hıh ecenin yine muayyen günü :)) hoşgeldin şekerim
yok canım bişi günüm degil aksine umutlarımın başladıgı gündeyimmmm
ben de eski yazı bilmiyorum latin harflisinden okuyorum allah razı olsun canım
slmmm kızlar
biz kasım 2008de evlendik.
ilk 3ay vajinusmusla uğraştık.
onu yendikk sonra bebek istemeye başladık.önce sorun eşimde sanıyorduk.eşim ameliyat oldu.
sonra baktık olmuyor hala rahim filmimde tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı.ameliyatla doktor açılma ihtimali vermiodu.dünya başıma yıkıldı sanki.doktorumu değiştirdim bi profa geçtimiz ekim ayında ameliyat oldum.prof.da ihtimal vermiyorduuu umut etmeee çok zorr diodu ama ettiğimiz dularla 2 saat gerçekten çok zor geçen bi ameliyatla açıldı tüplerim.
2aydırr 45günde bir adet oluyodum doktora gittim.yumurtalarım tembelleşmiş.bu ay hiç yumrutam olmadı.doktor 9.günden sonraa prugon die tüp bebekte kullanılan göbekten yapılan iğneden verdi.onun sayesinde 1 tane yumurtam oluştu.şimdi adetime 1 hafta var heycanla bekliyorum.haktan hayırlısı.
aranızda benim gibi tüpleriyle sorunu olan varmı???yada yakınlarınızdaa
hıh ecenin yine muayyen günü :)) hoşgeldin şekerim
ben de eski yazı bilmiyorum latin harflisinden okuyorum allah razı olsun canım
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin benim hiç bi fikrim yok bu konudaslmmm kızlar
onu yendikk sonra bebek istemeye başladık.önce sorun eşimde sanıyorduk.eşim ameliyat oldu.
sonra baktık olmuyor hala rahim filmimde tüplerimin tıkalı olduğu anlaşıldı.ameliyatla doktor açılma ihtimali vermiodu.dünya başıma yıkıldı sanki.doktorumu değiştirdim bi profa geçtimiz ekim ayında ameliyat oldum.prof.da ihtimal vermiyorduuu umut etmeee çok zorr diodu ama ettiğimiz dularla 2 saat gerçekten çok zor geçen bi ameliyatla açıldı tüplerim.
2aydırr 45günde bir adet oluyodum doktora gittim.yumurtalarım tembelleşmiş.bu ay hiç yumrutam olmadı.doktor 9.günden sonraa prugon die tüp bebekte kullanılan göbekten yapılan iğneden verdi.onun sayesinde 1 tane yumurtam oluştu.şimdi adetime 1 hafta var heycanla bekliyorum.haktan hayırlısı.
canım sağol allah yavrunu sana bağışlasın.
şeker yüklemesi zor gerçekten benim doktor tedaviye başlamadan yaptırmıştı 5 saat sürdü kaç kere kan aldılar bilmiyorum valla hamileyken iyice zor ama önemli gizli şeker gebelik şekeri olabiliyor.
slmmm kızlar
evet haklisin...dusmesine cok uzuldum ama dogal yoldan gebe kalabiliyomus ne guzel..bu bir mucize yaniii....bir kere kaldiysa yine kalir insallah inaniyorum ben kalacak..esranin bu durumu banada umut oldu hem...
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin benim hiç bi fikrim yok bu konuda
ya aslında işlem de bişi yok ama akşam 10 dan sonra ne bişi yedim dün ne içtim kesiyosun herşeyi sabah 9 da seruma limonu felan koyuyolar içiyoz 1 saatte öle bekliyoz 10 da kan veriyon tabi serumu içmeden önce bide öle kan veriyon sonra test sonucu için ölene kadar git gel öleden sonra anca laıyon e zor oluyo ben bide 2 hastane arası dolaşınca daha zor oldu ama inşallah bişi kalmadı ükür kızlar
saolun kızlarr hoş buldukkkk.
doktorumm bekleyelimm 6ayy.sonra aşılamaya geçeriz olmazsa dedi ama ben çok yıprandımmm
yok canım işte iğnelerim bitmeden olursa yeter bana sıkma kendiniamin canim.....10 gun icinde okunmasi lazim dimi..yani benimki 10 gune kalmazda...yarin olmaz ise bile hafta sonu mutlaka okurum..ama illa diyosanki yarin bitecek..yarinda okurum hayatim..
