez

başım çok kötü kızlar ben çıkıım arrada girip bakarım yine ay eşimde nöbetci bugün bütün gece uyumadım sabahta haberi alınca uyuyamadım çok kötüyüm yaaaaaaa

doğum günün kutlu olsun...inşallah seneye bebeğinle kutlarsın

nurcancım nazemircim sağolun hepberaber nice sağlıklı huzurlu yıllara inşallah..
nurcan saçmalama benim içimden geldi ki aldım delirtme beni
ya bugün kabus gibi burası içinde bankaya kesilmiş faturalar olan dosya kaybettim çıldırıcam utanmadan da buralarda geziyorum.. bi de salak salak sırıtıyorum yarın iğne olcam ya sevincimden ölüyorum :)))

canım babannene çok geçmişler olsun
rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin
sende kendine dikkat et canım...

canım diğer topikde de yazdım doğum günün kutlu olsun inşallah Rabbim hediyen olarak bi bebiş nasip eder sana
bu arada bende adet oldum yarın kontrole gidiyorum canım inşallah Allahım hakkımızda hayırlı olani tez vakitte nasip eder bize ve tüm isteyen arkadaşlara

ayşecanım doğumgünün kutlu olsun canım
rabbim yeni yaşında sana gönlündeki tüm dileklerini hayırlısıyla nasip etsin inşallah

elimde olsada gerçeğini verebilseydim bu pisili pastada senin için canım
[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…