bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

canim hosgeldin..dilerimmki tupe gerek kalmadan kendiliginden gebe kalabilirsin..ama genelde okuduklarimdan ve duyduklarimdan kadinda eger bir sorun varsa hamile kalmak daha kolay ..cunku bir andada kalabiyosun hic beklenmedik bir anda..dr.un ne dedi..tuplerin acildiysa sorun kalmadi o zaman...

hıh ecenin yine muayyen günü :)) hoşgeldin şekerim

ben de eski yazı bilmiyorum latin harflisinden okuyorum allah razı olsun canım

amin canim.....10 gun icinde okunmasi lazim dimi..yani benimki 10 gune kalmazda...yarin olmaz ise bile hafta sonu mutlaka okurum..ama illa diyosanki yarin bitecek..yarinda okurum hayatim..

canım geçmiş olsun rabbim şifa versin benim hiç bi fikrim yok bu konuda

ya aslında işlem de bişi yok ama akşam 10 dan sonra ne bişi yedim dün ne içtim kesiyosun herşeyi sabah 9 da seruma limonu felan koyuyolar içiyoz 1 saatte öle bekliyoz 10 da kan veriyon tabi serumu içmeden önce bide öle kan veriyon sonra test sonucu için ölene kadar git gel öleden sonra anca laıyon e zor oluyo ben bide 2 hastane arası dolaşınca daha zor oldu ama inşallah bişi kalmadı ükür kızlar

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. ben de tüpler değil de rezerv sorunu var.

evet haklisin...dusmesine cok uzuldum ama dogal yoldan gebe kalabiliyomus ne guzel..bu bir mucize yaniii....bir kere kaldiysa yine kalir insallah inaniyorum ben kalacak..esranin bu durumu banada umut oldu hem...

ya canım zaten sizin karamsar olmanız hata sen de esrada çok gençsiniz hele esra daha 22 yaşında bencede kalır yine o

saolun kızlarr hoş buldukkkk.

doktorumm bekleyelimm 6ayy.sonra aşılamaya geçeriz olmazsa dedi ama ben çok yıprandımmm

ay canim yaa...haklisin hastanede dolasmak oyle zorki..ordan oraya kosturuyo insan..bide hamis olunca..ama cok sukurku atlattin bugunu...

saolun kızlarr hoş buldukkkk.

doktorumm bekleyelimm 6ayy.sonra aşılamaya geçeriz olmazsa dedi ama ben çok yıprandımmm

canimmm..seni o kadar iyi anliyorumki..burda bircogumuzun malesef tup gecmisi var....cok yipratici bir surec asiri hemde...ama umut kaybettigin an bitiryosun tukeniyosun..karamsar olma; yuregini ferah tut..insallah kurban oldugum Mevlam hepimize nasip edecek..

amin canim.....10 gun icinde okunmasi lazim dimi..yani benimki 10 gune kalmazda...yarin olmaz ise bile hafta sonu mutlaka okurum..ama illa diyosanki yarin bitecek..yarinda okurum hayatim..
yok canım işte iğnelerim bitmeden olursa yeter bana sıkma kendini

ay benim adam her yarım saatte bir aldırdı kan toplam 6 kere falan alındı kan bir de damar bulunmuyor bende çok inceymiş canım çıkmıştı..
bugün de bir sürü test yaptırdım haftaya kontrolde götürücem sonuçları
ya bir de nurcancım ben daha senin duane hiç başlayamadım ama söz haftasonu bitiririm işim öyle yoğun ki bu sıra yorgunluktan ölüyorum

ay canim yaa...haklisin hastanede dolasmak oyle zorki..ordan oraya kosturuyo insan..bide hamis olunca..ama cok sukurku atlattin bugunu...

şükür canım ya gerçekten artık testimde kalmadı aç aç okadar sürünmeer bitti :)))))))) bundansonra bitek bir ay sonra nst lere geçeriz benim diğer bebek hastalndığı için erken geççez nst ye

tamam hayatim okurum ben en kisa zamanda..en gec hafta sonu okurum..ayy sendedemi damar ince..ayni bendensin sende..hemsireler bulana kadar delik desik ediyolar beni..

tamam hayatim okurum ben en kisa zamanda..en gec hafta sonu okurum..ayy sendedemi damar ince..ayni bendensin sende..hemsireler bulana kadar delik desik ediyolar beni..

ben de o kadar ameliyat oldum zırnık korkmadım da kan vermekten serum taktırmaktan korkarım.. histereskopide de elimin üstünü mosmor ettiler delik deşik

eğer benimkinde azıcık bile sorun görse doktor haftaya seninki gibi yapılacaktı asılsana yapılan doğru bana yapılan ön bakım seninki genel şeker bakımı benimkinde hata apayı var ama sana yapılanda yok hata payı :)))))))))

canım olsun yarınas doğurmıcam hoş zaten daha arkadaşlar var okumayan okuyolar sende okursun gerçi ben pek takip edemicem bukez umuda emanet liste :)))))))

canim cok haklisin...ve ilk defa dusunmedim dedi o ay bebisi felan..ve o ay gebe kaldi...mucize yaniii..
öle bebeğim tüp bebekte öle takarsan kafaya tutmuyo beyinde bitiyo ben eminim
nurcanim hareketleri iyi dimi prensesin.bazen diyodunya az hareket ediyo..

ah canım nazar değmesin ama bu hafta nıdır bıdır hatta dışarıdan bile görünüyor canım harikayız rabbim bozmasın

:))))))) emanet bende:))) aldigim sekilde teslim edecemm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…