bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

hayırlı olsun salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır derken, perşembe mubarek günde başlıyorsun....hayırlıı olsun

sağol canım
canım çooooooooooooook sevindim inşallah rabbim sonunuda hayırlısıyla güzel nasip eder inşallah pozitif sonuçlar aırızda hepimiz seviniriz

amin canım amin rabbim arkadaşımızın yardımcısı olsun bende yarın arıcam Allahın izni ile iyi haberler lırız inşallah

amin rabbim tüm din kardeşlerimizin sağ sağlim dönmesini nasip etsin
inşallah duruyoladır yarın 11. günüm canım yaptırsam kanda çıkarmıki
canım bencede baktır zaten 2 kere felan yaptırman lazım şimdi bi değer alırsın sonrada katlamışmı bakarsın 2-3 gün sonra
kızlar eşim aliyatı oldu bu gün 9.10 saat gibisürdü
dr konuştum iyi geçti dedi şimdi yoğun bakımda
yarın sabahta ben gideceğim

ah canım rabbim acil şifa versin bende yarın arim diyodum çok sevindim iyi olduğuna eşinin raabbim sizi birbirinize bağışlasın sağ sağlim bide bebiş bağişlasın hayırlısı ile

kızlar eşim aliyatı oldu bu gün 9.10 saat gibisürdü
dr konuştum iyi geçti dedi şimdi yoğun bakımda
yarın sabahta ben gideceğim

canimmm cok gecmis olsun....bay auzun surmus...ama onemli olan sonuc...bir an once kavussun insallah abimiz sagligina..yuregini ferah tut..dualarimiz seninle..bizi habersiz birakma canim benim...

okunan kişiler
ayşe--yeter--umudumsun-nazemir
ceylin--pembe_86-hilbay-derin

nurcan 306 için okunacak tefriciye listesi

umudumsun------1000.............okundu
nurcan-----------500................okundu
pembe_86-------500...okundu...
tweety25--------500
nazemir----------500
yeter-----------500......okundu
Hilbay-----------250
ceylin-----------250.......okundu
ayşe------------444

insallah Rabbim sag salim nurcana bebisini nasip etsin...Rabbim dualarimizi kabul etsin

nurcan canim babannnen nasil oldu? sen nasilsin canim..

klabimiz birmiş bende sana yazıyodum :))))))))
aynı canım makineye bağlı çıkarınca nefes alamıyo bugün evime geldim çok yıprandım bugün gatadada randevum vardı şeker yüklemesi fenalaştım bide babannemin yattığı hastane gatanın karşısında siiyemi ersek iki hastane arasında gittik geldik çok yoruldum

ay canim benim yaaaa...dikkat et kendine..eve gelince dinlenseydin bol bol..sana neden seker yuklemesi yapildiki?ay yazik hayatim fenalastim birde..ay canim az kaldi ama insallah sagsalim gelecek bebisin kucagina canim ya...

ayse canim hangi ignelerle basliyosun? gonal f ile dimi? igeneleri kendinmi vuracaksin..gerci sen buyk bir nseyele vuracaksin igneleri:))) gelsin bebisler cifter cifter:))))

ay canim benim yaaaa...dikkat et kendine..eve gelince dinlenseydin bol bol..sana neden seker yuklemesi yapildiki?ay yazik hayatim fenalastim birde..ay canim az kaldi ama insallah sagsalim gelecek bebisin kucagina canim ya...

:))))) ay evet ya bu kadar olur yani:))))))

canım 6 . ay bitince bütün hamileleere yapılır şekeri yüksekmi değilmi diye sanada yaparlar gerçi özller çok önemsemiyo bazı testleri ama önemli bi test :))))))) şimdi muayeneler 2 haftada bire düştü yedinvi ayımdan gün yicem artık şükür az kaldı rabim sonunu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…