bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

selam guzellikler...aysemmm doktora gidince haber ver tamammi..bugun gidecektin..ya bu arada sayfayi okumaya giren bu topige giren girmeyen herkes aysekapadokya arkadasmizla gorusen lutfen bizede haber versin...cok merak ediyorum esi dondumu acaba libyadan yaaa

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------1000.............okundu
nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250...............okundu
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin..

kızlar nasılsınız.

Yetercim eşin nasıl oldu... ameliyat bugün müydü. Allahım yanınızda olsun...hayırlı şifalar versin.

Nurcancım babaannene çok geçmiş olsun... Allah şifa versin inşallah.

kızlar erkek infertili hakkında şifalı bitkilerden ne var. keçiboynuzu dışında bileneniz var mı .... eşinde sorun olanlar nasıl yol izledi. benimle paylaşır mısınız..

ceylincim sen istanbulda mıydın. hangi hastanede tedavi oluyorsun....

canim esimi ameliyat yapan dr. her sabah ari sutu bal polen onermisti...bizde sayi malesef cok dusuk ama. sizde sayi kac ve varikosel ameliyati oldumu esin? mutlaka cok iyi bir urologa gidin once..eger imkanin varsa kaan aydosa gidin derim..cunku oncelikli olarak ilac tedavisi oneriyor...birde proxed ve cymplus var..ozellikle proxed adli ilaci bir cok dr tavsiye ediyor...

kızlaaar nerdesiniz yaaa.. ben gittim doktoruma aldım bir torba ilaç geldim :))) ya bismillah diyip yarın sabah başlıyorum iğnelerime geçen seferkinin aynısı yani 14 gün iğne var.. haftaya çarşamba ilk kontrolüme gidicem.. hakkımda hayırlısı olsun inşallah bu sefer hakkımda hayırlı yazılmış zaman gelmiştir.

merhaba kızlar bugün pek gelen olmamış buralara
herkesin bir telaşı var tabii
yeterimin eşi bugün ameliyata girecekti inşallah hayırlısıyla güzel geçmiştir ameliyat
ondan güzel haberler alırız yarın gelebilir belkide öbürgün gelsede haberdar etse bizi son durumlardan....

ayşecim gittinmi osman beye hayırlısıyla sende başlarsın inşallah iğnelere
seninki kısa protokol olacak sanırım hadi hayırlısı canım

ayşekapadokyayı bende merak ediyorum,inşallah iyidirler...

hilbaycım ben şu an beklemedeyim en son tedavimi bahçeci umut tüpbebekte yaptırdım
drum ulun beydi ama olmadı işte
ben sana yazmıştım bazı şeyler bizim kullandığımız kürleri v.s.
biz havuçsuyu kürü,incir kürü,evicap e vitamini,keçiboynuzu pekmezi
ve bol bol çekirdekli siyah üzüm kurusu,dut,badem,ceviz,kabak çekirdeği kullanıyoruz yaklaşık 2 ayı geçti birde arısütü balpolende iyiymiş biz daha başlamadık ona ayrıca çakşırsuyu köküde iyi geliyormuş
bende yazmıştım sana prof kaan aydos var ona bilgilerinizi mail atın bakalım size ne cevap verecek

hadi hayırlısı ayşecim beklenen gün geldi
rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmaz canım
inşallah o hayırlı aman bu zamandır
çok isterim seninde anne olmanı hemde gönülden

kızlar az önce diğer topikte yeterle telde arkadaş konuşmuş
eşi çıkmış ameliyattan ve çok uzun sürmüş
ama şükürkü çıkmışve iyiymiş ve ayılmasını bekliyorlarmış
rabbim inşallah daha beterlerinden korur onları
bir daha böyle şeyler yaşatmaz

kızlar ben bitirdim duamı Allah kabul etsin hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Allah yardımcın olsun canım Hayırlı haberlerle inşallah

hadi hayırlısı ayşecim beklenen gün geldi
rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmaz canım
inşallah o hayırlı aman bu zamandır
çok isterim seninde anne olmanı hemde gönülden
sağol canım salıydı çarşambaydı derken yarın sabah yapıcam ilk iğnemi zaten perşembe için bir bahanem de yoktu iyi oldu..
Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah..
Allah yardımcın olsun canım Hayırlı haberlerle inşallah

Yeni bir yola çıktık bakalım inşallah bu kez sonuç alırız.. Senin de çok az kaldı hadi bakalım inşallah geliyor..

ayşe cim hadi hayırlısı olsun cnm...bugün kaçıncı günündü...kaç folikül göründü...hangi iğnelere başladın....

Canım ne güzel bir haber bu Allah tamamına erdirsin inşallah çok sevindim. Ben akşamüstü yapıyordum iğnelerimi sen sabah yapıyormuşsun yine 3 toz 2 su mu olacak? Ayyy çok heyecanlandım ben şimdi. İsteğin olmuş perşembe hayırlı gün başlıyorsun iğnelere artık hiç sızlanamazsın herşey o kadar çok yolunda gidecekki sen bile şaşıracaksın gör bak :))

aysemmm canim tedavin hayirli olsun canim benim...2 hafta icinde bebisin gelsin konsun gobisine insallah....canim evet ya pek giremedim ben...butun gun haber izliyorum..cok uzuldum libyadaki olaylara..bir kisi malesef vefat etmis...insallah butun herkes sagsalim donebilsin ulkemize...

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------1000.............okundu
nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500...okundu...
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500
Hilbay-----------250
ceylin-----------250.......okundu
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin..

cok sukur yeterin esi sag salim cikmis..cok sevindim ceylin ya..iyki verdin bu haberi..inanilmaz sevindim...

pembe sanirim test gunun yarim..tatlim insallah bebisin gobisindedir...yarin cok guzel haberler ver bize insallah tatlim...

cok sukur yeterin esi sag salim cikmis..cok sevindim ceylin ya..iyki verdin bu haberi..inanilmaz sevindim...

pembe sanirim test gunun yarim..tatlim insallah bebisin gobisindedir...yarin cok guzel haberler ver bize insallah tatlim...

inşallah duruyoladır yarın 11. günüm canım yaptırsam kanda çıkarmıki

kızlar eşim aliyatı oldu bu gün 9.10 saat gibisürdü
dr konuştum iyi geçti dedi şimdi yoğun bakımda
yarın sabahta ben gideceğim

ben duayı bitirdim allah kabul etsin

ben duayı bitirdim allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…