- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
canım diğer topikde de yazdım doğum günün kutlu olsun inşallah Rabbim hediyen olarak bi bebiş nasip eder sana
bu arada bende adet oldum yarın kontrole gidiyorum canım inşallah Allahım hakkımızda hayırlı olani tez vakitte nasip eder bize ve tüm isteyen arkadaşlara
canım yazmaya unutmuşum bende teyit ediyorum ve hemen başlıyorum rabbimin izniyle sağlıkla kızına kavuşman dileğiyle canım listeyide merak etme biz idare ederiz...okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin
nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi
nurcan----------1000
umudumsun-----500
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
ayşe------------444
kızlar Allahın izniyle şimdiki tefriciye benim için okunacak rabbim ,nşallah kızımı sağ sağlim bana kavuşturur
ismim nurcan
ay bi terslik çıkmasında başla da gelsin senin yaramaz gerisi hiç önemli değil bulursun dosyayıda bitirirsi işlerinide canım sen kendini hiç strese sokmanurcancım nazemircim sağolun hepberaber nice sağlıklı huzurlu yıllara inşallah..
nurcan saçmalama benim içimden geldi ki aldım delirtme beni
ya bugün kabus gibi burası içinde bankaya kesilmiş faturalar olan dosya kaybettim çıldırıcam utanmadan da buralarda geziyorum.. bi de salak salak sırıtıyorum yarın iğne olcam ya sevincimden ölüyorum :)))
sağol canım amincanım babannene çok geçmişler olsun
rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin
sende kendine dikkat et canım...
canım diğer topikde de yazdım doğum günün kutlu olsun inşallah Rabbim hediyen olarak bi bebiş nasip eder sana
bu arada bende adet oldum yarın kontrole gidiyorum canım inşallah Allahım hakkımızda hayırlı olani tez vakitte nasip eder bize ve tüm isteyen arkadaşlara
ayşecanım doğumgünün kutlu olsun canım
rabbim yeni yaşında sana gönlündeki tüm dileklerini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
elimde olsada gerçeğini verebilseydim bu pisili pastada senin için canım
[/url][/IMG]
ay mümkün olsaydıda gerçekten bi süpriz yapabilseydik ne kötü farklı yerlerde yaşamak
canım okuyabilirsen benim için iyi olur ben bugece ne okurum çünkü yarın ne olur bilememmerhaba canlar...guzel dilekleriniz icin cokkk sagaolun kzilar...nurcan listeyle ilgileniriz aklin geride kalmasin..ama 1000 tane ben aliyorum tamammi..seninkini 500 yapalim..eger girersen onayla mutlaka yazdigimi....tamammi canimmm....
canım zaten benden sonra sen varsın sonra bitiyo liste meryem suresine başlıcazbende baslıyorum cnm.
sonrada bana okuyabilirmiyiz arkadaslar? sırada baska biri yoksa eger
keskeee((( ne guzel olurdu..canim listeyi yeniden duzenleyelim benim 1000 senin 500 olsun tamammi
canım okuyabilirsen benim için iyi olur ben bugece ne okurum çünkü yarın ne olur bilemem
canım zaten benden sonra sen varsın sonra bitiyo liste meryem suresine başlıcaz
nurcancım nazemircim sağolun hepberaber nice sağlıklı huzurlu yıllara inşallah..
nurcan saçmalama benim içimden geldi ki aldım delirtme beni
ya bugün kabus gibi burası içinde bankaya kesilmiş faturalar olan dosya kaybettim çıldırıcam utanmadan da buralarda geziyorum.. bi de salak salak sırıtıyorum yarın iğne olcam ya sevincimden ölüyorum :)))
olur canim yeni listeyi oyle yapalim..ben okurum 1000 taneyi hayatim seve seve..sen icini rahat tut..hatta gitmeden once topge gir okudugun sayiyi yaz..ben ustunutamamlarim tamammi...sorun degil yani..1000 de olur fazlasida olur canim benim...
canım bintanei okusan bile kafi sn sonra fatihana devam et ben akşam uyumıcam zaten eşim nöbetci sabahakadar ayaktayım mecbur okurum 500 taneyi ama girerim yarın gündüz topiğe eşim gelince gidicez karşıya haberi yoktu nöbete gitti dönemiyoda
Sağol canım hepimiz için en güzel hediye bebek kokusu.. Bu hasretle yanmamız son bulsun artık..canım diğer topikde de yazdım doğum günün kutlu olsun inşallah Rabbim hediyen olarak bi bebiş nasip eder sana
ayşecanım doğumgünün kutlu olsun canım
rabbim yeni yaşında sana gönlündeki tüm dileklerini hayırlısıyla nasip etsin inşallah
elimde olsada gerçeğini verebilseydim bu pisili pastada senin için canım
[/url][/IMG]
sağol canım allah razı olsungünaydın kızlar
inşallah yeterim güzel bir hafta olsun bizim için,
ayşem hayırlısıyla tedavisine başlasın
yeterimin eşi hayırlısıyla ameliyatını olup şifa bulsun
nurcanımın prensesi sağlıkla annişinin karnında büyümeye devam etsin
pembecimden güzel haberler alalım bu hafta
hilbayın test sonuçları iyi çıksın oda hayırlısıyla tedavisine başlayabilsin
umudum'un umutları yeşersin
lotus83'ün sağlıklı bir sürü embrişi olsun sonra bebişi göbişine konsun
derincim yaşadığı üzücü olayı hayırlısıyla atlatabilsin,rabbim içine ferahlık versin
nazemir-tweety25-ben ve şu an aklıma aklıma gelmeyen diğer arkadaşlara rabbim güzel haberlerle dolu mutlu bir hafta nasip etsin
hee birde allah osman beye sabırlar versin bu kadar çok kadınla uğraşmak sabır iş olsa gerek
o kadar ismi geçiyor topiğimizde onuda dileklerimize katmadan olmazdı
canım bende başlarım yarın inşş kızlar ben yarın eşimle has gideceğim izin verilerse yanında kalırım tefricye için nurcandan telefonunu aldım ona yazarımokunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-
derin için okunacak tefriciye listesi
nurcan----------500------------okundu
umudumsun-----500------------okundu
pembe_86-------500-----------okundu
tweety25--------500-----------okundu
nazemir----------500----------okundu
ayşe------------444---------okundu
ceylin-----------250---------okundu
yeter-----------500---------okundu
derin------------500---------okundu
Hilbay-----------250---------okundu
rabbim duaların yüzüsuyu hürmetine en kısa zamanda şimdiki acısını unutturup arkadaşımızı hamilelikle taçlandırsın inşallah sağlıkve hayırlı bir bebek nasip etsin
Alllaaaaaah 5,30 oldu kurtulduuuumm... Şimdi bankadan kızlarla kahve içmeye gidiyoruz daha sonra kutlamalar eşimle romantik bir yemekle devam edecek artık lahmacun mu olur dürüm mü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?