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin benim hiç bi fikrim yok bu konuda
ya aslında işlem de bişi yok ama akşam 10 dan sonra ne bişi yedim dün ne içtim kesiyosun herşeyi sabah 9 da seruma limonu felan koyuyolar içiyoz 1 saatte öle bekliyoz 10 da kan veriyon tabi serumu içmeden önce bide öle kan veriyon sonra test sonucu için ölene kadar git gel öleden sonra anca laıyon e zor oluyo ben bide 2 hastane arası dolaşınca daha zor oldu ama inşallah bişi kalmadı ükür kızlar
ya canım zaten sizin karamsar olmanız hata sen de esrada çok gençsiniz hele esra daha 22 yaşında bencede kalır yine o
ay canim yaa...haklisin hastanede dolasmak oyle zorki..ordan oraya kosturuyo insan..bide hamis olunca..ama cok sukurku atlattin bugunu...
yok canım işte iğnelerim bitmeden olursa yeter bana sıkma kendini
ay benim adam her yarım saatte bir aldırdı kan toplam 6 kere falan alındı kan bir de damar bulunmuyor bende çok inceymiş canım çıkmıştı..
bugün de bir sürü test yaptırdım haftaya kontrolde götürücem sonuçları
ya bir de nurcancım ben daha senin duane hiç başlayamadım ama söz haftasonu bitiririm işim öyle yoğun ki bu sıra yorgunluktan ölüyorum
şükür canım ya gerçekten artık testimde kalmadı aç aç okadar sürünmeer bitti :)))))))) bundansonra bitek bir ay sonra nst lere geçeriz benim diğer bebek hastalndığı için erken geççez nst ye
tamam hayatim okurum ben en kisa zamanda..en gec hafta sonu okurum..ayy sendedemi damar ince..ayni bendensin sende..hemsireler bulana kadar delik desik ediyolar beni..
yok canım işte iğnelerim bitmeden olursa yeter bana sıkma kendini
ay benim adam her yarım saatte bir aldırdı kan toplam 6 kere falan alındı kan bir de damar bulunmuyor bende çok inceymiş canım çıkmıştı..
Bugün de bir sürü test yaptırdım haftaya kontrolde götürücem sonuçları
ya bir de nurcancım ben daha senin duane hiç başlayamadım ama söz haftasonu bitiririm işim öyle yoğun ki bu sıra yorgunluktan ölüyorum
ben de o kadar ameliyat oldum zırnık korkmadım da kan vermekten serum taktırmaktan korkarım.. histereskopide de elimin üstünü mosmor ettiler delik deşik
öle bebeğim tüp bebekte öle takarsan kafaya tutmuyo beyinde bitiyo ben eminimcanim cok haklisin...ve ilk defa dusunmedim dedi o ay bebisi felan..ve o ay gebe kaldi...mucize yaniii..
nurcanim hareketleri iyi dimi prensesin.bazen diyodunya az hareket ediyo..
eğer benimkinde azıcık bile sorun görse doktor haftaya seninki gibi yapılacaktı asılsana yapılan doğru bana yapılan ön bakım seninki genel şeker bakımı benimkinde hata apayı var ama sana yapılanda yok hata payı :)))))))))
canım olsun yarınas doğurmıcam hoş zaten daha arkadaşlar var okumayan okuyolar sende okursun gerçi ben pek takip edemicem bukez umuda emanet liste :)))))))
ben de o kadar ameliyat oldum zırnık korkmadım da kan vermekten serum taktırmaktan korkarım.. Histereskopide de elimin üstünü mosmor ettiler delik deşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?