bebis icin neler yaptik? yapiyoruz? ve sonuc....

bende bugün tahlil sonucunu aldım fsh 9,7 çıktı dr zaman kaybetmeden aşılama yapmamız lazım ayarlayıp gelin hemen başlayalım dedi
sizin fsh değerleriniz kaçtı

Benim doktorum ultrasonda yumurtalıklarımın durumunu görünce hiç kan tahlili istemedi ama doktor öyle söylediyse vakit kaybetme bence de.. İnşallah sonucu güzel olur

canimmm...cok gecmis olsun...bencede tedavinin subata alinmasi daha iyi oldu..cunku hic ara vermeden baslamistin..vucudunda dinlenir hem..insallah bebisler gelecel..bu arada dr kanaman icin bir sey dedimi?

canimmm...cok gecmis olsun...bencede tedavinin subata alinmasi daha iyi oldu..cunku hic ara vermeden baslamistin..vucudunda dinlenir hem..insallah bebisler gelecel..bu arada dr kanaman icin bir sey dedimi?

sağol canım demek türbeye gittin allah kabul etsin ben de merak etmiştim, nerelerde benim arkadaşım beni neden hiç sormadı diye..
kanamam normalmiş doğum kontrol hapından oluyormuş, devam edicem hapa tedaviye başlayıncaya kadar bakalım hakkımızda hayırlısı..

canim oncelikle gecmis olsun..sperm sayisini artirmak icin bitkiseller vs. ameliyatlar oluyo ama artmiyo..hatta doktorlar bile sperm sayisi asla artirilmaz diyo..mucize budur iste yani....hemde hareketlilikde iyi..bu sartlarda insallah dogal yoldan olur...ki dogal yoldan olmamasi icin engel gorunmuyo su anda gibi..tupu tikali olupta gebe kalan cok insan var..

sen tedaviye baslamissin oylemi..tekrar okudum mesajini simdi..peki tupun kapali olunca rapor cikartilmiyomu acaba? kadin faktoru diye..ama her ne olursa icini rahat tut...Rabbim mutlaka hayirlisini nasip edecek...hic canini uzme...uzulmek sadece seni yipratir...insallah Rabbim en hayirlisini nasip etsin..

teşekkür ederim canım. Işallah bu sefer bebişim bana sıkı sıkı tutunur. Tek dileğim bu. Allahım isteyen herkese bebişlerini kucağına versin.

aminn inşşşşşşşşşşşş
buradan bir arkadaşımız bile bu şavaşı kazansa büyük başarıdır
rabbim yüzümüzü güldürsün

canim evet bugun turbedeydim..arkadasimla bulusp gittim..gelir gelmezde hemen nete girdim...kanamanin onemli bisey olmamasina cok sevindim...varya stres yapmamaliyiz en onemliside bu aslinda...insallah tedavin hayirla sonuclanacak...guzel kalbini ferah tut..bizim bebisler nazli gec gelecekler..ama mutlaka gelecekler...annelerini birakmayacaklar...

Ben Ankara Gatada başladım bu sefer. Ama memnunmusun diye sorarsanız hiç memnun değilim. Haydarpaşa Gata daha iyiydi. ekip olarakta süperdi.

nurcan da gatada yaptirmisti..ama hangisinde bilmiyorum..insallah canimmm hayirli sonuclar alacaksin..olumsuz hocbirseyi dusunme..moral cok onemli bu asamada..yuregini ferah tut...Rabbim mutlaka nasip edecek inan buna..er yada gec mutlaka gelecek bebisler...Rabbim yardimcin olsun canim benim..

