bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

ay yedi aylik oldu degilmi..masallahhhhonun kokusuna kurban olurum ben yaaa....evet az kalmis gercekten...erken gelir belki belli olmaz:))

geldiiim attı yine site beni.. nabersiniz kızlar.
nurcancım yorma kendini..
sabah başlıyorum hayırlısıyla..

ay canim benim yaaaa...dikkat et kendine..eve gelince dinlenseydin bol bol..sana neden seker yuklemesi yapildiki?ay yazik hayatim fenalastim birde..ay canim az kaldi ama insallah sagsalim gelecek bebisin kucagina canim ya...

:))))) ay evet ya bu kadar olur yani:))))))

ay yedi aylik oldu degilmi..masallahhhhonun kokusuna kurban olurum ben yaaa....evet az kalmis gercekten...erken gelir belki belli olmaz:))

yok canım 7 aydan gün almaya başlıcak cumartesi günü :)))))))) ama zaten normal gelse bile 2.5 ay sonra yavrum yanımda inşallah rabbim sana ayşeme nazemire ceyline son eceme yetere pearlyflovera haleve hilbaya derine esraya dahada ismini şimdi hatırlayamadığım tüm arkaadaşlarıma bugünleri göstersin rabbim bütün ismini saydığım kardeşlerime arkadaşlarıma yanlarında bebekleriyle uyumayı emzirmeyi nasip etsin yıllar geçirmeyi nasip etsin yavrunuzla

ayse canim hangi ignelerle basliyosun? gonal f ile dimi? igeneleri kendinmi vuracaksin..gerci sen buyk bir nseyele vuracaksin igneleri:))) gelsin bebisler cifter cifter:))))

önce sulandırılmış lucrinle başlıyorz 2 gün sonra 3. gün merional eklencek 12 gün de ikisi birlikte yapılacak. lucrini ben yapıcam sabah akşam merional kalçadan yapılıyor onu yaptırıcam

ay gördüm ya valla inan şeker yüklemesinde fenalaşınca özellikle dua ettim öleyken belki daha makbul geçerdiye rabbim şükür ilaçlarına başlıyon sonucunuda pozitif alalım bayramımız ogün bizim :))))))

ay canim ne guzel dua amin...biliyosun dimi esra tupten sonra dogal yolla gebe kaldi..ama dustu....dusmesine cok uzuldum ama gebe kalmasina cok cok sevindim...cunku bir mucize..

ay gördüm ya valla inan şeker yüklemesinde fenalaşınca özellikle dua ettim öleyken belki daha makbul geçerdiye rabbim şükür ilaçlarına başlıyon sonucunuda pozitif alalım bayramımız ogün bizim :))))))

kızlar sizden birşey istesem yapar mısınız? benim arkadaşlarım saymadım kaç kişi ama okuyorlar benim için birer tane meryem siz de okur musunuz? birer tane şu 10 gün içinde?

önce sulandırılmış lucrinle başlıyorz 2 gün sonra 3. gün merional eklencek 12 gün de ikisi birlikte yapılacak. lucrini ben yapıcam sabah akşam merional kalçadan yapılıyor onu yaptırıcam

himm sen gonal f kullanmiyon yani..ay canim iyi cesaret edip yapabiliyosun sen ben yapamazim ya..aslinda genelde herkes kendi yapiyo zaten ama ne bileyim ben yapamadim

kızlar sizden birşey istesem yapar mısınız? benim arkadaşlarım saymadım kaç kişi ama okuyorlar benim için birer tane meryem siz de okur musunuz? birer tane şu 10 gün içinde?

seve seve..turkcesinden okusam olur dimi....okurum tabiki hayatim..keske baska birseylerde yapabilsem..

slmmm kızlar

biz kasım 2008de evlendik.
ilk 3ay vajinusmusla uğraştık.
onu yendikk sonra bebek istemeye başladık.önce sorun eşimde sanıyorduk.eşim ameliyat oldu.

sonra baktık olmuyor hala rahim filmimde tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı.ameliyatla doktor açılma ihtimali vermiodu.dünya başıma yıkıldı sanki.doktorumu değiştirdim bi profa geçtimiz ekim ayında ameliyat oldum.prof.da ihtimal vermiyorduuu umut etmeee çok zorr diodu ama ettiğimiz dularla 2 saat gerçekten çok zor geçen bi ameliyatla açıldı tüplerim.

2aydırr 45günde bir adet oluyodum doktora gittim.yumurtalarım tembelleşmiş.bu ay hiç yumrutam olmadı.doktor 9.günden sonraa prugon die tüp bebekte kullanılan göbekten yapılan iğneden verdi.onun sayesinde 1 tane yumurtam oluştu.şimdi adetime 1 hafta var heycanla bekliyorum.haktan hayırlısı.

aranızda benim gibi tüpleriyle sorunu olan varmı???yada yakınlarınızdaa

canım sağol allah yavrunu sana bağışlasın.
şeker yüklemesi zor gerçekten benim doktor tedaviye başlamadan yaptırmıştı 5 saat sürdü kaç kere kan aldılar bilmiyorum valla hamileyken iyice zor ama önemli gizli şeker gebelik şekeri olabiliyor.

ay canim ne guzel dua amin...biliyosun dimi esra tupten sonra dogal yolla gebe kaldi..ama dustu....dusmesine cok uzuldum ama gebe kalmasina cok cok sevindim...cunku bir mucize..

ya biz konuşuyoduk test yaptırınca haber verecekti ama vermedi bende belki sonuç kötüdür diye bişi diyemedim ben negatif olunca dicek bişi bulamıyorum içimden hiç bişi demek gelmiyo

aminnnnnnn..aminn...hemde nasil bayram olacakkkk...gonulden inaniyorumki bu sefer bebis gelecek

niye kimse bana bi hoş geldin bile demiyo yaaaaaaaaaa
canım ben alta hiç bakmam ya görmedim girince yaz neden duruyon sen slm ver

ay canım okurum bende yaarın ama bugün başım ağrıyo hala

ya biz konuşuyoduk test yaptırınca haber verecekti ama vermedi bende belki sonuç kötüdür diye bişi diyemedim ben negatif olunca dicek bişi bulamıyorum içimden hiç bişi demek gelmiyo

evet haklisin...dusmesine cok uzuldum ama dogal yoldan gebe kalabiliyomus ne guzel..bu bir mucize yaniii....bir kere kaldiysa yine kalir insallah inaniyorum ben kalacak..esranin bu durumu banada umut oldu hem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…