bende bugün tahlil sonucunu aldım fsh 9,7 çıktı dr zaman kaybetmeden aşılama yapmamız lazım ayarlayıp gelin hemen başlayalım dedi
sizin fsh değerleriniz kaçtı
Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
canimmm...cok gecmis olsun...bencede tedavinin subata alinmasi daha iyi oldu..cunku hic ara vermeden baslamistin..vucudunda dinlenir hem..insallah bebisler gelecel..bu arada dr kanaman icin bir sey dedimi?
Ben altı yıllık evliyim. Yaklaşık 4 yıldır bebiş istiyoruz. ikinci tüp bebek deniyorum şuanda. İlki negatifle sonuçlandı. Bizdeki problem benim sol tüpüm tıkalı eşimdede sperm sayısı düşük ve hareketlilik azdı. Bu yüzden olmuyordu bebişimiz. Ama şimdi anlamadığımız bir şekilde eşimin sperm sayısı 4 milyondan 30 milyona çıktı.Hareketlilikte yüzde 50nin altında şimdi ise yüzde ellinin üstüne çıktı. İkinci için tedaviye başladık. Üzülsekmi sevinsekmi bilemedik.sperm sayısı beklenenin çok üstünde olduğu için raporu çıkaramıyoruz.Ama bu arada ben iğnelerimi olmaya devam ediyorum. Sanırım önümüzdeki çarşamba yumoşlarım toplanacak. Hayırlısı bakalım ne olucak.
teşekkür ederim canım. Işallah bu sefer bebişim bana sıkı sıkı tutunur. Tek dileğim bu. Allahım isteyen herkese bebişlerini kucağına versin.
sağol canım demek türbeye gittin allah kabul etsin ben de merak etmiştim, nerelerde benim arkadaşım beni neden hiç sormadı diye..
kanamam normalmiş doğum kontrol hapından oluyormuş, devam edicem hapa tedaviye başlayıncaya kadar bakalım hakkımızda hayırlısı..
yeter canim nasilsin?
tubis sen hangi merkezde yaptiriyosun canim benim?
Ben Ankara Gatada başladım bu sefer. Ama memnunmusun diye sorarsanız hiç memnun değilim. Haydarpaşa Gata daha iyiydi. ekip olarakta süperdi.
yeter canim nasilsin?
Tubis sen hangi merkezde yaptiriyosun canim benim?
Merhabaaaa ben geldim, operasyonum bitti hayırlısıyla. Şİmdi evdeyim dinleniyorum hafif bir ağrım var haliyle.. Yine bir miyom oluşmuş rahmimde onu almış doktorum. Tedavimi biraz erteliyoruz bu durumda Ocakta başlayacaktık ama Şubata kaldı. Aslında üzülürüm sanmıştım ama böylesi daha içime sindi. Ocakta başlamakla ilgili bir şüphe vardı içimde.. Gerçi beklemek zor olacak ama olsun geç olsun da güç olmasın. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın.
benim tedavi başlamadan bitti sonucu aldıkta ne oldu eşim gidiyo ve orda dr nasıl bulurum dilini bilmem insanını bilmem eşimde bana moral olsun diye sürekli orda yaptırırız diyo nasıl yapacaz off allahım hayırlısını ver bana aklım durdu ne yapacağımı bilmiyorum valla bıraktım artık herşeyi eşim gitsin biraz para biriktirelim psikolojik olarak da kendimizi toparlayalım sonrası allah kerim kötünün iyisi var derler ya gerçekten öyle bakın benim birde bu sorunum var eşimle ayrı kalıyorum yerleşik düzenim yok sizler en azından bunu düşünmüyosunuz şükür rabbim verdiklerinede vereceklerinede
geçmiş olsun canım hadi ha ocak ha şubat tutsun inşallahta 1 ay daha bekleriz dimi :)))))))
benim tedavi başlamadan bitti sonucu aldıkta ne oldu eşim gidiyo ve orda dr nasıl bulurum dilini bilmem insanını bilmem eşimde bana moral olsun diye sürekli orda yaptırırız diyo nasıl yapacaz off allahım hayırlısını ver bana aklım durdu ne yapacağımı bilmiyorum valla bıraktım artık herşeyi eşim gitsin biraz para biriktirelim psikolojik olarak da kendimizi toparlayalım sonrası allah kerim kötünün iyisi var derler ya gerçekten öyle bakın benim birde bu sorunum var eşimle ayrı kalıyorum yerleşik düzenim yok sizler en azından bunu düşünmüyosunuz şükür rabbim verdiklerinede vereceklerinede
evet bak..yeter bugun ihmal etti topigimizi..hilbayda yok sonra..zinalde yok...lotus vardi en son test yaptiracakti ondanda ses seda yok...ve diger arkadaslar...bole bir gun bile haber alamadikmi sizden merakta kaliyoruz nerelerdesiniz....
ayrica topige girip okuyan arkadaslar sizde hikayelerinizi yazin..bu sureci hep birlikte asalim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?