geçmiş olsun canım hadi ha ocak ha şubat tutsun inşallahta 1 ay daha bekleriz dimi :)))))))

umudumsun canım biz tubiş ile hastaneden arkadaşız zaten haydar paşadayken tuba benden 1-2 gün önce transferini oldu hemen peşinede ben transferimi oldum ,

tubişcim benim anlamadığım neden rapor çıkmıyorki her tüp bebek yaptıracağımızda yenidennmi çıkarmamız gerek ki hiç anlamadım zor bu işler yaaaa Allahım sana bu kez pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah ama haydar paşadada gebe kalınca diğer bölüme gönderiyolar insanı inan özele gitmesem çocuktan bi haberim gataya gidiyorum iyi git 1 ay sonra gel diyo doktor biliyosun diğer bebeğimide gatadaki aptal bi pratisyen yüzünden kaybettim o yüzden merkez pek önemli değil tutsunda ozaman canın nere isterse oraya gidersin yeterki transferini iyi yapsınlar buarada ankarada nerde kalıyorsun askeriyenin konaklama yerlerindemi kalıyosun

benim tedavi başlamadan bitti sonucu aldıkta ne oldu eşim gidiyo ve orda dr nasıl bulurum dilini bilmem insanını bilmem eşimde bana moral olsun diye sürekli orda yaptırırız diyo nasıl yapacaz off allahım hayırlısını ver bana aklım durdu ne yapacağımı bilmiyorum valla bıraktım artık herşeyi eşim gitsin biraz para biriktirelim psikolojik olarak da kendimizi toparlayalım sonrası allah kerim kötünün iyisi var derler ya gerçekten öyle bakın benim birde bu sorunum var eşimle ayrı kalıyorum yerleşik düzenim yok sizler en azından bunu düşünmüyosunuz şükür rabbim verdiklerinede vereceklerinede

aysem esin sanirim insaat sektorunde calisiyo..benim esimde ayni su an il disinda ve annemlerde kaliyorum..canim bak herseyin hayirlisi hic moralini bozma..bak belki doktora gerek kalmadan hemile kalacan...onceden cok cok sorun ettigim seyleri artik etmiyorum..cunku Rabbime guveniyorum...daha hayirli seylere vesile olabilir bu durum...hem esine asla engel olma ve moralini bozma..bak ben esime cok baski yaptim yurt disinda gelelim v.s ama ne oldu tutunmadi bebis...o yuzden simdi Rabbime sigindim acelede etmiyorum..illaki Allahim en hayirli zamani biliyo...hem biraz para biriktirin..icinde daha rahat olur oyle istedigin merkezdede yaptirabilirsin...sen icini ferah tut Rabbime sigin..en hayirli zamanda insallah Rabbim nasip edecek..tamami canim cok opuyorum senii...Herseyin hayirlisi..bizim bebisler nazli biraz gec gelecekler ama gorursun bak en hayirli zamanda gelecekler..

geçmiş olsun canım hadi ha ocak ha şubat tutsun inşallahta 1 ay daha bekleriz dimi :)))))))

Beklerim beklemez miyi hiç 1.5 senedir bekliyorum, ömrüm oldukça da beklerim eğer hakkımda hayırlıysa zaten Rabbim verir.Eğer vermeycekse de onda da bir hayır vardır, bu kadarcık aklımla ben kimim ki kaderimi sorgulayayım. Sabretmek ne kadar zor olsa da tam bir teslimiyet gerek, yapabildiğim kadar sorgulamadan tevekkül etmeye çalışıcam tabi ümidimi de koruyarak..

Umudumsunun da dediği gibi ayşecim belki de tedaviye gerek bile kalmaz, bu karışıklıkta mucizem buluverir seni. bizler bazen şer sandıklarımızın içinde saklı hayrı göremiyoruz, zor biliyorum ama akışına bırak, ümitsizliğe kapılma sakın.

evet bak..yeter bugun ihmal etti topigimizi..hilbayda yok sonra..zinalde yok...lotus vardi en son test yaptiracakti ondanda ses seda yok...ve diger arkadaslar...bole bir gun bile haber alamadikmi sizden merakta kaliyoruz nerelerdesiniz....

ayrica topige girip okuyan arkadaslar sizde hikayelerinizi yazin..bu sureci hep birlikte asalim....

Lotus tam kayboldu belki de adet görnüştür morali bozulmuştur ondan yazmıyordur yada inşallah hamiledir de havalarda uçtuğundan yazmıyordur.
Biz topiğin sadık müşterileriyiz, herkesi bekleriz. Birkaç topikte yazıyorum, sonra da konuştuğum insanları birbiriyle karıştırıyorum, iyice bunadım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…