kızlar eşim aliyatı oldu bu gün 9.10 saat gibisürdü
dr konuştum iyi geçti dedi şimdi yoğun bakımda
yarın sabahta ben gideceğim
Allah şifa versin canım inşallah hayırlısıyla yoğun bakımdanda çıkar
sağol canım salıydı çarşambaydı derken yarın sabah yapıcam ilk iğnemi zaten perşembe için bir bahanem de yoktu iyi oldu..
Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah..
Yeni bir yola çıktık bakalım inşallah bu kez sonuç alırız.. Senin de çok az kaldı hadi bakalım inşallah geliyor..
sağol canımkızlar nasılsınız.
Yetercim eşin nasıl oldu... ameliyat bugün müydü. Allahım yanınızda olsun...hayırlı şifalar versin.
Nurcancım babaannene çok geçmiş olsun... Allah şifa versin inşallah.
kızlar erkek infertili hakkında şifalı bitkilerden ne var. keçiboynuzu dışında bileneniz var mı .... eşinde sorun olanlar nasıl yol izledi. benimle paylaşır mısınız..
ceylincim sen istanbulda mıydın. hangi hastanede tedavi oluyorsun....
canım çooooooooooooook sevindim inşallah rabbim sonunuda hayırlısıyla güzel nasip eder inşallah pozitif sonuçlar aırızda hepimiz sevinirizkızlaaar nerdesiniz yaaa.. ben gittim doktoruma aldım bir torba ilaç geldim :))) ya bismillah diyip yarın sabah başlıyorum iğnelerime geçen seferkinin aynısı yani 14 gün iğne var.. haftaya çarşamba ilk kontrolüme gidicem.. hakkımda hayırlısı olsun inşallah bu sefer hakkımda hayırlı yazılmış zaman gelmiştir.
kızlar az önce diğer topikte yeterle telde arkadaş konuşmuş
eşi çıkmış ameliyattan ve çok uzun sürmüş
ama şükürkü çıkmışve iyiymiş ve ayılmasını bekliyorlarmış
rabbim inşallah daha beterlerinden korur onları
bir daha böyle şeyler yaşatmaz
amin rabbim tüm din kardeşlerimizin sağ sağlim dönmesini nasip etsinaysemmm canim tedavin hayirli olsun canim benim...2 hafta icinde bebisin gelsin konsun gobisine insallah....canim evet ya pek giremedim ben...butun gun haber izliyorum..cok uzuldum libyadaki olaylara..bir kisi malesef vefat etmis...insallah butun herkes sagsalim donebilsin ulkemize...
canım bencede baktır zaten 2 kere felan yaptırman lazım şimdi bi değer alırsın sonrada katlamışmı bakarsın 2-3 gün sonrainşallah duruyoladır yarın 11. günüm canım yaptırsam kanda çıkarmıki
inşallah duruyoladır yarın 11. günüm canım yaptırsam kanda çıkarmıki
umudumsun canım nasılsın gülüm
nurcan canim babannnen nasil oldu? sen nasilsin canim..
ayni anda yazmisiz:))) kalp kalbe karsi heralde:))) canim iyiyim ben .sen nasilsin? babannen nasil? kendi evindemisin..canim ya cok fazla yormadin kendini insallah
klabimiz birmiş bende sana yazıyodum :))))))))
aynı canım makineye bağlı çıkarınca nefes alamıyo bugün evime geldim çok yıprandım bugün gatadada randevum vardı şeker yüklemesi fenalaştım bide babannemin yattığı hastane gatanın karşısında siiyemi ersek iki hastane arasında gittik geldik çok yoruldum
kız kalbimiz nekadar bir :)))))))))))
ay canim benim yaaaa...dikkat et kendine..eve gelince dinlenseydin bol bol..sana neden seker yuklemesi yapildiki?ay yazik hayatim fenalastim birde..ay canim az kaldi ama insallah sagsalim gelecek bebisin kucagina canim ya...
:))))) ay evet ya bu kadar olur yani:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?