bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ayy canım yeni tedaviye start veriyorsunuz ne güzel ben şimdiden heyecanlandım
rabbim inşallah bu kez yüzünüzü güldürür canım
hadi bakalım tedavidekiler çoğalıyor burnuma taze anne adayı kokusu geliyor

merhaba canlar...guzel dilekleriniz icin cokkk sagaolun kzilar...nurcan listeyle ilgileniriz aklin geride kalmasin..ama 1000 tane ben aliyorum tamammi..seninkini 500 yapalim..eger girersen onayla mutlaka yazdigimi....tamammi canimmm....

aysemmmm dogum gunun kutlu olsun..iyki varsin..iyki seni tanidim..iyki seninle cok seyler paylastim..dilerim bir omur boyu arkadaslaigimzi devam eder...devam ederken bebislerimizde gelir insallah...cok cok optum..nice nice guzel yillara insallahhhhh canimmmm

canım yazmaya unutmuşum bende teyit ediyorum ve hemen başlıyorum rabbimin izniyle sağlıkla kızına kavuşman dileğiyle canım listeyide merak etme biz idare ederiz...

ay bi terslik çıkmasında başla da gelsin senin yaramaz gerisi hiç önemli değil bulursun dosyayıda bitirirsi işlerinide canım sen kendini hiç strese sokma
ya ama hayatım içinden geliyoda sende bak sabahın köründe kalkıp işegidiyon 3 kuruş kazancam diye hakkını nasıl öderim ben senin
canım babannene çok geçmişler olsun
rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin
sende kendine dikkat et canım...

sağol canım amin

canım inşallah herşeyin hayırlı olur başlarsın tedavine ve yavruna kavuşursun

ay mümkün olsaydıda gerçekten bi süpriz yapabilseydik ne kötü farklı yerlerde yaşamak

merhaba canlar...guzel dilekleriniz icin cokkk sagaolun kzilar...nurcan listeyle ilgileniriz aklin geride kalmasin..ama 1000 tane ben aliyorum tamammi..seninkini 500 yapalim..eger girersen onayla mutlaka yazdigimi....tamammi canimmm....
canım okuyabilirsen benim için iyi olur ben bugece ne okurum çünkü yarın ne olur bilemem
bende baslıyorum cnm.

sonrada bana okuyabilirmiyiz arkadaslar? sırada baska biri yoksa eger
canım zaten benden sonra sen varsın sonra bitiyo liste meryem suresine başlıcaz

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------1000
nurcan-----------500
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
ayşe------------444

kızlar Allahın izniyle şimdiki tefriciye benim için okunacak rabbim ,nşallah kızımı sağ sağlim bana kavuşturur

ismim nurcan

canım okuyabilirsen benim için iyi olur ben bugece ne okurum çünkü yarın ne olur bilemem

canım zaten benden sonra sen varsın sonra bitiyo liste meryem suresine başlıcaz

olur canim yeni listeyi oyle yapalim..ben okurum 1000 taneyi hayatim seve seve..sen icini rahat tut..hatta gitmeden once topge gir okudugun sayiyi yaz..ben ustunutamamlarim tamammi...sorun degil yani..1000 de olur fazlasida olur canim benim...

Alemsin Ayşe,
iğne olacağı için sevinen kaç insan vardır bu dünyada. Ama ne yapalım dimi biz yoldan gönüllü çıktık :) Artık biliyoruz kimse bize gül bahçesi vaadetmedi. Yavrularımız gelsinde biz hepsini unutmaya razıyız. İnşallah bir sonraki doğumgününde kucağında yavrunla mutlu olacaksın.

olur canim yeni listeyi oyle yapalim..ben okurum 1000 taneyi hayatim seve seve..sen icini rahat tut..hatta gitmeden once topge gir okudugun sayiyi yaz..ben ustunutamamlarim tamammi...sorun degil yani..1000 de olur fazlasida olur canim benim...

canım bintanei okusan bile kafi sn sonra fatihana devam et ben akşam uyumıcam zaten eşim nöbetci sabahakadar ayaktayım mecbur okurum 500 taneyi ama girerim yarın gündüz topiğe eşim gelince gidicez karşıya haberi yoktu nöbete gitti dönemiyoda

canim cok gecmis olsun babannen icin...insallah Rabbim hayirlisini versin...ama dedigim gibi hic sorun degil 500 tane okuyamasanda sen ben ustunu tamamlarim tamami..senin icin rahat olsun hayatim..

Sağol canım hepimiz için en güzel hediye bebek kokusu.. Bu hasretle yanmamız son bulsun artık..

Sağol canım benim inşallah senin de kalbinde tüm muradın gerçek olsun

Alllaaaaaah 5,30 oldu kurtulduuuumm... Şimdi bankadan kızlarla kahve içmeye gidiyoruz daha sonra kutlamalar eşimle romantik bir yemekle devam edecek artık lahmacun mu olur dürüm mü :)))

sağol canım allah razı olsun
canım bende başlarım yarın inşş kızlar ben yarın eşimle has gideceğim izin verilerse yanında kalırım tefricye için nurcandan telefonunu aldım ona yazarım
Alllaaaaaah 5,30 oldu kurtulduuuumm... Şimdi bankadan kızlarla kahve içmeye gidiyoruz daha sonra kutlamalar eşimle romantik bir yemekle devam edecek artık lahmacun mu olur dürüm mü :)))

canım iyi senelerrrrrrrrrr

Son düzenleme:
evet kızlar salı gerçekten sallandı.. aradım hocayı çok acele etmeyelim yarın da geçsin seni çarşamba bir muayene edeyim ondan sonra başlarız dedi (( kızmayın bana ama bu bir güncük için bile çoook ağladım ne güzel iğne olacaktım ben yarın yaaaa:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…