ay bi terslik çıkmasında başla da gelsin senin yaramaz gerisi hiç önemli değil bulursun dosyayıda bitirirsi işlerinide canım sen kendini hiç strese sokma
ya ama hayatım içinden geliyoda sende bak sabahın köründe kalkıp işegidiyon 3 kuruş kazancam diye hakkını nasıl öderim ben senin
aysemmmm dogum gunun kutlu olsun..iyki varsin..iyki seni tanidim..iyki seninle cok seyler paylastim..dilerim bir omur boyu arkadaslaigimzi devam eder...devam ederken bebislerimizde gelir insallah...cok cok optum..nice nice guzel yillara insallahhhhh canimmmm
evet kızlar salı gerçekten sallandı.. aradım hocayı çok acele etmeyelim yarın da geçsin seni çarşamba bir muayene edeyim ondan sonra başlarız dedi(( kızmayın bana ama bu bir güncük için bile çoook ağladım ne güzel iğne olacaktım ben yarın yaaaa:95:
hıhhhhhhh siz öpün birbirinizicanım beniiim sen şöyle aysemm diyorsun ya nasıl hoşuma gidiyor.. bol bebişli uzun ömürlü olsun dostluğumuz..ben de seni öptüm canım..
evet kızlar salı gerçekten sallandı.. aradım hocayı çok acele etmeyelim yarın da geçsin seni çarşamba bir muayene edeyim ondan sonra başlarız dedi(( kızmayın bana ama bu bir güncük için bile çoook ağladım ne güzel iğne olacaktım ben yarın yaaaa:95:
üff nurcan o kadarcık parayla ne batarım ne çıkarım dert etme sen kendine.. keşke çok param olsa da her gördüğümü alsam
var ya sinirim bozulmuş galiba bir gün için içimi çeke çeke bir ağladım bir ağladım.. yarın sanki koca bir yılmış gibi geliyor..sadis garı iğne olamadım diye ağladınmı
kuzum geç olsun güç olmasın
inşş başlayacaksın ve bebişin gelecekseni anne yapacak inşşşş
hıhhhhhhh siz öpün birbirinizibenide burada ayırn bakalım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben sizi tek yakalarsam görürsünüz günün
off sanki ben kovalıyorum o kaçıyor yaaa ne osmanmış kardeşim kocam koşturmadı bu kadar peşinden..saada yaanılmıyo kaç gündür salıdan korkuyodun bak daha ne istiyon hadi belki çarşamba balarsın gönlüne göre olmuş olur hem
sağol canım inşallah her gördüğünü kendi sıpana almayı nasip etsin rabbim :))))))))) çifter çifter
var ya sinirim bozulmuş galiba bir gün için içimi çeke çeke bir ağladım bir ağladım.. yarın sanki koca bir yılmış gibi geliyor..
anaaam ne zaman ayırdık biz seniii.. kıskanç kadın..huysuz ve tatlı kadın
off sanki ben kovalıyorum o kaçıyor yaaa ne osmanmış kardeşim kocam koşturmadı bu kadar peşinden..
amiiin Allah güç versin de ben hem seninkine alırım hem banununkine (ist.daki arkadaşım) hem kendiminkine..
canım benim ya sende bu yürek varken eminim rabbim seni kolluyodur hakkında ne hayıırlıysa onu veriyodur inşallah bukez rabbim hakkında hayırlı görür yavrunu verirsana gerçekten çok değişik bi insansın seningibisini hiç tanımadım hayatımda
canım yaa ağlamış boncul boncuk
ayşecim o kadar çok hasretizki 1 gün bile bizi böyle ağlatabiliyor
varsın olsun çarşamba olsun canım yaterki sonu güzel olsun
ay birde çarşamba çarşafa dolanır deme bak
ayy çok orjinalimdir tam deli...
ayy çok orjinalimdir tam deli...
böyle deliye herkez hasret valla
hııı evdekilere iştekilere sor bir de nasıl yaka silkmişler benden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?