bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

sağol Ceylincim inşallah Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür yuvamızı bebişlerle doldurur

canım inşallah herşeyin hayırlı olur başlarsın tedavine ve yavruna kavuşursun

sağol Nurcanım inşallah Allahım hayırlısını versin

1 gün dediğin nedir ki Ayşecim hemmencecik geçer gider bi bakmışsın transfer gününü yazıyorsun

canım oluyo valla benim bile 9. günüm geçip gidiyo günler... seninde bir bakmışın transver günün gelmiş
bende evde test yapsam çıkarmıki bişey
nurcanın duasına başladım Allah kabul etsin

amin..canim 10.gun kan testinde belli olur..deger biraz dusuk olur ama gebeysen kesinlikle 10.gune belli olur kan testinde..insallah pozitififdir..

amin......halev senin dondurulmus tedavin marttamiydi canim...

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------1000.............okundu
nurcan-----------500
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin...

yeter bugun hasteneye gidecekti sanirim..yarin esinin ameliyati vardi..insallah Rabbim hayirli ve guzel haberler ile donmeyi nasip etsin...kendine cok dikkat et canim..yuregini ferah tut,,seni seviyoruz yetercim...

canım oluyo valla benim bile 9. günüm geçip gidiyo günler... seninde bir bakmışın transver günün gelmiş
canım bence idrarda yapma zaten 2 gün kalmış 12. gün kanda baktır benim idrarda hiç çıkmadı çok ağladım züldüm olmadı diye hatta kafama göre takılıp önemsemedimkan testine bile gitmiyodum nerdeyse sen ne boşa üzül ne boşa sevin istemem net olarak öğrenirsin 2 gün daha
yeter bugun hasteneye gidecekti sanirim..yarin esinin ameliyati vardi..insallah Rabbim hayirli ve guzel haberler ile donmeyi nasip etsin...kendine cok dikkat et canim..yuregini ferah tut,,seni seviyoruz yetercim...

amin canım Allahım yeterin işlerini ras getirsin

benide duayı okudu yazarsan zaten 3-5 bişi kaldı bitiririm ou bugün yemeğimi yapim gidicemya eşime bi iki günlülk yemek yapim ondan sonra dışardan yer zaten

Son düzenleme:
Günaydııııınnn...bugün de akşam olur mu acaba

geçer canım geçer sıkam kendini şimdiden bak yarın inşallah inelere başlıcan lütfen sitrese girme daha gün sayarken
canım giremezsem nete bilki hep cuacınım ayşecim seni çok seviyorum rabbim her muyeneni hayırlara çıkarsın bukez rabbim sağlıklıca bebişinin rahmine yerleşmesiini sağlasın

Son düzenleme:
Geçer tabi ya benimki kuruntu işte ömür geçti yaş oldu ohoooo... Yapma canı test belki bugün çıkmayacak yarın çıkacak boşuna üzülürsün sabret..
olur canimmmm hemencecik olur hemde..sali sallandi bak:))) sali icine sinmemisti hem niye agliyon kisssssssssssssss.....gec olsunda guc olmasin canim benim..
yaa nolu ki hem erken olsa hem de kolay olsaaa
ya kizlar haberleri izlerken hep aklim aysekapadokyada...offff bi haber alabilsek keske ya...umarim esi donmustur yanina..
Ya ben de çok merak ediyorum Allaha emanet.

Canım benim sağol üzme yorma kendini ben sana bir gelişme olursa haber veririm.

1 gün dediğin nedir ki Ayşecim hemmencecik geçer gider bi bakmışsın transfer gününü yazıyorsun

inşallah canım hepimiz hayırlısıyla o günlere çıkalım bir an önce.. tabi önemli olan sonuç, sonuç iyi olsun da bekleriz ya napalım

okunan kişiler

nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin..

Allah kabul etsin canim....kendini cok yorma canim benim....

selam kızlar
nurcanım bitirdim tefriciyeyi
rabbim kabul eylesin sağlıkla bebişine kavuşman dileğiyle canım

okunan kişiler

nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250...............okundu
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin..

Allah kabul etsin canim....kendini cok yorma canim benim....
yormam canım sağol okumuşun bitirmişin Allım duanıkabul etsin katkat fazlasını sana nasip etsin

sanade çok teşekkür ederim celin canım sağol rabbim aynı şekilde sanada dualarını fazlasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…