bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

üff nurcan o kadarcık parayla ne batarım ne çıkarım dert etme sen kendine.. keşke çok param olsa da her gördüğümü alsam

canım beniiim sen şöyle aysemm diyorsun ya nasıl hoşuma gidiyor.. bol bebişli uzun ömürlü olsun dostluğumuz..ben de seni öptüm canım..

sadis garı iğne olamadım diye ağladınmı
kuzum geç olsun güç olmasın
inşş başlayacaksın ve bebişin gelecek seni anne yapacak inşşşş

canım beniiim sen şöyle aysemm diyorsun ya nasıl hoşuma gidiyor.. bol bebişli uzun ömürlü olsun dostluğumuz..ben de seni öptüm canım..
hıhhhhhhh siz öpün birbirinizi benide burada ayırn bakalım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben sizi tek yakalarsam görürsünüz günün

saada yaanılmıyo kaç gündür salıdan korkuyodun bak daha ne istiyon hadi belki çarşamba balarsın gönlüne göre olmuş olur hem

sadis garı iğne olamadım diye ağladınmı
kuzum geç olsun güç olmasın
inşş başlayacaksın ve bebişin gelecek seni anne yapacak inşşşş
var ya sinirim bozulmuş galiba bir gün için içimi çeke çeke bir ağladım bir ağladım.. yarın sanki koca bir yılmış gibi geliyor..
hıhhhhhhh siz öpün birbirinizi benide burada ayırn bakalım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben sizi tek yakalarsam görürsünüz günün

anaaam ne zaman ayırdık biz seniii.. kıskanç kadın..huysuz ve tatlı kadın

saada yaanılmıyo kaç gündür salıdan korkuyodun bak daha ne istiyon hadi belki çarşamba balarsın gönlüne göre olmuş olur hem
off sanki ben kovalıyorum o kaçıyor yaaa ne osmanmış kardeşim kocam koşturmadı bu kadar peşinden..
sağol canım inşallah her gördüğünü kendi sıpana almayı nasip etsin rabbim :))))))))) çifter çifter

amiiin Allah güç versin de ben hem seninkine alırım hem banununkine (ist.daki arkadaşım) hem kendiminkine..

Kalbindeki gerçek olmuş niye üzüldün ki. Salı başlamış olsaydın tedaviye hep bir terslik arıyor olacaktın. Muhtemelen şu çarşafa dolanan çarşambayı da bertaraf ettiğine göre perşembe veya hyırlı gün cuma başlarsın iğnelere

huysuz ve tatlı kadın haa
canım her şey çok güzel olcak
yüreğin gibi inşşşşşşşşş

canım benim ya sende bu yürek varken eminim rabbim seni kolluyodur hakkında ne hayıırlıysa onu veriyodur inşallah bukez rabbim hakkında hayırlı görür yavrunu verirsana gerçekten çok değişik bi insansın seningibisini hiç tanımadım hayatımda

ayy çok orjinalimdir tam deli...

canım yaa ağlamış boncul boncuk
ayşecim o kadar çok hasretizki 1 gün bile bizi böyle ağlatabiliyor
varsın olsun çarşamba olsun canım yaterki sonu güzel olsun

ay birde çarşamba çarşafa dolanır deme bak

yeterim kesin çarşambaya ameliyat oluyor sanırım eşin
rabbim yardımcınız olsun canım
inşallah istediğin gibi eşinin yanında olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…